2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Park yataktaki tek sorun benim gibi beliniz rahatsızsa alt kademeye uyurken çocuğu yatırması imkansız oluyor biraz. Bayağı bir derin olduğu için.. Eşten destek alıyoruz ozamanda arrtık
Beliniz icin bir tık zor alabilir dogrudur,ama gercekten ben 10 cocukta dogursam park yatak alirim herhalde.Oglum 360 derece done done yattığı için mi bilmem ,kafasını vurdu ,serte geldi,uyandı muhabbeti olmadan ,düşme falan da olmadan cok rahat ettim.Memlekete giderken hoppa toplayıp götürdüm ,simdi alsam diyorum da cinsiyet belli olsaydi ona göre alırım diye bekliyorum

Kesinlikle en güvenlisi katılıyorum ben başta pek estetik bulmadığım için almamıştım ama işte bisürü şey eskitip baktık olmuyor sonradan alındı şimdiki tecrübemle direk onu alacağım. Belime zor gerçekten ama katlanıyoruz yapacak birşey yok

Kendi evimde olsam direkt oda yapip kesin ben de ahşap yatak falan alırdım, gurbetçi memur ve kiracı olunca oda için acele etmedim,tesadüfen keşfetmiş oldum hos halen gurbetçi memuruz.Insallah bu bebis ayaklanana kadar kendi evime geçerim de ,hayallerimdeki düzene kavuşurum.Oglumun odasi su an tam ama oda geçici her sey hayallere insallah ,yeterki sağlıklı olsun yavrular da nerde yatsalarda olur

Park yataktaki tek sorun benim gibi beliniz rahatsızsa alt kademeye uyurken çocuğu yatırması imkansız oluyor biraz. Bayağı bir derin olduğu için.. Eşten destek alıyoruz ozamanda arrtık
Ben hic egilemiyorum zaten omurgam kırık. Tedavi olamadan hamile kaldim. Dogurduktan sonra tedavi olursam nasil olur bilemem tabi

Birden açılma oldu diyorum anlayan yok 2-3 düşük olması lazımmış hemen atmak için 3 doktorda böyle derse başka çarem kalmadı daha dün peritonolog görüşü de alındı

Aynen biz de 2 senede bir tasiniyoruz ve bizim kalici bir eve tasinma durumumuz da yok. Oyle cok hevesli degilim dekorasyon islerine falan da zaten. Tasinmaya mumkun mertebe dayanıklı olacak saglam bi dolap bir de yatak yeter bana. Evde fazladan bir oda var Ardiye gibi kullaniyoruz, biraz bosaltip oraya koyucam. Gidecegimiz yerde ne olur belli degil. Belki lojmanda falan kalma mecburiyetimiz olursa hic odasi bile olmayabilir cocugun.

Kızlar bebeğimin 8. Haftada kalp atışları durmuş büyük kısmını düşürdüm doktor içerde parçalar kaldığını söyledi kürtajı yapamadım büyük kısmı kendi düştü diğer parçalarda düşer mi böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim ne yapacağımı bilmiyorum

Birden açılma oldu diyorum anlayan yok 2-3 düşük olması lazımmış hemen atmak için 3 doktorda böyle derse başka çarem kalmadı daha dün peritonolog görüşü de alındı
O zman sen takipte olmalısın canım her kontrolde rahim ağzını ölçtür mutlaka 20-24. Haftada yaptıran oluyur serklaj senin doktorların görüşü o şekilde sanırım ben öyle anladım

O zman sen takipte olmalısın canım her kontrolde rahim ağzını ölçtür mutlaka 20-24. Haftada yaptıran oluyur serklaj senin doktorların görüşü o şekilde sanırım ben öyle anladım
Aynen ne zaman fark edilirse o zaman atacaklar hiç biri tedbir alalım demiyor

Iki kademeli Park besik tavsiye ederim ben hem uzun sure kullaniliyo hemde seyahatlerde vs yaninizda tasiyabiliyosunuz

Kızlar yorumlardan okuduğuma göre annelik deneyimi olanlar park yatak öneriyor Benim ilk gebeliğim, odaya da hevesim var tabi. Park yataklar da herkesin bildiği gibi güzellik algısından daha çok rahatlığa kullanışlılığa hizmet ediyor gibi

Hem kullanışını hem guzelligini beğendiğiniz modelleri de paylasabilir misiniz Ya da odaya bir beşik bir de park yatak fazla mı olur

Bence oda yapacaksanız karyola hariç tam takım yine alın sepet yada park yatak koyarsınız sonra büyük bir yatak alırsınız 4 yaşta falan. Yok illa takıma uysun ahşap yatak derseniz de ahşap büyüyebilen beşikler var komidini ayrılıp yatağa dönüşüyor. Ama dediğim gibi çocuk ayaklanınca o parmaklıklardan sarkacak ve 1 yaş sonrası tehlike arz edecek

Chicco ve Nuna nınkileri beğeniyorum kraft çok marka var ama bazıları biraz fazla detaylı geliyor bana fırfırlı falan hoş durmuyor spor bi yatak bence.

Yaa çok geçmiş olsun Sağlıkla tekrar nasip olur inşallahh Benim kürtajım biraz zor olmuştu içerde parçalar kalmıştı. İlaçla yavaş yavaş düştü onlar da. Muhtemelen sizin de büyük parça düştüğü için kürtaj yapmayıp kendi kendine atmasını bekliyorlar. Merak etmeyin vücut yavaş yavaş hepsini atıyor temizleniyor..

Ben bebek odasi yaptim kizima. Odasina gecene kadar bizim odamizda park yatakta yatti. 1 bucuk yasini biraz gecince odasini ayirdim. Odasinda da su taht gibi duran besikler var ondan kullaniyorum. Buyuyen besikler derin degil fazla uyumak istemeyince fln inebiliyolar ama benimkinin kademesini ben ayarliyorum yukari kaldırdıgimda kendi inemiyo besikten. Suan 3 yasimda hala odasina o besikle yatiyo 1 2 sene daha yatar heralde olcusu genis baya. Yani oda yapmak istiyosanizda yapin bence icinizde kalmasin

Ben düşürmeye yardımcı olucak bi ilaç var mı bi tedavi var mı dedim yok dedi doktor kürtaj olmayı kabul etmedim yapamadım çünkü git kendi düşerse düşer dedi düşmesede özele git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…