2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Günaydın, 2 gün kusmadım, direkt karnım çıktı ben şok.Kilo almak istemiyorum ,insallah kilo almadqn ya da en fazla 5 kilo ile süreci tamamlamak istiyorum.Sadece sağlıklı şeyler yiyerek hem bebeğe yetecek kadar hem de kilo olmadan süreci tamamlarım inşallah

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Anlaşılan park yatak en kullanışlısı onlara bakayım bende. Joie markayı çok öven arkadaşlarım oldu ondan almayı düşünüyorum

Merhaba bebek yataklari konusulmaya baslanmis galiba, ben kizimda tam takim oda yaptim, buyuyen yataklardan aldim,ayak ucunda komidini oluyor.sonra onu cikarincan 180 lik bir karyola oluyor. 8-9 ay kendi odamda park yatak kullandim sonra kendi odasina gecirdin. Park yatak olarak e bebekten nuna sena modelini almistim. Cok buyuk degil , ben zaten en fazla 1 yasinda ayiririm odalari diye dusundum. Kizim simdi 7 yasinda hala ayni odasini kullaniyor.Bembeyaz ilk aldigimiz hali ile duruyor. Ben 2 yasindan sonra komidinleri cikartip yatagi buyuk hale getirdim, on kismina da yatak bariyeri koydum.Kendi inip ciktigi icin ayak ucundan rahat oldu.
Simdi bu bebis icin oda yapamayacagim. Park yatagimiz duruyor hala onu kullanicam. Sonrasinda da ablaya yeni bir oda yapip bebisin odasina da ablasinin mobilyasini gecirmeyi dusunuyorum. En azindan onu 2 3 sen idare eder sonra ona da daha moduler bir mobilya alirim.
Ilk bebegi olup oda yapmak isteyenlere tavsiyem, oda yaptigim icin hic pisman olmadim. Ama modeli biraz heybetli secmisim. Yani yanlari ,yatak basi falan biraz genis genis, daha narin kibar bir model secseymisim iyimis hic sararma vs.olmadi sanirim 3 4 cocuk buyutse banamisin demez

Gunaydinn , bende dun ilk defa kusmadim bunun serefine aylar sonra dısarda yemege ciktik.cok mutlu oldum valla yaa.
Ben 55 ile hamile kaldim, suan 53.5 tayım. Bende sureci en fazla 10 kg ile tamamlamak istiyorum.Bu aylar yine iyi de son aylara saklamak lazim kilo haklarimizi
Neyseki su hamilelik surecinde tatlidan,cikolatadan sogudum resmen,yiyemiyorum.

Ay siz zaten citirmissiniz ne güzel ben zaten kiloluyum

Bence siz de bilinclisiniz o yuzden en az kiloyla tamamlayacaginiza inaniyorum hem zaten biz dogum sonrasi 2 cocuklu olucaz fazla fazla gider o kilolar sanki
Boyunuz kac ,ben su an 77yim öncelikli hedefim 75 olmak sonra doğuma en fazla 80le girmek her şeyin başı sağlık tabi ama ben kilonun ,sağlığın bir numaralı düşmanı olduğunu düşünüyorum.Allahtan boyum var da cok goze batmıyor boyum 1.72

Siz uzunsunuz, ben 1.63
Cok haklisiniz saglik icin belli bir kiloda olup devaminda da dengeli beslenmek onemli

Çok sık değil ve öle çok güçlü de değil ben hep bebek diyordum yani donuyo falan rahim duvarına carpiyo diye düşündüm..çok sık sık ve ağrılı olursa Dr u ararım tabi ki sağolun vallah
Bende o kasılmalar ilk gebelikte oluyordu magnezyum vermişti dr iyi değil o kasılmalar dedi şimdi de oluyor yeni başladı gideceğim doktora ben de

Bende o kasılmalar ilk gebelikte oluyordu magnezyum vermişti dr iyi değil o kasılmalar dedi şimdi de oluyor yeni başladı gideceğim doktora ben de
Ha yok ben o zaman kasılma demiştim ama değilmiş sanırım.gecen gün aynı şey oldu sonra arkasından ufak bı tepik yedim bebek sanırım.bende magnezyum eksikliği falan demiştim arkadaşlarda öle deyince ama değilmiş.her gün bı tane maden suyu içiyorum bide ben

Kızlar merhaba :) biz dün doktora gittik çok şükür sağlığımız yerinde 12+2yiz doktorumuz cinsiyet tahmininde bulunmadı sizlerin fikirlerini merak ediyorum tahminleriniz nelerdir :)

Eklentiler

• IMG_20211119_151230.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49

Bu mantikla estetik açıdan kademeli asagi inen ahsap park yataklari onerir misiniz tecrubeli anneler :) cunku gercekten o kumaş park yataklar cok cirkin almak istemiyorum

Bu mantikla estetik açıdan kademeli asagi inen ahsap park yataklari onerir misiniz tecrubeli anneler :) cunku gercekten o kumaş park yataklar cok cirkin almak istemiyorum
İlk oğlumda kullandım ben ahşaphatta kaç bebe büyüttü o beşik ablamindi ..kullanisliydi çekmeceleri olsun görüntü olsun iyiydi yani..ikinciyi yapmıycam diye attım bide ben onu şimdi düşünüyorum ne alayım diye..ha bide ikinciyi yapacaksan ahşap daha da kullanışlı sallanan modelleri de var.ben nasipse üçüncüyü dusunmedigim için küçük anne yani biseyler alicam bakalım kısmet

Anne yani ufak besik aldim, odaya gevirene kadar onu kullanicam insallah Odaya alinca soyle 2-3 yasa kadar idare edecek bisey insallah dusunuyorum. Henuz erken tabi de konusu konusuluyorken sorayim dedim. Ben kucukken metal bir besigimiz vardi, kademeli park yatak seklinde, annem onunla 5 cocuk buyuttu :) ayni benzerinin siyah metal olanini buldum cok da hosuma gitti de 3 yaşa kadar kurtarir mi onu bilemiyorum

Ahsap park yatak hic gormedim.Park yatagin mantığı zaten kumaş olup katlanması

Kızlar bugün oğluşumuz olacağı kesinleşti çok şükür şimdilik herşey yolunda 23 aralıkta detaylı ultrason randevumuza gideceğiz
Saģlıkla alın kucağınıza inşallah negüzel baya baya herkesin belli oldu benim daha kesinliği yok yüzde 90 95 bir tahminde bulundu ama tabi netlesmeden insan ne yapip alacagini da bilemiyor haftaya cumarteside net birsey demezse dusup bayilacagim

Kaç kiloya kadar kullanıliyo ona da bak canım ona göre al.benim.anne yani dediğim hafif olanlar var ya demir onlarda odadan odaya taşıyabiliyosnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…