Gunaydinn , bende dun ilk defa kusmadimGünaydın, 2 gün kusmadım, direkt karnım çıktı ben şok.Kilo almak istemiyorum ,insallah kilo almadqn ya da en fazla 5 kilo ile süreci tamamlamak istiyorum.Sadece sağlıklı şeyler yiyerek hem bebeğe yetecek kadar hem de kilo olmadan süreci tamamlarım inşallah
Ay siz zaten citirmissiniz ne güzel ben zaten kiloluyumGunaydinn , bende dun ilk defa kusmadimbunun serefine aylar sonra dısarda yemege ciktik.cok mutlu oldum valla yaa.
Ben 55 ile hamile kaldim, suan 53.5 tayım. Bende sureci en fazla 10 kg ile tamamlamak istiyorum.Bu aylar yine iyi de son aylara saklamak lazim kilo haklarimizi
Neyseki su hamilelik surecinde tatlidan,cikolatadan sogudum resmen,yiyemiyorum.
Bence siz de bilinclisiniz o yuzden en az kiloyla tamamlayacaginiza inaniyorumAy siz zaten citirmissiniz ne güzel ben zaten kiloluyum
Boyunuz kac ,ben su an 77yim öncelikli hedefim 75 olmak sonra doğuma en fazla 80le girmekBence siz de bilinclisiniz o yuzden en az kiloyla tamamlayacaginiza inaniyorumhem zaten biz dogum sonrasi 2 cocuklu olucaz fazla fazla gider o kilolar sanki
Siz uzunsunuz, ben 1.63Boyunuz kac ,ben su an 77yim öncelikli hedefim 75 olmak sonra doğuma en fazla 80le girmekher şeyin başı sağlık tabi ama ben kilonun ,sağlığın bir numaralı düşmanı olduğunu düşünüyorum.Allahtan boyum var da cok goze batmıyor boyum 1.72
Bende o kasılmalar ilk gebelikte oluyordu magnezyum vermişti dr iyi değil o kasılmalar dedi şimdi de oluyor yeni başladı gideceğim doktora ben deÇok sık değil ve öle çok güçlü de değil ben hep bebek diyordum yani donuyo falan rahim duvarına carpiyo diye düşündüm..çok sık sık ve ağrılı olursa Dr u ararım tabi ki sağolun vallah
Ha yok ben o zaman kasılma demiştim ama değilmiş sanırım.gecen gün aynı şey oldu sonra arkasından ufak bı tepik yedimBende o kasılmalar ilk gebelikte oluyordu magnezyum vermişti dr iyi değil o kasılmalar dedi şimdi de oluyor yeni başladı gideceğim doktora ben de
Kızlar merhaba :) biz dün doktora gittik çok şükür sağlığımız yerinde 12+2yiz doktorumuz cinsiyet tahmininde bulunmadı sizlerin fikirlerini merak ediyorum tahminleriniz nelerdir :)Ha yok ben o zaman kasılma demiştim ama değilmiş sanırım.gecen gün aynı şey oldu sonra arkasından ufak bı tepik yedimbebek sanırım.bende magnezyum eksikliği falan demiştim arkadaşlarda öle deyince ama değilmiş.her gün bı tane maden suyu içiyorum bide ben
Kızlar yorumlardan okuduğuma göre annelik deneyimi olanlar park yatak öneriyorBenim ilk gebeliğim, odaya da hevesim var tabi. Park yataklar da herkesin bildiği gibi güzellik algısından daha çok rahatlığa kullanışlılığa hizmet ediyor gibi
Hem kullanışını hem guzelligini beğendiğiniz modelleri de paylasabilir misinizYa da odaya bir beşik bir de park yatak fazla mı olur
İlk oğlumda kullandım ben ahşaphatta kaç bebe büyüttü o beşik ablamindiBu mantikla estetik açıdan kademeli asagi inen ahsap park yataklari onerir misiniz tecrubeli anneler :) cunku gercekten o kumaş park yataklar cok cirkin almak istemiyorum
Anne yani ufak besik aldim, odaya gevirene kadar onu kullanicam insallah Odaya alinca soyle 2-3 yasa kadar idare edecek bisey insallah dusunuyorum. Henuz erken tabi de konusu konusuluyorken sorayim dedim. Ben kucukken metal bir besigimiz vardi, kademeli park yatak seklinde, annem onunla 5 cocuk buyuttu :) ayni benzerinin siyah metal olanini buldum cok da hosuma gitti de 3 yaşa kadar kurtarir mi onu bilemiyorumİlk oğlumda kullandım ben ahşaphatta kaç bebe büyüttü o beşik ablamindi..kullanisliydi çekmeceleri olsun görüntü olsun iyiydi yani..ikinciyi yapmıycam diye attım bide ben onu şimdi düşünüyorum ne alayım diye..ha bide ikinciyi yapacaksan ahşap daha da kullanışlı sallanan modelleri de var.ben nasipse üçüncüyü dusunmedigim için küçük anne yani biseyler alicam bakalım kısmet
Ahsap park yatak hic gormedim.Park yatagin mantığı zaten kumaş olup katlanmasıBu mantikla estetik açıdan kademeli asagi inen ahsap park yataklari onerir misiniz tecrubeli anneler :) cunku gercekten o kumaş park yataklar cok cirkin almak istemiyorum
Ay ne güzel, gözünüz aydınKızlar bugün oğluşumuz olacağı kesinleştiçok şükür şimdilik herşey yolunda 23 aralıkta detaylı ultrason randevumuza gideceğiz
Saģlıkla alın kucağınıza inşallah negüzel baya baya herkesin belli oldu benim daha kesinliği yok yüzde 90 95 bir tahminde bulundu ama tabi netlesmeden insan ne yapip alacagini da bilemiyor haftaya cumarteside net birsey demezse dusup bayilacagimKızlar bugün oğluşumuz olacağı kesinleştiçok şükür şimdilik herşey yolunda 23 aralıkta detaylı ultrason randevumuza gideceğiz
Kaç kiloya kadar kullanıliyo ona da bak canım ona göre al.benim.anne yani dediğim hafif olanlar var ya demir onlarda odadan odaya taşıyabiliyosnnAnne yani ufak besik aldim, odaya gevirene kadar onu kullanicam insallah Odaya alinca soyle 2-3 yasa kadar idare edecek bisey insallah dusunuyorum. Henuz erken tabi de konusu konusuluyorken sorayim dedim. Ben kucukken metal bir besigimiz vardi, kademeli park yatak seklinde, annem onunla 5 cocuk buyuttu :) ayni benzerinin siyah metal olanini buldum cok da hosuma gitti de 3 yaşa kadar kurtarir mi onu bilemiyorum
Katlamama gerrk yok ki Odada durucak tasimicamAhsap park yatak hic gormedim.Park yatagin mantığı zaten kumaş olup katlanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?