2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ay ne güzel, gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim darısı başınıza sizinde en yakın zamanda netleşir inşallah
Amin inşallah çok sağolun 12+0da erkek demişti bugün 16+3tük %100 erkek dedi sizinde gittiğinizde netleşmiş olur inşallah

Dünden beri kusmuyorum diye sevinirken akşamdan beri bittim ,tukendim öğürmekten,oysa bitti sanmıştım

Benimde muayne gunu 16+3 olmus olacak insallah ogreniriz sizin gbi cok tesekkur ederim

Kizlar ya aranizda alerji olanlar vardi sanirim oyle okumustum ne yaptiniz ?

Bir oda kokusuna alerjim oldu inanilmaz oksuruk basladi zytrec aliyorum bu 3. Gun almazsam nefes darligi oluyor .

Sizin gecti mi ? Ekstra onerisi olan var mi

Kizlar ya aranizda alerji olanlar vardi sanirim oyle okumustum ne yaptiniz ?

Bir oda kokusuna alerjim oldu inanilmaz oksuruk basladi zytrec aliyorum bu 3. Gun almazsam nefes darligi oluyor .

Sizin gecti mi ? Ekstra onerisi olan var mi
Benim çok acayip ki alerjim kesildi bir kere zytrec almak zorunda kaldım sadece burun tıkanıklığım var bu saatte o yüzden ayaktayım uyutmuyor

Vitamin hapını yutarken midesi bulanan var mı geçen doktor decavit yazmıştı Diğer hamileliğim de yutarken kusmuştum kullanmamıştım bunda da aynı olacak sanırım

Vitamin hapını yutarken midesi bulanan var mı geçen doktor decavit yazmıştı Diğer hamileliğim de yutarken kusmuştum kullanmamıştım bunda da aynı olacak sanırım
Bana imom yazdı.yutarken değilde sonradan kokusu geliyo insanın azına evlerden ırak saatlerce kendime gelemiyorum

Doktor bana vitamin vermedi ,ozellikle sordum.Kan ilacı ve d vitamini verdi.

Ya zaten verdiği vitamindir anlasmali markalar.ben ikinci çocukta da aynı Dr a gidiyorm hep aynı ilacı veriyo.devlete gitsen vermiyo mesela.senin Dr gerek görmemiş olabilir
Mühim değil benim için zaten,kan değerim düşüktü o önemli, gerisini de doktora bıraktım

Benim çok acayip ki alerjim kesildi bir kere zytrec almak zorunda kaldım sadece burun tıkanıklığım var bu saatte o yüzden ayaktayım uyutmuyor
Cok gecmis olsun canim deniz suyu dene istersen pek acmiyor ama . Allahtan bir de ustune burnum tikanmadi ama oksurugum cok (

Sogan surubu yapiyorum etkisi olursa sizede soylerim

Vitamin icerken midesi bulanan kizlar. Once suyla doldurun agzinizi sonra hapi alin ve lok diye yutun ben cozumu oyle buldum. Ilacin tadi o sekilde pek gelmiyo direk gidiyo. Ustunede bol su icince cok etkilemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…