Çok teşekkür ederim darısı başınıza sizinde en yakın zamanda netleşir inşallahAy ne güzel, gözünüz aydın
Amin inşallah çok sağolunSaģlıkla alın kucağınıza inşallah negüzel baya baya herkesin belli oldu benim daha kesinliği yok yüzde 90 95 bir tahminde bulundu ama tabi netlesmeden insan ne yapip alacagini da bilemiyor haftaya cumarteside net birsey demezse dusup bayilacagim
Ya misal beş on günlüğüne tatile aile yanına fln gidiyorsun yanına alabiliyorsun çocuğu nereye yatıracağım derdi olmuyor. Yada odadan odaya geçirebiliyorsun.Katlamama gerrk yok ki Odada durucak tasimicam
Tamam iste o park yatak değil, normal ahşap beşikKatlamama gerrk yok ki Odada durucak tasimicam
Ilk donem icin katlanan anne yani aldim zaten Ben odaya gectikten sonrasini dusunuyorumYa misal beş on günlüğüne tatile aile yanına fln gidiyorsun yanına alabiliyorsun çocuğu nereye yatıracağım derdi olmuyor. Yada odadan odaya geçirebiliyorsun.
Parktan kastim mekanizmasi asagi iniyor , cocugun atlayip cikmasina engel yaniTamam iste o park yatak değil, normal ahşap beşik
Benimde muayne gunu 16+3 olmus olacak insallah ogreniriz sizin gbi cok tesekkur ederimÇok teşekkür ederim darısı başınıza sizinde en yakın zamanda netleşir inşallah
Amin inşallah çok sağolun12+0da erkek demişti bugün 16+3tük %100 erkek dedi sizinde gittiğinizde netleşmiş olur inşallah
Benim çok acayip ki alerjim kesildi bir kere zytrec almak zorunda kaldım sadece burun tıkanıklığım var bu saatte o yüzden ayaktayım uyutmuyorKizlar ya aranizda alerji olanlar vardi sanirim oyle okumustum ne yaptiniz ?
Bir oda kokusuna alerjim oldu inanilmaz oksuruk basladi zytrec aliyorum bu 3. Gun almazsam nefes darligi oluyor .
Sizin gecti mi ? Ekstra onerisi olan var mi
Bana imom yazdı.yutarken değilde sonradan kokusu geliyo insanın azına evlerden ırakVitamin hapını yutarken midesi bulanan var mı geçen doktor decavit yazmıştı Diğer hamileliğim de yutarken kusmuştum kullanmamıştım bunda da aynı olacak sanırım
İlk yuttuğum gün sıkıntı olmadı dün midem bulandı zor tuttum artık boğazım da ağrıyor o yüzden mi bilmiyorumBana imom yazdı.yutarken değilde sonradan kokusu geliyo insanın azına evlerden ıraksaatlerce kendime gelemiyorum
Belkide olablir..ben hala alışamadım bir kutu bitirdimİlk yuttuğum gün sıkıntı olmadı dün midem bulandı zor tuttum artık boğazım da ağrıyor o yüzden mi bilmiyorum
Ya zaten verdiği vitamindir anlasmali markalar.ben ikinci çocukta da aynı Dr a gidiyorm hep aynı ilacı veriyo.devlete gitsen vermiyo mesela.senin Dr gerek görmemiş olabilirDoktor bana vitamin vermedi ,ozellikle sordum.Kan ilacı ve d vitamini verdi.
Gynoferon mu kan ilacınız. Onun içinde var vitamin.Doktor bana vitamin vermedi ,ozellikle sordum.Kan ilacı ve d vitamini verdi.
Yok o değilGynoferon mu kan ilacınız. Onun içinde var vitamin.
Mühim değil benim için zaten,kan değerim düşüktü o önemli, gerisini de doktora bıraktımYa zaten verdiği vitamindir anlasmali markalar.ben ikinci çocukta da aynı Dr a gidiyorm hep aynı ilacı veriyo.devlete gitsen vermiyo mesela.senin Dr gerek görmemiş olabilir
Cok gecmis olsun canim deniz suyu dene istersen pek acmiyor ama . Allahtan bir de ustune burnum tikanmadi ama oksurugum cokBenim çok acayip ki alerjim kesildi bir kere zytrec almak zorunda kaldım sadece burun tıkanıklığım var bu saatte o yüzden ayaktayım uyutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?