- 25 Aralık 2019
- 859
- 945
- 33
Evet her gün yiyip,içmeye dikkat ediyorum.Kızlar merhaba,her gün ceviz badem yiyor musunuz?Süt içiyor musunuz?
Kaç değeriniz, simdiye kadar kaçtı? Ben de 25 mg kullaniyorumİkinci gebeliklerde hareketler daha erken hissediliyor deniliyor. Bende hala tık yok. Her ay troid için kan veriyorum. Bugün gittim sonunda kontrol altına aldık çok şükür. Bu troid beni stres yapıyor takılma diyorlar ama ister istemez takılıyorsun.. Ahh bizi kimse anlamıyor gerçekten
Ay aynı durumdayız benim de 15 aylık kızım var ve bir kızım daha olacak inşallah ama ben de oda yapmadım hala bizle yatıyor ama siz doğru olanı yapmışsınız ben de yavaştan ayırayım odasını. İlki sezaryen miydi normal miydi sizinSelam kızlar 14 aylık kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim inşallah bir oğlum olacak. Odamızda anne yanı beşiği vardı bir de kızıma oda yapmıştım takım olarak yatağı her şeyi yan odadaydı. Bugün kızımı odasına geçirdim diyeceksiniz zaten çok erken geçmeliydi geç bile kalmışsın diye ama öyle olmuyor işte kızlar zaten hamileliğe kadar emiyordu ve emzirirken anne yanı beşiği bir nimet gerçekten neyse şuan emzirme olmasa da hemen yanımda yatmasına öyle alışmışım ki odasına geçirmek zoruma gitti zaten kardeş fikrine de alışamadım sürpriz geldi oğlum. Kızıma haksızlık yapmışım gibi içime bir şey oturdu odasına alıştırmak bile vicdan yaptırdı kim bilir doğunca neler olacak neleri takacağım kafamaBana dualarınızı esirgemeyin olur mu inşallah kızıma da oğluma da yetebilirim işim çok zor…
Almadiginiz her hafta zam gelecekBebek arabası almak için erken mi?
uygun fiyata istediğim bir bebek arabası buldum şuan 18. haftanın sonundayım acaba erken mi alıyorum sizce?
oo geç bile kalmıssınız. asıl çocuğunuzu ayırmayarak ona haksızlık ediyorsunuz. şu an zaten size ihtiyacı olduğu için değil sizin ona duygusal olarak ihtiyacınız olduğu için onu yanınızda tutuyorsunuz. bu sağlıklı bir bağlanma değil.Selam kızlar 14 aylık kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim inşallah bir oğlum olacak. Odamızda anne yanı beşiği vardı bir de kızıma oda yapmıştım takım olarak yatağı her şeyi yan odadaydı. Bugün kızımı odasına geçirdim diyeceksiniz zaten çok erken geçmeliydi geç bile kalmışsın diye ama öyle olmuyor işte kızlar zaten hamileliğe kadar emiyordu ve emzirirken anne yanı beşiği bir nimet gerçekten neyse şuan emzirme olmasa da hemen yanımda yatmasına öyle alışmışım ki odasına geçirmek zoruma gitti zaten kardeş fikrine de alışamadım sürpriz geldi oğlum. Kızıma haksızlık yapmışım gibi içime bir şey oturdu odasına alıştırmak bile vicdan yaptırdı kim bilir doğunca neler olacak neleri takacağım kafamaBana dualarınızı esirgemeyin olur mu inşallah kızıma da oğluma da yetebilirim işim çok zor…
Vallahi hiç üzülmeyin benimde 4 yasinda bir oglum var yatagi hep bizim odamizdaydi tek basina hic yatmadi bebis olsun alirim ikisini yanima o sekilde devam ederiz hicde rahatsiz degilim bebis biraz buyudugunde ikisini bir koyarim odalarina hatta suan yanimda yatmak istiyor buyudukce akli erdikce korkulari kaygilari basliyor yanyana yatiyoruz yatsin buyudugunde gel desemde gelmeyecek ztenSelam kızlar 14 aylık kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim inşallah bir oğlum olacak. Odamızda anne yanı beşiği vardı bir de kızıma oda yapmıştım takım olarak yatağı her şeyi yan odadaydı. Bugün kızımı odasına geçirdim diyeceksiniz zaten çok erken geçmeliydi geç bile kalmışsın diye ama öyle olmuyor işte kızlar zaten hamileliğe kadar emiyordu ve emzirirken anne yanı beşiği bir nimet gerçekten neyse şuan emzirme olmasa da hemen yanımda yatmasına öyle alışmışım ki odasına geçirmek zoruma gitti zaten kardeş fikrine de alışamadım sürpriz geldi oğlum. Kızıma haksızlık yapmışım gibi içime bir şey oturdu odasına alıştırmak bile vicdan yaptırdı kim bilir doğunca neler olacak neleri takacağım kafamaBana dualarınızı esirgemeyin olur mu inşallah kızıma da oğluma da yetebilirim işim çok zor…
Yaşlar aynı oğlumla bende aynı şeyi düşünüyorum..ben ve bebelerim aynı odada belli bı sure en azındanVallahi hiç üzülmeyin benimde 4 yasinda bir oglum var yatagi hep bizim odamizdaydi tek basina hic yatmadi bebis olsun alirim ikisini yanima o sekilde devam ederiz hicde rahatsiz degilim bebis biraz buyudugunde ikisini bir koyarim odalarina hatta suan yanimda yatmak istiyor buyudukce akli erdikce korkulari kaygilari basliyor yanyana yatiyoruz yatsin buyudugunde gel desemde gelmeyecek ztenbenim oglum ufakligindan beri hic hazir degildi birkac sefer denedim odasina koymayi cok korkarak aglayarak yanimiza geldi ona onu yasatmayi istemedim her dogru dogru olmayabiliyor bazen sizinkilerin aralari azmis zor olur biraz ama buyuduklerinde cok guzel olur allah sabrini verir insallah
Bence alın, ben de 19. hafta içerisindeyim henüz bakma fırsatım olmadı ama ilk fırsatta alacağım çünkü her şeye zam geliyor, imkan varken almak lazım :) Gerisi Allah'ın takdiri, nasip kısmet zaten.Bebek arabası almak için erken mi?
uygun fiyata istediğim bir bebek arabası buldum şuan 18. haftanın sonundayım acaba erken mi alıyorum sizce?
YAA bendede durum aynı bazen çok hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum nerede iseya ben bugün hiiiç hissetmedim benim oğlanı. gidip ultrason cihazı alıcam ama artık
Merhaba benim doktorum bana elevit vitaminini önerdi bende onu kullanıyorum ve fiyati 35 tl içinde de bayagi var dr danışıp alabilirsiniz. Doktorum prof. Faruk buyruAyy ablam hiç bişey kullanmadı 4 buçuk kilo doğdu nerdeyse bebeği..nasıl alicam her ay bu pahalilikta ne bileyim hatta diyorum bir iki ay almayayım son iki ay alırım diye ama içim tahat etmiyo bu sefer
daha önceki doktorum elevit kullandırıyordu bana da şimdi previt positive omega diye bir şey kullanıyorum. arada dağlar kadar fark var cidden. kızım da cin gibi aslında, elevite mi dönsem hahahahahMerhaba benim doktorum bana elevit vitaminini önerdi bende onu kullanıyorum ve fiyati 35 tl içinde de bayagi var dr danışıp alabilirsiniz. Doktorum prof. Faruk buyru
aynen ya, bugün hiç bişi yok mesela. neyse işalla uyuyodur ve uykucu olur çok hahahhaYAA bendede durum aynı bazen çok hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum nerede ise
kızım 4.5 yaşında ve beraber yatıyoruz hala, sanırım o benden değil ben ondan ayrılamıyorumVallahi hiç üzülmeyin benimde 4 yasinda bir oglum var yatagi hep bizim odamizdaydi tek basina hic yatmadi bebis olsun alirim ikisini yanima o sekilde devam ederiz hicde rahatsiz degilim bebis biraz buyudugunde ikisini bir koyarim odalarina hatta suan yanimda yatmak istiyor buyudukce akli erdikce korkulari kaygilari basliyor yanyana yatiyoruz yatsin buyudugunde gel desemde gelmeyecek ztenbenim oglum ufakligindan beri hic hazir degildi birkac sefer denedim odasina koymayi cok korkarak aglayarak yanimiza geldi ona onu yasatmayi istemedim her dogru dogru olmayabiliyor bazen sizinkilerin aralari azmis zor olur biraz ama buyuduklerinde cok guzel olur allah sabrini verir insallah
Teşekkür ederim gidince sorarım Dr aMerhaba benim doktorum bana elevit vitaminini önerdi bende onu kullanıyorum ve fiyati 35 tl içinde de bayagi var dr danışıp alabilirsiniz. Doktorum prof. Faruk buyru
Babayla yatırkızım 4.5 yaşında ve beraber yatıyoruz hala, sanırım o benden değil ben ondan ayrılamıyorumşimdi bi de bebek gelcek, babası biraz daha salon-çocuk odası idare edecek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?