2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yeri değişmiştir. Daha yerleri geniş ya fıldır fıldır dönüyolar tabii
Sanki göbek deliği hizasında gibi hep orda biri içeriden ittiriyo dokunuyo hissi var bebi mi acep..anam ben herşeyi unutmuşum ya sence bebi mıdır o ağrı yok böle içeriden biri dokaniyomus gibi

Kızlar ben kızımın hareketlerini hala hissetmiyorum çok merak ediyorum siz ne zaman hissettiniz. Ben 18inci haftaya yeni girdim.

Kardesiminde detaylı usg görülmüştü Dr ilerleyen haftalarda geçer demisti kızkardeşim çok üzülmüştü Dr dedigi gibide oldu ilerleyen haftalarda kaybolmuştu kızı suan 1yasinda çok akıllı masalllah sizde stres yapmayın kendinize

Aynen ya her ay 170 TL'ye vitamin alıyorum. Olmayan napıyo? Bebeği nasıl büyüyo çok merak ediyorum.
Vitaminler bebek icin degil ki bizim icin. Bebek bizden aliyo her turlu vitamini. Bizim içtiğimiz vitaminler ise bizler gucsuz kalmayalim diye

Kızlar ben kızımın hareketlerini hala hissetmiyorum çok merak ediyorum siz ne zaman hissettiniz. Ben 18inci haftaya yeni girdim.
Ilk hamileligimde 20. Haftalara dogru hissetmistim. Bunda daha erken hissettim. Sizde sabirli olun insallah hissedersiniz genelde uzanirken sessiz sakin yatiyoken hissediliyo haberiniz ola

Park yatagin icine normal yatak konmuyor. Tasimiyor park yatak onlari. Park yatak icin satilan ince sunger gibi yataklar var bunlar bebek icin uygun.
Ayrıca zaten bebegin 2 yasina kadar fln yumusak yerde yatmamasi gerekiyo ani bebek ölümlerinden kacinabilmek icin ve omurga gelisimi icin. Sert yerde yatmasi gerekiyo. O ince sungerlerde bebekler icin gayet uygun.
Bazi anneler yünden döşek fln yapiyolar bebek gömülüyo icine. Bunlar bebek icin ve gelisimi icin cok zararli. Bebegin sert zeminde ve yastiksiz yatmasi gerekiyor.

Evet yumuşak ya da yaylı olmamalıymış bebek yatakları acaba daha kalın bi pamuk yatak mı alsam dedim ben de ama o zaman hiç farklı bi arayışa girmeyeyim park yatak için satılanlardan alayım

Vitaminler bebek icin degil ki bizim icin. Bebek bizden aliyo her turlu vitamini. Bizim içtiğimiz vitaminler ise bizler gucsuz kalmayalim diye
Bebek depolardan yediğine göre ve genel olarak bu dönemde sağlıklı beslenmek tam anlamıyla mümkün olmadığı için depoları vitaminlerle dolduruyoruz işte. Neyse sonuç olarak vitaminler pahalı çok gerçi ne ucuz ki zaten.

Tarama testleri dna testleri kromozomsal sorunlari inceliyor ayrintili ultrason ise yapisal yani fizyolojik problemlere bakiyor. Benimde tam tersi oldi detayli iyi ancak tarama riskli bugun fetal dna icin test verecegim.
Bahsettıgım kistlerin kromozomsal sorunlarla baglantısı varmıs.Eger baska bır organda sıkıntı olsaydı o zaman aminiyosentez onerırlermıs.Doktorumda bana fetal dna yaptırdıgım ıcın ıcımın rahat olabılcegını söyledı.Tabı hıc bır sorun olmasa bıle %100 kımse bırsey dıyemez.

Haklı olabılırsınız.Yaptırmaya mecbur bırakıyorlar Eski annelerimiz ne iyiymiş toplasan 2 kere ultrosana girerlermıs.Fazla sey bılmek ve arastırmakta iyi degıl.:/

Teşekkür ederim,sağolun.Evet cok sıkı bır araştırma yaptım dünden beri.çok sık yaşanan bir durummuş.Çoğununda geçiyormus.

Ben park yatagin icine bebeklere uygun bildiginiz kalin yatak aldim hicbi sorun yasamadim 2.5 3 yasina kadar yatti oglum park yatak tasidi o yatagi neden tasimasin o incelerde gercekten cok ince geldi bana ben beebekler icin ozel uretilmis sertlikte bir yatak almistim bazali yataga konulanlarin aynisi cokda memnun kalarak kullandim tercih meselesi tabi yoksa tasimayacak veya gelisimini bozacak diye bir durum yok bnce smdi cok guzel ve özel uretilms yataklar mevcut

Tabi canim. Zaten odasindaki mobilyali besige bende bebekler icin uretilmis yataklardan almistim. Ama park yatagi aldigim yerde bana normal yatagi tasimaz demislerdi o yuzden. Belki sizinki tasiyodur bilmiyorum ki sormak lazim alinan yerlere

Icime bir sıkıntı oturdu ,diger forumda 37 haftalık bebeğini kaybeden birini okudum hoş cocuk doğunca da bitmiyor ki bu annelik kaygısı sanırım en iyisi teslimiyetçi olmak ,dua etmek ama bu gece uyku yok bana

Ben de park yataktan memnun kalırsam mobilya beşik kullanmayı düşünmüyorum o yüzden tereddüt ettim ince yataklarda sürekli yatması rahat olmaz gibi geldi, park yatağın üst katı 9 kg a kadar taşıyor ya belki oraya ince ama alt kata geçince daha kalın bir yatak kullanılabilir

Benimde miyomum 2 cnm var onceki dogumda da vardi kanamaya sebebiyet vermedi ama bi ara buyudu simdi geri 2 bucuk cm e dusmus ilk gebeligimde de once buyudu sonra kuculdu.
Yani gebeliğiniz sürecinde mi küçüldü? Peki hiç kanamanız oldu mu ? Ve sezeryan mı normal mı doğum yaptınız? Sımdı miyom alınmadan mı tekrar gebesiniz??

Kızlar merhaba,her gün ceviz badem yiyor musunuz?Süt içiyor musunuz?

Evet üst katına olmaz tabi bn üst katini hic kullanmadim besigimiz vardi sallanan ahsap sepet besiklerden onu kullanmistik 5 6 ay sonra park yataga gecmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…