- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Benim sabah bisiler oldu ama sonra gene yok..bizim bebeler 6 ay olmadan tepinmeyecek anlaşıldıaynen ya, bugün hiç bişi yok mesela. neyse işalla uyuyodur ve uykucu olur çok hahahha
Evet gebeligin basinda buyuu 15. Haftalardan sonra eski boyutuna kuculdu ilk gebeligimde de boyle oldu. Sezeryan oldum doktor almaya gerek gormedi alirsak yara kalabilir kanamalarin olur gibi bir sey demisti. Bu gebeligimin sonunda aldirmak istedigimi soyleyecegim yine. Bir problem yasamadim miyomdan dolayiYani gebeliğiniz sürecinde mi küçüldü? Peki hiç kanamanız oldu mu ? Ve sezeryan mı normal mı doğum yaptınız? Sımdı miyom alınmadan mı tekrar gebesiniz??
Al bacım al ben aldım kafam cok rahatladi kızım cok haraketli gerci ama panigim tuttugunda dinleyip rahatliyorumya ben bugün hiiiç hissetmedim benim oğlanı. gidip ultrason cihazı alıcam ama artık
Ben de harekette var,agri da varBenim sabah bisiler oldu ama sonra gene yok..bizim bebeler 6 ay olmadan tepinmeyecek anlaşıldı
O ağrı bende dün vardı bugün yok..sabah bı tepik yedim sanki sonra bisiler oluyo ama tam anlamıyla bı vurma olmadığı için pek içime sinmiyorBen de harekette var,agri da varpelvik ağrı resmen zonklama
Yaa benimle aynı olan biri çok mutlu oldumAy aynı durumdayız benim de 15 aylık kızım var ve bir kızım daha olacak inşallah ama ben de oda yapmadım hala bizle yatıyor ama siz doğru olanı yapmışsınız ben de yavaştan ayırayım odasını. İlki sezaryen miydi normal miydi sizin
Amin inşallah çok teşekkür ederimVallahi hiç üzülmeyin benimde 4 yasinda bir oglum var yatagi hep bizim odamizdaydi tek basina hic yatmadi bebis olsun alirim ikisini yanima o sekilde devam ederiz hicde rahatsiz degilim bebis biraz buyudugunde ikisini bir koyarim odalarina hatta suan yanimda yatmak istiyor buyudukce akli erdikce korkulari kaygilari basliyor yanyana yatiyoruz yatsin buyudugunde gel desemde gelmeyecek ztenbenim oglum ufakligindan beri hic hazir degildi birkac sefer denedim odasina koymayi cok korkarak aglayarak yanimiza geldi ona onu yasatmayi istemedim her dogru dogru olmayabiliyor bazen sizinkilerin aralari azmis zor olur biraz ama buyuduklerinde cok guzel olur allah sabrini verir insallah
Ben abur cubur da yiyorum. Klasik sofra yemeklerini cok canim istemeyince oturup kahveyle biskuvi falan yiyip onla karin doyuruyorhm o derece sacma besleniyorum. Vucudum kilo almaya da meyilli kiloluyum da zaten ama 6 kilo verdim ve daha hic almadim. Ben de anlamadım nasil boyle oluyo neden hic almadimMerhaba nasılsınız?
Benim bir sorum olacak benimle birlikte aynı haftalarda olan arkadaşlara..
19+2 yani 20. Haftadayım ama şimdiye kadar 2 kilo aldım bu normal mi bebeğin kilosu normal benim düşük değil mi kilom?
Bu konuyu doktorum ile konuşmalı mıyım?
Herşey yiyorum özellikle tuzlu tatlı dan uzak duruyorum ve abur cubur yemiyorum sadece sağlıklı ve yeterli besleniyorum..
Asiri titizlenmiyorum ama kuruyemis tuketmeye çalışıyorum. Zaten yogurt asiri severim. Sut ayrica tüketmiyorum ama kolajen katkili sutlerim vardi, gebelik oncesi kullaniyordum. Seker iceriyor zararli aslinda ama onlardan yine icmeye baslicam, bulantim varken icememistimKızlar merhaba,her gün ceviz badem yiyor musunuz?Süt içiyor musunuz?
Ben alali 1 ay oldu. Bu piyasada bulduguunu alip koseye koymak lazim benceBebek arabası almak için erken mi?
uygun fiyata istediğim bir bebek arabası buldum şuan 18. haftanın sonundayım acaba erken mi alıyorum sizce?
Buyuk konusmak gibi olmasin ama ben boyle biseyi surduremem heralde ya. 4 yasinda cocukla nasil ayni odada yatilabiliyor anlayamiyorumkızım 4.5 yaşında ve beraber yatıyoruz hala, sanırım o benden değil ben ondan ayrılamıyorumşimdi bi de bebek gelcek, babası biraz daha salon-çocuk odası idare edecek artık
Ağrım çok arttı, doktora gittim canım, bolca idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotigi yapıştırdı doktor ,hic kullanmak istemiyorum ,antibiyotik falan aslında. Son 10 gunde 3 kere gördüm bebegiO ağrı bende dün vardı bugün yok..sabah bı tepik yedim sanki sonra bisiler oluyo ama tam anlamıyla bı vurma olmadığı için pek içime sinmiyor
Maşallah canım..bişey olmaz.antibiyotikten bende içtim geçen ay iyi geldi..korkma ona göre ilaç veriyo Dr..bizim görüş günü yılbaşından sonraAğrım çok arttı, doktora gittim canım, bolca idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotigi yapıştırdı doktor ,hic kullanmak istemiyorum ,antibiyotik falan aslında. Son 10 gunde 3 kere gördüm bebegiBabasi da 3 kere kiz olduğunu teyit ettirdi
Sen ne için içtin canım sana da geçmiş olsun, biz masallah 10 gunde 3 olduMaşallah canım..bişey olmaz.antibiyotikten bende içtim geçen ay iyi geldi..korkma ona göre ilaç veriyo Dr..bizim görüş günü yılbaşından sonra
Benimde enfeksiyondu geçen ay birden geçmeyen bı ağrı başladı gittim bı antibiyotik üç günlük fitil bide uromasin mi neydi toz şaseden verdi..antibiyotik 5 gunluktu..ama o şekilde ağrım bidaha olmadı çok şükür iyi geldi..ya bizimde renkli gosteriyo ama saniyelik küçük diye görüntü almadığına mi nedir hiç renkli göremedimSen ne için içtin canım sana da geçmiş olsun, biz masallah 10 gunde 3 olduellerini parmaklarını cok net gördüm, sevdim.Yuzunu renkli vermek istedi ama uygun görüntü alamadı.Hastane de akşam çalışan doktoru da baya tuttum artık sıkıldıkça giderim
Benim kendi doktorum da henüz renkli olayına girmedi valla,ama bu jest yapacaktı, onuda bebiş reddettiBenimde enfeksiyondu geçen ay birden geçmeyen bı ağrı başladı gittim bı antibiyotik üç günlük fitil bide uromasin mi neydi toz şaseden verdi..antibiyotik 5 gunluktu..ama o şekilde ağrım bidaha olmadı çok şükür iyi geldi..ya bizimde renkli gosteriyo ama saniyelik küçük diye görüntü almadığına mi nedir hiç renkli göremedimbı daha gidişimde bende istiycem bakalım..olmadı ayrintiliya başka Dr a gönderirse o renkli veriyo zaten dört beş tane resim
Bol şans, sizin kendi tercihiniz. Ben çocuğumu koynumda, öpe koklaya, kendini güvende hissetmesini temel alarak büyütmeyi seçtim. Çok da memnunum tercihinde, çiçek gibi sorunsuz bir çocuğum var, oğlumu da alacağım koynuma. Sonuçta herkesin kendi seçimi.Buyuk konusmak gibi olmasin ama ben boyle biseyi surduremem heralde ya. 4 yasinda cocukla nasil ayni odada yatilabiliyor anlayamiyorumözel hayat nasil devam edebiliyor falan aklima bisuru sey geliyo. Bizim evde dogal gaz yok ilk kışı atlatip odasina alirim diyorum. Yoksa 6 aydan sonra odada yatsin benim fikrime gore Insallah kolaylikla uygulayabilirim
Valla bugün hiç hissetmedim. Bakalım yarın hareketlenecek mi, böyle olunca benim gibi rahat bi insan bile endişeleniyo valla.Al bacım al ben aldım kafam cok rahatladi kızım cok haraketli gerci ama panigim tuttugunda dinleyip rahatliyorum
Benimde öyle çok agirmisti ama kullanınca geciyo..gebelikte çok normal enfeksiyon doğuma kadar tekrarlayabiliyo Allah korusunBenim kendi doktorum da henüz renkli olayına girmedi valla,ama bu jest yapacaktı, onuda bebiş reddettibanada 5 günlük antibiyotik ve şase verdi.Ama dün geceden beri fena ağrım var valla
Insallah son olur ikimizin deBenimde öyle çok agirmisti ama kullanınca geciyo..gebelikte çok normal enfeksiyon doğuma kadar tekrarlayabiliyo Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?