2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yani gebeliğiniz sürecinde mi küçüldü? Peki hiç kanamanız oldu mu ? Ve sezeryan mı normal mı doğum yaptınız? Sımdı miyom alınmadan mı tekrar gebesiniz??
Evet gebeligin basinda buyuu 15. Haftalardan sonra eski boyutuna kuculdu ilk gebeligimde de boyle oldu. Sezeryan oldum doktor almaya gerek gormedi alirsak yara kalabilir kanamalarin olur gibi bir sey demisti. Bu gebeligimin sonunda aldirmak istedigimi soyleyecegim yine. Bir problem yasamadim miyomdan dolayi

Yaa benimle aynı olan biri çok mutlu oldum
Sezeryan oldum

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Ben abur cubur da yiyorum. Klasik sofra yemeklerini cok canim istemeyince oturup kahveyle biskuvi falan yiyip onla karin doyuruyorhm o derece sacma besleniyorum. Vucudum kilo almaya da meyilli kiloluyum da zaten ama 6 kilo verdim ve daha hic almadim. Ben de anlamadım nasil boyle oluyo neden hic almadim
Kızlar merhaba,her gün ceviz badem yiyor musunuz?Süt içiyor musunuz?
Asiri titizlenmiyorum ama kuruyemis tuketmeye çalışıyorum. Zaten yogurt asiri severim. Sut ayrica tüketmiyorum ama kolajen katkili sutlerim vardi, gebelik oncesi kullaniyordum. Seker iceriyor zararli aslinda ama onlardan yine icmeye baslicam, bulantim varken icememistim
Bebek arabası almak için erken mi?
uygun fiyata istediğim bir bebek arabası buldum şuan 18. haftanın sonundayım acaba erken mi alıyorum sizce?
Ben alali 1 ay oldu. Bu piyasada bulduguunu alip koseye koymak lazim bence

kızım 4.5 yaşında ve beraber yatıyoruz hala, sanırım o benden değil ben ondan ayrılamıyorum şimdi bi de bebek gelcek, babası biraz daha salon-çocuk odası idare edecek artık
Buyuk konusmak gibi olmasin ama ben boyle biseyi surduremem heralde ya. 4 yasinda cocukla nasil ayni odada yatilabiliyor anlayamiyorum özel hayat nasil devam edebiliyor falan aklima bisuru sey geliyo. Bizim evde dogal gaz yok ilk kışı atlatip odasina alirim diyorum. Yoksa 6 aydan sonra odada yatsin benim fikrime gore Insallah kolaylikla uygulayabilirim

O ağrı bende dün vardı bugün yok..sabah bı tepik yedim sanki sonra bisiler oluyo ama tam anlamıyla bı vurma olmadığı için pek içime sinmiyor
Ağrım çok arttı, doktora gittim canım, bolca idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotigi yapıştırdı doktor ,hic kullanmak istemiyorum ,antibiyotik falan aslında. Son 10 gunde 3 kere gördüm bebegi Babasi da 3 kere kiz olduğunu teyit ettirdi

Maşallah canım..bişey olmaz.antibiyotikten bende içtim geçen ay iyi geldi..korkma ona göre ilaç veriyo Dr..bizim görüş günü yılbaşından sonra

Maşallah canım..bişey olmaz.antibiyotikten bende içtim geçen ay iyi geldi..korkma ona göre ilaç veriyo Dr..bizim görüş günü yılbaşından sonra
Sen ne için içtin canım sana da geçmiş olsun, biz masallah 10 gunde 3 oldu ellerini parmaklarını cok net gördüm, sevdim.Yuzunu renkli vermek istedi ama uygun görüntü alamadı.Hastane de akşam çalışan doktoru da baya tuttum artık sıkıldıkça giderim

Benimde enfeksiyondu geçen ay birden geçmeyen bı ağrı başladı gittim bı antibiyotik üç günlük fitil bide uromasin mi neydi toz şaseden verdi..antibiyotik 5 gunluktu..ama o şekilde ağrım bidaha olmadı çok şükür iyi geldi..ya bizimde renkli gosteriyo ama saniyelik küçük diye görüntü almadığına mi nedir hiç renkli göremedim bı daha gidişimde bende istiycem bakalım..olmadı ayrintiliya başka Dr a gönderirse o renkli veriyo zaten dört beş tane resim

Benim kendi doktorum da henüz renkli olayına girmedi valla,ama bu jest yapacaktı, onuda bebiş reddetti banada 5 günlük antibiyotik ve şase verdi.Ama dün geceden beri fena ağrım var valla

Bol şans, sizin kendi tercihiniz. Ben çocuğumu koynumda, öpe koklaya, kendini güvende hissetmesini temel alarak büyütmeyi seçtim. Çok da memnunum tercihinde, çiçek gibi sorunsuz bir çocuğum var, oğlumu da alacağım koynuma. Sonuçta herkesin kendi seçimi.

Al bacım al ben aldım kafam cok rahatladi kızım cok haraketli gerci ama panigim tuttugunda dinleyip rahatliyorum
Valla bugün hiç hissetmedim. Bakalım yarın hareketlenecek mi, böyle olunca benim gibi rahat bi insan bile endişeleniyo valla.

Benim kendi doktorum da henüz renkli olayına girmedi valla,ama bu jest yapacaktı, onuda bebiş reddetti banada 5 günlük antibiyotik ve şase verdi.Ama dün geceden beri fena ağrım var valla
Benimde öyle çok agirmisti ama kullanınca geciyo..gebelikte çok normal enfeksiyon doğuma kadar tekrarlayabiliyo Allah korusun

Ara ara takip ediyordum bu sayfayı uzun zamandır da yazamamıştım yeni anneler gelmiş ne güzel ben 13.haftamda korona atlattım babamı ve dedemi kaybettim arka arkaya bu kadar sıkıntıya bu bebek çok şükür tutundu bana diyorum Allah işte birini alırken birini veriyor bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor çok şükür İkili testi yaptıramamıştım geçen hafta dörtlü taramayı yaptırdım çok şükür temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum inşallah onu da sağlıklı atlatırsak oğlumla kavuşacağım günü gönül rahatlığıyla beklemeye başlarım inşallah hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…