2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İlk bebekler ve kız bebekler çok kilolu olmuyo genelde. Benimde ilk oğlum 3.500kgdu ikincisi 4.160kg oldu. O yüzden bununda bi 4 üzeri gideri var dedi doktorumuz. Siz beni baz almayın yani benim 3.bebiş. He birde bende iri bir anneyim 1.76 boyum var
Ay benimde öyle bide afedersiniz kıçı başı ayrı oynuyo benim oğlanın Göbüşü 2.5 hafta kafası 2 hafta önde gidiyor. Doktor normal bir durum iri bebek olucak dedi. Ama işte bende doğumu hesaplayamıyorum şuan. Adetime göre 21 haftalık ilk ultrasona göre 22 haftalık son ultrasona göre de 23haftalık olduk. Sanırım sonra ki ultrasonda doğurucam artıkBu ne hız anlamadım.
Bizimle dalga geçiyorlar
Ağam bizle eğlenir

Başınız sağolsun, geçmiş olsun.Hayat garip bir düzen, hastalıkmış, kazaymış bunlar hep bahane.Rabbim ne derse o oluyor ,sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Kızlar normalde bana ilişki yasak bizde ondan dolayı sürtünme yoluyla bişeyler yapıyoruz akşam silinirken peçetede kan gördüm öyle aktif Bi kanama değil de silince geldi çok korktum devamı gelecek diye şimdilik bişey yok ama korkmaya devam etsem mi

Bizimde bacak boyu öle iki hafta önce göbek bir hafta ama biz komple 1 hafta geriryiz geç döllenmeden ötürü vaktiyle gelsinde ilk oğlum biraz erken doğdu bu acuzuk fazla dursa

Yok canım tahriş olmuştur..Allah korusun kanama olsa bu saate kadar devamı gelirdi

Başınız sağolsun

Ay benim bütün hamilelik belirtilerim geri döndü yaaa bütün beliritler hortladı resmen göğüs agriisi hafif bulantılar aşırı uyku daha yeni kahvaltı ediyorum düşünün kaçta kalkmisim

Başınız sağolsun 12.haftadayken bende dedemi kaybettim ölümün her türlüsü zor ama bizim ki aniydi gerçekten zordu. Allah sabır versin. Amin canım sağlıkla kavuşalım inşallah

Ya benim bebik çok aşağıda ittirip kaktiriyo yolu mu şaşırdı Allah korusun..ne zaman yukarı çıkacak korkmaya başladım

Bilmiyorum ki yasak diye ilişki olmuyor zaten bundan sonra da buna da cesaret edemeyiz
Bizimde yasak yaklasmiyoruz bile eşim diyo mümkünse aynı oda da bulunmayalim korkma bişey olmaz başka türlü bişey olsaydı kanama olurdu ağrı olurdu..insan korkunca cesaret edemiyo doğru diyosun

Ya benim bebik çok aşağıda ittirip kaktiriyo yolu mu şaşırdı Allah korusun..ne zaman yukarı çıkacak korkmaya başladım
Dün bende çok asagılarda hissettim ,önceki sezeryan kesi bölgelerinde sonra tekrar gobek deliginin alt caprazlarinda hissettim. Bazen sanırım dik duruyorlar ayaklarını asagilarda hissediyoruz

Birsey sorucaktim, benim kızım oldugu icin onun dogumunda aldigim pembe gecelik sabahlik takimlarim falan duruyor. Gecen gun pentide indirim vardi ordan da pembe pijama takimi aldim. Ama bu sefer erkek bekliyoruz abes durmaz dimii 2 gun hastanede kalıcam zaten var olan takimlarimi kullanmak istedim, malum herseye fazlasiyla zam geliyor. Bir de ziyaretci yasakları devam ederse hemsireler , esim ve benden baska kimse gormeyecek ne giydigimi

Dün bende çok asagılarda hissettim ,önceki sezeryan kesi bölgelerinde sonra tekrar gobek deliginin alt caprazlarinda hissettim. Bazen sanırım dik duruyorlar ayaklarını asagilarda hissediyoruz
Benim ilk oğlum hep makat geliş durdu ayaklar kasiktaydi ama bu resmen sanki orda yatıyor..geriniyo arada tekme tarzı bisiyler yapiyo son gittiğimde de biraz asagidaydi ama sormadım saf gibi Dr a çıkar inşallah yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…