İlk bebekler ve kız bebekler çok kilolu olmuyo genelde. Benimde ilk oğlum 3.500kgdu ikincisi 4.160kg oldu. O yüzden bununda bi 4 üzeri gideri var dedi doktorumuz. Siz beni baz almayın yani benim 3.bebiş. He birde bende iri bir anneyim 1.76 boyum varInstagramda falan sipariş verdiğim yerlerde erkeklere göre de inanılmaz şeyler vardı oralara da bak modelleri gördükçe alasın da gelir hem fiyatlar da çok ucuk değilkız bebekler kadar çeşitli değil belki ama artık küçük delikanlılar icin de çok şık kıyafetler yapıyorlar şimdi biraz gözüm korktu kilolu doğsa olmayacak mı hastane çıkışlarımız ilk 1 ay onları giyer sonra Mayıs Haziran uzun kolluyla devam edip temmuzda yazlık sezonunu açarız diye plan yaptık ama küçük hanım boyu ve kilosuyla bizim için nasıl bir plan yapıyor onu bilmiyoruz tabi
Ay benimde öyle bide afedersiniz kıçı başı ayrı oynuyo benim oğlanınEvet sezaryen ise Nisan oluyobenimde geç döllenme var 8 gün bazen 10 gün diyo degisiyo ilk oğlumda da vardı..öyle böyle geçecek vakit kaygılar hiç bitmiyo dogdugunda bile aynı..oğlum doğduğunda bişey olup panikten kaç kez son nefesimi veriyodum ben hayirlisiyla vaktiyle dogsunlarda
Ağam bizle eğlenirBizimle dalga geçiyorlar
Başınız sağolsun, geçmiş olsun.Hayat garip bir düzen, hastalıkmış, kazaymış bunlar hep bahane.Rabbim ne derse o oluyor ,sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinAra ara takip ediyordum bu sayfayı uzun zamandır da yazamamıştım yeni anneler gelmiş ne güzelben 13.haftamda korona atlattım babamı ve dedemi kaybettim arka arkaya bu kadar sıkıntıya bu bebek çok şükür tutundu bana diyorum Allah işte birini alırken birini veriyor bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor çok şükür İkili testi yaptıramamıştım geçen hafta dörtlü taramayı yaptırdım çok şükür temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum inşallah onu da sağlıklı atlatırsak oğlumla kavuşacağım günü gönül rahatlığıyla beklemeye başlarım inşallah hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza
İlk bebekler ve kız bebekler çok kilolu olmuyo genelde. Benimde ilk oğlum 3.500kgdu ikincisi 4.160kg oldu. O yüzden bununda bi 4 üzeri gideri var dedi doktorumuz. Siz beni baz almayın yani benim 3.bebiş. He birde bende iri bir anneyim 1.76 boyum var
Ay benimde öyle bide afedersiniz kıçı başı ayrı oynuyo benim oğlanınGöbüşü 2.5 hafta kafası 2 hafta önde gidiyor. Doktor normal bir durum iri bebek olucak dedi. Ama işte bende doğumu hesaplayamıyorum şuan. Adetime göre 21 haftalık ilk ultrasona göre 22 haftalık son ultrasona göre de 23haftalık olduk. Sanırım sonra ki ultrasonda doğurucam artık Bu ne hız anlamadım.
Ağam bizle eğlenir
Yok canım tahriş olmuştur..Allah korusun kanama olsa bu saate kadar devamı gelirdiKızlar normalde bana ilişki yasak bizde ondan dolayı sürtünme yoluyla bişeyler yapıyoruzakşam silinirken peçetede kan gördüm öyle aktif Bi kanama değil de silince geldi çok korktum devamı gelecek diye şimdilik bişey yok ama korkmaya devam etsem mi
Başınız sağolsunAra ara takip ediyordum bu sayfayı uzun zamandır da yazamamıştım yeni anneler gelmiş ne güzelben 13.haftamda korona atlattım babamı ve dedemi kaybettim arka arkaya bu kadar sıkıntıya bu bebek çok şükür tutundu bana diyorum Allah işte birini alırken birini veriyor bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor çok şükür İkili testi yaptıramamıştım geçen hafta dörtlü taramayı yaptırdım çok şükür temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum inşallah onu da sağlıklı atlatırsak oğlumla kavuşacağım günü gönül rahatlığıyla beklemeye başlarım inşallah hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza
Başınız sağolsun 12.haftadayken bende dedemi kaybettim ölümün her türlüsü zor ama bizim ki aniydi gerçekten zordu. Allah sabır versin. Amin canım sağlıkla kavuşalım inşallahAra ara takip ediyordum bu sayfayı uzun zamandır da yazamamıştım yeni anneler gelmiş ne güzelben 13.haftamda korona atlattım babamı ve dedemi kaybettim arka arkaya bu kadar sıkıntıya bu bebek çok şükür tutundu bana diyorum Allah işte birini alırken birini veriyor bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor çok şükür İkili testi yaptıramamıştım geçen hafta dörtlü taramayı yaptırdım çok şükür temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum inşallah onu da sağlıklı atlatırsak oğlumla kavuşacağım günü gönül rahatlığıyla beklemeye başlarım inşallah hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza
Bilmiyorum ki yasak diye ilişki olmuyor zaten bundan sonra da buna da cesaret edemeyizYok canım tahriş olmuştur..Allah korusun kanama olsa bu saate kadar devamı gelirdi
Bizimde yasak yaklasmiyoruz bileBilmiyorum ki yasak diye ilişki olmuyor zaten bundan sonra da buna da cesaret edemeyiz
Dün bende çok asagılarda hissettim ,önceki sezeryan kesi bölgelerinde sonra tekrar gobek deliginin alt caprazlarinda hissettim. Bazen sanırım dik duruyorlar ayaklarını asagilarda hissediyoruzYa benim bebik çok aşağıda ittirip kaktiriyo yolu mu şaşırdı Allah korusun..ne zaman yukarı çıkacak korkmaya başladım
Ben 50 kullanıyordum 100 e çıktıKaç değeriniz, simdiye kadar kaçtı? Ben de 25 mg kullaniyorum
Benim ilk oğlum hep makat geliş durdu ayaklar kasiktaydi ama bu resmen sanki orda yatıyor..geriniyo arada tekme tarzı bisiyler yapiyo son gittiğimde de biraz asagidaydi ama sormadım saf gibi Dr aDün bende çok asagılarda hissettim ,önceki sezeryan kesi bölgelerinde sonra tekrar gobek deliginin alt caprazlarinda hissettim. Bazen sanırım dik duruyorlar ayaklarını asagilarda hissediyoruz
Pipi gördüm sankiKızlar tahmininiz var mi?
Eki Görüntüle 2968042
Bizde öyle tahmin ettik doktor birşey demedi ben dedim hatta doktora kordon bağına benzemiyor acaba erkek mi diyePipi gördüm sankierkek diyorum ilk oğlumun USG resmine benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?