- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Bişey olmaz bence benimde var hemde ilk oğlumda almıştım iki takım biri toz pembe biri maviBirsey sorucaktim, benim kızım oldugu icin onun dogumunda aldigim pembe gecelik sabahlik takimlarim falan duruyor. Gecen gun pentide indirim vardi ordan da pembe pijama takimi aldim. Ama bu sefer erkek bekliyoruzabes durmaz dimii 2 gun hastanede kalıcam zaten var olan takimlarimi kullanmak istedim, malum herseye fazlasiyla zam geliyor. Bir de ziyaretci yasakları devam ederse hemsireler , esim ve benden baska kimse gormeyecek ne giydigimi
İlk gebelikse ondan 20.haftadan sonra hissedersin.hem herkes erken hissedecek diye bişey yok canım telaş yapma ben bı gün hissediyorsam iki gün yok çok nadir yani..20 den sonra hem net olurmuş hemde kararlı olurmuş yavaş yavaş..hiç sıkıntı yapma kendineBizim doktor daha Cinsiyeti söylemedi ben zaten bebeği hissetmiyorum hâlâ
Aynen kordon değilse erkek..benim ikiside erkek.ilkinde USG resmi aynı seninki gibiydi..ikincide yandan bariz üç kez gördük pipiyiBizde öyle tahmin ettik doktor birşey demedi ben dedim hatta doktora kordon bağına benzemiyor acaba erkek mi diye
Benim kızım dogum pozisyonundaydi ama hep asagıda tasıdım bende gogus altim bombostu bi de 2500 gr doguncaBenim ilk oğlum hep makat geliş durdu ayaklar kasiktaydi ama bu resmen sanki orda yatıyor..geriniyo arada tekme tarzı bisiyler yapiyo son gittiğimde de biraz asagidaydi ama sormadım saf gibi Dr açıkar inşallah yukarı
Benim oğlumda aynıydı ev aynı kiloda doğdu..hani diyolar ya yok mideme vurdu yok kaburgama diye benim hiç vurmadı öle hep kasiklarima mesaneme çalıştıBenim kızım dogum pozisyonundaydi ama hep asagıda tasıdım bende gogus altim bombostu bi de 2500 gr doguncabende her gidisimde bebek nerelerde duruyor diye sorucam diyorum ama o ekranda bebegi gorunce herseyi unutuyorum. Esime diyorum kii doktor ultrason cihazini nerelerre gezdirdi cevap, ben senin karnina bakmiyordum ki bebege bakiyordum
Bende çok baktım ikinci gebelik olmasına rağmenBenim ablamda öyle söyledi diyor daha hissedemezsin zaten ben 20. Haftam da falan hissettim bazen hissediyor bazen hissetmiyordum bile diyor ama ben internetten bakıyorum yanlış yapıyorum
Valla ayrı yatmaya niyetli de ben bazen uyku halinde korkuyorum izin vermiyorum haliyle beraber de yatınca illa canı istiyor böyle çözüm bulduk onu da beceremedikBizimde yasak yaklasmiyoruz bileeşim diyo mümkünse aynı oda da bulunmayalim korkma bişey olmaz başka türlü bişey olsaydı kanama olurdu ağrı olurdu..insan korkunca cesaret edemiyo doğru diyosun
Dr una danis bı belki tehlike geçmiştir..doğuma kadar mı yasak..Valla ayrı yatmaya niyetli de ben bazen uyku halinde korkuyorum izin vermiyorum haliyle beraber de yatınca illa canı istiyor böyle çözüm bulduk onu da beceremedik
Bi önceki hamileliğim 24 haftada sonlandı erken doğum olabilir diyorlar o yüzden 14. Haftaya kadar kesin yasak dedi ama bizde korkuyoruz Bi de kan uyuşmazlığı var bizde dün aşırı korktuk pazartesi sıra bulursam Bi gidip kontrol olurumDr una danis bı belki tehlike geçmiştir..doğuma kadar mı yasak..
He anladım canım..bı git için rrahat eder hem..Bi önceki hamileliğim 24 haftada sonlandı erken doğum olabilir diyorlar o yüzden 14. Haftaya kadar kesin yasak dedi ama bizde korkuyoruz Bi de kan uyuşmazlığı var bizde dün aşırı korktuk pazartesi sıra bulursam Bi gidip kontrol olurum
Neden üzülüyorsunuz ki ,önemli olan kontrol altında tutulması, zaten artık 2.trimestrde eskisi kadar önemli değil, yani kontrol daha kolayBen 50 kullanıyordum 100 e çıktı
Benim de pembe de ,Mavi de var ama giymeyecegim onlari kendime yeni bir sayfa açıyorum, bugün geldi bir takım bakalım duruma göre bir tane daha alırımBişey olmaz bence benimde var hemde ilk oğlumda almıştım iki takım biri toz pembe biri maviikisinde giydim
Bende henuz hıc bırsey almadım.6.aydan sonra almayı planlıyorumBebek arabası almak için erken mi?
uygun fiyata istediğim bir bebek arabası buldum şuan 18. haftanın sonundayım acaba erken mi alıyorum sizce?
Bende bı tane Alcam sabahlikli yok benim onlara bakicam..herşey çok pahalı ya bebek çantası bakıyorum şimdiden alicam napim yılbaşından sonra kimbilir ne kadar olucaklarBenim de pembe de ,Mavi de var ama giymeyecegim onlari kendime yeni bir sayfa açıyorum, bugün geldi bir takım bakalım duruma göre bir tane daha alırım
Benimki de genel de aşağıda ama şöyle düşün, henüz zaten yukarı çıkmadı bir de yeri henüz bol olduğu icin aşağıya yercekiminden dolayi daha rahat hareket ediyordurYa benim bebik çok aşağıda ittirip kaktiriyo yolu mu şaşırdı Allah korusun..ne zaman yukarı çıkacak korkmaya başladım
Aynen belirsizlik hiç iyi değilHe anladım canım..bı git için rrahat eder hem..
Bende sizdenim benim de 16 aylık oğlum var 17 haftalık da hamileyim ilki sezaryendi çok zorlanıyorum ağrılarım çok sizinde ağrınız oluyor mu bacaklarımda özellikleYaa benimle aynı olan biri çok mutlu oldum
Sezeryan oldum
Sağol canım..inşallah öyledir bı kaç gündür hep kasikalrda duruyo korktum açıkçası çok aşağıda diyeBenimki de genel de aşağıda ama şöyle düşün, henüz zaten yukarı çıkmadı bir de yeri henüz bol olduğu icin aşağıya yercekiminden dolayi daha rahat hareket ediyordur
Yok yok benimki de öyleSağol canım..inşallah öyledir bı kaç gündür hep kasikalrda duruyo korktum açıkçası çok aşağıda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?