2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bişey olmaz bence benimde var hemde ilk oğlumda almıştım iki takım biri toz pembe biri mavi ikisinde giydim

Bizim doktor daha Cinsiyeti söylemedi ben zaten bebeği hissetmiyorum hâlâ
İlk gebelikse ondan 20.haftadan sonra hissedersin.hem herkes erken hissedecek diye bişey yok canım telaş yapma ben bı gün hissediyorsam iki gün yok çok nadir yani..20 den sonra hem net olurmuş hemde kararlı olurmuş yavaş yavaş..hiç sıkıntı yapma kendine

Benim ablamda öyle söyledi diyor daha hissedemezsin zaten ben 20. Haftam da falan hissettim bazen hissediyor bazen hissetmiyordum bile diyor ama ben internetten bakıyorum yanlış yapıyorum

Benim ilk oğlum hep makat geliş durdu ayaklar kasiktaydi ama bu resmen sanki orda yatıyor..geriniyo arada tekme tarzı bisiyler yapiyo son gittiğimde de biraz asagidaydi ama sormadım saf gibi Dr a çıkar inşallah yukarı
Benim kızım dogum pozisyonundaydi ama hep asagıda tasıdım bende gogus altim bombostu bi de 2500 gr dogunca bende her gidisimde bebek nerelerde duruyor diye sorucam diyorum ama o ekranda bebegi gorunce herseyi unutuyorum. Esime diyorum kii doktor ultrason cihazini nerelerre gezdirdi cevap, ben senin karnina bakmiyordum ki bebege bakiyordum

Benim oğlumda aynıydı ev aynı kiloda doğdu..hani diyolar ya yok mideme vurdu yok kaburgama diye benim hiç vurmadı öle hep kasiklarima mesaneme çalıştı ben bakıyorum hep nerelrde diye en son göbek deliğimin altında doğru baktı şimdi 4 parmak kadar aşağıda göbek deliğinden..ve habire geridiriyo kendini ittiriyoda itiiriyo maşallah diyeyim

Benim ablamda öyle söyledi diyor daha hissedemezsin zaten ben 20. Haftam da falan hissettim bazen hissediyor bazen hissetmiyordum bile diyor ama ben internetten bakıyorum yanlış yapıyorum
Bende çok baktım ikinci gebelik olmasına rağmen merak işte insan istiyo hep hareket etsinler ama öle olmuyo dönüyor iç tarafa doğru yada plesentanij arkasına geciyo..insalalh tepinmekten gece uyuyamayacgimz günleri gorucez hayirlisiyla

Bizimde yasak yaklasmiyoruz bile eşim diyo mümkünse aynı oda da bulunmayalim korkma bişey olmaz başka türlü bişey olsaydı kanama olurdu ağrı olurdu..insan korkunca cesaret edemiyo doğru diyosun
Valla ayrı yatmaya niyetli de ben bazen uyku halinde korkuyorum izin vermiyorum haliyle beraber de yatınca illa canı istiyor böyle çözüm bulduk onu da beceremedik

Dr una danis bı belki tehlike geçmiştir..doğuma kadar mı yasak..
Bi önceki hamileliğim 24 haftada sonlandı erken doğum olabilir diyorlar o yüzden 14. Haftaya kadar kesin yasak dedi ama bizde korkuyoruz Bi de kan uyuşmazlığı var bizde dün aşırı korktuk pazartesi sıra bulursam Bi gidip kontrol olurum

He anladım canım..bı git için rrahat eder hem..

Bişey olmaz bence benimde var hemde ilk oğlumda almıştım iki takım biri toz pembe biri mavi ikisinde giydim
Benim de pembe de ,Mavi de var ama giymeyecegim onlari kendime yeni bir sayfa açıyorum, bugün geldi bir takım bakalım duruma göre bir tane daha alırım

Benim de pembe de ,Mavi de var ama giymeyecegim onlari kendime yeni bir sayfa açıyorum, bugün geldi bir takım bakalım duruma göre bir tane daha alırım
Bende bı tane Alcam sabahlikli yok benim onlara bakicam..herşey çok pahalı ya bebek çantası bakıyorum şimdiden alicam napim yılbaşından sonra kimbilir ne kadar olucaklar

Ya benim bebik çok aşağıda ittirip kaktiriyo yolu mu şaşırdı Allah korusun..ne zaman yukarı çıkacak korkmaya başladım
Benimki de genel de aşağıda ama şöyle düşün, henüz zaten yukarı çıkmadı bir de yeri henüz bol olduğu icin aşağıya yercekiminden dolayi daha rahat hareket ediyordur

Benimki de genel de aşağıda ama şöyle düşün, henüz zaten yukarı çıkmadı bir de yeri henüz bol olduğu icin aşağıya yercekiminden dolayi daha rahat hareket ediyordur
Sağol canım..inşallah öyledir bı kaç gündür hep kasikalrda duruyo korktum açıkçası çok aşağıda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…