2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Başınız sağolsun 12.haftadayken bende dedemi kaybettim ölümün her türlüsü zor ama bizim ki aniydi gerçekten zordu. Allah sabır versin. Amin canım sağlıkla kavuşalım inşallah
Çok sağ olun sizin de başınız sağ olsun her ölüm erken ölüm insan daha fazla yaşasınlar güzel günleri paylaşalım istiyor ama nasip

Ya kızlar bana enfeksiyon icin dun gece doktor hem antibiyotik hem şase verdi ama kendi doktorum degildi.Kendi doktoruma reçeteyi attim içebilirsin dedi ama icim bi huzursuz ,acaba once bu gece tek kullanımlık şaseyi içsem de sonra antibiyotigi duruma göre mi içsem. Burda okumuştum bazi kisiler sadece şase icti

Enfeksiyonun derecesine göre tek şase vermişlerdir canım idrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli düşük ve erken doğumlara sebebiyet verebiliyor eğer doktorunda onayladıysa kullan mutlakta yani grip öksürük gibi değil mecburiyeti olan bir durum ve bol bol su içmeye çalış

Ay evet burda baska olan varsa testimizi bir karsilastirsak diye sordum,dun doktora tahlili atmadan sadece reçeteyi sordum keske tahlili de gonderseydim

Bende sizdenim benim de 16 aylık oğlum var 17 haftalık da hamileyim ilki sezaryendi çok zorlanıyorum ağrılarım çok sizinde ağrınız oluyor mu bacaklarımda özellikle
Hayırlı olsun sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi Yok benim kasık ağrıları dışında fazla ağrılarım olmadı bunda şükür kızımda 4 ay kusmaktan gözlerimi açamıyordum ama bunda iyiyim küçük ağrıları gözüm de görmüyor o sebeple

Hatırlıyorum ben aklıma da gelmedi değil hani şimdi azucuk değişikleri var ya onları yıkanabilir bezler onlarda düşünülebilir aslinda

Ay aklıma ne geldi pinti bi tanıdık vardı şok olmuştum şöyle bişe yapmıştı Bezin ortasına ıslak mendil koyuyodu çocuk yapınca alıp mendille o kısmı atıp aynı bezle dewamke

İkinci kez ve daha fazla gebeliği olanlara sorumdur bilgisi olan cevaplar miii acabasii.. bestlac süt arttırıcı Damla vb. Duydunuz mu kullanan var mı siz yada çevrenizde...memnun kaldınız mı acaba..nette okuduğum kadarıyla baya ise yariyo kullanıcı yorumlarına okudum..ne zmaan kullanılmaya baslaniuo mesela sezaryen olacakların kimisi hemen süt geliyo kimisi üç dört gün..doğumdan bı gün önce kullanmaya başlasak nasıl olur acaba..bilgisi olan üzerime bilgi atsın lutfeeen

Ben humana still tea içmiştim öncekinde
Hastaneden eve geldiğim gibi başlamıştım içmeye ilk 6 ay onunla destekledim yetti çok şükür başka marka bilgim yok kullananlar yazsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…