Çok sağ olun sizin de başınız sağ olsun her ölüm erken ölüm insan daha fazla yaşasınlar güzel günleri paylaşalım istiyor ama nasipBaşınız sağolsun 12.haftadayken bende dedemi kaybettim ölümün her türlüsü zor ama bizim ki aniydi gerçekten zordu. Allah sabır versin. Amin canım sağlıkla kavuşalım inşallah
Enfeksiyonun derecesine göre tek şase vermişlerdir canım idrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli düşük ve erken doğumlara sebebiyet verebiliyor eğer doktorunda onayladıysa kullan mutlakta yani grip öksürük gibi değil mecburiyeti olan bir durum ve bol bol su içmeye çalışYa kızlar bana enfeksiyon icin dun gece doktor hem antibiyotik hem şase verdi ama kendi doktorum degildi.Kendi doktoruma reçeteyi attim içebilirsin dedi ama icim bi huzursuz ,acaba once bu gece tek kullanımlık şaseyi içsem de sonra antibiyotigi duruma göre mi içsem. Burda okumuştum bazi kisiler sadece şase icti
Ay evet burda baska olan varsa testimizi bir karsilastirsak diye sordum,dun doktora tahlili atmadan sadece reçeteyi sordum keske tahlili de gonderseydimEnfeksiyonun derecesine göre tek şase vermişlerdir canım idrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli düşük ve erken doğumlara sebebiyet verebiliyor eğer doktorunda onayladıysa kullan mutlakta yani grip öksürük gibi değil mecburiyeti olan bir durum ve bol bol su içmeye çalış
Aynen tahlili de atıp antibiyotiği içmem zorunlu mu diye sormanız daha garanti olurAy evet burda baska olan varsa testimizi bir karsilastirsak diye sordum,dun doktora tahlili atmadan sadece reçeteyi sordum keske tahlili de gonderseydim
Hayırlı olsun sağlıkla alalım inşallah bebeklerimiziBende sizdenim benim de 16 aylık oğlum var 17 haftalık da hamileyim ilki sezaryendi çok zorlanıyorum ağrılarım çok sizinde ağrınız oluyor mu bacaklarımda özellikle
Size de geçmiş olsunBende yine grip oldum yıldım bu yıl hastalıklardan 3 gün iyiysem 5 gün hastayım
Ovvv indirim takibi ,hemen bakalımE bebek te bu akşam saat on bucuktan sonra indirim basliyo kizlar haberiniz olsun.. alışveriş yapmak isteyenin aklında bulunsun
Hiç duymamış gibi yapıyorum yoksa bzm için fenaa olacakE bebek te bu akşam saat on bucuktan sonra indirim basliyo kizlar haberiniz olsun.. alışveriş yapmak isteyenin aklında bulunsun
Ben bez kovaliyorum habire stok yapiciiiimHiç duymamış gibi yapıyorum yoksa bzm için fenaa olacak
Ben bez kovaliyorum habire stok yapiciiiimyılbaşından sonra bide Almanya bizi daha çok kıskanır falan en azından biraz stok yapmış olayim pahalinin ucuzunu bulmaya çalışıyorum kısaca
Hatırlıyorum ben aklıma da gelmedi değil haniValla çıkaralım bence pembe mavi muşambaları var mı hatırlayan
Hatırlıyorum ben aklıma da gelmedi değil hanişimdi azucuk değişikleri var ya onları yıkanabilir bezler onlarda düşünülebilir aslinda
NeeeeyyAy aklıma ne geldi pinti bi tanıdık vardı şok olmuştum şöyle bişe yapmıştı Bezin ortasına ıslak mendil koyuyodu çocuk yapınca alıp mendille o kısmı atıp aynı bezle dewamke
Sağlıkla kucağınıza alın bu sene erkek senesi galiba bebeklerin çoğu erkekDün minigimin cinsiyetini öğrendik sonunda bu sefer sırt üstü yatmıştı hemen gördü doktorum oğlum olcak inşallah
İkinci kez ve daha fazla gebeliği olanlara sorumdur bilgisi olan cevaplar miii acabasii.. bestlac süt arttırıcı Damla vb. Duydunuz mu kullanan var mı siz yada çevrenizde...memnun kaldınız mı acaba..nette okuduğum kadarıyla baya ise yariyo kullanıcı yorumlarına okudum..ne zmaan kullanılmaya baslaniuo mesela sezaryen olacakların kimisi hemen süt geliyo kimisi üç dört gün..doğumdan bı gün önce kullanmaya başlasak nasıl olur acaba..bilgisi olan üzerime bilgi atsın lutfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?