2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
bana bu hamileliğimde bu testleri yaptı mı acaba doktorum haberim yok
Benim ilk gebeligimde yapmıştı ama bunda yapmadı, çünkü pozitif çıksa stresten baska bir sey değil, çözümü yok dedi.Sadece etleri iyi pişir, sebze meyveleri iyi yıka dedi,oda eşimin sayesinde güme gitti

bi sürü kanlar aldılar. ben doktor değiştirdim bi de, bunun hiç bişiden haberi yok da. test mest yaptı mı onları da bilmiyorum :) yaaaaa bişi olmaz. ne kadar şanslısın eşin ne kadar yardımcı oluyomuş sana, ben her şeyi tek başıma yapıyorum. eşim hiçbir şeye destek olmuyor.

Iste ona da ağladım, o kadar emek verdi ama bugün gözüm döndü bu yüzden. Isin ucunda bebek olmasa ya da toxoplazma olmasa hic sorun değil, canı sağolsun. Ama toxoplazma icin doktorum yapacak bir şey yok demişti ben de bugun olaydan sonra araştırdım icim sisti bebek icin ağladıkça ağladım. Cok saçma ve gereksiz bir konu oldu ,hata desen değil, kader desen bilemedim

Ayy sağolun içim rahatladı yaa tuhaf geldi bir an noluyor dedim
Ay o memittolar daha ne şekillere girecek Size komik gelecek belki ama ben saç tarağıyla duşta göğsümü taradığımı biliyorum. Mastit olmuştum geçsin diye kim derse yapıyordumTara süt kanalları açılır demişlerdi şaka gibi ama açıldı cidden.

Yaa herşeye hazırım da o meme ucu yaraları mıııııııııııı aman allahım.. kabir azabı gibi çok korkuyorum inşallah az hasarla atlatırız
Benimde ozmn memeye sürmedigim şey kalmamıştı iyileşsin diye

Ben ankarada yasiyorum. Burda istanbul baharatcisi diye bi yerden(bi aktar aslinda ) emziren anneler icin bi karisim vardi. Icinde rezenedir bilmem nedir otlar vardi. Onu iciyodum yemeklerden yarim saat once. Bizede bi tanidik tavsiye etmisti. 2 yasina kadar emzirdim bebegimde ilk 4 ay her ay 1 kg almisti masallah

A burda var mıdır acaba sorarım bı aktaran bakalım varsa alırım tabi sagoalsin

Yaaa sıkmayin caninizi lutfen iyi dusunun iyi olsun. Caninizi sikmak aglamak bebegi daha cok strese sokar oyle dusunun. Bi sey olmaz allahin izniyle ya icinizi ferah tutmaya calisin. Olmus artik yapacak bi sey yok. Kotu bi sey olmadigini dusunmekten baska elimizden bi sey gelmez bebisiniz cok iyi icerde buyuyor siz oyle dusunun

Bu emzirme işi tamamen arz-talep meselesi. Bebe iştahla emmek isteyince süt cokur cokur geliyo. Yok istemezse ne yapsan nafile. Kızımda neler neler aldım, içtim, hastane tipi süt sağma makinaları vs artsın sütüm diye. Kızım da mememle kavga ediyordu emerken resmen ittire kaktıra ama içimdeki his oğlan acaip emecek diyo. Görücez bakalım.

A burda var mıdır acaba sorarım bı aktaran bakalım varsa alırım tabi sagoalsin
Yani her hangi bi aktarda yapiyodur ya onlar biliyodur sutu arttiran otlari. Zaten e bebekte satilan humana flnda ot karisimi degil mi? Oyle diye biliyorum ama kullanmadim bilmiyorum yani iste allahin otlari yapar insallah bakalim daha o gunlere cok var. O gunlerimizde gelirde bunlarida konusuruz insallah hele bi saglikla dogsun su sipalar

Ayy inşallah ikinciler emsin nolur yaa benim ilkinde 3 gun sonra geldi sütüm..ama bebe erken doğduğu için ememiyodu hep tikaniyodu pek inatlasamadik sağıp vermeye çalıştık mama anne sütü dönüşümlü ama sagarak pek sağlıklı olmadı kesildi süt kısacası..ama bunda diyorum o damlalar ise yariyosa doğumdan bir iki gün önce içeyim de bari hemen gelsin süt sarılık olmasin..ilki sarilikta oldu 3 gece yattık hastanede o yüzden çok tedirginim bu süt meseleisnde

Aynen aynen o da karışım ondan da alicam otlara boğacam kendimi yeterki emsin sağlıkla doğsunlar inşallah..ama bol su da çok yardımcı anne sütüne..gaz içinde kimyon arkadaşım bildiğin ekmeği banıp banıp yiyor hiç gaz problemi yok bebe de bende öle yapazaaaam

Benim kız da sarılık oldu 1 gece kaldı küvözde. Bu sefer baktım süt çok yok valla basıcam mamayı. Satılık olmasından evladır. Ne üzülmüş ağlamıştım.

Benim kız da sarılık oldu 1 gece kaldı küvözde. Bu sefer baktım süt çok yok valla basıcam mamayı. Satılık olmasından evladır. Ne üzülmüş ağlamıştım.
Aynen bende öyle..ben emiyo sanıyorum hemşireler de gelip sormuştu çiş kaka var mı diye var dedim..sabahı cikcaz evimize diye sevinirken çocuk bölümüne aldılar bizi bı tarttilar iki buçuk kilo doğmuştu zaten iki kilo iki yüz gram ağla zirla zaten geleceği varsa da sutumun ağlamaktan gelmedi..özel hastanede mama veriyolar ama bende Alaçam yanıma siringayla beslicem gelmezse hemen

Ben de inat etmiştim emziricem diye, hastanede şırıngayla mama da verilmiş olmasına rağmen sarılık oldu. Gerçi biz eve çıktık, 3. Gün kontrole gittiğimizde apar topar yatırdılar. Bu sefer dayarım mamayı valla

Ay inşallah çok çok emerler de bunlara gerek kalmaz ya..bu seferr çok umutluyum ben

Mikrop insani hastaliktan koruyor gercekten buna inaniyorum ya. Sokakta gezen, parkta kaydırak yalayan çocuklar titiz annelerin çocuklarından daha saglikli turp gibi oluyor. Benim de toxoplazma negatif cikti. Ama mesela pazara gidiyoruz boydan boya gezene kadar posetlerden cikarip 1 kilo meyve salatalik falan yiyorumdur Esim yeme dio Napim canim cekiyo diyip devam ediyorum su yaptiginiz stres bebege o bakterilerden daha zararli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…