EbelerBen bugün sağlık ocağına gittim..tetnoz aşısı olacaktı sata göre 20+0 1 hafta geç döllenme var Dr a göre..ebe tutturdu 19 buçuk haftadasin..yirmi hafta önceden vurulunca düşük riski olur bilmem nebende dedim madem öle Perşembe geleyim şimdi düşük riski dedin korkuttun yani dedim ay sen benim öyle dememe bakma iki üç günden bişey olmaz falan dedi..bende yok Perşembe gelirim dedim..tek artısı bebeğin kalp atışını duyduk çok şükür sabah beri pek hissetmemiştim..akşam kudurdu tepindi bugünde sessiz sakin anlamadım ben bu bebeleride
İlk oğlumda oldum sormadım da hiç Dr a olmam lazım mı diye..randevumuz yılbaşından sonra..demekki şart değil aslında ama yarın yazarımBence ebe saçmalamış. Tam olunması gereken aralığı bilmiyorum ama bana sağlık ocağından ilk doz için 17 haftalıkken randevu vermişlerdiBen doktoruma sorduğumda olmamı istemediği için olmadım. Olman gereken zamanı doktoruna sor bence canım.
Benimde ilk oğlumda çok iyiydi..tanidikti bide ama tayini çıkmış gitmiş..bende bunların eline kaldım suratsız miymisiklarEbelerkimisi çok iyi,kimisi bi değişik. Beni aramadı da zahmet edip,oğlumda ebemiz cok iyiydi devamlı arardı. Cuma günü ilaç yazdırmaya gideceğim, lütfederse o zaman yapar artık
Aynen ya ,biz o kadar görüştük ki sonra arkadaş bile olmuştuk.Simdi denk gelememişiz.Biz zaten tayinci olduğumuz için baska şehirdeyiz her şey mazide kaldıBenimde ilk oğlumda çok iyiydi..tanidikti bide ama tayini çıkmış gitmiş..bende bunların eline kaldım suratsız miymisiklar
19 haftaligim ogrenmedim daha :) 17 deyken goremedik sonra gitmedimCinsiyetini 17 haftalık olup da hala öğrenemeyen var mı?
Benim ki de sürekli eli kafasında keyifler yerinde galiba içerdeKızlar biz bugün kısmen yüzünü gördükk henüz çok küçük olduğu için net anlaşılmıyo. Bide videodan ekran görüntüsü olduğu için kalitesi kötü çıkmış ama yinede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2965393
Benim bildiğim ilk 3 ay riskli ve her yeşilllikte olacak diye bir şartta yok. Boşuna kendinizi ve dolayisiyla bebeginizi üzmeyin.Başka bir konu olsa esime yüklenmem ama söz konusu bebek olunca gözüm döndü, oda isteyerek yapmaz ama resmen basiretimiz bağlandı
Acikcasi pek bı etkisi olmadı olmazsa kendim özel MAG. Vitamini alacağım. Ayakta kaldığımda ağrılarim çok oluyorAğrılar için magnezyum iyi gelir aslında..bana da verir diye umdum vermrdi..benimde kalça ağrım çok oluyo gidince bende istiycem
İlk gebelikte olanlar 2.de olmayabiliyormuş. Bence bir sorun belki gerek bile yokturİlk oğlumda oldum sormadım da hiç Dr a olmam lazım mı diye..randevumuz yılbaşından sonra..demekki şart değil aslında ama yarın yazarım
Benimde hala midem bulanıyorHalen midesi bulanan galiba sadece benimiki gündür kusmuyorum ama zor tutuyorum.Demin araçta kendimi zor tuttum
Evet fayda yok bana ama en azından kusmuyorum 2 gündürBenimde hala midem bulanıyor2 adet prilam içmeye devam ediyorum. Size prilam fayda etmemişti diye hatırlıyorum isterseniz yeniden deneyin belki artık fayda eder
Her gün bı tane maden suyu iç düzenli olarak biraz iyi geliyo..Acikcasi pek bı etkisi olmadı olmazsa kendim özel MAG. Vitamini alacağım. Ayakta kaldığımda ağrılarim çok oluyor
İlk gebelikte iki tane olunmussa ikincide bir tane olunuyoms ebe dedi..ama ben birinciyi net hatırlıyorum ikinciyi hatirlamiyorm..Dr köy gezisine gittiği için bilgisayara da bakamadi Perşembe artık iki taneyse tek dozla bitecekİlk gebelikte olanlar 2.de olmayabiliyormuş. Bence bir sorun belki gerek bile yoktur
Beeeeen ve aşırı merak ediyorum yarın gidicem bakalım inşallah öğrenirimCinsiyetini 17 haftalık olup da hala öğrenemeyen var mı?
Amniyosentez kötü çıkarsa heyet toplaniyo aldırmak isterseniz aldirabiliyosnz..ay zorunluluğu olduğunu sanmıyorum zaten ama yine de bilen söyler..geçmiş olsunKIZLAR MERHABA ŞİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM. AMNİYOSENTEZ YAPTIRDIM EĞER SONUÇ KÖTÜ GELİRSE BEBEĞİ ALDIRMAK İÇİN GEÇERLİ BİR SÜRE VAR MI ? YANİ ŞU HAFTADAN SONRA SONLANDIRILMIYOR DİYE ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?