2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ebeler kimisi çok iyi,kimisi bi değişik. Beni aramadı da zahmet edip,oğlumda ebemiz cok iyiydi devamlı arardı. Cuma günü ilaç yazdırmaya gideceğim, lütfederse o zaman yapar artık

İlk oğlumda oldum sormadım da hiç Dr a olmam lazım mı diye..randevumuz yılbaşından sonra..demekki şart değil aslında ama yarın yazarım

Ebeler kimisi çok iyi,kimisi bi değişik. Beni aramadı da zahmet edip,oğlumda ebemiz cok iyiydi devamlı arardı. Cuma günü ilaç yazdırmaya gideceğim, lütfederse o zaman yapar artık
Benimde ilk oğlumda çok iyiydi..tanidikti bide ama tayini çıkmış gitmiş..bende bunların eline kaldım suratsız miymisiklar

Benimde ilk oğlumda çok iyiydi..tanidikti bide ama tayini çıkmış gitmiş..bende bunların eline kaldım suratsız miymisiklar
Aynen ya ,biz o kadar görüştük ki sonra arkadaş bile olmuştuk.Simdi denk gelememişiz.Biz zaten tayinci olduğumuz için baska şehirdeyiz her şey mazide kaldı

Halen midesi bulanan galiba sadece benim iki gündür kusmuyorum ama zor tutuyorum.Demin araçta kendimi zor tuttum

Merhaba arkadaşlar..
Bende 2 haftada bir kasık ağrısı oluyor büyüme ağrısı dedi doktorum ve kasıklarda oluyor bu ağrı..
Son zamanda bacağıma da ağrı vurup geçiyor.. 20. Haftadayım yakında 21 olacak..
Doktorumun tavsiyesi ile sıcak duş alınca geçiyor.. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa yardımcı olmak için yazmak istedim..
Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah Sağlıkla huzurla..

Halen midesi bulanan galiba sadece benim iki gündür kusmuyorum ama zor tutuyorum.Demin araçta kendimi zor tuttum
Benimde hala midem bulanıyor 2 adet prilam içmeye devam ediyorum. Size prilam fayda etmemişti diye hatırlıyorum isterseniz yeniden deneyin belki artık fayda eder

Benimde hala midem bulanıyor 2 adet prilam içmeye devam ediyorum. Size prilam fayda etmemişti diye hatırlıyorum isterseniz yeniden deneyin belki artık fayda eder
Evet fayda yok bana ama en azından kusmuyorum 2 gündür

İlk gebelikte olanlar 2.de olmayabiliyormuş. Bence bir sorun belki gerek bile yoktur
İlk gebelikte iki tane olunmussa ikincide bir tane olunuyoms ebe dedi..ama ben birinciyi net hatırlıyorum ikinciyi hatirlamiyorm..Dr köy gezisine gittiği için bilgisayara da bakamadi Perşembe artık iki taneyse tek dozla bitecek

KIZLAR MERHABA ŞİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM. AMNİYOSENTEZ YAPTIRDIM EĞER SONUÇ KÖTÜ GELİRSE BEBEĞİ ALDIRMAK İÇİN GEÇERLİ BİR SÜRE VAR MI ? YANİ ŞU HAFTADAN SONRA SONLANDIRILMIYOR DİYE ?

Amniyosentez kötü çıkarsa heyet toplaniyo aldırmak isterseniz aldirabiliyosnz..ay zorunluluğu olduğunu sanmıyorum zaten ama yine de bilen söyler..geçmiş olsun

yani ne desem ne düşünsem bilemedim. perşembe günü sonuçları almaya gideceğim. allahtan ümit ediyorum ki sonuçlarım temiz olsun. rabbim hayırlısı neyse onu versin herkes için. 28 haftalık gebeyim aldırmak gibi bir ihtimal var ise eğer bilmek isterim eğer bu haftadan sonra aldırmak yasaksa zaten bilmeme gerek yok. daha 3 gün var uyku falan haram artık bana. rabbim yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…