Ciddi misinizMikrop insani hastaliktan koruyor gercekten buna inaniyorum ya. Sokakta gezen, parkta kaydırak yalayan çocuklar titiz annelerin çocuklarından daha saglikli turp gibi oluyor. Benim de toxoplazma negatif cikti. Ama mesela pazara gidiyoruz boydan boya gezene kadar posetlerden cikarip 1 kilo meyve salatalik falan yiyorumdur Esim yeme dio Napim canim cekiyo diyip devam ediyorumsu yaptiginiz stres bebege o bakterilerden daha zararli bence
Kediyle yaşayanlarin yuzde 95 i toxoplasma pozitif cikmasina ragmen 12 senedir kediyle yasayan biri olarak ilk gebeligimdede negatifti hala negatif doktoorumda cok sasirmisti buna yani oyle hemen bikere onlari yediniz diye bulasacak diye dusunmeyin bakteriyi tasiyan bir hayvan diskisiyla temasi olacakda size denk gelecekde falan detayli is icinizi ferah tutunAma negatif olması bence daha iyi demekki hic tanismamissin bakteri ile
Sizdeki rahatlık kimsede yok benceMikrop insani hastaliktan koruyor gercekten buna inaniyorum ya. Sokakta gezen, parkta kaydırak yalayan çocuklar titiz annelerin çocuklarından daha saglikli turp gibi oluyor. Benim de toxoplazma negatif cikti. Ama mesela pazara gidiyoruz boydan boya gezene kadar posetlerden cikarip 1 kilo meyve salatalik falan yiyorumdur Esim yeme dio Napim canim cekiyo diyip devam ediyorumsu yaptiginiz stres bebege o bakterilerden daha zararli bence
Evet canım ya. Benim 4 yaşında kızım var ve suan 15+5 haftaligim ayakta biraz fazla kalayım. Büzlüm kemiğine bir ağrı ölüyorum sanki ayaklarım taşımıyor sonra beni yerimden kalkamiyorum. Zor yani sezeryan yan etkileri bence. Belden iğne yapılarak olmuştumBende sizdenim benim de 16 aylık oğlum var 17 haftalık da hamileyim ilki sezaryendi çok zorlanıyorum ağrılarım çok sizinde ağrınız oluyor mu bacaklarımda özellikle
bende dışarıda yemeğe gidince salata falan dayanamıyorum yiyorm eşim yeme diyor bazen dinliyorm bazen dinlemiyorum. bunda ağlayacak bişey yokCiddi misinizyiyorsunuz yani.Ben sabahtan beri ağlıyorum
Heeer zaman hayatimda en buyuk zehrin stres oldugunu düşünüyorum. Uzulmeyin nolacak. Siz rahat olursaniz bir sey olmaz, korona virus bile stres altinda olanlarda daha agr geçiyor. Dusunun yani stresin etkisini. Basit bakteriler napacak kiCiddi misinizyiyorsunuz yani.Ben sabahtan beri ağlıyorum
Sanki pipisi var gibi ama bilemedimKizlar bu görüntü 3 hafta önceydi ama tahminlerinizi alabilirmiyim. Doktorum ay sonuna kadar izinli salı gunu başka bı doktora gideceğim sırf cinsiyet için. Salı gunu 16. Haftada olacağız. Ama çok merak ediyorum.
Yok canım demedi birşey 3 hafta önceki ultrsn bu zaten. Kasılma derken ne gibi etkileri ? Nasıl anladın onu guzelimSanki pipisi var gibi ama bilemedimsizinde kasilmaniz cikmis rahimde dr bi sey demedi mi bunla ilgili??
Sizin attiginiz ultrason fotosunda ( sagdaki) bebegin kafa kisminda rahim kasilmis. Bebek sıkışmıs orda. Benimde ayni boyleydi de. Dr kasilman var dinlen dedi bana.Yok canım demedi birşey 3 hafta önceki ultrsn bu zaten. Kasılma derken ne gibi etkileri ? Nasıl anladın onu guzelim
Ben Dr uma anlatmistim böle böle karnımın bı tarafi kasiliyo diye ağrılı olursa yalancı kasılma oluyomus o ve ilerleyen zamanlarda daha çok ve sık olacak dedi..bu normal rahim buyudugi için dedi..ayrıca o kasılma rahim boyuna zarar verirse önemliymiş yoksa doğuma kadar sürekli olağan bir durummus yani..bana ilaç falan vermedi..ben her gün 1 maden suyu içiyorum yok denecek kadar az şuan o kasilmalarSizin attiginiz ultrason fotosunda ( sagdaki) bebegin kafa kisminda rahim kasilmis. Bebek sıkışmıs orda. Benimde ayni boyleydi de. Dr kasilman var dinlen dedi bana.
Ay acaba benim dr mu abartiyo yaboyle baska olanda gorunce icim rahatladi bi demek ki normal, boyle olabiliyo. Belki benim dr tedbir olsun diye mi dedi acaba benim bi dusugum var cunku. Yat dinlen dedi bana. Yatiyom bende ama size bi sey demedilerse demek ki cokta onemli bi sey degil.
Yok güzelim birşey demediSizin attiginiz ultrason fotosunda ( sagdaki) bebegin kafa kisminda rahim kasilmis. Bebek sıkışmıs orda. Benimde ayni boyleydi de. Dr kasilman var dinlen dedi bana.
Ay acaba benim dr mu abartiyo yaboyle baska olanda gorunce icim rahatladi bi demek ki normal, boyle olabiliyo. Belki benim dr tedbir olsun diye mi dedi acaba benim bi dusugum var cunku. Yat dinlen dedi bana. Yatiyom bende ama size bi sey demedilerse demek ki cokta onemli bi sey degil.
Magnezyum verdi banada. Ve dediğin gibi benimde sol tarafım kasılıyor sankk bebek orda top gibi olmuş gibi şişkinlik hissediyorum. Ama yarın başka bir doktora gideceğim ona sorayım mutlaka. Bacak ağrıları çok bende de büzlümden giriyor resmen kilitleniyorum yuruyemiyorumBen Dr uma anlatmistim böle böle karnımın bı tarafi kasiliyo diye ağrılı olursa yalancı kasılma oluyomus o ve ilerleyen zamanlarda daha çok ve sık olacak dedi..bu normal rahim buyudugi için dedi..ayrıca o kasılma rahim boyuna zarar verirse önemliymiş yoksa doğuma kadar sürekli olağan bir durummus yani..bana ilaç falan vermedi..ben her gün 1 maden suyu içiyorum yok denecek kadar az şuan o kasilmalar
Bence girilebilir ,risk değil, gerçekten istiyorsanız.Tabi girememe ihtimalide var ama artık yapacak bir şey yokHanimlar bisey sorucamÖsym 2022 sinav takvimi aciklandi. Ben bundan sonraki ilk Ales sinavina girmeyi planliyordum, ama gelin görün ki sinav 13 nisan. Tahmini dogumum 7 mayis. Bebe birkac hafta erken gelse o gune dogurmus bile olabilirim. 13 nisanda sinava girmeye karar versem basvuru yapsam falan cok mu risk almis olurum? Bebek doğduktan sonra daha zor olur gibime geliyor cunku
Ağrılar için magnezyum iyi gelir aslında..bana da verir diye umdum vermrdi..benimde kalça ağrım çok oluyo gidince bende istiycemMagnezyum verdi banada. Ve dediğin gibi benimde sol tarafım kasılıyor sankk bebek orda top gibi olmuş gibi şişkinlik hissediyorum. Ama yarın başka bir doktora gideceğim ona sorayım mutlaka. Bacak ağrıları çok bende de büzlümden giriyor resmen kilitleniyorum yuruyemiyorum
Bence ebe saçmalamış. Tam olunması gereken aralığı bilmiyorum ama bana sağlık ocağından ilk doz için 17 haftalıkken randevu vermişlerdiBen bugün sağlık ocağına gittim..tetnoz aşısı olacaktı sata göre 20+0 1 hafta geç döllenme var Dr a göre..ebe tutturdu 19 buçuk haftadasin..yirmi hafta önceden vurulunca düşük riski olur bilmem nebende dedim madem öle Perşembe geleyim şimdi düşük riski dedin korkuttun yani dedim ay sen benim öyle dememe bakma iki üç günden bişey olmaz falan dedi..bende yok Perşembe gelirim dedim..tek artısı bebeğin kalp atışını duyduk çok şükür sabah beri pek hissetmemiştim..akşam kudurdu tepindi bugünde sessiz sakin anlamadım ben bu bebeleride
Sinavlarda stres vs yapmam genelde, o açıdan sıkıntı olacagini sanmiyorum ama o güne henuz birkac gunluk dogurjus olursam giremem muhtemelen. O kadar erken dogma ihtimali var mi normalde onu merak ediyorum aslinda. Neyse giremezsem de saglik olsun dicem, nisan sinavina odaklanip calisicam yine de, esim de oyle tavsiye etti. Bebeden sonraki gunler calisamazsin dediBence girilebilir ,risk değil, gerçekten istiyorsanız.Tabi girememe ihtimalide var ama artık yapacak bir şey yok
O kadar erken doğacağını sanmıyorum, normal şartlarda.Ama Allah bilir tabi hepimizin hikayesi nasıl sonuçlanacakSinavlarda stres vs yapmam genelde, o açıdan sıkıntı olacagini sanmiyorum ama o güne henuz birkac gunluk dogurjus olursam giremem muhtemelen. O kadar erken dogma ihtimali var mi normalde onu merak ediyorum aslinda. Neyse giremezsem de saglik olsun dicem, nisan sinavina odaklanip calisicam yine de, esim de oyle tavsiye etti. Bebeden sonraki gunler calisamazsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?