Tamam güzelim teşekkür ederim. Cokda severim maden suyunuHer gün bı tane maden suyu iç düzenli olarak biraz iyi geliyo..
Ayy bende öğrenemedim yarın bende başka bı doktora gideceğim bakalım inşallah gösterir fıstık çok mrak icindeyimBeeeeen ve aşırı merak ediyorum yarın gidicem bakalım inşallah öğrenirim
He yok endise etmeyin ya. Ben kendimi rahatlattim sizinleYok güzelim birşey demediinsan hemen endişe ediyor doktorumda izindeymis 29 aralığa alabildim randevuyu.
Ne sebeple yaptirdiniz bana da onerildi ama emin degilimyani ne desem ne düşünsem bilemedim. perşembe günü sonuçları almaya gideceğim. allahtan ümit ediyorum ki sonuçlarım temiz olsun. rabbim hayırlısı neyse onu versin herkes için. 28 haftalık gebeyim aldırmak gibi bir ihtimal var ise eğer bilmek isterim eğer bu haftadan sonra aldırmak yasaksa zaten bilmeme gerek yok. daha 3 gün var uyku falan haram artık bana. rabbim yardım etsin inşallah
Gecmis olsun cok ne sebeple yapildi amniyosentez acabaKIZLAR MERHABA ŞİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM. AMNİYOSENTEZ YAPTIRDIM EĞER SONUÇ KÖTÜ GELİRSE BEBEĞİ ALDIRMAK İÇİN GEÇERLİ BİR SÜRE VAR MI ? YANİ ŞU HAFTADAN SONRA SONLANDIRILMIYOR DİYE ?
Ilk gebelikmi sizin benim cogu arkadasim da 19 20 21 haftalarda hissetti bence endiselenmeyinKızlar ben hala hissetmiyorum hareketleri ve artık endişelenmeye başladım. Detaylıya daha 1 hafta var. Ama ben çok tedirginim. Napsam bana bi akıl verin gitsem mi?
Eğer ilkse hissetmezsiniz zaten,normalKızlar ben hala hissetmiyorum hareketleri ve artık endişelenmeye başladım. Detaylıya daha 1 hafta var. Ama ben çok tedirginim. Napsam bana bi akıl verin gitsem mi?
Canım örsün giydirmek zorunda değilsin ki. Bak benim kayınvaldemde dünyanın en zevksiz en bilmez insanı ama geçen ördüğü şeyi ellerine sağlık annem gel bi model beğendim şu rengi de seviyorum sen örünce bunu da yaparsın diye geldi bana dedim. Lila renk gösterdim modeli de attım bak. Hatta ipin kodunu da yazıp eline verdim. Gidip soğan kabuğu yavru ağzı tuhaf bir renk almış. Model desen başka benzer ama aynı değil. Örgüsü desen bir yer gevşek bir yer sıkı hiç aynı değil. Ama düşünüp yapıyor ne diyim.hevesli bak hatta ne güzel hiç umursamıyorda olabilir.Simdi bu dert mi diceksiniz de Cidden hayatimda hicbiseyi takmayan, cok sevdigm bi huyumdur stressiz, kaygisiz, gamsiz bir insan olarak ben bunu cok takiyorum kafaya. Kayinvalidem kotu biri degil, kotu olsa kestirsem atsam, onu da yapamiyorum. Ama sevmiyorum, yalandan yuzune gulmekten de biktim. Cok darliyor. Tutturdu bebege hirka örücem diye. Örsun nolacak diceksiniz de , ya dunyanin en zevksiz insani gercekten. Giydirmek istemicem diye örmesin istedim. Kurtulamadim. Dunyanin en sevimli en yumuş ipini aldim, videolu model attim, onu bile mahvetmis, korkunc bisey örmüş mesela. Bir ikiyle de kurtulamiyorum. Cocugun butun dolabini dizecek biraksam. Ben örgü ormeyi cok seviyorum mesela, cocuguma biseyler ormek istiyorum, sirf ona "ben orgu seyleri sevmiyorum hazir seviyorum örme fazla" diyebilmek icin evladima ben bisey öremiyorum. Onu da örcem buju da orcem diye tutturdu az once, size cok basit gelecek ama "gerek yok" lafini anlatmak ocin o kadar fazla dil dokmek zorunda kaldim ki az once, o kadar anlamiyor ki, o kadar uzun laf doktum ki, sinirlerim harap oldu, gerginlikten boynum tutuluverdi. Telefonu kapattim hungur hungur agladim bu kadar aptal yerine koyulmaya dayanamayip cidden. Bir anda daha bunalr dogmadan boyle , dogunca her ördugu leş gibi seye hadi giydir, giyiyo mu, giydirsene diye israrlarini , laf dinlemezliklerini dusundukce beynimin ici agridi resmen migrenim tuttu. Simdi bu yasandi diye orguden ornek veriyorum ama bu laf anlamazlik o kadar canımı sıkıyor ki, omur boyu nasil katlanicam ben buna diye düşününce beynim patlayacak gibi oluyor gercekten. Tamamen sorunsuz bir gebelik geciriyorum, hayatimda hicbir stres unsuru yok masallah, her sey harika derken bu kadinin bi anda ufacik seylerden sinirlerimi bu kadar harap etmesine karlanamiyorum ya Neyse cok bos konustum Icimi dokmek istedim sadece
Benim kayinvalidem ilk oğluma bir suru seyler getirdi, dedikidqhq öldüreceklerim var ,onlar yetişmedi.Ben de cokta mühim değil zaten hoşlanmam dedimSimdi bu dert mi diceksiniz de Cidden hayatimda hicbiseyi takmayan, cok sevdigm bi huyumdur stressiz, kaygisiz, gamsiz bir insan olarak ben bunu cok takiyorum kafaya. Kayinvalidem kotu biri degil, kotu olsa kestirsem atsam, onu da yapamiyorum. Ama sevmiyorum, yalandan yuzune gulmekten de biktim. Cok darliyor. Tutturdu bebege hirka örücem diye. Örsun nolacak diceksiniz de , ya dunyanin en zevksiz insani gercekten. Giydirmek istemicem diye örmesin istedim. Kurtulamadim. Dunyanin en sevimli en yumuş ipini aldim, videolu model attim, onu bile mahvetmis, korkunc bisey örmüş mesela. Bir ikiyle de kurtulamiyorum. Cocugun butun dolabini dizecek biraksam. Ben örgü ormeyi cok seviyorum mesela, cocuguma biseyler ormek istiyorum, sirf ona "ben orgu seyleri sevmiyorum hazir seviyorum örme fazla" diyebilmek icin evladima ben bisey öremiyorum. Onu da örcem buju da orcem diye tutturdu az once, size cok basit gelecek ama "gerek yok" lafini anlatmak ocin o kadar fazla dil dokmek zorunda kaldim ki az once, o kadar anlamiyor ki, o kadar uzun laf doktum ki, sinirlerim harap oldu, gerginlikten boynum tutuluverdi. Telefonu kapattim hungur hungur agladim bu kadar aptal yerine koyulmaya dayanamayip cidden. Bir anda daha bunalr dogmadan boyle , dogunca her ördugu leş gibi seye hadi giydir, giyiyo mu, giydirsene diye israrlarini , laf dinlemezliklerini dusundukce beynimin ici agridi resmen migrenim tuttu. Simdi bu yasandi diye orguden ornek veriyorum ama bu laf anlamazlik o kadar canımı sıkıyor ki, omur boyu nasil katlanicam ben buna diye düşününce beynim patlayacak gibi oluyor gercekten. Tamamen sorunsuz bir gebelik geciriyorum, hayatimda hicbir stres unsuru yok masallah, her sey harika derken bu kadinin bi anda ufacik seylerden sinirlerimi bu kadar harap etmesine karlanamiyorum ya Neyse cok bos konustum Icimi dokmek istedim sadece
Tabi ki giydirmek zorunda degilim, giydirmicem de. Hakaret sayarım cidden o kadar cirkin ki. Ama simdiden bu akdar beni tüketen o zaman da , giydi mi giyiyor mu diye tüketecek. Gercekten cok yoruldum bu kadina laf anlatmaktan. Akil mantik muhakeme hicbisey olmayan bi insan.Canım örsün giydirmek zorunda değilsin ki. Bak benim kayınvaldemde dünyanın en zevksiz en bilmez insanı ama geçen ördüğü şeyi ellerine sağlık annem gel bi model beğendim şu rengi de seviyorum sen örünce bunu da yaparsın diye geldi bana dedim. Lila renk gösterdim modeli de attım bak. Hatta ipin kodunu da yazıp eline verdim. Gidip soğan kabuğu yavru ağzı tuhaf bir renk almış. Model desen başka benzer ama aynı değil. Örgüsü desen bir yer gevşek bir yer sıkı hiç aynı değil. Ama düşünüp yapıyor ne diyim.hevesli bak hatta ne güzel hiç umursamıyorda olabilir.
Valla en son cok kotu kalbini kiricam cidden. Icime dokunuyo ben orgu sevmem ama o eski uzul koylu yelegi modellerini sevmem. Cok harika modern seyler de var. Ormeyi de seviyorum. Cocuguma örmek istiyorum, valla onun bunaltmasi yuzunden oremiyorum da. Hevesimin icine ediyor cidden. Bu kadar sacma bisey icin bile insanin bu kadar uzerine gelinip yorulur mu ya. Baska konularda siz dusunun valla. Allah stressiz hayatima stres diye gondermis kadini. Davul gibi gerildimBenim kayinvalidem ilk oğluma bir suru seyler getirdi, dedikidqhq öldüreceklerim var ,onlar yetişmedi.Ben de cokta mühim değil zaten hoşlanmam dedimgerçekten örgüden hoşlanmam bu arada.Bence sen de yumuşak bir tonda net bir şekilde ifade et.Anne ben örgü giydirmeyeceğim ,sevmiyorum.Sonra giydirmiyorsun diye güceneceksen kendini yorma,teşekkür ederim de.Evirip kıvırmaya kaynanalar anlamaz
Sen başedemiyorsanValla en son cok kotu kalbini kiricam cidden. Icime dokunuyo ben orgu sevmem ama o eski uzul koylu yelegi modellerini sevmem. Cok harika modern seyler de var. Ormeyi de seviyorum. Cocuguma örmek istiyorum, valla onun bunaltmasi yuzunden oremiyorum da. Hevesimin icine ediyor cidden. Bu kadar sacma bisey icin bile insanin bu kadar uzerine gelinip yorulur mu ya. Baska konularda siz dusunun valla. Allah stressiz hayatima stres diye gondermis kadini. Davul gibi gerildim
Allah sabır versin bacım bende ısrardan hiç hoşlanmam nefret ederim benimki de her şeyini beraber alalım biz gelmeden bişey almayın ırt zırt diyip duruyor çıldırıyorum alacağım araba mağaza kanadında yok sırf o gelecek diye bekliyorum şu an fiyatlar bi uçsa kafayı yerim ha bide kayınvalidemde 4 yıllık evliliğimde henüz 750 km yolları aşıp bir kere bile gelemedi oğlunun evine hamile kaldımda lütfedip gelmeye karar verdiler onda da neler olacak bakalım en sevmediğim şeyleri alırsak naparım bilmemValla en son cok kotu kalbini kiricam cidden. Icime dokunuyo ben orgu sevmem ama o eski uzul koylu yelegi modellerini sevmem. Cok harika modern seyler de var. Ormeyi de seviyorum. Cocuguma örmek istiyorum, valla onun bunaltmasi yuzunden oremiyorum da. Hevesimin icine ediyor cidden. Bu kadar sacma bisey icin bile insanin bu kadar uzerine gelinip yorulur mu ya. Baska konularda siz dusunun valla. Allah stressiz hayatima stres diye gondermis kadini. Davul gibi gerildim
Simdi bu dert mi diceksiniz de Cidden hayatimda hicbiseyi takmayan, cok sevdigm bi huyumdur stressiz, kaygisiz, gamsiz bir insan olarak ben bunu cok takiyorum kafaya. Kayinvalidem kotu biri degil, kotu olsa kestirsem atsam, onu da yapamiyorum. Ama sevmiyorum, yalandan yuzune gulmekten de biktim. Cok darliyor. Tutturdu bebege hirka örücem diye. Örsun nolacak diceksiniz de , ya dunyanin en zevksiz insani gercekten. Giydirmek istemicem diye örmesin istedim. Kurtulamadim. Dunyanin en sevimli en yumuş ipini aldim, videolu model attim, onu bile mahvetmis, korkunc bisey örmüş mesela. Bir ikiyle de kurtulamiyorum. Cocugun butun dolabini dizecek biraksam. Ben örgü ormeyi cok seviyorum mesela, cocuguma biseyler ormek istiyorum, sirf ona "ben orgu seyleri sevmiyorum hazir seviyorum örme fazla" diyebilmek icin evladima ben bisey öremiyorum. Onu da örcem buju da orcem diye tutturdu az once, size cok basit gelecek ama "gerek yok" lafini anlatmak ocin o kadar fazla dil dokmek zorunda kaldim ki az once, o kadar anlamiyor ki, o kadar uzun laf doktum ki, sinirlerim harap oldu, gerginlikten boynum tutuluverdi. Telefonu kapattim hungur hungur agladim bu kadar aptal yerine koyulmaya dayanamayip cidden. Bir anda daha bunalr dogmadan boyle , dogunca her ördugu leş gibi seye hadi giydir, giyiyo mu, giydirsene diye israrlarini , laf dinlemezliklerini dusundukce beynimin ici agridi resmen migrenim tuttu. Simdi bu yasandi diye orguden ornek veriyorum ama bu laf anlamazlik o kadar canımı sıkıyor ki, omur boyu nasil katlanicam ben buna diye düşününce beynim patlayacak gibi oluyor gercekten. Tamamen sorunsuz bir gebelik geciriyorum, hayatimda hicbir stres unsuru yok masallah, her sey harika derken bu kadinin bi anda ufacik seylerden sinirlerimi bu kadar harap etmesine karlanamiyorum ya Neyse cok bos konustum Icimi dokmek istedim sadece
Canım doktorun dediğine şaşırdım, iki türlü bakılıyor ona pozitif olan antikorsa bu iyi bişey zaten geçirmişsin ve bu koruyucu. Aktif pozitiflik varsada hemen ilaç tedavisi başlıyorlar Allah korusun müdahalesiz ya da yapılacak bir şeyin olmadığı bir durum değil. Hiç canını sıkma gerçekten düşük ihtimal sebzeden bulaşması .Benim ilk gebeligimde yapmıştı ama bunda yapmadı, çünkü pozitif çıksa stresten baska bir sey değil, çözümü yok dedi.Sadece etleri iyi pişir, sebze meyveleri iyi yıka dedi,oda eşimin sayesinde güme gitti
Iste o antibiyotik tedavisi çoğu zaman ise yaramiyormuş o yuzden devletin rutin testlerinden bile çıkmışCanım doktorun dediğine şaşırdım, iki türlü bakılıyor ona pozitif olan antikorsa bu iyi bişey zaten geçirmişsin ve bu koruyucu. Aktif pozitiflik varsada hemen ilaç tedavisi başlıyorlar Allah korusun müdahalesiz ya da yapılacak bir şeyin olmadığı bir durum değil. Hiç canını sıkma gerçekten düşük ihtimal sebzeden bulaşması .
Hiç canınızı sıkmayın bence bırakın yapsın beğendiğiniz olursa giydirirsiniz değer veriyor ki uğraşıyor mutlu oluyor, beğenmezseniz de sadece kayınvalidenizin yanında birkaç defa giydirebilirsiniz inanın üzülmeye değmezSimdi bu dert mi diceksiniz de Cidden hayatimda hicbiseyi takmayan, cok sevdigm bi huyumdur stressiz, kaygisiz, gamsiz bir insan olarak ben bunu cok takiyorum kafaya. Kayinvalidem kotu biri degil, kotu olsa kestirsem atsam, onu da yapamiyorum. Ama sevmiyorum, yalandan yuzune gulmekten de biktim. Cok darliyor. Tutturdu bebege hirka örücem diye. Örsun nolacak diceksiniz de , ya dunyanin en zevksiz insani gercekten. Giydirmek istemicem diye örmesin istedim. Kurtulamadim. Dunyanin en sevimli en yumuş ipini aldim, videolu model attim, onu bile mahvetmis, korkunc bisey örmüş mesela. Bir ikiyle de kurtulamiyorum. Cocugun butun dolabini dizecek biraksam. Ben örgü ormeyi cok seviyorum mesela, cocuguma biseyler ormek istiyorum, sirf ona "ben orgu seyleri sevmiyorum hazir seviyorum örme fazla" diyebilmek icin evladima ben bisey öremiyorum. Onu da örcem buju da orcem diye tutturdu az once, size cok basit gelecek ama "gerek yok" lafini anlatmak ocin o kadar fazla dil dokmek zorunda kaldim ki az once, o kadar anlamiyor ki, o kadar uzun laf doktum ki, sinirlerim harap oldu, gerginlikten boynum tutuluverdi. Telefonu kapattim hungur hungur agladim bu kadar aptal yerine koyulmaya dayanamayip cidden. Bir anda daha bunalr dogmadan boyle , dogunca her ördugu leş gibi seye hadi giydir, giyiyo mu, giydirsene diye israrlarini , laf dinlemezliklerini dusundukce beynimin ici agridi resmen migrenim tuttu. Simdi bu yasandi diye orguden ornek veriyorum ama bu laf anlamazlik o kadar canımı sıkıyor ki, omur boyu nasil katlanicam ben buna diye düşününce beynim patlayacak gibi oluyor gercekten. Tamamen sorunsuz bir gebelik geciriyorum, hayatimda hicbir stres unsuru yok masallah, her sey harika derken bu kadinin bi anda ufacik seylerden sinirlerimi bu kadar harap etmesine karlanamiyorum ya Neyse cok bos konustum Icimi dokmek istedim sadece
Canım hiç canını sıkma onların ne karışması biter ne mudahalesi nede kendi mükemmel fikirleri. Örsün istediği kadar zamanı geldiğinde giydirmezsin neden derse yüne alerjisi oldu doktorda yasakladı diyin kestirip atın gitsinSimdi bu dert mi diceksiniz de Cidden hayatimda hicbiseyi takmayan, cok sevdigm bi huyumdur stressiz, kaygisiz, gamsiz bir insan olarak ben bunu cok takiyorum kafaya. Kayinvalidem kotu biri degil, kotu olsa kestirsem atsam, onu da yapamiyorum. Ama sevmiyorum, yalandan yuzune gulmekten de biktim. Cok darliyor. Tutturdu bebege hirka örücem diye. Örsun nolacak diceksiniz de , ya dunyanin en zevksiz insani gercekten. Giydirmek istemicem diye örmesin istedim. Kurtulamadim. Dunyanin en sevimli en yumuş ipini aldim, videolu model attim, onu bile mahvetmis, korkunc bisey örmüş mesela. Bir ikiyle de kurtulamiyorum. Cocugun butun dolabini dizecek biraksam. Ben örgü ormeyi cok seviyorum mesela, cocuguma biseyler ormek istiyorum, sirf ona "ben orgu seyleri sevmiyorum hazir seviyorum örme fazla" diyebilmek icin evladima ben bisey öremiyorum. Onu da örcem buju da orcem diye tutturdu az once, size cok basit gelecek ama "gerek yok" lafini anlatmak ocin o kadar fazla dil dokmek zorunda kaldim ki az once, o kadar anlamiyor ki, o kadar uzun laf doktum ki, sinirlerim harap oldu, gerginlikten boynum tutuluverdi. Telefonu kapattim hungur hungur agladim bu kadar aptal yerine koyulmaya dayanamayip cidden. Bir anda daha bunalr dogmadan boyle , dogunca her ördugu leş gibi seye hadi giydir, giyiyo mu, giydirsene diye israrlarini , laf dinlemezliklerini dusundukce beynimin ici agridi resmen migrenim tuttu. Simdi bu yasandi diye orguden ornek veriyorum ama bu laf anlamazlik o kadar canımı sıkıyor ki, omur boyu nasil katlanicam ben buna diye düşününce beynim patlayacak gibi oluyor gercekten. Tamamen sorunsuz bir gebelik geciriyorum, hayatimda hicbir stres unsuru yok masallah, her sey harika derken bu kadinin bi anda ufacik seylerden sinirlerimi bu kadar harap etmesine karlanamiyorum ya Neyse cok bos konustum Icimi dokmek istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?