2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ne sebeple yaptirdiniz bana da onerildi ama emin degilim

Kızlar ben hala hissetmiyorum hareketleri ve artık endişelenmeye başladım. Detaylıya daha 1 hafta var. Ama ben çok tedirginim. Napsam bana bi akıl verin gitsem mi?

Kızlar ben hala hissetmiyorum hareketleri ve artık endişelenmeye başladım. Detaylıya daha 1 hafta var. Ama ben çok tedirginim. Napsam bana bi akıl verin gitsem mi?
Ilk gebelikmi sizin benim cogu arkadasim da 19 20 21 haftalarda hissetti bence endiselenmeyin yiyin cikolatayi duz uzanip ellerinizi karniniza koyun bakalim vuracakmi

Simdi bu dert mi diceksiniz de Cidden hayatimda hicbiseyi takmayan, cok sevdigm bi huyumdur stressiz, kaygisiz, gamsiz bir insan olarak ben bunu cok takiyorum kafaya. Kayinvalidem kotu biri degil, kotu olsa kestirsem atsam, onu da yapamiyorum. Ama sevmiyorum, yalandan yuzune gulmekten de biktim. Cok darliyor. Tutturdu bebege hirka örücem diye. Örsun nolacak diceksiniz de , ya dunyanin en zevksiz insani gercekten. Giydirmek istemicem diye örmesin istedim. Kurtulamadim. Dunyanin en sevimli en yumuş ipini aldim, videolu model attim, onu bile mahvetmis, korkunc bisey örmüş mesela. Bir ikiyle de kurtulamiyorum. Cocugun butun dolabini dizecek biraksam. Ben örgü ormeyi cok seviyorum mesela, cocuguma biseyler ormek istiyorum, sirf ona "ben orgu seyleri sevmiyorum hazir seviyorum örme fazla" diyebilmek icin evladima ben bisey öremiyorum. Onu da örcem buju da orcem diye tutturdu az once, size cok basit gelecek ama "gerek yok" lafini anlatmak ocin o kadar fazla dil dokmek zorunda kaldim ki az once, o kadar anlamiyor ki, o kadar uzun laf doktum ki, sinirlerim harap oldu, gerginlikten boynum tutuluverdi. Telefonu kapattim hungur hungur agladim bu kadar aptal yerine koyulmaya dayanamayip cidden. Bir anda daha bunalr dogmadan boyle , dogunca her ördugu leş gibi seye hadi giydir, giyiyo mu, giydirsene diye israrlarini , laf dinlemezliklerini dusundukce beynimin ici agridi resmen migrenim tuttu. Simdi bu yasandi diye orguden ornek veriyorum ama bu laf anlamazlik o kadar canımı sıkıyor ki, omur boyu nasil katlanicam ben buna diye düşününce beynim patlayacak gibi oluyor gercekten. Tamamen sorunsuz bir gebelik geciriyorum, hayatimda hicbir stres unsuru yok masallah, her sey harika derken bu kadinin bi anda ufacik seylerden sinirlerimi bu kadar harap etmesine karlanamiyorum ya Neyse cok bos konustum Icimi dokmek istedim sadece

Canım örsün giydirmek zorunda değilsin ki. Bak benim kayınvaldemde dünyanın en zevksiz en bilmez insanı ama geçen ördüğü şeyi ellerine sağlık annem gel bi model beğendim şu rengi de seviyorum sen örünce bunu da yaparsın diye geldi bana dedim. Lila renk gösterdim modeli de attım bak. Hatta ipin kodunu da yazıp eline verdim. Gidip soğan kabuğu yavru ağzı tuhaf bir renk almış. Model desen başka benzer ama aynı değil. Örgüsü desen bir yer gevşek bir yer sıkı hiç aynı değil. Ama düşünüp yapıyor ne diyim.hevesli bak hatta ne güzel hiç umursamıyorda olabilir.

Benim kayinvalidem ilk oğluma bir suru seyler getirdi, dedikidqhq öldüreceklerim var ,onlar yetişmedi.Ben de cokta mühim değil zaten hoşlanmam dedim gerçekten örgüden hoşlanmam bu arada.Bence sen de yumuşak bir tonda net bir şekilde ifade et.Anne ben örgü giydirmeyeceğim ,sevmiyorum.Sonra giydirmiyorsun diye güceneceksen kendini yorma,teşekkür ederim de.Evirip kıvırmaya kaynanalar anlamaz

Tabi ki giydirmek zorunda degilim, giydirmicem de. Hakaret sayarım cidden o kadar cirkin ki. Ama simdiden bu akdar beni tüketen o zaman da , giydi mi giyiyor mu diye tüketecek. Gercekten cok yoruldum bu kadina laf anlatmaktan. Akil mantik muhakeme hicbisey olmayan bi insan.

Valla en son cok kotu kalbini kiricam cidden. Icime dokunuyo ben orgu sevmem ama o eski uzul koylu yelegi modellerini sevmem. Cok harika modern seyler de var. Ormeyi de seviyorum. Cocuguma örmek istiyorum, valla onun bunaltmasi yuzunden oremiyorum da. Hevesimin icine ediyor cidden. Bu kadar sacma bisey icin bile insanin bu kadar uzerine gelinip yorulur mu ya. Baska konularda siz dusunun valla. Allah stressiz hayatima stres diye gondermis kadini. Davul gibi gerildim

Sen başedemiyorsan bizi düşünemiyorum ya demekki örgüye başlayalı çok olmadi ,beceremiyor. Ama insan heves ediyor muhtemelen onda da öyle oldu

Allah sabır versin bacım bende ısrardan hiç hoşlanmam nefret ederim benimki de her şeyini beraber alalım biz gelmeden bişey almayın ırt zırt diyip duruyor çıldırıyorum alacağım araba mağaza kanadında yok sırf o gelecek diye bekliyorum şu an fiyatlar bi uçsa kafayı yerim ha bide kayınvalidemde 4 yıllık evliliğimde henüz 750 km yolları aşıp bir kere bile gelemedi oğlunun evine hamile kaldımda lütfedip gelmeye karar verdiler onda da neler olacak bakalım en sevmediğim şeyleri alırsak naparım bilmem

Sıkma canını hepimizde aynı dertler var, bende hiç anlatamıyorum bebek yazın doğuyor neredeyse giymez örmeyin demekten dilimde tüy bitti. Sen söyleme bana kalırsa eşin söylesin biz öyle yapıyoruz eşim ben bunu beğendim giydirmem çocuğa bunu diyor. Bende ay biliyorsunuz benim eşim takıntılı beğenmediyse huysuzluk yapıyor giydirmez diyorum. Benim kayınvalidemin gün içinde bana attığı İnstagram, Whatsapp mesajlarını görsen Halime acırsın İnan ki. O yüzden lütfen ağlama

Canım doktorun dediğine şaşırdım, iki türlü bakılıyor ona pozitif olan antikorsa bu iyi bişey zaten geçirmişsin ve bu koruyucu. Aktif pozitiflik varsada hemen ilaç tedavisi başlıyorlar Allah korusun müdahalesiz ya da yapılacak bir şeyin olmadığı bir durum değil. Hiç canını sıkma gerçekten düşük ihtimal sebzeden bulaşması .

Iste o antibiyotik tedavisi çoğu zaman ise yaramiyormuş o yuzden devletin rutin testlerinden bile çıkmış

Hiç canınızı sıkmayın bence bırakın yapsın beğendiğiniz olursa giydirirsiniz değer veriyor ki uğraşıyor mutlu oluyor, beğenmezseniz de sadece kayınvalidenizin yanında birkaç defa giydirebilirsiniz inanın üzülmeye değmez

Canım hiç canını sıkma onların ne karışması biter ne mudahalesi nede kendi mükemmel fikirleri. Örsün istediği kadar zamanı geldiğinde giydirmezsin neden derse yüne alerjisi oldu doktorda yasakladı diyin kestirip atın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…