Allahım korusun yaşatmasın böyle durumlar biraz gözlemleyin bakalım inşallah sıkıntı olmazIste o antibiyotik tedavisi çoğu zaman ise yaramiyormuş o yuzden devletin rutin testlerinden bile çıkmış
İste neyi gozlemleyimkiAllahım korusun yaşatmasın böyle durumlar biraz gözlemleyin bakalım inşallah sıkıntı olmaz
Hamilelikte biraz daha hassas olabiliyoruz o yüzden daha fazla canınız sıkılmış olabilir. Yün alerjisi var vs dersiniz anlamıyorsa mesela.Tabi ki giydirmek zorunda degilim, giydirmicem de. Hakaret sayarım cidden o kadar cirkin ki. Ama simdiden bu akdar beni tüketen o zaman da , giydi mi giyiyor mu diye tüketecek. Gercekten cok yoruldum bu kadina laf anlatmaktan. Akil mantik muhakeme hicbisey olmayan bi insan.
Kendini gözlemlersinİste neyi gozlemleyimkitek duam toxoplazma olmasın rokada.Ay sonunda gidince söyleyeceğim bakalim ne diyecek
Allahım korusun yaşatmasın böyle durumlar biraz gözlemleyin bakalım inşallah sık
Allah'ım bir şekilde koruyor onları ben buna gerçekten inanıyorum ve içim o yüzden aslında çok rahat biliyormusun canım. Ama ara sıra bı endişe gelmiyor değil hani. Analık duygusuHe yok endise etmeyin ya. Ben kendimi rahatlattim sizinlelutfen endise etmeyin. Normalmis bakin arkadasinda soyledigi gibi
Kizlar bişey diyimmi. İlk cocuklarinizmi bilmiyorum ama evet bebisler doğduklarında hava sıcak olacak ama kış geldiginde inanın o kadar ariyacaksiniz ki o örme yelekleri. Ben kızımi ağustosta doğum yapmıştım şimdi 4 yaşında ve her kış mutlaka yelek oruyorum küçülüyor ve o kadar çok kullanıyoruz ki. Yıka yıka eskiyor ve inceliyor. Hazır yelekler o kadar fazla sıcak tutmuyor. Gogusune baktığınizda anlıyorsunuz.Sıkma canını hepimizde aynı dertler var, bende hiç anlatamıyorum bebek yazın doğuyor neredeyse giymez örmeyin demekten dilimde tüy bitti. Sen söyleme bana kalırsa eşin söylesin biz öyle yapıyoruz eşim ben bunu beğendim giydirmem çocuğa bunu diyor. Bende ay biliyorsunuz benim eşim takıntılı beğenmediyse huysuzluk yapıyor giydirmez diyorum. Benim kayınvalidemin gün içinde bana attığı İnstagram, Whatsapp mesajlarını görsen Halime acırsın İnan ki. O yüzden lütfen ağlama
Canım benim dikkatlice şimdi okudum yazdığın yazıyı kuzum. Açık açık konuş istersen canım. Çocuğuma ben yapmak istiyorum de siz uğraşmayın de ben yeterince yaparım. Yapamadığım yerde size söylerim siz yaparsiniz de. Ve en başta karistirma bence de. İlk başta nasıl başlarsa sonrası daha beter şekilde ilerler çocuğunu büyütme tarzına kadar götürür olayı. O yüzden hamileligin arkasına sigin gerekirse eşine ağla göz yaşı dök. Karışmasın istemiyorum ben der gibi. Ama sen uzulecegine hamile hamile bırak onlar üzülsün canım. Stres yapma bebisin etkilenmesin olurmuSimdi bu dert mi diceksiniz de Cidden hayatimda hicbiseyi takmayan, cok sevdigm bi huyumdur stressiz, kaygisiz, gamsiz bir insan olarak ben bunu cok takiyorum kafaya. Kayinvalidem kotu biri degil, kotu olsa kestirsem atsam, onu da yapamiyorum. Ama sevmiyorum, yalandan yuzune gulmekten de biktim. Cok darliyor. Tutturdu bebege hirka örücem diye. Örsun nolacak diceksiniz de , ya dunyanin en zevksiz insani gercekten. Giydirmek istemicem diye örmesin istedim. Kurtulamadim. Dunyanin en sevimli en yumuş ipini aldim, videolu model attim, onu bile mahvetmis, korkunc bisey örmüş mesela. Bir ikiyle de kurtulamiyorum. Cocugun butun dolabini dizecek biraksam. Ben örgü ormeyi cok seviyorum mesela, cocuguma biseyler ormek istiyorum, sirf ona "ben orgu seyleri sevmiyorum hazir seviyorum örme fazla" diyebilmek icin evladima ben bisey öremiyorum. Onu da örcem buju da orcem diye tutturdu az once, size cok basit gelecek ama "gerek yok" lafini anlatmak ocin o kadar fazla dil dokmek zorunda kaldim ki az once, o kadar anlamiyor ki, o kadar uzun laf doktum ki, sinirlerim harap oldu, gerginlikten boynum tutuluverdi. Telefonu kapattim hungur hungur agladim bu kadar aptal yerine koyulmaya dayanamayip cidden. Bir anda daha bunalr dogmadan boyle , dogunca her ördugu leş gibi seye hadi giydir, giyiyo mu, giydirsene diye israrlarini , laf dinlemezliklerini dusundukce beynimin ici agridi resmen migrenim tuttu. Simdi bu yasandi diye orguden ornek veriyorum ama bu laf anlamazlik o kadar canımı sıkıyor ki, omur boyu nasil katlanicam ben buna diye düşününce beynim patlayacak gibi oluyor gercekten. Tamamen sorunsuz bir gebelik geciriyorum, hayatimda hicbir stres unsuru yok masallah, her sey harika derken bu kadinin bi anda ufacik seylerden sinirlerimi bu kadar harap etmesine karlanamiyorum ya Neyse cok bos konustum Icimi dokmek istedim sadece
Yani sizde de hata var aslinda net sekilde konusmadiginiz icin lafi evirip cevirip dil doktugunuz icin şak diye soyleyin yani örgün çok kötü kendini gelistir vallahi giydirmem bak ha gbilerinden takilarakda soyleyebilirsiniz yada modern örgü seviyorum seninde elinden bu geliyor bunlari giydirmeyecegim der gecersiniz siz sinir olacaginiza o uzulur mu diye dusunmeyeceksiniz bu israrci tavrin hosuma gitmiyorda diyebilirisnz benim kv birak örmeyi bir çöp almamistir oğluma suan 4 yasinda siz dusunun bnce gereksiz takinti yaptiginizi farkindasiniz sizede birinin gercekleri soylemesi lazim kizmayin lutfen o aksama örsün istediginide alsin giydirmem sorarsada soylerim yani begenmedigimi gecerim benimkiler ayri bir hukumet zaten 1 sene olacak gorusmuyorum kafam rahat yalan iftira kiskanclik akliniza ne geliyorsa var bunlar cok dha kotu seyler kendi capinda yapiyor iste biseyler dusunupde eline saglik deyip kenara koymak zor bisey degil sorarsada cevabini verin kacamak oynamayin kv yerinde olsam bir yelek icin beni bkdr ikna etmeye calisan dil döken bir insna emek harcamazdim kendinizi gerecek birsey yok kurtulmak istiyorsanz net olmalisinizValla en son cok kotu kalbini kiricam cidden. Icime dokunuyo ben orgu sevmem ama o eski uzul koylu yelegi modellerini sevmem. Cok harika modern seyler de var. Ormeyi de seviyorum. Cocuguma örmek istiyorum, valla onun bunaltmasi yuzunden oremiyorum da. Hevesimin icine ediyor cidden. Bu kadar sacma bisey icin bile insanin bu kadar uzerine gelinip yorulur mu ya. Baska konularda siz dusunun valla. Allah stressiz hayatima stres diye gondermis kadini. Davul gibi gerildim
Aynı şeyleri dusunmusuz bak canım kesinlikleYani sizde de hata var aslinda net sekilde konusmadiginiz icin lafi evirip cevirip dil doktugunuz icin şak diye soyleyin yani örgün çok kötü kendini gelistir vallahi giydirmem bak ha gbilerinden takilarakda soyleyebilirsiniz yada modern örgü seviyorum seninde elinden bu geliyor bunlari giydirmeyecegim der gecersiniz siz sinir olacaginiza o uzulur mu diye dusunmeyeceksiniz bu israrci tavrin hosuma gitmiyorda diyebilirisnz benim kv birak örmeyi bir çöp almamistir oğluma suan 4 yasinda siz dusunun bnce gereksiz takinti yaptiginizi farkindasiniz sizede birinin gercekleri soylemesi lazim kizmayin lutfen o aksama örsün istediginide alsin giydirmem sorarsada soylerim yani begenmedigimi gecerim benimkiler ayri bir hukumet zaten 1 sene olacak gorusmuyorum kafam rahat yalan iftira kiskanclik akliniza ne geliyorsa var bunlar cok dha kotu seyler kendi capinda yapiyor iste biseyler dusunupde eline saglik deyip kenara koymak zor bisey degil sorarsada cevabini verin kacamak oynamayin kv yerinde olsam bir yelek icin beni bkdr ikna etmeye calisan dil döken bir insna emek harcamazdim kendinizi gerecek birsey yok kurtulmak istiyorsanz net olmalisiniz
Emaan örsün al koy bi kenaraSimdi bu dert mi diceksiniz de Cidden hayatimda hicbiseyi takmayan, cok sevdigm bi huyumdur stressiz, kaygisiz, gamsiz bir insan olarak ben bunu cok takiyorum kafaya. Kayinvalidem kotu biri degil, kotu olsa kestirsem atsam, onu da yapamiyorum. Ama sevmiyorum, yalandan yuzune gulmekten de biktim. Cok darliyor. Tutturdu bebege hirka örücem diye. Örsun nolacak diceksiniz de , ya dunyanin en zevksiz insani gercekten. Giydirmek istemicem diye örmesin istedim. Kurtulamadim. Dunyanin en sevimli en yumuş ipini aldim, videolu model attim, onu bile mahvetmis, korkunc bisey örmüş mesela. Bir ikiyle de kurtulamiyorum. Cocugun butun dolabini dizecek biraksam. Ben örgü ormeyi cok seviyorum mesela, cocuguma biseyler ormek istiyorum, sirf ona "ben orgu seyleri sevmiyorum hazir seviyorum örme fazla" diyebilmek icin evladima ben bisey öremiyorum. Onu da örcem buju da orcem diye tutturdu az once, size cok basit gelecek ama "gerek yok" lafini anlatmak ocin o kadar fazla dil dokmek zorunda kaldim ki az once, o kadar anlamiyor ki, o kadar uzun laf doktum ki, sinirlerim harap oldu, gerginlikten boynum tutuluverdi. Telefonu kapattim hungur hungur agladim bu kadar aptal yerine koyulmaya dayanamayip cidden. Bir anda daha bunalr dogmadan boyle , dogunca her ördugu leş gibi seye hadi giydir, giyiyo mu, giydirsene diye israrlarini , laf dinlemezliklerini dusundukce beynimin ici agridi resmen migrenim tuttu. Simdi bu yasandi diye orguden ornek veriyorum ama bu laf anlamazlik o kadar canımı sıkıyor ki, omur boyu nasil katlanicam ben buna diye düşününce beynim patlayacak gibi oluyor gercekten. Tamamen sorunsuz bir gebelik geciriyorum, hayatimda hicbir stres unsuru yok masallah, her sey harika derken bu kadinin bi anda ufacik seylerden sinirlerimi bu kadar harap etmesine karlanamiyorum ya Neyse cok bos konustum Icimi dokmek istedim sadece
Ya bazi memleketler icin bu gecerli olabilir de, bizim buraya kış gelmiyor ki. Biz kendimize ağız tadiyla hayatikizda bi kalin pofuduk kaban alip giymemis insanlariz. Sicak buralar. Kendim icin bile kalin kazak begenirim bazen, giyilmiyo diye alamam, bunaltir. Hem ne kadar soguk olsa da bence hazirlarda her sey var yani. Onun ölçüsüz yamuk uyduruk orgusune kalmadik.Kizlar bişey diyimmi. İlk cocuklarinizmi bilmiyorum ama evet bebisler doğduklarında hava sıcak olacak ama kış geldiginde inanın o kadar ariyacaksiniz ki o örme yelekleri. Ben kızımi ağustosta doğum yapmıştım şimdi 4 yaşında ve her kış mutlaka yelek oruyorum küçülüyor ve o kadar çok kullanıyoruz ki. Yıka yıka eskiyor ve inceliyor. Hazır yelekler o kadar fazla sıcak tutmuyor. Gogusune baktığınizda anlıyorsunuz.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. KALP ANOMALİSİ OLDUĞU İÇİN ŞÜPHELENDİLER. İKİLİ TESTTE HERHANGİ BİR PROBLEM GÖRÜLMEMİŞTİ OYSA.Gecmis olsun cok ne sebeple yapildi amniyosentez acaba
Benim gunde 1 defa devam ediyordu gecen haftaya kadar, sonra farkettim ki ben saat 9 da imom omega iciyorum. Saat 11 12 gibi kusma oluyor. Bu sabit gibi oldu. Sanirim bu balik yagi beni kusturuyor diye dusundum ve 2 gun icmedim denedim. Onu icmeyince kusmadim. Doktoruma yazdim. Omepa vm kullan dedi. 3 4 gundur onu kullaniyorum. Hic kusma olmadı. Sizi de etkileyen bu tarz birsey olabilir miHalen midesi bulanan galiba sadece benimiki gündür kusmuyorum ama zor tutuyorum.Demin araçta kendimi zor tuttum
MerhabaKızlar ben hala hissetmiyorum hareketleri ve artık endişelenmeye başladım. Detaylıya daha 1 hafta var. Ama ben çok tedirginim. Napsam bana bi akıl verin gitsem mi?
Kayınvalidenizin ördüklerini yüksek ısıda yikarsiniz, giyilmez zaten bir dahaYa bazi memleketler icin bu gecerli olabilir de, bizim buraya kış gelmiyor ki. Biz kendimize ağız tadiyla hayatikizda bi kalin pofuduk kaban alip giymemis insanlariz. Sicak buralar. Kendim icin bile kalin kazak begenirim bazen, giyilmiyo diye alamam, bunaltir. Hem ne kadar soguk olsa da bence hazirlarda her sey var yani. Onun ölçüsüz yamuk uyduruk orgusune kalmadik.
Ben zaten demir ve d vitamininden başka bir vitamin kullanmıyorum.Demiri de bağımsız saatlerde aliyorum, o yuzden sanirim bu durumdan bağımsızBenim gunde 1 defa devam ediyordu gecen haftaya kadar, sonra farkettim ki ben saat 9 da imom omega iciyorum. Saat 11 12 gibi kusma oluyor. Bu sabit gibi oldu. Sanirim bu balik yagi beni kusturuyor diye dusundum ve 2 gun icmedim denedim. Onu icmeyince kusmadim. Doktoruma yazdim. Omepa vm kullan dedi. 3 4 gundur onu kullaniyorum. Hic kusma olmadı. Sizi de etkileyen bu tarz birsey olabilir mi
Merhaba benim de bulanıyor ilk gebeliğimde de 9 ay bulanmıştı o yüzden alıştım ve bununla yaşamaya çalışıyorum Allah sabır versin ne diyelimHalen midesi bulanan galiba sadece benimiki gündür kusmuyorum ama zor tutuyorum.Demin araçta kendimi zor tuttum
Ben ilk gebeliğimde bir kere bile kusmadım ama bu böyle oldu,yeterki sağlık olsun yapacak bir şey yokMerhaba benim de bulanıyor ilk gebeliğimde de 9 ay bulanmıştı o yüzden alıştım ve bununla yaşamaya çalışıyorum Allah sabır versin ne diyelim
İnşallah öğrenirsin bende meraklanıyorum cuma gittim pozisyon uygun değil dedi erkeğe benziyor dedi. 2 hafta sonra kesinleştiririz dedi. Öğrenince yazarsınız merak ediyorum bende.Beeeeen ve aşırı merak ediyorum yarın gidicem bakalım inşallah öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?