2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Annem de oyle dedi. Aman kizim gaza gelip cok kiyafet alma yaz bebegi giydirilmez zaten, zibinla durur, sadece beziyle bile durur daha rahat eder cocuk dedi
aynen yazları ya bezle ya iç çamaşırıyla geçirdik bugüne kadar :) şimdi oğlanı da aynı yöntemle büyütücem. valla bi sır vereyim, siz ne kadar rahat olursanız bebe de o kadar rahat oluyor. :)

Amaaan maşallah tosun olcak galibaaa yaa bizim hiç renkli resmimiz yok Dr acıyı renkliyi iki saniye bakiyo kapatiyo sinir oluyorm bu gidisimde bende istiycem..ne güzel herseyi gozukuyo çok tatlı.. tetenoz bizim Perşembe günü..20.haftadan sonra yapiliyormus

ben kızıma 83 kilo hamile kalmıştım, 100 kilo tamamlamıştım, bunda 70 kilo hamile kaldım 76 olmuşum, bakalım kaçta bitircem.
Benim elime kimse su dokemez sanırım sigara muhabbetinden aldığım kiloları da katarsak 9,10 civarı 100 u görmem inşallah yaa

Ay bunu ben sormadan doktorum söyledi. Hamilelikte akıntı sık görülen bişeydir dedi. Telaş etmeyin bol su için filan dedi. Suyu ile ilgili gerekli kontrolleri ultrasondan yapıyorlar zaten. Az kalmıl randevuna inşallah güzel geçer senin de. Bende evdeysem 3 4 kez iç çamaşırı değişiyorum. Dışarı çıkıyorsam günlük ped kullanıyorum. Ancak baş edebiliyorum.

Bende Antalya'da yaşıyorum ama bebek kendin gibi olmuyor emin ol.

Kızmayın bana Ama keşke benim kayınvalidem de örse torununa seviniyor değer veriyor ki örüyor.(benim 10 yıl sonra çocuğum oluyor Arayıp gözümüz aydın bile demedi.. arada hiç bir sorun yok kadın soğuk..) kv geleceği zaman giydiririm sonra çıkartırım beğenmiyorsam lütfen böyle küçük şeyler e üzülmeyin ağlamayın..

İste neyi gozlemleyimki tek duam toxoplazma olmasın rokada.Ay sonunda gidince söyleyeceğim bakalim ne diyecek
Canım boşuna üzme kendini lütfen..
Eskiden toxoplazmayi takan mı vardı.. köylerde gebeler bahçe de çalışırken herşey yerdi.. hiç korkma bişey olmaz..
Ayrıca yeri geliyor dışardan bile yiyoruz acaba onlar yıkanmış oluyor mu..
ALLAH meleklerimizi korur sıkma canını lütfen..

Çalışanlar 24.haftayı iple çekiyor musunuz siz de benim gibi.Allahim cok korkuyorum ya kaldırılırsa diye ,ama her gün haberlerde gebe ölümleri izliyorum.Bu gerçekle inşallah kaldırılmaz.

Çalışanlar 24.haftayı iple çekiyor musunuz siz de benim gibi.Allahim cok korkuyorum ya kaldırılırsa diye ,ama her gün haberlerde gebe ölümleri izliyorum.Bu gerçekle inşallah kaldırılmaz.
Kaldırılmaz ama siz 32de tekrar dönecek misiniz yoksa doğuma bağlayacak mısınız ben o konuda kararsiz kaldım. Ay zaten idari izin genelgesinde görevine ihtiyaç olanlar çalışır yazıyor benim uyuz müdür çalışın haftada bir der kesin.

Yok hayatta dönmem,ödüm kopuyor covidden

Ilk haftalardaki akıntı daha bi baskaydi, beyazdi ve nasil bir kimyasi varsa butun ic camasirlarimi yirtti, eritti resmen. Surekli ic camasiri aliyorum yetmiyor ya. Ped zararli deniyor, daha kotu ypar deniyor diye kullanmıyorum boyle de camasir yetismiyor
Ağladığım bu kazaklari ne yapicam falan degil ki. Bu kadar ufacik seylere bile bu kadina bu kadar dil dokmek zorunda kaliyor olmam. Iletisim kurmak imkansiz resmen hicbir seyi dinlemiyor, insani aşırı yıpratıyor. Yemin ediyorum biktim. Surekli baska sekillerde bu hallere katlanmak zorunda kalacağım aklima geldikce butun hayat enerjim sönüyor resmen

Ben sigara da içmiyodum benimki tamamen pis boğazlılık
Sigara bahane benimde bakma bende seviyorum yemeği özellikle bu aralar hamur işleri ve peynirli herşey ne olazaak benim sonum hakkımda hayirlisi..doğumdan sonra yine bı iki üç sene mi diyete ayırmam gerekicek sankim

Sigara bahane benimde bakma bende seviyorum yemeği özellikle bu aralar hamur işleri ve peynirli herşey ne olazaak benim sonum hakkımda hayirlisi..doğumdan sonra yine bı iki üç sene mi diyete ayırmam gerekicek sankim
Ben kızımdan sonra popomun inadından 3 yıl kilo vermedim. Şimdi hemen diyete giricem ama inat etmicem bu sefer :)

Yok iple çekmiyorum.Ben de öğretmenim hamileliğimin keyfini çıkarıyorum.Evham yapmayı sevmem zaten

Ay bugün sol tarafımda siyatik ağrısı gibi çekilmez bir ağrı var, kızımı da çok kaldırıp indiriyorum bazen de köpeği, ondan mı oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…