2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ya ben demedim ama diyen arkadaş şöyle söyledi, su an ortalama 20.haftadayiz zaten ,su ana kadar bu konunun netleşmesi gerekirdi. O günde grev varmış, yapılmamış, o an için acil bir islem degil anlamında söyledi, yoksa tabiki acil, yani 20.hafta da bu muhabbetin çoktan kesinleşmesi gerekirdi

M MAdes Eşimle bizimde kan uyuşmazlığımız var. Devlet hastanesindeki Dr bana her ay düzenli olarak kan vermem gerektiğini söyledi,pozitif çıkması durumunda uyuşmazlık iğnesi yapılıyormuş. Eğer kanaman olursa hiç bekleme hemen gel acil de iğneyi yaptır dedi.kan uyuşmazlığı ciddi bir durum. Adınıza üzüldüm. Rabbim bebişinizi korusun

Yaaa esiniz ne zaman hisstmeye basladi?? Kac haftalikti?
Bizimkide merakla bekliyo ama daha ben seyrek hissediyorum o daha hissedemez heralde
Bir haftadır falan hissediyor ama eli ile degil kulağını yaslayıp konuşuyor ,kızımda yapıştırıyor suratına

Ufak bir lekelenme oldu peçeteye sildikçe geldi ama işte doktorlar muayene etmek istemezse ne yapalım yapacak bir şey yok benim ilk defa yapılacaktı test daha hatta bugüne kadar 4 doktor değiştirdim hiç biri istemedi

Ben lierac başladım

Dün kımıl kımıl olan bebe bugün ortalarda yok, ay şu birkaç hafta da geçse de şu hareketi hissediyorum, hissetmiyorum gerginliği geçsin :) küt küt bassın tekmeleri

İdrar enfeksiyonu olduğumu bi kaç gün önce öğrendim erken doğumu tetiklermi aranızda geçirmekte olan varmı doktorum bol bol su tüket at vucudundan dedi ilaçlara devam edicem inşallah daha 18. Haftadayım son aylara kadar vücudundan atan varmı sorunsuz doğum yapmış olan ?

Bende de mevcut doktorum ilaç vermedi bol bol su iç dedi bu haftalarda değil de son haftalara doğru sorun olabiliyormuş o zaman da ilaçla geçiyormuş, o zamana kadar geçer gider inşallah

Bende de mevcut doktorum ilaç vermedi bol bol su iç dedi bu haftalarda değil de son haftalara doğru sorun olabiliyormuş o zaman da ilaçla geçiyormuş, o zamana kadar geçer gider inşallah
İçim rahatladı teşekkür ederim inşallah en kısa sürede atlatırız sorunsuz ilerler sürec

Ben ilk günden beri bio oil kullaniyorum canim gerci göbeğim yeni çıkmaya başladı ama erken başlamış oldum bir de simdi Burts bees mamas yag ve kreminide ekledim.

Kizlar turkiyeye geldik dün, bugünde kuaföre falan gittim. Hamile olduğumu öğrenenler konuşma arasında
Allahim sen benzetme hicbirimizinki ni iste düşük olan erken doğan ya da kuvezde yatan konu komşu yakınlarının hikayelerini anlatıyor inanilmaz garip ve gerçekten hakaret edemiyorum ama biraz akıl yani empati hamile insana bu hikayeler anlatilir mi ? Sizinde etrafınızda var mi böyle densizler..

Hele bir kadın kizi ile birlikte 7 arkadasi daha hamileymiş sadece 1 i devam ediyormuş yanındaki de diyor bazi seneler düşük senesi ben hayatımda böyle konuşmalar duymadım şoktayım hala

Benim yanımda böyle şeyler anlatma de sende en kızdığım konu hemen uzakalsirim ordan..insan zaten 9 ay belirsizlikle kaygıyla vaktinin çoğunu geciriyo iyice tuz biber oluyorlar yani..evlerden ırak böyleleri duymamazlıktan gelmeye çalış canım

Merhaba bişey danisacaktim esimle bende kan uyuşmazlığı var ben B- eşim 0+
Önceki dusuklerimden sonra iğne yapıldı şuan bir sorun olmaz degilmi hamileyim

Aynen oyle canim cevap bile vermedim artik evlerden uzak gercekten Allahim hepimize saglikla dogurmayi nasip etsin

Merhaba, üçüncü doz aşısı tanımlanmış. Benim normalde Şubat başı olmam gerekiyordu.
18. Hafta icerisindeyim. Ben randevu aldım ancak doktora danışacağım. Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?

Bence bi de cogu sirf konusmus olmak icin sallıyor. Hangi istatistiğe sigar 9 kadindan 8 inin düşük yapmasi allah askina. Yalan dolan konusacak kadar ne yasiyorlar kafalarinin icinde hic anlayamıyorum
Merhaba, üçüncü doz aşısı tanımlanmış. Benim normalde Şubat başı olmam gerekiyordu.
18. Hafta icerisindeyim. Ben randevu aldım ancak doktora danışacağım. Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
Ben 2 dozu da hamileyken oldum. Bi sıkıntı olacagini sanmam.

Daha önce kanaması lekelenmesi oldu mu bilmiyorum ama kanama lekelenme olduktan 72 saat içinde olunması gerekiyor iğnenin o yüzden netleşmemiş olabilir onun dışında kan grupları netse herhangi bir işleme iğneye gerek yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…