Ya ben demedim ama diyen arkadaş şöyle söyledi, su an ortalama 20.haftadayiz zaten ,su ana kadar bu konunun netleşmesi gerekirdi. O günde grev varmış, yapılmamış, o an için acil bir islem degil anlamında söyledi, yoksa tabiki acil, yani 20.hafta da bu muhabbetin çoktan kesinleşmesi gerekirdiKan uyuşmazlığı sadece anne - baba + olduğu zaman oluyor zaten anne + baba - olduğu zaman kan uyuşmazlığı olmuyor. Bide velevki bebek + kana sahip olup vücutta ki antikorlarda bunu erken fark ederse Allah muhafaza yani. Bilmeden etmeden aciliyeti yok vs denilmesi çok yanlış.
Yaaa esiniz ne zaman hisstmeye basladi?? Kac haftalikti?Aynen esim de artık hissediyor gidip gelip karnımda
Bir haftadır falan hissediyor ama eli ile degil kulağını yaslayıp konuşuyor ,kızımda yapıştırıyor suratınaYaaa esiniz ne zaman hisstmeye basladi?? Kac haftalikti?
Bizimkide merakla bekliyo ama daha ben seyrek hissediyorum o daha hissedemez heralde
Devlette yaptırırsan ücretsiz canım iğne herhangi bir ücret talep etmiyorlarBen özelde yaptırdım iğneyi devlet karşılamıyor reçeteyi ama 98 liraya almıştım eczaneden birazda bulunuyor bu iğne
Ufak bir lekelenme oldu peçeteye sildikçe geldi ama işte doktorlar muayene etmek istemezse ne yapalım yapacak bir şey yok benim ilk defa yapılacaktı test daha hatta bugüne kadar 4 doktor değiştirdim hiç biri istemediM MAdes Eşimle bizimde kan uyuşmazlığımız var. Devlet hastanesindeki Dr bana her ay düzenli olarak kan vermem gerektiğini söyledi,pozitif çıkması durumunda uyuşmazlık iğnesi yapılıyormuş. Eğer kanaman olursa hiç bekleme hemen gel acil de iğneyi yaptır dedi.kan uyuşmazlığı ciddi bir durum. Adınıza üzüldüm. Rabbim bebişinizi korusun
Ben lierac başladımKızlar selam, çatlak kremi kullanmaya başlayanınız oldu mu? :)
Aslında göbeğim çok büyümedi ama bi yerde önceden nemlendirmek lazım 4. Ayda başlamak lazım diye okumuştum
Ya da şimdiden hafif nemlendiricilerle başlayıp sonralara doğru şu lierac bio oil falan mi kullanmak mantıklı
Bende de mevcut doktorum ilaç vermedi bol bol su iç dedi bu haftalarda değil de son haftalara doğru sorun olabiliyormuş o zaman da ilaçla geçiyormuş, o zamana kadar geçer gider inşallahİdrar enfeksiyonu olduğumu bi kaç gün önce öğrendim erken doğumu tetiklermi aranızda geçirmekte olan varmı doktorum bol bol su tüket at vucudundan dedi ilaçlara devam edicem inşallah daha 18. Haftadayım son aylara kadar vücudundan atan varmı sorunsuz doğum yapmış olan ?
Kızlar selam, çatlak kremi kullanmaya başlayanınız oldu mu? :)
Aslında göbeğim çok büyümedi ama bi yerde önceden nemlendirmek lazım 4. Ayda başlamak lazım diye okumuştum
Ya da şimdiden hafif nemlendiricilerle başlayıp sonralara doğru şu lierac bio oil falan mi kullanmak mantıklında
İçim rahatladı teşekkür ederim inşallah en kısa sürede atlatırız sorunsuz ilerler sürecBende de mevcut doktorum ilaç vermedi bol bol su iç dedi bu haftalarda değil de son haftalara doğru sorun olabiliyormuş o zaman da ilaçla geçiyormuş, o zamana kadar geçer gider inşallah
Ben ilk günden beri bio oil kullaniyorum canim gerci göbeğim yeni çıkmaya başladı ama erken başlamış oldumKızlar selam, çatlak kremi kullanmaya başlayanınız oldu mu? :)
Ya da şimdiden hafif nemlendiricilerle başlayıp sonralara doğru şu lierac bio oil falan mi kullanmak mantıklı
Benim yanımda böyle şeyler anlatma de sende en kızdığım konu hemen uzakalsirim ordan..insan zaten 9 ay belirsizlikle kaygıyla vaktinin çoğunu geciriyo iyice tuz biber oluyorlar yani..evlerden ırak böyleleri duymamazlıktan gelmeye çalış canımKizlar turkiyeye geldik dün, bugünde kuaföre falan gittim. Hamile olduğumu öğrenenler konuşma arasında
Allahim sen benzetme hicbirimizinki ni iste düşük olan erken doğan ya da kuvezde yatan konu komşu yakınlarının hikayelerini anlatıyor inanilmaz garip ve gerçekten hakaret edemiyorum ama biraz akıl yani empati hamile insana bu hikayeler anlatilir mi ? Sizinde etrafınızda var mi böyle densizler..
Hele bir kadın kizi ile birlikte 7 arkadasi daha hamileymiş sadece 1 i devam ediyormuş yanındaki de diyor bazi seneler düşük senesi ben hayatımda böyle konuşmalar duymadım şoktayım hala
Merhaba bişey danisacaktim esimle bende kan uyuşmazlığı var ben B- eşim 0+Bende o yüzden muayene olmak istedim muayene etmiyorsa da test yapsın diye gittim ne doktor ne acil ikisi de yapmadı şansa bıraktım mecburiyetten Allah ım esirgesin ne diyelim Bi de benim kan 0 - ve kan karışsa komplikasyon olacak diğer kan grupları + kana uyumlu ama sıfır hiç bir şekilde kabul etmiyor daha bir de eşim de 0 + hiç şansım yok bişey olsa
Aynen oyle canim cevap bile vermedim artik evlerden uzak gercekten Allahim hepimize saglikla dogurmayi nasip etsinBenim yanımda böyle şeyler anlatma de sende en kızdığım konu hemen uzakalsirim ordan..insan zaten 9 ay belirsizlikle kaygıyla vaktinin çoğunu geciriyo iyice tuz biber oluyorlar yani..evlerden ırak böyleleri duymamazlıktan gelmeye çalış canım
Bence bi de cogu sirf konusmus olmak icin sallıyor. Hangi istatistiğe sigar 9 kadindan 8 inin düşük yapmasi allah askina. Yalan dolan konusacak kadar ne yasiyorlar kafalarinin icinde hic anlayamıyorumBenim yanımda böyle şeyler anlatma de sende en kızdığım konu hemen uzakalsirim ordan..insan zaten 9 ay belirsizlikle kaygıyla vaktinin çoğunu geciriyo iyice tuz biber oluyorlar yani..evlerden ırak böyleleri duymamazlıktan gelmeye çalış canım
Ben 2 dozu da hamileyken oldum. Bi sıkıntı olacagini sanmam.Merhaba, üçüncü doz aşısı tanımlanmış. Benim normalde Şubat başı olmam gerekiyordu.
18. Hafta icerisindeyim. Ben randevu aldım ancak doktora danışacağım. Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
Daha önce kanaması lekelenmesi oldu mu bilmiyorum ama kanama lekelenme olduktan 72 saat içinde olunması gerekiyor iğnenin o yüzden netleşmemiş olabilir onun dışında kan grupları netse herhangi bir işleme iğneye gerek yok zatenYa ben demedim ama diyen arkadaş şöyle söyledi, su an ortalama 20.haftadayiz zaten ,su ana kadar bu konunun netleşmesi gerekirdi. O günde grev varmış, yapılmamış, o an için acil bir islem degil anlamında söyledi, yoksa tabiki acil, yani 20.hafta da bu muhabbetin çoktan kesinleşmesi gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?