2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
E bebekte bebek bezlerinde ikinci üründe %25 indirim var kizlar almayı düşünenlerin haberi olsuun
Ya kac tane ne alacaksınız bez?? Ben guya 2. Cocugum ama emin degilim kac paket 1 numara gerekir 2 numaraya hemen gecilir mi bilemedim unutmusum valla hatirlamiyorumm

Çok yürüyünce benimde ağrıyo ama düzenli yurumuyorum zaten kalcalrda ağrı var benim çatılara kadar ağrı yapiyo az yurusem bile yoruluyorm hemen
Senle ben ,baştan pertiz canım zatenaslinda 20 dakika bile olsa düzenli yürüsek ağrılarımıza iyi gelir ama ben zaten spor konusunda çok tembelim

Ya kac tane ne alacaksınız bez?? Ben guya 2. Cocugum ama emin degilim kac paket 1 numara gerekir 2 numaraya hemen gecilir mi bilemedim unutmusum valla hatirlamiyorumm
Ben de hatırlamıyorum ama 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara bile alsak kâr

Ya bir de ben 8 sene önce doğum yaptım ya o zaman prima aktif kullanıyordum,simdi premium care de var ikisinin farki Ne ki acaba hangisini alsak bebek ilk dogdugunda

Ben 3 numaraya kadar jumbo paketler aldım..1 numara 210 tane,2 ve 3 ler 150 şer tane falan bunlar sleepy..ama 4 ten sonrakileri baby me almayı düşünüyorum 3 ile 4 fazla fazla olmalı diye düşünüyorum çünkü uzun süre kullanıliyo..

Senle ben ,baştan pertiz canım zatenaslinda 20 dakika bile olsa düzenli yürüsek ağrılarımıza iyi gelir ama ben zaten spor konusunda çok tembelim
Sorma vallah eşim diyo 7.aydan sonraki halini düşünemiyorum bende düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun canım..evet iyi gelebilir ama kasık ağrısı başlayınca ben panik oluyorum hemen

Ya bir de ben 8 sene önce doğum yaptım ya o zaman prima aktif kullanıyordum,simdi premium care de var ikisinin farki Ne ki acaba hangisini alsak bebek ilk dogdugunda
Biri kesin daha pahalıdır hep öle oluyo..artık herşey çok pahalı bugünde dolar euroyu görünce biberonu el pompasını falan sipariş ettim..hatta yine 3 ve 4 numara e bebek markalı bez sipariş etmeyi düşünüyorum herkes çok ovuyo onu

Onunda mi bezi varmis ben oğlana sadece prima kullandim baska hic bilmiyorum ama demin fiyatları görünce bir kahkaha atmadım değil, Allah yardımcımız olsun

Onunda mi bezi varmis ben oğlana sadece prima kullandim baska hic bilmiyorum ama demin fiyatları görünce bir kahkaha atmadım değil, Allah yardımcımız olsun
Evet vardı kız baya oldu o çıkalı..gerçi ben oğlumda 6.aydan sonra a101 in bezini kullandım çokta güzeldi vallah yine öyle yapabilirim hangisi daha ucuza ve iyi gelecekse o..çöpe atiliyo anam vermem o kadar para beze

Arkadaslar herkes bez almayin, stoklamayin diyor. Stokcularin kralicesi olarak ben hic bez almayi aklimdan bile gecirmedim. Her bez her bebege uymuyormus, en iyi en pahali bez bile bazi bebede pisik, alerji yapiyormus. Bezleri demeyip begendiginde karat kilip sonraki donemde o markadan stok yapmak daha dogruymus. Hele de uygun fiyat bandindaki markalardan stoklamak daha da risk sanki

Kizlar kritik bir konu hakkinda size danismak istiyorum. Biz gecenlerde çilekten 3 kapili gardırop ve sifoniyer olmak uzere bebek mobilyasi aldik. Su buyuyen besikler o setlere dahil oluyor ya hani, onlarin tipini secmedigim ve ilk donemde kullanmayi dusunmedigim icin almadim. Anne yani besik aldim küçük bir tane. Bebek yazin dogacak, ilk donem zaten mutlKa anne yaninda olacak, sonrasinda kis gelince de evimizde dogalgaz vs olmadigi icin ilk kıştan odasina almak istemiyorum, cunku yatak odamizda klima var ama onun odasinda llmayacak. Onumuzdeki yazi, kisi gecirip sonraki baharda odaya alacaksam eger bu da su andan itibaren 1 seneden uzun sure demek. Bir sonraki yil sonu mobilya indirimlerinde falan aliriz dedim. Ki bir yandan modelde kararsiz olmak da almama sebebim. Eşim de illa alalim diyor, cok phalanacak diyor. Buyuyen besik modellerini hiic begenmesem de kullanisli da geldi bir yandan bana. Ya da asansorlu, buyumeyen normal ahsap parmaklikli besikten mi alsam, o da bi alternatif. Bunlarin hepsini çilek markasi özelinde konuşuyorum bu arada. Baska marka düşünmüyorum. Bir de burda o ufak anne yaninda bebek cok uzun sure yatamaz7,8 aydan sonra bile kenarlara tutunup kalkmaya vs baslar guvenli degil diyen de oldu. Odaya alma vaktinden yani asagi yukari 10 aydan once buyuk besige ihtiyacim olabilir mi, almali miyim, ne dersiniz? Acil karar verip bugünlerde almam gerekiyor

Benim doktoruma yenidoğan tetenozu diye bir hastalık olduğunu bebeklerde yakalanılırsa %90 ölüme sebebiyet verdiğini mutlaka olmam gerektiğini söyledi

Merhaba arkadaşlar..
Gebelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Bir bilginiz var mı neden olur?
Kan sulandırıcı yüzünden olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar..
Olabilir doktorunuza sorun ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama öyle bir sorun yaşamadım

Merhaba arkadaşlar..
Telefonumda yüklü olan hamilelik programındaki haftalık bildirimlerde kimi hamilelerde burun kanamalarının olabileceği yazıyordu, kaçıncı haftada yazıyı okuduğumu hatırlayamadım. Yine de doktorunuza sorun tabii.

Şimdi ilk oğlumdan baz alarak konusucam..bı tane demir hafif anne yani tarzı beşik aldık oğluma onu 6,7 ay kullandık..ayriyetten nirnal sallanan beşigimz vardı hatta sallanma yeri bozuktu ablamdan kalma en çok onu kullandım..taa ki kendi başına inmeye çalışan kadar asansorluydu ama yine de korktuk biz..zaten beşiği sökmeye kalkınc dağıldı şimdi ki bebek için büyüyen beşik aldım haftaya elime ulaşır diye düşünüyorum beğenerek aldık hem ileriji zamanlar içinde kullanırız..ilk iki ay uyku düzeni süt düzeni derken küçük anakucaklarinfa idare ediliyo ondan da almıştım ben ilk aylar onu kullancam.. vakti gelince de büyük besige geçeriz

Merhaba arkadaşlar..
Gebelik ile alakalı bişey..hamilelikte burun çok fazla kuruyo..diş eti burun kanaması normal..yine de Dr una haber ver canım için rahat etmesi icin

Benim ilk oğlumda çeşit çeşit bez kullandım hiç biri pişik yapmadı.. hediye getiren oldu sizdiriyo diye degsitirdigim oldu..daha çok uygun olanları aldım ben ve her alt acisimizda sudocrem kullandım..bu kremin üzerine tanımam biraz pahalı ama pişik için birebirdir..ben sleepy stokladim ama e bebeğin markasında da stoklamayi düşünüyorum.subatta ebebek indirimleri olcak iş onu mu bekleyeyim şimdi mi alayım kararsizim

Bugün 3. doz biontech aşımı oldum.
Ben daha önce 2 doz biontech olmuştum bu hatırlatma dozuymuş.
Doktoruma sorduğumda kesinlikle yaptırmalısın demişti, bende yaptırdım.
Siz oldunuzmu 3. aşıyı

Gebelik ile alakalı bişey..hamilelikte burun çok fazla kuruyo..diş eti burun kanaması normal..yine de Dr una haber ver canım için rahat etmesi icin

Doktoruma yazdım yeni cevap geldi..
Bilmeyenler varsa benim gibi.. gebelikte normal bir durum çünkü kan hacmi çok fazla ve kan sulandırıcı da buna daha çok etki ediyor dedi.. kan sulandırıcı aspirini 36 haftaya kadar kullanmak zorundayım..
Bir de sürekli abdest aldığım için ister istemez burnuma su çekiyorum tahriş oluyordur diye düşünüyorum.. çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…