2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba bişey danisacaktim esimle bende kan uyuşmazlığı var ben B- eşim 0+
Önceki dusuklerimden sonra iğne yapıldı şuan bir sorun olmaz degilmi hamileyim
Yok canım lekelenme kanama olmadığı sürece sıkıntı yok sadece doktorun bilsin kan uyuşmazlığı olduğunu yeterli zaten her doğumdan sonra mutlaka yaptırmamız gerekiyor

Lekelenme hamileliğimin başında oldu doktor kanama olursa yaparız dedi geçenki kandı ama aktif değildi birde sadece peçeteye çizgi şeklinde çıktı zaten üstünden kaç gün geçti birşey olmuşsa çoktan olmuştur

Ozamansa welcome to turkey diyelim mi?

Neredesiniz siz canım ? Hangi şehir ?

Biz olduk tetenoz asimizi..bı dahaki randevumz Şubat'ın 7 si imiş saflik ocağında öle dedielr kan idrar da aldı enfeksiyon için..bebeğin kalbinide dinledik çok şükür kasiklarda yuva yapmış hep orda

Canımım hamilesin
Ne kadar sevindim anlatamam.
Birkaç yıl oldu sanırım görüşmeyeli. Ben de uzun bir süre girmedim foruma dikkatim dağılıyordu moralim bozuluyordu. İkimiz de 10 yıl bekledik ve şu an aynı vakitlerde hamileyiz. Biliyor musun ben Ekim ayında öğrenince gebeliğimi foruma girdim tekrar ve sana baktım ıssız ne yaptı acaba diye baktım temmuzdan beri yazmamışsın. Bugün gene aklıma düştün bakayım dedim ve haberini gördüm çok çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım benim

Merhaba, üçüncü doz aşısı tanımlanmış. Benim normalde Şubat başı olmam gerekiyordu.
18. Hafta icerisindeyim. Ben randevu aldım ancak doktora danışacağım. Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
Ben 2 doz aşılıyım ama doktorum daha önce kontrollerde eğer eksik aşın varsa mutlaka ol demişti,dolayısıyla 3. doz için de aynı şeyi söyleyeceğini düşünüyorum.Yine soracağım tabiki ama vurulmamı söylerse vurulacağım.Fakat bu haftalarda tetanoz aşısı olacağım için arada birkaç hafta zaman bırakırım heralde .

merhaba, tetanoz aşısı konusunda çok arada kaldım. doktorum ister yaptır ister yaptırma dedi. çok gerekli olmadığını düşünüyor. aşılama programı kapsamında gebelere erişim kolay diye bu süreçte zorunlu bir aşı gibi gösteriliyor dedi.
asıl köylerde ebe ile doğuracak kadınların streil ortamlarda doğum yapamama ihtimali olduğu için onlara yönelik önlem olduğu söyledi. başka bir doktor da yaptır dedi. arada kaldım.

Hımm , ben sordum da direkt vurul dedi.17.Haftada olan arkadaşım da doktoruna sormuş onun doktoru da vurul demiş.Açıkçası yıllardır var olan ve uygulanan bir aşı, covid aşısından çok daha güvenilirdir diye düşünüyorum :) O yüzden ben vurulacağım.

Iyi de risk almaya ne gerek var ki. Sonucta dusup bi yerimiz cizildiginde bile hemen tetanoz asisi yapiliyor. Dogumda neler neler yasicaz. Köyde degiliz ama ne olacagi belli olmaz. Ben 7 ay once dusmeye bagoi bi yaralanma gecirdim. Daha sedyede acile alinirken, bana sormadan soylemeden bile getirip asi yaptilar. O yuzden simdi olmama gerek yokmus

Korana asisindan daha güvenilir bence..ben korana aşısına daha az güveniyorum ben bugün oldum tetonoz koldaki ağrı dışında çok şükür hiç birşeyim yok ilk oğlumda iki doz olmusum bunda 1 doz ile bitti bir daha olmama gerek yok..yinede tercih meselesi tabi

Kızıma hamileyken olmuştum tetanoz, yine olacağım. 3. Doz covid açıldığında onu da olacağım. 2 doz sinovaclı komşum hastanede şu anda ve çok zor atlatıyor covidi. Ağır bir hastalık, çevremde ölümler de oldu. Geçen sene eşim de hastaneye yattı. Hiç riske edemem ne kendimi ne de bebeğimi.

Canımmm mucizelerimiz teşrif etti sonunda seninde gözün aydın olsun rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim..
Şükürler olsun yaradana RABBİM OL dedi sonunda

Arkadaşlar düzenli yürüyor musunuz ,doktorum her defasında tembihliyor ama yürüyünce kasıklarım ağrıyor. Gidince soracağım, bugün hava güzeldi yaklaşık 1saat yürüdüm geldim

Arkadaşlar düzenli yürüyor musunuz ,doktorum her defasında tembihliyor ama yürüyünce kasıklarım ağrıyor. Gidince soracağım, bugün hava güzeldi yaklaşık 1saat yürüdüm geldim
Çok yürüyünce benimde ağrıyo ama düzenli yurumuyorum zaten kalcalrda ağrı var benim çatılara kadar ağrı yapiyo az yurusem bile yoruluyorm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…