Yok canım lekelenme kanama olmadığı sürece sıkıntı yok sadece doktorun bilsin kan uyuşmazlığı olduğunu yeterli zaten her doğumdan sonra mutlaka yaptırmamız gerekiyorMerhaba bişey danisacaktim esimle bende kan uyuşmazlığı var ben B- eşim 0+
Önceki dusuklerimden sonra iğne yapıldı şuan bir sorun olmaz degilmi hamileyim
Lekelenme hamileliğimin başında oldu doktor kanama olursa yaparız dedi geçenki kandı ama aktif değildi birde sadece peçeteye çizgi şeklinde çıktı zaten üstünden kaç gün geçti birşey olmuşsa çoktan olmuşturDaha önce kanaması lekelenmesi oldu mu bilmiyorum ama kanama lekelenme olduktan 72 saat içinde olunması gerekiyor iğnenin o yüzden netleşmemiş olabilir onun dışında kan grupları netse herhangi bir işleme iğneye gerek yok zaten
Ozamansa welcome to turkey diyelim mi?Kizlar turkiyeye geldik dün, bugünde kuaföre falan gittim. Hamile olduğumu öğrenenler konuşma arasında
Allahim sen benzetme hicbirimizinki ni iste düşük olan erken doğan ya da kuvezde yatan konu komşu yakınlarının hikayelerini anlatıyor inanilmaz garip ve gerçekten hakaret edemiyorum ama biraz akıl yani empati hamile insana bu hikayeler anlatilir mi ? Sizinde etrafınızda var mi böyle densizler..
Hele bir kadın kizi ile birlikte 7 arkadasi daha hamileymiş sadece 1 i devam ediyormuş yanındaki de diyor bazi seneler düşük senesi ben hayatımda böyle konuşmalar duymadım şoktayım hala
Sanirim tam olarak oyle oldu, insanlarin bu denli patavatsiz konusmasi hayretOzamansa welcome to turkey diyelim mi?
Neredesiniz siz canım ? Hangi şehir ?Yani burda bir tane özel hastane var oda pek hastane gibi değil poliklinikten hallice, düzgün bir ameliyathanesi yok, bebek yoğun bakımı yok, yetişkin yoğun bakımında çok eksikleri varmış, tüm tahlilleri yanlış çıkıyor varın siz düşünün mecbur devlet hastanesine gidiyorum ama ondada baya doğurgan bir il olmasına rağmen düdük kadar alanda hergün sadece 2 dr görev yapıyor zaten mhrs den randevu almak imkansız. Gece 10 dan sonra isim yazıyorsunuz sabahta saat 6-7 de ordaki isim listesi sırasına göre randevu vermeye başlıyor eğer sıra biterse sizin ne gece isim yazmanızın nede sabah 6 da oraya gitmenizin bi anlamı kalmıyor sıra bitti diyip kapatıyor sistemi
Ben hissetmiyorum ama yaBen de bayağıdır hissediyorum dün eşime bu iyice yaramaz çıktı dedim çikolata yemişsin tabii öyle olur diyor
Bünyeden bünyeye değişir canım ya ben öbüründe de 18. Haftada bayağı dışarıdan belli olan tekmeleri yemiştimBen hissetmiyorum ama yatatlı biseyler yemiyorum hiç ondanmi acaba ki
Canımım hamilesinMerhaba arkadaşlar..
Bende 2 haftada bir kasık ağrısı oluyor büyüme ağrısı dedi doktorum ve kasıklarda oluyor bu ağrı..
Son zamanda bacağıma da ağrı vurup geçiyor.. 20. Haftadayım yakında 21 olacak..
Doktorumun tavsiyesi ile sıcak duş alınca geçiyor.. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa yardımcı olmak için yazmak istedim..
Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah Sağlıkla huzurla..
Ben 2 doz aşılıyım ama doktorum daha önce kontrollerde eğer eksik aşın varsa mutlaka ol demişti,dolayısıyla 3. doz için de aynı şeyi söyleyeceğini düşünüyorum.Yine soracağım tabiki ama vurulmamı söylerse vurulacağım.Fakat bu haftalarda tetanoz aşısı olacağım için arada birkaç hafta zaman bırakırım heralde .Merhaba, üçüncü doz aşısı tanımlanmış. Benim normalde Şubat başı olmam gerekiyordu.
18. Hafta icerisindeyim. Ben randevu aldım ancak doktora danışacağım. Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
Ben 2 doz aşılıyım ama doktorum daha önce kontrollerde eğer eksik aşın varsa mutlaka ol demişti,dolayısıyla 3. doz için de aynı şeyi söyleyeceğini düşünüyorum.Yine soracağım tabiki ama vurulmamı söylerse vurulacağım.Fakat bu haftalarda tetanoz aşısı olacağım için arada birkaç hafta zaman bırakırım heralde .
Hımm , ben sordum da direkt vurul dedi.17.Haftada olan arkadaşım da doktoruna sormuş onun doktoru da vurul demiş.Açıkçası yıllardır var olan ve uygulanan bir aşı, covid aşısından çok daha güvenilirdir diye düşünüyorum :) O yüzden ben vurulacağım.merhaba, tetanoz aşısı konusunda çok arada kaldım. doktorum ister yaptır ister yaptırma dedi. çok gerekli olmadığını düşünüyor. aşılama programı kapsamında gebelere erişim kolay diye bu süreçte zorunlu bir aşı gibi gösteriliyor dedi.
asıl köylerde ebe ile doğuracak kadınların streil ortamlarda doğum yapamama ihtimali olduğu için onlara yönelik önlem olduğu söyledi. başka bir doktor da yaptır dedi. arada kaldım.
Iyi de risk almaya ne gerek var ki. Sonucta dusup bi yerimiz cizildiginde bile hemen tetanoz asisi yapiliyor. Dogumda neler neler yasicaz. Köyde degiliz ama ne olacagi belli olmaz. Ben 7 ay once dusmeye bagoi bi yaralanma gecirdim. Daha sedyede acile alinirken, bana sormadan soylemeden bile getirip asi yaptilar. O yuzden simdi olmama gerek yokmusmerhaba, tetanoz aşısı konusunda çok arada kaldım. doktorum ister yaptır ister yaptırma dedi. çok gerekli olmadığını düşünüyor. aşılama programı kapsamında gebelere erişim kolay diye bu süreçte zorunlu bir aşı gibi gösteriliyor dedi.
asıl köylerde ebe ile doğuracak kadınların streil ortamlarda doğum yapamama ihtimali olduğu için onlara yönelik önlem olduğu söyledi. başka bir doktor da yaptır dedi. arada kaldım.
Korana asisindan daha güvenilir bence..ben korana aşısına daha az güveniyorummerhaba, tetanoz aşısı konusunda çok arada kaldım. doktorum ister yaptır ister yaptırma dedi. çok gerekli olmadığını düşünüyor. aşılama programı kapsamında gebelere erişim kolay diye bu süreçte zorunlu bir aşı gibi gösteriliyor dedi.
Kızıma hamileyken olmuştum tetanoz, yine olacağım. 3. Doz covid açıldığında onu da olacağım. 2 doz sinovaclı komşum hastanede şu anda ve çok zor atlatıyor covidi. Ağır bir hastalık, çevremde ölümler de oldu. Geçen sene eşim de hastaneye yattı. Hiç riske edemem ne kendimi ne de bebeğimi.Hımm , ben sordum da direkt vurul dedi.17.Haftada olan arkadaşım da doktoruna sormuş onun doktoru da vurul demiş.Açıkçası yıllardır var olan ve uygulanan bir aşı, covid aşısından çok daha güvenilirdir diye düşünüyorum :) O yüzden ben vurulacağım.
Canımmm mucizelerimiz teşrif etti sonunda seninde gözün aydın olsun rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim..Canımım hamilesin
Ne kadar sevindim anlatamam.
Birkaç yıl oldu sanırım görüşmeyeli. Ben de uzun bir süre girmedim foruma dikkatim dağılıyordu moralim bozuluyordu. İkimiz de 10 yıl bekledik ve şu an aynı vakitlerde hamileyiz. Biliyor musun ben Ekim ayında öğrenince gebeliğimi foruma girdim tekrar ve sana baktım ıssız ne yaptı acaba diye baktım temmuzdan beri yazmamışsın. Bugün gene aklıma düştün bakayım dedim ve haberini gördüm çok çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım benim
Çok şükür canım çok şükürCanımmm mucizelerimiz teşrif etti sonunda seninde gözün aydın olsun rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim..
Şükürler olsun yaradana RABBİM OL dedi sonunda
Çok yürüyünce benimde ağrıyo ama düzenli yurumuyorum zaten kalcalrda ağrı var benim çatılara kadar ağrı yapiyo az yurusem bile yoruluyorm hemenArkadaşlar düzenli yürüyor musunuz ,doktorum her defasında tembihliyor ama yürüyünce kasıklarım ağrıyor. Gidince soracağım, bugün hava güzeldi yaklaşık 1saat yürüdüm geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?