2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bugün 3. doz biontech aşımı oldum.
Ben daha önce 2 doz biontech olmuştum bu hatırlatma dozuymuş.
Doktoruma sorduğumda kesinlikle yaptırmalısın demişti, bende yaptırdım.
Siz oldunuzmu 3. aşıyı
Tamda bu konuda soru soracaktım çok tereddüt içindeyim 2 doz Biontech oldum fakat ocak sonu 6 ay doluyor ve 3. Doz yapılması lazım ama ben çok korkuyorum..

Selam arkadaşlar. Bebeğin cinsiyeti den anlayan var mı acaba. :)

Eklentiler

• IMG-20211214-WA0003.webp
    23 KB · Görüntüleme: 105
Ya bir de ben 8 sene önce doğum yaptım ya o zaman prima aktif kullanıyordum,simdi premium care de var ikisinin farki Ne ki acaba hangisini alsak bebek ilk dogdugunda
Premium care daha yumusak ve ince bir bez ben 2 paket 1 1 paket 2 nunara aldim simdi 1 nunaraya gobek bağı oyuntusuda koymslar oglumn zamani yoktu ama sleepy i gec kesfetmstm 2 yasina kadr prima kullandm bunda sleepy nin bio naturali cikms onla devam edecegim 2 3 ay snra

Ben cilegin baby cottin modelini almistim oglumda tam takim beyazini kiz olursa oda kullansn dye smdi kizimada kullanacagm odanz musaitse buyuyen besigi direk odaniza kurun onda yatsin sonra odasina gecirirsinz fok kullanzli bi urun bendeki 160 lik modeli 180ligide varms blmiyordm arkadasm alinca bi baktm lisede bile yatar onun besigide bizimkinden baya buyuktu

160 lik model buyutulmemis haliyle cok uzun vadeli kullanilmaz gibi geldi bana. Ben en azindan 3-4 yasina kadar parmaklik arkasinda yatmasi daha dogru diye dusunuyorum. Yataktan inip evin içinde dolasabilmesi tehlike bence. 180 lik olan da asiri kaba buyuk hic sevemedim dogrusu. Yatak odam da asiri musait sayilmaz ama, simdi sigdirsam bile ben 2 senede bir ev degistiriyorum. Ne olacagi belli olmaz. Bir de zaten arakdan kardes gelirse yatagi buyutebilmenin cok bir anlami olmaz gibi. Kafam cok karisik

3 4 yasindaki cocuk parmaklik falan dinlemez ki atlar kesinlikle oyuna cevirir isi 1.5 sene rahat yatiyor o sekilde buyudugundede kademeleri var yere yakin montajlarsiniz sknti olmaz uyandiginda kaldirir sizi zaten ama siz blirsiniz tabiki hangisi icinize sinerse bende park yatak vardi onda yatti zaten hep smdide yanimdan gitmiyor yatagini kullanamadikcok

Teşekkürler, aydınlandım

Bunlar bugün ki ebebek hasılatımız :) Çok iyi fiyatlara aldım kızlar. İkili tulumları 47tlye almanın mutluluğunu yaşıyorum :) altlarda tanesi 10tlye geldi. Mallarını söylememe gerek yok cidden yumuş yumuşlar. Yılbaşından önce büyük kısmını halletmek istedim giyim işinin. Öncekilerle birlikte şimdlik bize yeter bunlar.

Eklentiler

• IMG-20211216-WA0019.webp
    39 KB · Görüntüleme: 102
Masallah iyi günlerde kullanın

Baby me sizdirma yapti bende ya ilerki aylarda. Ilk 1 ve 2 noyu baby me almistim sonralari sizdirma yapti. Molfixe gectim baktim onun kalibi kucuk sonrada sleepye gecmistim.

Stok yapmam bezde ya bende ayni fikirdeyim. 1 ya da 2 paket alicam sadece alirsam onuda kaclik alsam falan onu bilemedim

Büyüyn beşik çilekten mi aldınız

Aynen bende böyle düşünüyorum çok kararsız kaldım

Normalde er seyi internetten alan bir insanim ama bebek kiyafetinde internette baksam da elim hic almaya gitmiyor. Gezmek gormek istiorum, yasadigim ilcede magazalar yok ben de almak istiyorum ya

Normalde er seyi internetten alan bir insanim ama bebek kiyafetinde internette baksam da elim hic almaya gitmiyor. Gezmek gormek istiorum, yasadigim ilcede magazalar yok ben de almak istiyorum ya
Gerçekten ebebek ürünlerini gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bir önce ki postayı da netten yapmıştım. Fiyatlar hemen hemen aynı zaten indirimleri iyi takip etmek gerekiyor.

Baby me sizdirma yapti bende ya ilerki aylarda. Ilk 1 ve 2 noyu baby me almistim sonralari sizdirma yapti. Molfixe gectim baktim onun kalibi kucuk sonrada sleepye gecmistim.
Esim aldırmadı zaten sleepy aldım yine..bakalım ileri doğru küçük bı deneme paketi alriim bende

Stok yapmam bezde ya bende ayni fikirdeyim. 1 ya da 2 paket alicam sadece alirsam onuda kaclik alsam falan onu bilemedim
Diğer topiklerde denk geldiğim kadarıyla primada 1 ve 2 numarasında pek fark yokmuş. O yüzden ben 1 paket 1 numara alacağım sonra 2ye geçeceğim 2 pakette 2 numara alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…