Tamda bu konuda soru soracaktım çok tereddüt içindeyim 2 doz Biontech oldum fakat ocak sonu 6 ay doluyor ve 3. Doz yapılması lazım ama ben çok korkuyorum..Bugün 3. doz biontech aşımı oldum.
Ben daha önce 2 doz biontech olmuştum bu hatırlatma dozuymuş.
Doktoruma sorduğumda kesinlikle yaptırmalısın demişti, bende yaptırdım.
Siz oldunuzmu 3. aşıyı
Premium care daha yumusak ve ince bir bez ben 2 paket 1 1 paket 2 nunara aldim simdi 1 nunaraya gobek bağı oyuntusuda koymslar oglumn zamani yoktu ama sleepy i gec kesfetmstm 2 yasina kadr prima kullandm bunda sleepy nin bio naturali cikms onla devam edecegim 2 3 ay snraYa bir de ben 8 sene önce doğum yaptım yao zaman prima aktif kullanıyordum,simdi premium care de var ikisinin farki Ne ki acaba hangisini alsak bebek ilk dogdugunda
Ben cilegin baby cottin modelini almistim oglumda tam takim beyazini kiz olursa oda kullansn dye smdi kizimada kullanacagm odanz musaitse buyuyen besigi direk odaniza kurun onda yatsin sonra odasina gecirirsinz fok kullanzli bi urun bendeki 160 lik modeli 180ligide varms blmiyordm arkadasm alinca bi baktm lisede bile yatar onun besigide bizimkinden baya buyuktuKizlar kritik bir konu hakkinda size danismak istiyorum. Biz gecenlerde çilekten 3 kapili gardırop ve sifoniyer olmak uzere bebek mobilyasi aldik. Su buyuyen besikler o setlere dahil oluyor ya hani, onlarin tipini secmedigim ve ilk donemde kullanmayi dusunmedigim icin almadim. Anne yani besik aldim küçük bir tane. Bebek yazin dogacak, ilk donem zaten mutlKa anne yaninda olacak, sonrasinda kis gelince de evimizde dogalgaz vs olmadigi icin ilk kıştan odasina almak istemiyorum, cunku yatak odamizda klima var ama onun odasinda llmayacak. Onumuzdeki yazi, kisi gecirip sonraki baharda odaya alacaksam eger bu da su andan itibaren 1 seneden uzun sure demek. Bir sonraki yil sonu mobilya indirimlerinde falan aliriz dedim. Ki bir yandan modelde kararsiz olmak da almama sebebim. Eşim de illa alalim diyor, cok phalanacak diyor. Buyuyen besik modellerini hiic begenmesem de kullanisli da geldi bir yandan bana. Ya da asansorlu, buyumeyen normal ahsap parmaklikli besikten mi alsam, o da bi alternatif. Bunlarin hepsini çilek markasi özelinde konuşuyorum bu arada. Baska marka düşünmüyorum. Bir de burda o ufak anne yaninda bebek cok uzun sure yatamaz7,8 aydan sonra bile kenarlara tutunup kalkmaya vs baslar guvenli degil diyen de oldu. Odaya alma vaktinden yani asagi yukari 10 aydan once buyuk besige ihtiyacim olabilir mi, almali miyim, ne dersiniz? Acil karar verip bugünlerde almam gerekiyor
Böyle belli olmaz ki ultrasonda doktor uygun pozisyonda görebilir ancak, göstermedi mi? Yoksa doktorunuz mu bakmadı?Selam arkadaşlar. Bebeğin cinsiyeti den anlayan var mı acaba. :)
160 lik model buyutulmemis haliyle cok uzun vadeli kullanilmaz gibi geldi bana. Ben en azindan 3-4 yasina kadar parmaklik arkasinda yatmasi daha dogru diye dusunuyorum. Yataktan inip evin içinde dolasabilmesi tehlike bence. 180 lik olan da asiri kaba buyuk hic sevemedim dogrusu. Yatak odam da asiri musait sayilmaz ama, simdi sigdirsam bile ben 2 senede bir ev degistiriyorum. Ne olacagi belli olmaz. Bir de zaten arakdan kardes gelirse yatagi buyutebilmenin cok bir anlami olmaz gibi. Kafam cok karisikBen cilegin baby cottin modelini almistim oglumda tam takim beyazini kiz olursa oda kullansn dye smdi kizimada kullanacagm odanz musaitse buyuyen besigi direk odaniza kurun onda yatsin sonra odasina gecirirsinz fok kullanzli bi urun bendeki 160 lik modeli 180ligide varms blmiyordm arkadasm alinca bi baktm lisede bile yatar onun besigide bizimkinden baya buyuktu
3 4 yasindaki cocuk parmaklik falan dinlemez ki atlar kesinlikle oyuna cevirir isi160 lik model buyutulmemis haliyle cok uzun vadeli kullanilmaz gibi geldi bana. Ben en azindan 3-4 yasina kadar parmaklik arkasinda yatmasi daha dogru diye dusunuyorum. Yataktan inip evin içinde dolasabilmesi tehlike bence. 180 lik olan da asiri kaba buyuk hic sevemedim dogrusu. Yatak odam da asiri musait sayilmaz ama, simdi sigdirsam bile ben 2 senede bir ev degistiriyorum. Ne olacagi belli olmaz. Bir de zaten arakdan kardes gelirse yatagi buyutebilmenin cok bir anlami olmaz gibi. Kafam cok karisik
Teşekkürler, aydınlandımPremium care daha yumusak ve ince bir bez ben 2 paket 1 1 paket 2 nunara aldim simdi 1 nunaraya gobek bağı oyuntusuda koymslar oglumn zamani yoktu ama sleepy i gec kesfetmstm 2 yasina kadr prima kullandm bunda sleepy nin bio naturali cikms onla devam edecegim 2 3 ay snra
Bu en büyük halinin görüntüsü. Bana kız gibi geldi ama. Göstermedi yani net birşey demiyor doktorBöyle belli olmaz ki ultrasonda doktor uygun pozisyonda görebilir ancak, göstermedi mi? Yoksa doktorunuz mu bakmadı?
Masallah iyi günlerde kullanınBunlar bugün ki ebebek hasılatımız :) Çok iyi fiyatlara aldım kızlar. İkili tulumları 47tlye almanın mutluluğunu yaşıyorum :) altlarda tanesi 10tlye geldi. Mallarını söylememe gerek yok cidden yumuş yumuşlar. Yılbaşından önce büyük kısmını halletmek istedim giyim işinin. Öncekilerle birlikte şimdlik bize yeter bunlar.
Baby me sizdirma yapti bende ya ilerki aylarda. Ilk 1 ve 2 noyu baby me almistim sonralari sizdirma yapti. Molfixe gectim baktim onun kalibi kucuk sonrada sleepye gecmistim.Ben 3 numaraya kadar jumbo paketler aldım..1 numara 210 tane,2 ve 3 ler 150 şer tane falan bunlar sleepy..ama 4 ten sonrakileri baby me almayı düşünüyorum 3 ile 4 fazla fazla olmalı diye düşünüyorum çünkü uzun süre kullanıliyo..
Stok yapmam bezde ya bende ayni fikirdeyim. 1 ya da 2 paket alicam sadece alirsamArkadaslar herkes bez almayin, stoklamayin diyor. Stokcularin kralicesi olarak ben hic bez almayi aklimdan bile gecirmedim. Her bez her bebege uymuyormus, en iyi en pahali bez bile bazi bebede pisik, alerji yapiyormus. Bezleri demeyip begendiginde karat kilip sonraki donemde o markadan stok yapmak daha dogruymus. Hele de uygun fiyat bandindaki markalardan stoklamak daha da risk sanki
Büyüyn beşik çilekten mi aldınızŞimdi ilk oğlumdan baz alarak konusucam..bı tane demir hafif anne yani tarzı beşik aldık oğluma onu 6,7 ay kullandık..ayriyetten nirnal sallanan beşigimz vardı hatta sallanma yeri bozuktu ablamdan kalma en çok onu kullandım..taa ki kendi başına inmeye çalışan kadar asansorluydu ama yine de korktuk biz..zaten beşiği sökmeye kalkınc dağıldışimdi ki bebek için büyüyen beşik aldım haftaya elime ulaşır diye düşünüyorum beğenerek aldık hem ileriji zamanlar içinde kullanırız..ilk iki ay uyku düzeni süt düzeni derken küçük anakucaklarinfa idare ediliyo ondan da almıştım ben ilk aylar onu kullancam.. vakti gelince de büyük besige geçeriz
Aynen bende böyle düşünüyorum çok kararsız kaldım160 lik model buyutulmemis haliyle cok uzun vadeli kullanilmaz gibi geldi bana. Ben en azindan 3-4 yasina kadar parmaklik arkasinda yatmasi daha dogru diye dusunuyorum. Yataktan inip evin içinde dolasabilmesi tehlike bence. 180 lik olan da asiri kaba buyuk hic sevemedim dogrusu. Yatak odam da asiri musait sayilmaz ama, simdi sigdirsam bile ben 2 senede bir ev degistiriyorum. Ne olacagi belli olmaz. Bir de zaten arakdan kardes gelirse yatagi buyutebilmenin cok bir anlami olmaz gibi. Kafam cok karisik
Normalde er seyi internetten alan bir insanim ama bebek kiyafetinde internette baksam da elim hic almaya gitmiyor. Gezmek gormek istiorum, yasadigim ilcede magazalar yokBunlar bugün ki ebebek hasılatımız :) Çok iyi fiyatlara aldım kızlar. İkili tulumları 47tlye almanın mutluluğunu yaşıyorum :) altlarda tanesi 10tlye geldi. Mallarını söylememe gerek yok cidden yumuş yumuşlar. Yılbaşından önce büyük kısmını halletmek istedim giyim işinin. Öncekilerle birlikte şimdlik bize yeter bunlar.
Gerçekten ebebek ürünlerini gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bir önce ki postayı da netten yapmıştım. Fiyatlar hemen hemen aynı zaten indirimleri iyi takip etmek gerekiyor.Normalde er seyi internetten alan bir insanim ama bebek kiyafetinde internette baksam da elim hic almaya gitmiyor. Gezmek gormek istiorum, yasadigim ilcede magazalar yokben de almak istiyorum ya
Esim aldırmadı zaten sleepy aldım yine..bakalım ileri doğru küçük bı deneme paketi alriim bendeBaby me sizdirma yapti bende ya ilerki aylarda. Ilk 1 ve 2 noyu baby me almistim sonralari sizdirma yapti. Molfixe gectim baktim onun kalibi kucuk sonrada sleepye gecmistim.
Yok hepsi buradadan aldım..1200 gibi bı fiyatı vardı henüz gelmediBüyüyn beşik çilekten mi aldınız
Diğer topiklerde denk geldiğim kadarıyla primada 1 ve 2 numarasında pek fark yokmuş. O yüzden ben 1 paket 1 numara alacağım sonra 2ye geçeceğim 2 pakette 2 numara alacağımStok yapmam bezde ya bende ayni fikirdeyim. 1 ya da 2 paket alicam sadece alirsamonuda kaclik alsam falan onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?