2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar öğretmenim sınıfımda çok yaramaz bir oğlan var az önce dayanamadım bağırdım bağırdıktan sonra belime bir ağrı girdi lekelenmelerim hala ara ara oluyor ve olurken hep bu bel ağrısı oluyor sonrasında çok pişman oldum ama gerçekten çıldırttı beni zaten 4 sınıf bir arada okutuyorum okuldayım hala ama dokunsalar ağlarım bebeğime bişi olur diye korkuyorum üzgünüm baya anlayacağınız buraya yazayım paylaşayım istedim

canım Purple sana özelden yazdım ama tutamadım kendimi buradan da yazayım yine

bu ne güzellik maşallah minik kelebeğe

keşke prima almadan yazsaydınız derdim hiç almayın diye. 1 ve 2 numarası ince olsun diye sanırım az emici kürecik koymuşlar sızdırıyor. ben oğlumda kullandım gece hep üstü ıslanıyordu mecbur değişmek zorunda kalıyordum. sonra büyüdükten sonra sleepy aldım, hiç pişik yapmadı primaya verdiğim paraya çok üzülmüştüm.

kızlar benim karnım bayağı çıktı normal gelmiyor bu haftalarda bu kadar büyük olması. ilk oğlumda 7 aylık olana kadar kimse farketmemişti. karnım yok değildi ama bu daha erken çıktı sanki. birde yemek yedikten sonra çok feci şişiyorum böyle olan var mı?

İkincide hep daha erken çıkar diyorlar ama belki de şişkşnliktir benim de yemek yedikten sonra çok şişiyo şaşırıyorum ama gidince doktorunuza bi danışırsınız içiniz rahatlar inşallah

Ben nezle oluyorum sanırım ya sürekli hapsuruyorm bebeğe bişey olur mu ya..of ne bilim hapsirmaya başlayınca yedi sekiz kez hapsuruyorm arka arkaya..bebeğin hareketlerini hissetmiyorum çok stres yaptım

Ben nezle oluyorum sanırım ya sürekli hapsuruyorm bebeğe bişey olur mu ya..of ne bilim hapsirmaya başlayınca yedi sekiz kez hapsuruyorm arka arkaya..bebeğin hareketlerini hissetmiyorum çok stres yaptım
Bir şey olmaz canım Allahın izniyle. Hareketleri daha düzene girmediği için tedirgin olmakta haklıyız. Ben covid pozitifim 2-3 gün çok derinden nadir hareket etti ama 2 gündür keyfi yerinde çok şükür.

Bir şey olmaz canım Allahın izniyle. Hareketleri daha düzene girmediği için tedirgin olmakta haklıyız. Ben covid pozitifim 2-3 gün çok derinden nadir hareket etti ama 2 gündür keyfi yerinde çok şükür.
Yan yatınca sağa özellikle biseyler oluyo pıt pıt ama mesela biseyler yeyince vururdu bı kaç kez onu da hissetmedim..hapşırık bı yandan iyice sinir oldum..zaten gereksiz bı sinir var üzerimde bu hamilelikten

Bir sey olmaz canım 45 gündür öksürüyorum, sabahtan akşama öğürüyorum.Ben de bu kadar öğürmeye bu bebek durmayacak dedim ama bir şey olmadı

Tecrübeli anneler, 0-3 ay arasi icin kaçar tane alıyorsunuz tulum, takim , tek patikli alt ve çıtçıtlı body . Ne kadar alinmali ?
7 tulum 8 alt üst takım .10 tane filan çıtçıtlı badi. Benim kurutmam var o yüzden şimdilik bunlar yeterli. İlk aylar kusma ve sıvı kaka taşması çok oluyor o yüzden sık sık üst değişiliyor. Zaten küçük gelmeye başladıkça alışverişe devam ediliyor mecbur. Önceden almakta çok mantıklı değil çünkü her bebeğin kilo alma süreci farklı olabiliyor.

Kızlar renkli ultrason çektiren varmı devlet hastanesnde İstanbul da sadece Zeynep Kamil de var MHRS de görünen onada randevu bulmak imkansız başka çeken hastaneler hangileri çektiren varsa nasıl randevu aldigiyla ilgili bilgi verirse çok sevinirim

İnşallah canım..olmam olmam hasta olacağım tuttu 1 gün boyunca böle durmadan hapsruyrm ben geçer bı an önce inşallah
Allah onları öyle bir sistemin içine yerleştirmiş ki nice dikkatsiz kişilere rağmen bir şey olmuyor.inşallah icin rahat olsun canım

Sadece ilerlemeden bir şeyler yap canım bitkisel ,kullanabileceğimiz malzemelerle
Portakal suyu falan iciyrom başka yapacak bişey yok başladı bı kere..1 gün boyunca böyle suruyo yarın akşama kadar böyleyim yani canım..normalde de ilaç kullanmam ben çabuk geçtiğine inşallah geçer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…