Nipt testi yaptırın.. ben avrupa da yaşıyorum hic 3 lü 4 lü yapılmadı direkt bir kerede nipt testi yapıldı.. 99% sonuç veriyor benim 12. Haftada yapıldı cinsiyeti bile orda öğrendik..Arkadaşlar merhaba bende mat s annesiyim burada pek yazamiyorum dün kontrolum vardı diktor bebeğin kalbinde bir parlaklık var kendi kendine kapanadabilir down sendromuda olabilir dedi ikili dortlu taramam temiz çıktı ense kalınlığı da iyiydi bu durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun
Ayrintiliya girdin mi bı bekle bakalım ayrintiliyi orda ne diyecek perinatolog..ona göre için rahat etsin diye test yaptırırsin misal nipty bu biraz pahalı ama durumun varsa bunu yaptırırsin olmadı amniyosentez..inşallah normale döner canım..taramalar temizmis sonucunfaArkadaşlar merhaba bende mat s annesiyim burada pek yazamiyorum dün kontrolum vardı diktor bebeğin kalbinde bir parlaklık var kendi kendine kapanadabilir down sendromuda olabilir dedi ikili dortlu taramam temiz çıktı ense kalınlığı da iyiydi bu durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun
Benimde bagarsaginda parlaklik var banada ayni seyleri soylediler herseyim temizdi nipt testi verdim oda temiz geldi bu sefer baska olasiliklar solemeye basladilar bu tarz parlakliklarin cogu zamanla geciyormus beklemekten baska caremiz yokArkadaşlar merhaba bende mat s annesiyim burada pek yazamiyorum dün kontrolum vardı diktor bebeğin kalbinde bir parlaklık var kendi kendine kapanadabilir down sendromuda olabilir dedi ikili dortlu taramam temiz çıktı ense kalınlığı da iyiydi bu durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun
Aa sizindemi bagarsakta parlama cikti yazmstm buraya varni olan dye gormediniz sanirim 16+3 de cikti 18+3 de devam ediyordu suan ne durumda blmiyorm kanamalarim olmstu onlarida yutnus olblr dediler bn nipt verdim temz cikti bu seferde kistik fibrozis olabilir dedi perinatolog gidin esinle gen testi verin dedi sinirlerim bozuldu biraktm bu isin pesini kendi doktorum zamanla gececegini soyledi deşip durmayin dedi aldiricam diosan git sonuna kadr dedi ama artk aldiramam o sebeple biraktim pesini sizin nzmn ciktiBenim 4 lu biraz yuksekti 350 de 1 bagirsakta parlama cikti down olabilir dedi nifty yaptirdik sonuc bekliyoruz. Ogrenmenin tek yolu amniyosentez malesef bu testte yuzde 99mus bu oran sizi rahatlatiyorsa nifty yaptirabilirsiniz. Ultrasonda her sey normal olsa da bu risk ongorulemiyormus ultrasondan
Su an onun için durumum yok ama ayrintilidan sonra yinedebi degerlendirecegizNipt testi yaptırın.. ben avrupa da yaşıyorum hic 3 lü 4 lü yapılmadı direkt bir kerede nipt testi yapıldı.. 99% sonuç veriyor benim 12. Haftada yapıldı cinsiyeti bile orda öğrendik..
Ayrintiliya girmedim onu bekliyorum işte en ufak bir risk insanı korkutuyorAyrintiliya girdin mi bı bekle bakalım ayrintiliyi orda ne diyecek perinatolog..ona göre için rahat etsin diye test yaptırırsin misal nipty bu biraz pahalı ama durumun varsa bunu yaptırırsin olmadı amniyosentez..inşallah normale döner canım..taramalar temizmis sonucunfa
İnsallh zamanla geçecek birseydirrBenimde bagarsaginda parlaklik var banada ayni seyleri soylediler herseyim temizdi nipt testi verdim oda temiz geldi bu sefer baska olasiliklar solemeye basladilar bu tarz parlakliklarin cogu zamanla geciyormus beklemekten baska caremiz yok
Kacinci haftadasnz suan bnde gececegne inaniyorum cnku bulunan baska bir bulgu olmayinca tek basina yeterli degil tek bir bulgu diyor doktorlar. Hatta benim doktorumun bi cocugunun beyninde digerinde kalbinde varms parlaklik gecmis zamanla yoktur bisey diyip duruyor oda ben bnu aldiririm diyosaniz gidin sonuna kadar aldirmam diyorsanz zamana birakin hc dusunmemeye calisin bnde dusundukce delirck gbi oluyordm yeni yeni rahatlamaya basladmİnsallh zamanla geçecek birseydirr
Korkutmaz mi Allah esirgesin inşallah yaniliyolardir yada geçicidirAyrintiliya girmedim onu bekliyorum işte en ufak bir risk insanı korkutuyor
17.5 haftalık hamileyim detaylida birşey çıkmaz umarım tek bir bulgudurKacinci haftadasnz suan bnde gececegne inaniyorum cnku bulunan baska bir bulgu olmayinca tek basina yeterli degil tek bir bulgu diyor doktorlar. Hatta benim doktorumun bi cocugunun beyninde digerinde kalbinde varms parlaklik gecmis zamanla yoktur bisey diyip duruyor oda ben bnu aldiririm diyosaniz gidin sonuna kadar aldirmam diyorsanz zamana birakin hc dusunmemeye calisin bnde dusundukce delirck gbi oluyordm yeni yeni rahatlamaya basladm
İnsalhhh öyledir Rabbim büyükKorkutmaz mi Allah esirgesin inşallah yaniliyolardir yada geçicidir
Canım sayende biz de haberdar oluyoruz ,sağolasınİndirim habercisi geldi haaniiiimebebekte emzirme ürünlerinde %22 indirim vaaaar tabi kelin merhemi olaymış kendine surermis mamaji el pompasını 119 dan aldım 93 e düşmüş
Ne demek canım rica ederimCanım sayende biz de haberdar oluyoruz ,sağolasın
Sabah kahvalti yaptim ,sofradan kalktım hepsini çıkardım, sonra tansiyonum düştü kendimi zor yatağa attım, tam dalıyor gibi oluyorum benim büyük oğlan lego kulesi bozuluyormuş bir çığlık atıyor bir türlü yatamadım. Sonra tam daldım rüyamda çok güzel bir dolma aldim elime ayyyy cok güzeldi, benim oğlan gene bağırdı ve uyandımNe demek canım rica ederim
Kiiiiz rüyada asermissin yapta ye bariSabah kahvalti yaptim ,sofradan kalktım hepsini çıkardım, sonra tansiyonum düştü kendimi zor yatağa attım, tam dalıyor gibi oluyorum benim büyük oğlan lego kulesi bozuluyormuş bir çığlık atıyor bir türlü yatamadım. Sonra tam daldım rüyamda çok güzel bir dolma aldim elime ayyyy cok güzeldi, benim oğlan gene bağırdı ve uyandımbari bir ısırık alsaydım
Ayyyy bir sey oldu sanıyorum ben odadayim o salonda oglummmm ne oldu diyorum lego parçam düştü diyor ,lego yaKiiiiz rüyada asermissin yapta ye baridün akşam bende hastayım diye koltukta azucuk uyuyaim dedim Max uyku süresi 2 dk sana oyuncak hediye edicem diye uyandırdı cocukum ikinciler doğunca o kısacık uykuları da ariycaz gibi geliyo bana
Olsun sen gene ye yedikten sonra azıcık oyalan çıkarmamaya çalış vitaminler falan bebeğe gitsinAyyyy bir sey oldu sanıyorum ben odadayim o salonda oglummmm ne oldu diyorum lego parçam düştü diyor ,lego yayavrum eve hırsız girmiş gibi ne bağırıyorsun, haklısın uyku bitti artık ama tek sağlık olsunda napalim.Ay normalde kuru dolma cok severim ama bu yesil dolmaydi, esime soyleyim gelirken alsın bari ,is çıktı başıma sanki onuda yiyeceğim gene kusacağım.Uzun suredir restoranda yemiyorduk,dun esime gidelim dedim .Tam evden çıkacağız gene midem başladı, ama evde yemek yok mecburen gittik.Azicik tirtikladim ,geri geldim
Kilo konusunda çok mesudum valla hiç kilo almak istemiyorum,simdiden belimi tutamıyorum. Bakalim bebegin kilosu iyi ise sorun yok,göreceğiz. Sen isim karar verdin miOlsun sen gene ye yedikten sonra azıcık oyalan çıkarmamaya çalış vitaminler falan bebeğe gitsinçok zor böyle Allah yardımcın olsu düzelir inşallah bari son aylar hem bebide kilo aliyoms ya hızlı bı sekidle son aylarda
Bu sabah tartildim ben de yine. 20. Hafta bitti, baslangica gore -5 hala hic kilo almadim. Cok mutluyum valla. Hamilelik konusunda en cok korktugum seylerden biriydi kiloKilo konusunda çok mesudum valla hiç kilo almak istemiyorum,simdiden belimi tutamıyorum. Bakalim bebegin kilosu iyi ise sorun yok,göreceğiz. Sen isim karar verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?