2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba arkadaşlar..
Gebelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Bir bilginiz var mı neden olur?
Kan sulandırıcı yüzünden olabilir mi?
Benim hergün mutlaka oluyo hava değişiminden diye düşünüyorum doktorumda hamilelikte burun damarlarında kan akışı artınca bazen olabilir dedi

Sağlıkla giydirmek nasip olsun inaşallah
Hangi beden tercih ettiniz acaba çoğunluk olarak

Sağlıkla giydirmek nasip olsun inaşallah
Hangi beden tercih ettiniz acaba çoğunluk olarak
Benim bebeklerim kilolu doğuyor yenidoğan olmuyor. O yüzden hastane çıkışı almadım. 1-3 ay arası alıyorum. Allah korusun erken doğarsa da hemen alırım dedim ufak bişiyler. Nasıl olsa büyükten zarar gelmez :) 2.oğlumda hastanede 1-3 ay tulum giydirmiştim. 4.260kg doğmuştu. Buda şimdilik önde gidiyor gelişimi.

Benim hergün mutlaka oluyo hava değişiminden diye düşünüyorum doktorumda hamilelikte burun damarlarında kan akışı artınca bazen olabilir dedi

Benim hergün değil ama son zamanda arttı merak ettim başkalarında varmı diye..
Doktoruma da msj attım..
Gebelik de normal bir durum merak etmeyin yazmış..

Biz ilk oğlumda chicco next2me kullanmıştık anne yanı ama 6 ayı bile görmedik. Bebek hareketlenip oturmaya başladıktan sonra riskli oluyor. Daha sonra Çilek büyüyen beşik kullandım 15 aylık olana kadar, büyüyen halini kullanmadığım için bir şey diyemem ama epey büyük çok yer kaplıyor şimdiki aklım olsa klasik ikea beşiklerden alırdım.

Bizimki 180 olan modeldi o yüzden çok büyüktü dedim. Oğlum 2 yaşından beri bu yatakta yatıyor. Kendi iniyor çıkıyor gece uyanınca direk bizim odamıza geliyor evin içinde gezme durumları olmadı pek ama zaten çocuktan sonra evde pek tehlikeli bir şey de kalmıyor etrafta.

Eklentiler

• DCBD964D-79A4-4152-8326-B1D76C7E6452.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 124
Anladım teşekkür ederim cevabın için çok çabuk da büyüklükleri için bende 1-3 ay almayı düşündüm :)

Bunu nerden aldınız.Ölçüleri nasıl

Bugün 3. doz biontech aşımı oldum.
Ben daha önce 2 doz biontech olmuştum bu hatırlatma dozuymuş.
Doktoruma sorduğumda kesinlikle yaptırmalısın demişti, bende yaptırdım.
Siz oldunuzmu 3. aşıyı
Ben de olacağım, randevu açılmış. Yarın doktoruma danışıcam sadece, tetenoz da var benim bu aralar çünkü. Antikorunuz bol olsun bebeğinin ve senin

Tecrübeli anneler, 0-3 ay arasi icin kaçar tane alıyorsunuz tulum, takim , tek patikli alt ve çıtçıtlı body . Ne kadar alinmali ?

Kızlar selamlaaaar
Şafak saya sayaA dün kavuştuk sonunda kızımla
Nasıl büyümüş allahım her seferinde yeniden büyüleniyorum sanki bildiğim herşeyi unutuyorum o ekrana bakarken
Köftem benim yaa dudaklara bakın
Herşey yolundaymış çok şükür 180 gr olmuş

Eklentiler

• 82A960E0-B285-4FC0-B45D-05B6306B4B42.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 108
merhaba sonuçunuz ney oldu bugün benim başımada böyle bişey geldi

Un baya dusunduk zam vs ne gelecekse de seneye almaya karar verdim. Ihtiyacimi gormek gozden gecirmek adina daha dogru olur diye dusundum. Asla buyuyen alasim gelmiyor zaten. Arkasina kardeş dusunuyorum. Yatagi buyutmenin bana hicbir faydasi yok ki. Klasik parmaklikli asansorlu bi model alicam muhtemelen. Hatta metal olan modeller cok hosuma gidiyordu ama su an aldgim mobilyaya hic uymayacagi icin metal alamaam muhtemelen. Cok uzun vadeli kullanim dusunemiyorum bir de , biz cok sık taşınıyoruz. Muhtemelen bir iki tasinmada mahvolacak aksamlari ve atmak zorunda kalicaz. 17 yasina kadar yatilabilecek bir yatak cok anlamsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…