- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 30
Detaylı ultrasonda net belli olurBu en büyük halinin görüntüsü. Bana kız gibi geldi ama. Göstermedi yani net birşey demiyor doktor
Çok teşekkür ederimYok hepsi buradadan aldım..1200 gibi bı fiyatı vardı henüz gelmedi
Ölçüleri nasıldıYok hepsi buradadan aldım..1200 gibi bı fiyatı vardı henüz gelmedi
Benim hergün mutlaka oluyo hava değişiminden diye düşünüyorum doktorumda hamilelikte burun damarlarında kan akışı artınca bazen olabilir dediMerhaba arkadaşlar..
Gebelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Bir bilginiz var mı neden olur?
Kan sulandırıcı yüzünden olabilir mi?
Sağlıkla giydirmek nasip olsun inaşallahBunlar bugün ki ebebek hasılatımız :) Çok iyi fiyatlara aldım kızlar. İkili tulumları 47tlye almanın mutluluğunu yaşıyorum :) altlarda tanesi 10tlye geldi. Mallarını söylememe gerek yok cidden yumuş yumuşlar. Yılbaşından önce büyük kısmını halletmek istedim giyim işinin. Öncekilerle birlikte şimdlik bize yeter bunlar.
Salı günü gideceğim az kaldı o zaman bakalım :)Detaylı ultrasonda net belli olur
https://www.hepsiburada.com/lux-sal...-dahi-l-set-p-HBV00000KNJ04?magaza=bygoldentr bu şekilde canımÖlçüleri nasıldı
Benim bebeklerim kilolu doğuyor yenidoğan olmuyor. O yüzden hastane çıkışı almadım. 1-3 ay arası alıyorum. Allah korusun erken doğarsa da hemen alırım dedim ufak bişiyler. Nasıl olsa büyükten zarar gelmez :) 2.oğlumda hastanede 1-3 ay tulum giydirmiştim. 4.260kg doğmuştu. Buda şimdilik önde gidiyor gelişimi.Sağlıkla giydirmek nasip olsun inaşallah
Hangi beden tercih ettiniz acaba çoğunluk olarak
Benim hergün mutlaka oluyo hava değişiminden diye düşünüyorum doktorumda hamilelikte burun damarlarında kan akışı artınca bazen olabilir dedi
Biz ilk oğlumda chicco next2me kullanmıştık anne yanı ama 6 ayı bile görmedik. Bebek hareketlenip oturmaya başladıktan sonra riskli oluyor. Daha sonra Çilek büyüyen beşik kullandım 15 aylık olana kadar, büyüyen halini kullanmadığım için bir şey diyemem ama epey büyük çok yer kaplıyor şimdiki aklım olsa klasik ikea beşiklerden alırdım.Kizlar kritik bir konu hakkinda size danismak istiyorum. Biz gecenlerde çilekten 3 kapili gardırop ve sifoniyer olmak uzere bebek mobilyasi aldik. Su buyuyen besikler o setlere dahil oluyor ya hani, onlarin tipini secmedigim ve ilk donemde kullanmayi dusunmedigim icin almadim. Anne yani besik aldim küçük bir tane. Bebek yazin dogacak, ilk donem zaten mutlKa anne yaninda olacak, sonrasinda kis gelince de evimizde dogalgaz vs olmadigi icin ilk kıştan odasina almak istemiyorum, cunku yatak odamizda klima var ama onun odasinda llmayacak. Onumuzdeki yazi, kisi gecirip sonraki baharda odaya alacaksam eger bu da su andan itibaren 1 seneden uzun sure demek. Bir sonraki yil sonu mobilya indirimlerinde falan aliriz dedim. Ki bir yandan modelde kararsiz olmak da almama sebebim. Eşim de illa alalim diyor, cok phalanacak diyor. Buyuyen besik modellerini hiic begenmesem de kullanisli da geldi bir yandan bana. Ya da asansorlu, buyumeyen normal ahsap parmaklikli besikten mi alsam, o da bi alternatif. Bunlarin hepsini çilek markasi özelinde konuşuyorum bu arada. Baska marka düşünmüyorum. Bir de burda o ufak anne yaninda bebek cok uzun sure yatamaz7,8 aydan sonra bile kenarlara tutunup kalkmaya vs baslar guvenli degil diyen de oldu. Odaya alma vaktinden yani asagi yukari 10 aydan once buyuk besige ihtiyacim olabilir mi, almali miyim, ne dersiniz? Acil karar verip bugünlerde almam gerekiyor
Bizimki 180 olan modeldi o yüzden çok büyüktü dedim. Oğlum 2 yaşından beri bu yatakta yatıyor. Kendi iniyor çıkıyor gece uyanınca direk bizim odamıza geliyor evin içinde gezme durumları olmadı pek ama zaten çocuktan sonra evde pek tehlikeli bir şey de kalmıyor etrafta.160 lik model buyutulmemis haliyle cok uzun vadeli kullanilmaz gibi geldi bana. Ben en azindan 3-4 yasina kadar parmaklik arkasinda yatmasi daha dogru diye dusunuyorum. Yataktan inip evin içinde dolasabilmesi tehlike bence. 180 lik olan da asiri kaba buyuk hic sevemedim dogrusu. Yatak odam da asiri musait sayilmaz ama, simdi sigdirsam bile ben 2 senede bir ev degistiriyorum. Ne olacagi belli olmaz. Bir de zaten arakdan kardes gelirse yatagi buyutebilmenin cok bir anlami olmaz gibi. Kafam cok karisik
Anladım teşekkür ederim cevabın içinBenim bebeklerim kilolu doğuyor yenidoğan olmuyor. O yüzden hastane çıkışı almadım. 1-3 ay arası alıyorum. Allah korusun erken doğarsa da hemen alırım dedim ufak bişiyler. Nasıl olsa büyükten zarar gelmez :) 2.oğlumda hastanede 1-3 ay tulum giydirmiştim. 4.260kg doğmuştu. Buda şimdilik önde gidiyor gelişimi.
Bunu nerden aldınız.Ölçüleri nasılBizimki 180 olan modeldi o yüzden çok büyüktü dedim. Oğlum 2 yaşından beri bu yatakta yatıyor. Kendi iniyor çıkıyor gece uyanınca direk bizim odamıza geliyor evin içinde gezme durumları olmadı pek ama zaten çocuktan sonra evde pek tehlikeli bir şey de kalmıyor etrafta.
Ben de olacağım, randevu açılmış. Yarın doktoruma danışıcam sadece, tetenoz da var benim bu aralar çünkü. Antikorunuz bol olsun bebeğinin ve seninBugün 3. doz biontech aşımı oldum.
Ben daha önce 2 doz biontech olmuştum bu hatırlatma dozuymuş.
Doktoruma sorduğumda kesinlikle yaptırmalısın demişti, bende yaptırdım.
Siz oldunuzmu 3. aşıyı
Yurtdışında yaşıyorum ben burdan aldım yatağı ama montessori yatak diye aratıp benzerlerini bulabilirsiniz. 70*140 ölçüsüBunu nerden aldınız.Ölçüleri nasıl
Tecrübeli anneler, 0-3 ay arasi icin kaçar tane alıyorsunuz tulum, takim , tek patikli alt ve çıtçıtlı body . Ne kadar alinmali ?Bunlar bugün ki ebebek hasılatımız :) Çok iyi fiyatlara aldım kızlar. İkili tulumları 47tlye almanın mutluluğunu yaşıyorum :) altlarda tanesi 10tlye geldi. Mallarını söylememe gerek yok cidden yumuş yumuşlar. Yılbaşından önce büyük kısmını halletmek istedim giyim işinin. Öncekilerle birlikte şimdlik bize yeter bunlar.
merhaba sonuçunuz ney oldu bugün benim başımada böyle bişey geldiMerhaba 7 haftalık bı gebelıkte kese görünür mü ? Daha doğrusu geç döllenme olmus olsa bile 7. Hafta en azından kese görünür mü ? Normalde sizde de oldugu givi 7 haftalıkken kalp atısı duyuluyor ama gec döllenmeyı merak edıyorum . Kısaca söyle anlatayım adetimin son günü 30 agustosda bir ilişki yasadım yumurtlama gunu olmuyor aslında ama farklı nedenlerle gec veya erken yumurtladıgsam dıye korkuyorum. İlişkiden 18 gün sonea ozelde hcg baktırdım negatifti ilişkiden 36 ve 44 gun sonra ıkı farklı markada kaset test yaptım dırekt negatıftı fakat içimde hep kuruyorum ya varsa ya gec dollenmeyse vs. Tekrar hcg baktıramıyorum gızlılıkten kaynaklı . Ilıskıden tam 50 gun (7.hafta) karından ultrason cektırdım bısey yok dedı fakat hala korkuyorum eğer olsaydı en azından keseyı gorurdu degılmı (gec dollenme ıcın)
Un baya dusunduk zam vs ne gelecekse de seneye almaya karar verdim. Ihtiyacimi gormek gozden gecirmek adina daha dogru olur diye dusundum. Asla buyuyen alasim gelmiyor zaten. Arkasina kardeş dusunuyorum. Yatagi buyutmenin bana hicbir faydasi yok ki. Klasik parmaklikli asansorlu bi model alicam muhtemelen. Hatta metal olan modeller cok hosuma gidiyordu ama su an aldgim mobilyaya hic uymayacagi icin metal alamaam muhtemelen. Cok uzun vadeli kullanim dusunemiyorum bir de , biz cok sık taşınıyoruz. Muhtemelen bir iki tasinmada mahvolacak aksamlari ve atmak zorunda kalicaz. 17 yasina kadar yatilabilecek bir yatak cok anlamsizBiz ilk oğlumda chicco next2me kullanmıştık anne yanı ama 6 ayı bile görmedik. Bebek hareketlenip oturmaya başladıktan sonra riskli oluyor. Daha sonra Çilek büyüyen beşik kullandım 15 aylık olana kadar, büyüyen halini kullanmadığım için bir şey diyemem ama epey büyük çok yer kaplıyor şimdiki aklım olsa klasik ikea beşiklerden alırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?