ilk bebeğinse çok anlamıyor insan. bağırsak hareketleriyle karıştırıyordum ben . ama ikincide bebeğin hareketini anlıyorsun. bir de sen tedirgin olursan bebek hareketleri azalır. rahatlamaya çalış bebeğin sana cevap verecektir.Ben nezle oluyorum sanırım ya sürekli hapsuruyorm bebeğe bişey olur mu ya..of ne bilim hapsirmaya başlayınca yedi sekiz kez hapsuruyorm arka arkaya..bebeğin hareketlerini hissetmiyorum çok stres yaptım
İkinci gebelik ama ilk gibi diyeyim herşeyi unutmuşumilk bebeğinse çok anlamıyor insan. bağırsak hareketleriyle karıştırıyordum ben . ama ikincide bebeğin hareketini anlıyorsun. bir de sen tedirgin olursan bebek hareketleri azalır. rahatlamaya çalış bebeğin sana cevap verecektir.
Bende oglumda normal prima kullanmstim yeni dogdunda buyudugunde premium care kullanmistim ozaman bile tasma yapmamisti tasirmaz heralde dye dusundum cok almadim zaten gorecegiz bnde sleepye gec gecip pisman olmstum direk sleepyle devam edecegim 2 aylk falan oldgunda bendekeşke prima almadan yazsaydınız derdim hiç almayın diye. 1 ve 2 numarası ince olsun diye sanırım az emici kürecik koymuşlar sızdırıyor. ben oğlumda kullandım gece hep üstü ıslanıyordu mecbur değişmek zorunda kalıyordum. sonra büyüdükten sonra sleepy aldım, hiç pişik yapmadı primaya verdiğim paraya çok üzülmüştüm.
Merhaba ben 2 doz aşımı da hamile olduğumu bilmeden olmuştum. Son aşım eylüldeydi herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür bugünlere geldik. 3.doz da tanımlanmış ama covid pozitif olduğum için onu şuan olamıyorum. Çok şükür evimde hafif geçiriyorum aşının koruyuculuğuna inanıyorum. Hamileliğinde 2.dozu olan arkadaşlar oldu şuanlık onlarda bir sorun yaşamadı. Sizde doğru kararı verirsiniz umarımMerhaba arkadaşlar..
Benim 3. Doz korona aşım için msj geldi..
Ben çok kararsızım ve korkuyorum.. kimler gebelikte aşı oldu? Kaç haftalıkken aşı oldunuz?
Herhangi bir yan etkisi oldu mu?
Benim 2. Doz aşım temmuzdaydı...
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim..
Merhaba ben 2 doz aşımı da hamile olduğumu bilmeden olmuştum. Son aşım eylüldeydi herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür bugünlere geldik. 3.doz da tanımlanmış ama covid pozitif olduğum için onu şuan olamıyorum. Çok şükür evimde hafif geçiriyorum aşının koruyuculuğuna inanıyorum. Hamileliğinde 2.dozu olan arkadaşlar oldu şuanlık onlarda bir sorun yaşamadı. Sizde doğru kararı verirsiniz umarım
Ben varım. 4 kilo almışım ama karnım çok şiş. Hele yemekten sonra yırtılacak patlayacak gibi oluyorum. Korkumdan yiyemiyorum. Şu an 2 dilim börek, biraz salata yedim patlıyorum. Doktor şurup yazdı azıcık iyi geliyor kb demdeyim şurupta yok çok kötüyümkızlar benim karnım bayağı çıktı normal gelmiyor bu haftalarda bu kadar büyük olması. ilk oğlumda 7 aylık olana kadar kimse farketmemişti. karnım yok değildi ama bu daha erken çıktı sanki. birde yemek yedikten sonra çok feci şişiyorum böyle olan var mı?
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.. bir an önce iyilesin inşallah kendinize iyi bakın..
Merhaba, dünden buyana aşının herhangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba?şifa olsun insallahBugün 3. doz biontech aşımı oldum.
Ben daha önce 2 doz biontech olmuştum bu hatırlatma dozuymuş.
Doktoruma sorduğumda kesinlikle yaptırmalısın demişti, bende yaptırdım.
Siz oldunuzmu 3. aşıyı
Yok herhangi bir yan etkisi olmadı. Hetzamanki gibi sabah erkenden kaltım işime gittim. Sabah biraz aşının yapılfığı kolum ağrıyordu. Ama şimdi azaldı, geçti. Zaten önceki aşılarımda da kolum ağrımıştı. Bende bir sıkıntı yok, umarım bebektede yokturMerhaba, dünden buyana aşının herhangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba?şifa olsun insallah
Çok sevindim, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimYok herhangi bir yan etkisi olmadı. Hetzamanki gibi sabah erkenden kaltım işime gittim. Sabah biraz aşının yapılfığı kolum ağrıyordu. Ama şimdi azaldı, geçti. Zaten önceki aşılarımda da kolum ağrımıştı. Bende bir sıkıntı yok, umarım bebektede yoktur
Çok şükür bebekte iyidir merak etmeyin..Yok herhangi bir yan etkisi olmadı. Hetzamanki gibi sabah erkenden kaltım işime gittim. Sabah biraz aşının yapılfığı kolum ağrıyordu. Ama şimdi azaldı, geçti. Zaten önceki aşılarımda da kolum ağrımıştı. Bende bir sıkıntı yok, umarım bebektede yoktur
Ben 19. haftanın don gününde oldumÇok şükür bebekte iyidir merak etmeyin..
Kaçıncı haftada oldunuz aşı?
Benimde 3. Doz aşı olmam gerekiyor şuan 21. Haftadayız..
Doktorum lierac phytolastıl jeli verdi.Akşanalrı sürüyorum çatlayabilecek yerlereKızlar benim evde natürel bitkisel badem yağı vardı onu karnıma sürüyorum günde bir kere artık gerilmeye başladığı için... siz neler kullanıyorsunuz? Bu konuda doktora sordunuz mu krem mi yağlar mı daha etkili acaba??
Zeytin yağı ama leke yapabiliyo tikkaatKızlar benim evde natürel bitkisel badem yağı vardı onu karnıma sürüyorum günde bir kere artık gerilmeye başladığı için... siz neler kullanıyorsunuz? Bu konuda doktora sordunuz mu krem mi yağlar mı daha etkili acaba??
Benim 4 lu biraz yuksekti 350 de 1 bagirsakta parlama cikti down olabilir dedi nifty yaptirdik sonuc bekliyoruz. Ogrenmenin tek yolu amniyosentez malesef bu testte yuzde 99mus bu oran sizi rahatlatiyorsa nifty yaptirabilirsiniz. Ultrasonda her sey normal olsa da bu risk ongorulemiyormus ultrasondanArkadaşlar merhaba bende mat s annesiyim burada pek yazamiyorum dün kontrolum vardı diktor bebeğin kalbinde bir parlaklık var kendi kendine kapanadabilir down sendromuda olabilir dedi ikili dortlu taramam temiz çıktı ense kalınlığı da iyiydi bu durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun
Benim değerler sınırın çok çok altında siz ayrintili ultrason yaptirdinizmiBenim 4 lu biraz yuksekti 350 de 1 bagirsakta parlama cikti down olabilir dedi nifty yaptirdik sonuc bekliyoruz. Ogrenmenin tek yolu amniyosentez malesef bu testte yuzde 99mus bu oran sizi rahatlatiyorsa nifty yaptirabilirsiniz. Ultrasonda her sey normal olsa da bu risk ongorulemiyormus ultrasondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?