2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben nezle oluyorum sanırım ya sürekli hapsuruyorm bebeğe bişey olur mu ya..of ne bilim hapsirmaya başlayınca yedi sekiz kez hapsuruyorm arka arkaya..bebeğin hareketlerini hissetmiyorum çok stres yaptım
ilk bebeğinse çok anlamıyor insan. bağırsak hareketleriyle karıştırıyordum ben . ama ikincide bebeğin hareketini anlıyorsun. bir de sen tedirgin olursan bebek hareketleri azalır. rahatlamaya çalış bebeğin sana cevap verecektir.

İkinci gebelik ama ilk gibi diyeyim herşeyi unutmuşum ilkini geç hissettim bunu erken o yüzden garip geliyo hareketler..çok şükür etti demin hareket ayırt edebiliyorum hareketleri ama dedgin gibi tedirgin olunca hissedemiyorum sanırım..teşekkür ederim

Bende oglumda normal prima kullanmstim yeni dogdunda buyudugunde premium care kullanmistim ozaman bile tasma yapmamisti tasirmaz heralde dye dusundum cok almadim zaten gorecegiz bnde sleepye gec gecip pisman olmstum direk sleepyle devam edecegim 2 aylk falan oldgunda bende

Merhaba arkadaşlar..
Benim 3. Doz korona aşım için msj geldi..
Ben çok kararsızım ve korkuyorum.. kimler gebelikte aşı oldu? Kaç haftalıkken aşı oldunuz?
Herhangi bir yan etkisi oldu mu?
Benim 2. Doz aşım temmuzdaydı...
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim..

Merhaba ben 2 doz aşımı da hamile olduğumu bilmeden olmuştum. Son aşım eylüldeydi herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür bugünlere geldik. 3.doz da tanımlanmış ama covid pozitif olduğum için onu şuan olamıyorum. Çok şükür evimde hafif geçiriyorum aşının koruyuculuğuna inanıyorum. Hamileliğinde 2.dozu olan arkadaşlar oldu şuanlık onlarda bir sorun yaşamadı. Sizde doğru kararı verirsiniz umarım

Çok geçmiş olsun.. bir an önce iyilesin inşallah kendinize iyi bakın..

Ben varım. 4 kilo almışım ama karnım çok şiş. Hele yemekten sonra yırtılacak patlayacak gibi oluyorum. Korkumdan yiyemiyorum. Şu an 2 dilim börek, biraz salata yedim patlıyorum. Doktor şurup yazdı azıcık iyi geliyor kb demdeyim şurupta yok çok kötüyüm

Bugün 3. doz biontech aşımı oldum.
Ben daha önce 2 doz biontech olmuştum bu hatırlatma dozuymuş.
Doktoruma sorduğumda kesinlikle yaptırmalısın demişti, bende yaptırdım.
Siz oldunuzmu 3. aşıyı
Merhaba, dünden buyana aşının herhangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba?şifa olsun insallah

Kızlar benim evde natürel bitkisel badem yağı vardı onu karnıma sürüyorum günde bir kere artık gerilmeye başladığı için... siz neler kullanıyorsunuz? Bu konuda doktora sordunuz mu krem mi yağlar mı daha etkili acaba??

Merhaba, dünden buyana aşının herhangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba?şifa olsun insallah
Yok herhangi bir yan etkisi olmadı. Hetzamanki gibi sabah erkenden kaltım işime gittim. Sabah biraz aşının yapılfığı kolum ağrıyordu. Ama şimdi azaldı, geçti. Zaten önceki aşılarımda da kolum ağrımıştı. Bende bir sıkıntı yok, umarım bebektede yoktur

Çok sevindim, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Çok şükür bebekte iyidir merak etmeyin..
Kaçıncı haftada oldunuz aşı?
Benimde 3. Doz aşı olmam gerekiyor şuan 21. Haftadayız..

Doktorum lierac phytolastıl jeli verdi.Akşanalrı sürüyorum çatlayabilecek yerlere

Zeytin yağı ama leke yapabiliyo tikkaat

İndirim habercisi geldi haaniiiim ebebekte emzirme ürünlerinde %22 indirim vaaaar tabi kelin merhemi olaymış kendine surermis mamaji el pompasını 119 dan aldım 93 e düşmüş

Arkadaşlar merhaba bende mat s annesiyim burada pek yazamiyorum dün kontrolum vardı diktor bebeğin kalbinde bir parlaklık var kendi kendine kapanadabilir down sendromuda olabilir dedi ikili dortlu taramam temiz çıktı ense kalınlığı da iyiydi bu durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun

Benim 4 lu biraz yuksekti 350 de 1 bagirsakta parlama cikti down olabilir dedi nifty yaptirdik sonuc bekliyoruz. Ogrenmenin tek yolu amniyosentez malesef bu testte yuzde 99mus bu oran sizi rahatlatiyorsa nifty yaptirabilirsiniz. Ultrasonda her sey normal olsa da bu risk ongorulemiyormus ultrasondan

Benim değerler sınırın çok çok altında siz ayrintili ultrason yaptirdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…