- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Vallah genelde aşağıda mesela şuan sola yan yatıyorum kasıklarımda pıtır pıtır hep..yürürken vajina kemiklerinde ağrı var ben o yüzden gittim Dr a ama plasenta aşağı da dedi açıklama da yapmadığı için sebebi ne tam bilmiyorum canim..her muaynedd bakarlar zaten plesantaya rahim agizina sıkıntı yapmaGercektenmi aynisi banada olmustu ama bikac gun sonra yukarlara da vurmaya basladi sizinki hep asagilarami vuruyor sali gunu de ben gidicem muayneye gidince sorayim direk baksin banada
Ama bu aşının normal yan etkisi ,hic içini karartma arkadaşım.Esim diyor ki hatta aşısı böyleyse bunu hastalığı nasil diye ,asi olan bir cok bebek doğdu bile ,cok şükür kimseye bir şey olmadi.Ben de yakin bir zaman da asi olmayı düşünüyorum, iyi düşün iyi olsun inşallahSelam, dün covid üçüncü aşıyı oldum. Bugün hasta gibi kalktim. Umarım doğru kararı vermişimdir. Biraz içim huzursuz oldu. Dün hep aşı ol diyen doktorum biraz yan çizdi, üçüncü doz aşılarının raf ömrü geçmiş falan dedi. Ben baktım aşı flakonuna Aralık 2021 yazıyordu. Biontech de dünyada altı aylık olan raf ömrünü dokuz aya çıkarmış.. bilemedim etrafta çok covid duymaya başladım, işe de gittiğim için olmak istedim. Şimdiye kadar da hem kendi doktorum hem etraftaki tüm doktor tanıdıklar ve aile sağlığı merkezi önce üçüncü aşı dediler. Umarım bu iç sıkıntısını atarım.
Öylemi ne bileyim bana bisey demedigi icin buzaman kadar bilmiyorum bakiyomudur ediyomudur sormakda hic aklima gelmemisti ama oyle bisey olsa cikar dedigin gbi sanirim tesekkur edermVallah genelde aşağıda mesela şuan sola yan yatıyorum kasıklarımda pıtır pıtır hep..yürürken vajina kemiklerinde ağrı var ben o yüzden gittim Dr a ama plasenta aşağı da dedi açıklama da yapmadığı için sebebi ne tam bilmiyorum canim..her muaynedd bakarlar zaten plesantaya rahim agizina sıkıntı yapma
Söyler söyler sırayla hepsine bakiyolar merak etme rica ederim canımÖylemi ne bileyim bana bisey demedigi icin buzaman kadar bilmiyorum bakiyomudur ediyomudur sormakda hic aklima gelmemisti ama oyle bisey olsa cikar dedigin gbi sanirim tesekkur ederm
Ayrıntılı ultrasonda olculuyormus rahim ağzı ultrasondan.Tabiki normal gebelikler de ,daha once baska hikaye varsa devamli olculuyormus.Ama normal gebeliklerde ayrıntılı ultrasonda bakiliyormusSöyler söyler sırayla hepsine bakiyolar merak etme rica ederim canım
Teşekkür ederim ,inşallah ben de hayalimde ki Ela ya kavuşurum arkadaşım
Benim ilk gebeliğim başka hikayemde yok ama her gittiğimde ölçüyor doktorum. Belki doktordan doktora değişiyor olabilir ama bence hepsi her ihtimale karşı her zaman ölçmeliAyrıntılı ultrasonda olculuyormus rahim ağzı ultrasondan.Tabiki normal gebelikler de ,daha once baska hikaye varsa devamli olculuyormus.Ama normal gebeliklerde ayrıntılı ultrasonda bakiliyormus
İçini ferah tut kuzum bir de elini karnına koy ,7 fatiha suresi oku.Dun benimki nerdeyse hic ama hic oynamadı oda baş ağrımı iyice arttırdı, offf hayırlısıyla şu süreci tamamlarız inşallah.Bildigim kadari ile bu durumda kendiliğinden yukarı çıkması bekleniyor ama belki yanlış biliyorumdur.Duruma göre bakarsın canim,istersen farklı bir görüş al.
Ben de pazartesi akşamına randevu aldım inşallah hayırlı haberlerle döneriz
Benim her gittiğimde bı basliyo bebenin kafası kolu bacağa ölçmeye bütün organlara sonra plesantaya rahim boyuna hep bakiyo suya falan l..bebeğe giden o damarlara hep normal çıkardı işte bu gidişimde anormal olduAyrıntılı ultrasonda olculuyormus rahim ağzı ultrasondan.Tabiki normal gebelikler de ,daha once baska hikaye varsa devamli olculuyormus.Ama normal gebeliklerde ayrıntılı ultrasonda bakiliyormus
Plasentanın önde olmasıyla daha çok ilgili bence senin canım. Bende belirgin hissedince hep öyle gidecek sandım ama bu haftaya kadar sürekli değişti. Gündüz neyse de her akşam yarın kesin kontrole gidicem diyorum pıt pıtlar gelince içim rahatlıyorDünn ne vardı böyle ya benimkide resmen kıpırdamadı hiç hissemedemedim delirdim stresten bgn de daha öyle ciddi bişey yok yani çok derinden bikaç defa sadece.. anlamadıgım geçen hafta falan daha netti belirginleşeceğine neden azalıyo bu hissetmem ben endişelenmeye başladım sanırım iyice. Yada gerçekten bu plasentanın öne gelmesiyle ilgili off bilmiyorum gerildim ister istemez.
Benim ne zmaan gün boyu sessizlesse yada derinden bursa ertesi gün yada bı gün sonrası daha sert vurmaya basliyo sanki büyüme atağı gibi..öle bişey olabilir canım benimkide en son Sabah kiprasti misal şuan uyuyo sanırım kipirdamiyoDünn ne vardı böyle ya benimkide resmen kıpırdamadı hiç hissemedemedim delirdim stresten bgn de daha öyle ciddi bişey yok yani çok derinden bikaç defa sadece.. anlamadıgım geçen hafta falan daha netti belirginleşeceğine neden azalıyo bu hissetmem ben endişelenmeye başladım sanırım iyice. Yada gerçekten bu plasentanın öne gelmesiyle ilgili off bilmiyorum gerildim ister istemez.
Darisi başınıza arkadaşım, sorma rahatladımİsmiyle yaşasın prenses
Hadi sen rahatladın bakalım biz napıcaz
Olabilir ,aslinda doktorların deneyimleri de bence sonraki davranışlarını şekillendiriyor, daha once gördüğü vakalar falanBenim ilk gebeliğim başka hikayemde yok ama her gittiğimde ölçüyor doktorum. Belki doktordan doktora değişiyor olabilir ama bence hepsi her ihtimale karşı her zaman ölçmeli
Arkadaşım sorma dün var ya çok cok derinden hani benzetmek gibi olmasın pili biten oyuncaklar sadece cizirdarya öyleydiDünn ne vardı böyle ya benimkide resmen kıpırdamadı hiç hissemedemedim delirdim stresten bgn de daha öyle ciddi bişey yok yani çok derinden bikaç defa sadece.. anlamadıgım geçen hafta falan daha netti belirginleşeceğine neden azalıyo bu hissetmem ben endişelenmeye başladım sanırım iyice. Yada gerçekten bu plasentanın öne gelmesiyle ilgili off bilmiyorum gerildim ister istemez.
Bebege bakiyor ama rahim ağzını ölçüyorsada bana bir sey demiyor benimkiBenim her gittiğimde bı basliyo bebenin kafası kolu bacağa ölçmeye bütün organlara sonra plesantaya rahim boyuna hep bakiyo suya falan l..bebeğe giden o damarlara hep normal çıkardı işte bu gidişimde anormal oldu
Bakayim ben pazartesi gidince ne diyecek, doktorun yorumu sana da bir ferahlık olur.Bugune randevu bulsam bugun gidecektim ben ama bulamadımİnşallah kızlar öyle olsun hani çok sıfır değil bi minik vızıltı gibi bişeyler oluyo ama daha güçlüyken azaldı işte o endişelendirmiyo değil. İnş plasenta duruşuyla ilgilidir dediğin gibi canım
Normalse demiydr canım sorun olsa söylerBebege bakiyor ama rahim ağzını ölçüyorsada bana bir sey demiyor benimki
İçe dönmüştür bebileriniz sırtını dönmüştür ondan öle olmustr benceArkadaşım sorma dün var ya çok cok derinden hani benzetmek gibi olmasın pili biten oyuncaklar sadece cizirdarya öyleydibugun bir tık daha iyi ama gene de cok cok güçlü değil, ne oldu kuzularimiza bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?