2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Gercektenmi aynisi banada olmustu ama bikac gun sonra yukarlara da vurmaya basladi sizinki hep asagilarami vuruyor sali gunu de ben gidicem muayneye gidince sorayim direk baksin banada
Vallah genelde aşağıda mesela şuan sola yan yatıyorum kasıklarımda pıtır pıtır hep..yürürken vajina kemiklerinde ağrı var ben o yüzden gittim Dr a ama plasenta aşağı da dedi açıklama da yapmadığı için sebebi ne tam bilmiyorum canim..her muaynedd bakarlar zaten plesantaya rahim agizina sıkıntı yapma

Ama bu aşının normal yan etkisi ,hic içini karartma arkadaşım.Esim diyor ki hatta aşısı böyleyse bunu hastalığı nasil diye ,asi olan bir cok bebek doğdu bile ,cok şükür kimseye bir şey olmadi.Ben de yakin bir zaman da asi olmayı düşünüyorum, iyi düşün iyi olsun inşallah

Öylemi ne bileyim bana bisey demedigi icin buzaman kadar bilmiyorum bakiyomudur ediyomudur sormakda hic aklima gelmemisti ama oyle bisey olsa cikar dedigin gbi sanirim tesekkur ederm

Söyler söyler sırayla hepsine bakiyolar merak etme rica ederim canım
Ayrıntılı ultrasonda olculuyormus rahim ağzı ultrasondan.Tabiki normal gebelikler de ,daha once baska hikaye varsa devamli olculuyormus.Ama normal gebeliklerde ayrıntılı ultrasonda bakiliyormus

Ayrıntılı ultrasonda olculuyormus rahim ağzı ultrasondan.Tabiki normal gebelikler de ,daha once baska hikaye varsa devamli olculuyormus.Ama normal gebeliklerde ayrıntılı ultrasonda bakiliyormus
Benim ilk gebeliğim başka hikayemde yok ama her gittiğimde ölçüyor doktorum. Belki doktordan doktora değişiyor olabilir ama bence hepsi her ihtimale karşı her zaman ölçmeli

Dünn ne vardı böyle ya benimkide resmen kıpırdamadı hiç hissemedemedim delirdim stresten bgn de daha öyle ciddi bişey yok yani çok derinden bikaç defa sadece.. anlamadıgım geçen hafta falan daha netti belirginleşeceğine neden azalıyo bu hissetmem ben endişelenmeye başladım sanırım iyice. Yada gerçekten bu plasentanın öne gelmesiyle ilgili off bilmiyorum gerildim ister istemez.

Benim her gittiğimde bı basliyo bebenin kafası kolu bacağa ölçmeye bütün organlara sonra plesantaya rahim boyuna hep bakiyo suya falan l..bebeğe giden o damarlara hep normal çıkardı işte bu gidişimde anormal oldu

Plasentanın önde olmasıyla daha çok ilgili bence senin canım. Bende belirgin hissedince hep öyle gidecek sandım ama bu haftaya kadar sürekli değişti. Gündüz neyse de her akşam yarın kesin kontrole gidicem diyorum pıt pıtlar gelince içim rahatlıyor gerçi daha minikler hareketleri düzene girmedi. Benim bebeğim düzenli uyumaya başlamış artık sanırım o yüzden her gün bir olmuyor İçimizi ferah tutmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. 3-4 gündür farkettim biz düzenli hareket edince onlarda ediyor canım. Mesela her gün yürüyüş yapınca gibi

Benim ne zmaan gün boyu sessizlesse yada derinden bursa ertesi gün yada bı gün sonrası daha sert vurmaya basliyo sanki büyüme atağı gibi..öle bişey olabilir canım benimkide en son Sabah kiprasti misal şuan uyuyo sanırım kipirdamiyo

İnşallah kızlar öyle olsun hani çok sıfır değil bi minik vızıltı gibi bişeyler oluyo ama daha güçlüyken azaldı işte o endişelendirmiyo değil. İnş plasenta duruşuyla ilgilidir dediğin gibi canım

Benim ilk gebeliğim başka hikayemde yok ama her gittiğimde ölçüyor doktorum. Belki doktordan doktora değişiyor olabilir ama bence hepsi her ihtimale karşı her zaman ölçmeli
Olabilir ,aslinda doktorların deneyimleri de bence sonraki davranışlarını şekillendiriyor, daha once gördüğü vakalar falan

Arkadaşım sorma dün var ya çok cok derinden hani benzetmek gibi olmasın pili biten oyuncaklar sadece cizirdarya öyleydi bugun bir tık daha iyi ama gene de cok cok güçlü değil, ne oldu kuzularimiza bilmem

Bebege bakiyor ama rahim ağzını ölçüyorsada bana bir sey demiyor benimki

Bakayim ben pazartesi gidince ne diyecek, doktorun yorumu sana da bir ferahlık olur.Bugune randevu bulsam bugun gidecektim ben ama bulamadım

Arkadaşım sorma dün var ya çok cok derinden hani benzetmek gibi olmasın pili biten oyuncaklar sadece cizirdarya öyleydi bugun bir tık daha iyi ama gene de cok cok güçlü değil, ne oldu kuzularimiza bilmem
İçe dönmüştür bebileriniz sırtını dönmüştür ondan öle olmustr bence

Oğlum icli köfte istiyor ,annesinin hali yokmuş ,haberi var mı kiyapmak bir sey degil de vallahi yoğuracak mecalim yok.Ben anladim ki 30 dan sonra hamilelik isi yaş işmiş ya da ben çok çürükmüşüm.Bu yan yatmaktan resmen omuzlarım ve bacaklarım çürüdü.Ilk cocukta da yan yatıyordum hicbir yerim ağrımıyordu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…