2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Gece nöbeti hiç tutulmuyor diye biliyorum ben de normalde nöbet usulü çalışıyordum fakat gündüze geçtim gebeliğimi öğrenince yasak dediler nöbet

Normalde 24.haftadan itibaren gece nöbeti yasak. Aradım sordum devam ediyor idari izin. 24 hafta 21 ocakta doluyor, o gün gündüz vardiyam var raporunu eşinden yollarsın o gün dediler. Bizim kurum personele çok ihtiyaç duyan bir yer. Emin olun kalkmış olsa beni asla izne yollamazlardı.

Benim ana kucağı var o yuzden galiba puset kullanmadım, simdi oturdu
Ben ilk cocuk acemiligi, puset de adim ana kucagi da alah ne verdiyse alıyorum zaten
Ben covidin ilk zamanlari , annemlere gotururum korkusuyla biraz dikkat ediyodum. Babam kronik hasta cunku. Annem babam cobid gecirdikten sonra asiri rahatladim. Gebelikte de hic takmadim kafaya. Bastan beri diyordum zaten. Disardan covid kapmanin imkanı yok. Pazardaki satici amcadan, marketteki kasiyerden, sokaktaji kadindan, oteldeki gorevliden... sokakta muhatap oldugumuz hicbir insanla covidi kapacak kadar yakin temasimiz olmuyor. Biz hicbir yilda yapmadigimiz kadar tatil yaptik 2020 de Gezmedigimiz yer kalmadi. Otellerden vs hic cekinmedim. Zaten yuzeylerden bulasmiyor. Covid sadece ev ortaminda aile bireylerjnden bulasabiliyor. Aile bireyleri de disarda duzenli yakinlik icinde oldugu kisilerden getirebiliyor, is arkadaslari, okul cocuklari. Biz onca gezdik tatil yaptik, her firsatta hic evde oturmedik. Covid olmadik. Sonra gttik sorumsuz kayinvalidemlerde gorumcemden bulasti. Biliyodum boyle olacagini. Eeen basindan beri olrsak covidi kayinvalidemlerden bulasacagina eminim diyodum oyle de olmustu. O yuzden bence cok takmayin. Evde oturmayla hayat gecmez
Benim gibi herşeyi sayısı ile yiyen var mı kızlar.. Her gün kendime böyle tabak hazırlıyorum sizede fikir olsun..
Yavrularımıza yarasın inşallah..

Eki Görüntüle 2977460
Valla basarilarinin devamini dilerim. gunde 2 kiloya yakin portakal, uzerine baska meyveler yiyorum. Abur cubura saldiriyorum, surekli hamurisi yapip yiyorum. Hala hic kilo almamais olmanin bana verdigi yetkiye dayanarak isin suyunu cikarmis duurmdayim.

Süper, çok sevindim

İste o senin ev ortami dediğin ,sınıfta öğrencilerle bir arada olunca fazlasıyla mevcut oluyor.
Bu kadar gezip takmayıp sonra niye kvdene sorumsuz diyorsun ki zaten takmıyormuşsun ,kadının ne suçu var, onlarda gezmiştir demekki zaten bulaşması için bütün riskleri almışsın, iyi maşallah bir sey olmamış,önemliolan o.
Bizim cok fazla yakınımız öldü bu yüzden bakış açım farkli galiba.Ben olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum, gerisi rabbimin takdiri.

Son düzenleme:
Ben gezdim ama her yerde maskemi taktim, yakin bulunulacak ortamlara gitmedim. Onlar dugunler yasakken dugunlere gidip, altin gunu yapmayi falan surduren kafadan. Covid oldular karantinaya girmemek icin haftalarca test yaptirmadilar. Az daha ölüyordu. Karantinaya girmeme isteginin sebebi de şey "el alem ne der" afafsggr. Onlar oldugunda ilcede civarda pek olan yoktu daha. Herkes bizden kacar, el alem ne der diyip biseyimiz yok diyip komsu komsu gezmis

Ne zaman kalkmış ben de öğretmenim ve sizin gibi karne haftasından sonra izne ayrılacağım bekliyorum bir hafta daha devam edecek gücü de kendim de bulamıyorum açıkçası ben de idareye bildirdim ayrılacağımı bana böyle bir bilgi verilmedi raporunuzu getirirsiniz hocam dediler nisan grubunda da ayrılan öğretmenler oldu okuduğum kadarıyla böyle bir şey varsa çok üzülürüm bir bilgi alırsanız beni de bilgilendirin lütfen Ya da acaba sizi izne ayırmaması için idareniz böyle bir şey söylemiş olabilir mi ?

Kızlar evliliğimin başından beri bana takık bir gerizekalı var. Uzun zamandır yazmıyordu. Sabah uyandım bi baktım yine yazmış. Hamile halimle strese girdim. Yemin ederim bıktım ya. Canımdan bezdim.

Arkadaşlar detaylıdan geldim şükür, çok şükür bir anomali görmedi. Sadece kalbini görmek için pozisyon cok uygun değil, sonraki geldiğinde bir kere daha bakacağım dedi.Ancak bütün anomaliler ultrasonda görünmez %80 sağlıklı dedi ,rabbimin izni ile %100 olsun inşallahcok aşağıya vuruyor dedim, çünkü ters duruyor ,ayakları aşağıda dedi idrar icin şüpheliyim dedim ,kültür istedi ,cuma günü çıkacak. Benden bu kadar ,darısı herkesin başına

Gözün aydın canım yokmuş bı sıkıntı çok şükür suann hepimizin ters duruyorlar sanırım darısı yarın başıma insallh bende güzel haberler alırım yaaa

Gözün aydın canım yokmuş bı sıkıntı çok şükür suann hepimizin ters duruyorlar sanırım darısı yarın başıma insallh bende güzel haberler alırım yaaa
İnşallah arkadaşım,bu doktorlar nasil görüyor yahu ,bilim işte, damak,dudak diyor ,gösteriyor, ben hmmmm diyorum hicbir şey anladığım yok,annesinin kuzusu .Oglum gibi sevemem diye hissediyorum ama bunu da sevecem ,hissettim bugun ultrasonda bakarken ,annesinin kuzusu

Hadi gozun aydin darisi bizlerin basina. Ben 5 ocakta gidecegim zaman gecmiyooo
Kızlar evliliğimin başından beri bana takık bir gerizekalı var. Uzun zamandır yazmıyordu. Sabah uyandım bi baktım yine yazmış. Hamile halimle strese girdim. Yemin ederim bıktım ya. Canımdan bezdim.
Esinize soyleyin. Siz niye ugrasiyosunuz bence esler bu durumu cok guzel halleder bi daha da cesaret edemez yazmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…