2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kız sevilmez miii yaa karnimda bile çıkarıp öpüp ısırıp sora tekrar içeri sokasim var bende Dr surda bobrek surda mide deyince hee evet evet diyorum ama öle siyah beyaz bakiyrm bı yerlere bı bebeğin silüetinden anlıyorum..aman çok şükür görsünler atlamasinlar..ilk oğlumda Dr o dudağa görecek diye kaburgalarımi kiracakti loo ben aciyo diye ses çıkartınca sert bı şekilde görmem lazım diye cirlamisti...çok sert bı adam inşallah kapismayiz Dr la

Sanki kimseyi oğlum gibi sevemem gibi hissediyorum ya ,ama tabiki karnımda hareketlerini hissettikçe ,kurban olurum diyorum buna da.Oğluma da olası bir kıskanmaya karşı diyorum ki onu senin gibi sevmem daha az severim dedim.Ama anne o ,bunu duyarsa üzülür ona söyleme, eşit sevdiğini söyle dedi ,kuzucumtamam dedik anlaştık, oglumu daha cok seviyorum ama kardeşine eşit seviyoruz diyeceğiz diyeönlemimi aldım.Ama herkes yaşarmış bunu bir daha ilk cocuk gibi sevemem gibi hissedermişsin ama doğunca eşit olurmuş

Kizlar milli egitimi aradim il memi 24. Haftada izin devam ediyor hatta ogretmen danisma hattini aradim 24. Hafta bir degisme yok. Ayrica omicron yayilirken kimse bize bu izin kalkti demez. Keske virusten sonrada boyle olsa cunku 36 ya kadar calisiyoruz izin aktarilsin diye bu gercekten insani bir sey degil kizim 3 aylik bile degildi okula basladigimda sut sagiyordum depolarda gercekten boyle olmamali. Umarim daha da iyileserek devam eder hamile her calisan da bunlari dusunup dert edinmez. Sevgiler

Yaa kıyamam benim oğlumda çok seviyo şimdiden ama bakalım doğunca kıskanacak mi..eşime diyorum şimdiden hazırla kendini büyük olan uyanıkken küçük olana uzaktan bakacaksın sanki içine atma olayları olabiliyms..arkadaşımın ikinci doğdu büyük olan biraz vahsilesti o yüzden dikkat etmek lazım biraz alışma sürecinde özellikle

Bebek anlamıyor nede olsa ,kesinlikle büyüğe dikkat etmek lazım, ben o yüzden şimdiden konuşuyorum, biraz yalanda olsa Allah affetsin.Buna dikkat eden aileler sorun yaşamıyor

Bebek anlamıyor nede olsa ,kesinlikle büyüğe dikkat etmek lazım, ben o yüzden şimdiden konuşuyorum, biraz yalanda olsa Allah affetsin.Buna dikkat eden aileler sorun yaşamıyor
Aynen şimdiden alıştırma konuşmaları yapılmali..cevredekiler içinde öyle geçen görümcem oğluma gel seni seveyim diyo bizimkide gitmedi iyi bende kardeşini sevcem dedi..bende kızdım de öyle sen dedim bir daha hiç sevmicek seni kardeşine de kinlenicek..çok sinir oluyrm böle insanlara

Gözün aydın çık şükür sağlıkla gelsin bebiş inşallah Ayakları aşağıda bir yaramaz

Hadi gozun aydin darisi bizlerin basina. Ben 5 ocakta gidecegim zaman gecmiyooo

Esinize soyleyin. Siz niye ugrasiyosunuz bence esler bu durumu cok guzel halleder bi daha da cesaret edemez yazmaya.
Eşime söyledim aynen. Eşime özür dilemiş bir daha olmayacak falan demiş. İnşallah bir daha yazmaz

Yaa o zman ana kucağı almayıp onunda yerine kullandınız demi.
Biz meraktan ikisinide aldık ilk çocuk diye herşeyi aldık ama puset yeterli bence sonucunda onu içerde dışarda her yerde kullanıyorsun..ana kucağı gereksiz kaliyo onu alınca yinede ileri doğru ihtiyaç olunca alırsın çok elzem bişey değil canım

Ocak anaları doğum yarışı yapiyo resmen ama bı yandan da ne kaa zor beya iki üç gün ile yaş kaybediyo bebeler hepsi iki üç gün daha dayansın diyolar ama doğumlar başladı iyice ay bende röntcu gibi hep onalri gozetliyorum vakit geçiyor olsundu sırada Şubat analri ama onlara daha var

Ben gruba gelene kadar 2 li 3lü tarama, detaylı ultrason yaptırmıştım. Şimdi 13 ünde gidip şeker yüklemesi yaptırıcam. Birde kan uyuşmazlığımız var doktorum onu takip ediyor. Demir ilacım bitti tekrar arada gitmeyeyim diyorum. İçmesem sorun olmaz sanırım. Zaten midemi yakıyor :) şu an hiçbirşey kullanmıyorum.

Kardeşim 27 Aralık doğumlu. :))

Yok demir ilacindan bişey olmaz canım benimde haftasonuna denk geliyo bazen iki üç gün içmiyorum

Kızlar bende şimdi kontrolden çıktım şimdilik rahim ağzında sıkıntı yok dedi bende bir önceki doğum geçmişi mi anlattım daha önce niye söylemedin mutlaka serklaj yapılması lazım dedi perşembe günü yapılacak cinsiyeti öğrendim dikiş atılacak deyince sevinemedim bile ağlamaktan Bi hal oldum çünkü dikişinde riskleri varmış düşük de olabilir dedi kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…