- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Kız sevilmez miii yaa karnimda bile çıkarıp öpüp ısırıp sora tekrar içeri sokasim varİnşallah arkadaşım,bu doktorlar nasil görüyor yahu ,bilim işte, damak,dudak diyor ,gösteriyor, ben hmmmm diyorumhicbir şey anladığım yok,annesinin kuzusu .Oglum gibi sevemem diye hissediyorum ama bunu da sevecem ,hissettim bugun ultrasonda bakarken ,annesinin kuzusu
Sanki kimseyi oğlum gibi sevemem gibi hissediyorum ya ,ama tabiki karnımda hareketlerini hissettikçe ,kurban olurum diyorum buna da.Oğluma da olası bir kıskanmaya karşı diyorum ki onu senin gibi sevmem daha az severim dedim.Ama anne o ,bunu duyarsa üzülür ona söyleme, eşit sevdiğini söyle dedi ,kuzucumKız sevilmez miii yaa karnimda bile çıkarıp öpüp ısırıp sora tekrar içeri sokasim varbende Dr surda bobrek surda mide deyince hee evet evet diyorum ama öle siyah beyaz bakiyrm bı yerlere bı bebeğin silüetinden anlıyorum..aman çok şükür görsünler atlamasinlar..ilk oğlumda Dr o dudağa görecek diye kaburgalarımi kiracakti loo ben aciyo diye ses çıkartınca sert bı şekilde görmem lazım diye cirlamisti...çok sert bı adam inşallah kapismayiz Dr la
Yaa kıyamamSanki kimseyi oğlum gibi sevemem gibi hissediyorum ya ,ama tabiki karnımda hareketlerini hissettikçe ,kurban olurum diyorum buna da.Oğluma da olası bir kıskanmaya karşı diyorum ki onu senin gibi sevmem daha az severim dedim.Ama anne o ,bunu duyarsa üzülür ona söyleme, eşit sevdiğini söyle dedi ,kuzucumtamam dedik anlaştık, oglumu daha cok seviyorum ama kardeşine eşit seviyoruz diyeceğiz diye önlemimi aldım.Ama herkes yaşarmış bunu bir daha ilk cocuk gibi sevemem gibi hissedermişsin ama doğunca eşit olurmuş
Bebek anlamıyor nede olsa ,kesinlikle büyüğe dikkat etmek lazım, ben o yüzden şimdiden konuşuyorum, biraz yalanda olsa Allah affetsin.Buna dikkat eden aileler sorun yaşamıyorYaa kıyamambenim oğlumda çok seviyo şimdiden ama bakalım doğunca kıskanacak mi..eşime diyorum şimdiden hazırla kendini büyük olan uyanıkken küçük olana uzaktan bakacaksın sanki içine atma olayları olabiliyms..arkadaşımın ikinci doğdu büyük olan biraz vahsilesti o yüzden dikkat etmek lazım biraz alışma sürecinde özellikle
Aynen şimdiden alıştırma konuşmaları yapılmali..cevredekiler içinde öyle geçen görümcem oğluma gel seni seveyim diyo bizimkide gitmedi iyi bende kardeşini sevcem dedi..bende kızdım de öyle sen dedim bir daha hiç sevmicek seni kardeşine de kinlenicek..çok sinir oluyrm böle insanlaraBebek anlamıyor nede olsa ,kesinlikle büyüğe dikkat etmek lazım, ben o yüzden şimdiden konuşuyorum, biraz yalanda olsa Allah affetsin.Buna dikkat eden aileler sorun yaşamıyor
Gözün aydın çık şükür sağlıkla gelsin bebiş inşallahArkadaşlar detaylıdan geldim şükür, çok şükür bir anomali görmedi. Sadece kalbini görmek için pozisyon cok uygun değil, sonraki geldiğinde bir kere daha bakacağım dedi.Ancak bütün anomaliler ultrasonda görünmez %80 sağlıklı dedi ,rabbimin izni ile %100 olsun inşallahcok aşağıya vuruyor dedim, çünkü ters duruyor ,ayakları aşağıda dedi idrar icin şüpheliyim dedim ,kültür istedi ,cuma günü çıkacak. Benden bu kadar ,darısı herkesin başına
Sosyal medyadan mı numara filan mı. Numarayı değiştirsenizKızlar evliliğimin başından beri bana takık bir gerizekalı var. Uzun zamandır yazmıyordu. Sabah uyandım bi baktım yine yazmış. Hamile halimle strese girdim. Yemin ederim bıktım ya. Canımdan bezdim.
Eşime söyledim aynen. Eşime özür dilemiş bir daha olmayacak falan demiş. İnşallah bir daha yazmazHadi gozun aydindarisi bizlerin basina. Ben 5 ocakta gidecegim zaman gecmiyooo
Esinize soyleyin. Siz niye ugrasiyosunuzbence esler bu durumu cok guzel halleder bi daha da cesaret edemez yazmaya.
Her yerden ulaşıyor. Şimdi eşime bir daha yazmayacağım falan demiş bakalımSosyal medyadan mı numara filan mı. Numarayı değiştirseniz
Yaa o zman ana kucağı almayıp onunda yerine kullandınız demi.Ben ilk oglumu pusetle büyüttüm temizlik yaparken bile odadan odaya gezdirdim hep elimde yemek yaparken içinde hep beni izlerdi baya kullanışlı bişey..
Biz meraktan ikisinide aldık ilk çocuk diye herşeyi aldıkYaa o zman ana kucağı almayıp onunda yerine kullandınız demi.
Kardeşim 27 Aralık doğumlu. :))Ocak anaları doğum yarışı yapiyo resmenama bı yandan da ne kaa zor beya iki üç gün ile yaş kaybediyo bebeler hepsi iki üç gün daha dayansın diyolar ama doğumlar başladı iyice ay bende röntcu gibi hep onalri gozetliyorum vakit geçiyor olsundu sırada Şubat analri ama onlara daha var
Benim oğlumda vaktini bekleseydi o tarihlerde dogacakti erken geldi 29 KasımKardeşim 27 Aralık doğumlu. :))
Yok demir ilacindan bişey olmaz canım benimde haftasonuna denk geliyo bazen iki üç gün içmiyorumBen gruba gelene kadar 2 li 3lü tarama, detaylı ultrason yaptırmıştım. Şimdi 13 ünde gidip şeker yüklemesi yaptırıcam. Birde kan uyuşmazlığımız var doktorum onu takip ediyor. Demir ilacım bitti tekrar arada gitmeyeyim diyorum. İçmesem sorun olmaz sanırım. Zaten midemi yakıyor :) şu an hiçbirşey kullanmıyorum.
Gozun aydın canımFatos3458 bizi de ekle canım cinsiyetimiz erkekmiş çok şükür öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?