Sağol canım teşekkür ederim bir önceki çocuğumun yeri dolacak inşGozun aydın canım
Evet teyzesiGözün aydın çık şükür sağlıkla gelsin bebiş inşallahAyakları aşağıda bir yaramaz
Hayirli haberlerle insallahAyy teşekkür ederim, son anda doktor ameliyata girdi ,o yüzden bugüne ertelendi
Gözünüz aydın,sağlıkla gelsin,bence dikiş atılması sizin için daha iyi olmuş,atmıyorlar diye daha çok stres olmuştunuz.En azindan içiniz rahat eder.Yapilmasi gereken yapılmış olur,önlem olarak, dua edelim ,iyi olur inşallqhSağol canım teşekkür ederim bir önceki çocuğumun yeri dolacak inş
Gözünüz aydınTeyzeleri büyümüş benim kızım bağarsağındaki parlaklık da geçmiş herşey çok iyiymiş çok şükür renkli resmimizi de aldık dönüyoruz eve
Sağol canım inş işlem sırasında herşey yolunda gider de hastaneden çocuğumla çıkarım şimdi de bu korku sardı beniGözünüz aydın,sağlıkla gelsin,bence dikiş atılması sizin için daha iyi olmuş,atmıyorlar diye daha çok stres olmuştunuz.En azindan içiniz rahat eder.Yapilmasi gereken yapılmış olur,önlem olarak, dua edelim ,iyi olur inşallqh
Yaaa benim kizimda 28 kasiimBenim oğlumda vaktini bekleseydi o tarihlerde dogacakti erken geldi 29 Kasımeşim 30 Aralık ama 1 Ocak yazdırmış o zaman k.peder
Hiç korkma canım ben yaptırdım dikiş 14. Haftada hiçbir sıkıntı yaşamadım şuan 19+1 oldum dikişin durumu iyi önceden önlem alınması daha iyi ins sağlıkla büyüsünler bebeklerimizKızlar bende şimdi kontrolden çıktım şimdilik rahim ağzında sıkıntı yok dedi bende bir önceki doğum geçmişi mi anlattım daha önce niye söylemedin mutlaka serklaj yapılması lazım dedi perşembe günü yapılacak cinsiyeti öğrendim dikiş atılacak deyince sevinemedim bile ağlamaktan Bi hal oldum çünkü dikişinde riskleri varmış düşük de olabilir dedi kısmet artık
Benim mayısı beklemrz hiç sanmıyorum bu da abisi gibi erken doğarYaaa benim kizimda 28 kasiimdogum gunleri 1 gun araylaymis bu bebelerimizdr 1 gun arayla oluyomus
Bugüne kadar dikişlik bişey yok dediler bugün önceki bebek rahim ağzına baskı yapıyordu deyince acil atılacak denildi devlette peritonolog atacak nasıl olacak korkusuyla duruyorum İnş bişey olmazHiç korkma canım ben yaptırdım dikiş 14. Haftada hiçbir sıkıntı yaşamadım şuan 19+1 oldum dikişin durumu iyi önceden önlem alınması daha iyi ins sağlıkla büyüsünler bebeklerimiz
Hamiellihimn başından beri aynı sorun var bende..ne yaptıysam olmadı ha bazen aç karnına süt içmek ise yariyo ama 1 yada iki kereliğine..bir aydır falan demir ilacı kullanıyorum o rahatlamıştı bu hafta yine başladı dönem dönem sanırımKızlar kabızlık sorunum var.. ne yaptıysam çare olmadı.. kayısı erik kurusu.. zeytin yağı bile içtim.. ne yapmam lazım bir fikri olan var mı?
Doktor randevum 2 hafta sonra.. ilaç isteyeceğim..
Duphaloc şurup iyi geliyor Bi sağlık ocağına git istersen arada bende yaşıyorum aç karnına kayısı yiyince geçiyorKızlar kabızlık sorunum var.. ne yaptıysam çare olmadı.. kayısı erik kurusu.. zeytin yağı bile içtim.. ne yapmam lazım bir fikri olan var mı?
Doktor randevum 2 hafta sonra.. ilaç isteyeceğim..
Hiç korkma canım yatacksin sürekli mümkün mertebe kalkma inşallah son ayına kadar dikişler duracak..onlar onelemini alır hiç stres yapmaKızlar bende şimdi kontrolden çıktım şimdilik rahim ağzında sıkıntı yok dedi bende bir önceki doğum geçmişi mi anlattım daha önce niye söylemedin mutlaka serklaj yapılması lazım dedi perşembe günü yapılacak cinsiyeti öğrendim dikiş atılacak deyince sevinemedim bile ağlamaktan Bi hal oldum çünkü dikişinde riskleri varmış düşük de olabilir dedi kısmet artık
Gozun aydın canım maşallahTeyzeleri büyümüş benim kızım bağarsağındaki parlaklık da geçmiş herşey çok iyiymiş çok şükür renkli resmimizi de aldık dönüyoruz eve
Araştırdım da progesteron hormonu yapıyor yazıyor ve bebek yukarı doğru çıktıkça kabızlık artacakmış çünkü bağlarsak da baskı yapıyor.. sağlıklı besleniyorum 3 litre günlük su içiyorum..Hamiellihimn başından beri aynı sorun var bende..ne yaptıysam olmadı ha bazen aç karnına süt içmek ise yariyo ama 1 yada iki kereliğine..bir aydır falan demir ilacı kullanıyorum o rahatlamıştı bu hafta yine başladı dönem dönem sanırım
Öyle yapacağım mecburHiç korkma canım yatacksin sürekli mümkün mertebe kalkma inşallah son ayına kadar dikişler duracak..onlar onelemini alır hiç stres yapma
Bu normal ameliyat gibi oluyo dimi böle soruyorm ama nasıl atıldığını bilmiyorm..bu sanırım çok sık rastlanan bı durum canım hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallahBugüne kadar dikişlik bişey yok dediler bugün önceki bebek rahim ağzına baskı yapıyordu deyince acil atılacak denildi devlette peritonolog atacak nasıl olacak korkusuyla duruyorum İnş bişey olmaz
Duphaloc şurup iyi geliyor Bi sağlık ocağına git istersen arada bende yaşıyorum aç karnına kayısı yiyince geçiyor
Duphaloc şurup iyi geliyor Bi sağlık ocağına git istersen arada bende yaşıyorum aç karnına kayısı yiyince geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?