2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bana vermişti vflour diye bı ilacti sanırım bende işe yaramadı..doğru bak ben progestani bırakınca biraz düzelmişti ve demir ilacı sayesinde..ama 1 haftadır yine aynı..

Bu normal ameliyat gibi oluyo dimi böle soruyorm ama nasıl atıldığını bilmiyorm..bu sanırım çok sık rastlanan bı durum canım hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallah
Anestezi verilecek gerisini bilmiyorum canım inş güzel gider herşey

Yurt dışında yaşıyorum canım burda doktor reçetesi olmadan ilaç vermezler hamile olunca hiçten vermezler.
Hımm anladım canım zeytin yağını fazla içme rahim yumuşatıyor diye biliyorum

Anestezi verilecek gerisini bilmiyorum canım inş güzel gider herşey
İnşallah inşallah..güzel gidicek iyi düşün iyi olsun hepimiz sağlıkla alicaz inşallah kucağımıza bak yolu yarıladık bile hayırlısıyle 34 leri bı devirelim Allah büyük hepsi vaktiyle gelsin

Kızlar kabızlık sorunum var.. ne yaptıysam çare olmadı.. kayısı erik kurusu.. zeytin yağı bile içtim.. ne yapmam lazım bir fikri olan var mı?
Doktor randevum 2 hafta sonra.. ilaç isteyeceğim..
Benimde var ,3_4 gunde 1 ancak.Cok takılmıyorum napiyim valla,bir de onun icin ilac içemem, takılsın kafasına göre,doktora söylemedim bile ,ne kadar kanıksamışsam

Benimde var ,3_4 gunde 1 ancak.Cok takılmıyorum napiyim valla,bir de onun icin ilac içemem, takılsın kafasına göre,doktora söylemedim bile ,ne kadar kanıksamışsam
Şişlik hissediyorum rahatsız oluyorum..
Bide daha çok var Doğuma gitgide dahada kötü olur diye tedirginim..

Şişlik hissediyorum rahatsız oluyorum..
Bide daha çok var Doğuma gitgide dahada kötü olur diye tedirginim..
Bence kendinizi koşullamayın,kabızlık olayında psikoloji cok önemli, normal gibi düşününce düzeliyor, yani ben de öyle en azından. Zaten anladığım kadarıyla yediğinize ictiginize dikkat ediyorsunuz

Kızlar ben 1 kilo daha vermişim alacağıma. Yahu 21 haftayı geçti ben hamileliğin başından beri 4 kilo verdim. Ne zaman alacağım ya?

Nisan basi mi o zaman cok erken olur bee durur insallah mayisa kadar
2-5 mayis bayram bu arada ona gore bizim grupta da bayramda dogurma durumu var. Artik bayramda doguranlara derler adini bayram koysaydin diye

Benim de detayliya gittigim doktor nisan 15 ten itibaren her gun bekleyebiliriz artik dedi. Bi afalladim. Nisan 17 de ales sinavina girmeyi düşünüyorum mobilyaciya da nisan 10 da teslimat istemistik. Arayip biraz geri cekicem teslimati. Sinava da her riski goze alip kaydolucam. Sonraki sinav gec oluyo benim icin
Kızlar ben 1 kilo daha vermişim alacağıma. Yahu 21 haftayı geçti ben hamileliğin başından beri 4 kilo verdim. Ne zaman alacağım ya?
Ben de daha hic almadim. 5 kilo eksidyeim baslangica gore. Doktorlara sorunca alma bosver cocugun durumu cok iyi diyorlar. Zaten kilom da var isime geliyor

Nisan basi mi o zaman cok erken olur bee durur insallah mayisa kadar
2-5 mayis bayram bu arada ona gore bizim grupta da bayramda dogurma durumu var. Artik bayramda doguranlara derler adini bayram koysaydin diye
Gobek adlarını koyan olur kesin ayy evet öle de var bayrama fen gelecek..vallah benim ilk hedef 34 tabi doğmasın o haftada ama sonrası 36 ondan sonra doğmak isterse sağlıkla doğsun inşallah benim sata göre muhtemel 2 Mayıs sezaryen olacağı için 15 gün önceden alabiliyo Nisan ortasına hayiisiyla

Evet 37 38 normal.dogum vakitleri artık ne zaman gelecehi belli olmuyo bebelerin sağlıkla gelsinler hepisiii inşallah sen biraz öne aldır erken olsun ama hazır olsun daha iyi..inşallah sınavdan sonra olur ozaman

Gunlugunde 10 mayis gozukuyo ya ben ondan dedim erken olur diyee 2 mayissa kesin nisanda gelir

Gunlugunde 10 mayis gozukuyo ya ben ondan dedim erken olur diyee 2 mayissa kesin nisanda gelir
9 gün geç döllenme var ondan benim her gittiğimde tarihi ileri atiyo Dr Haziran'da dogurtmasin beni bu kadın şimdide 4 gün geç döllenme eklendi Dr in USG kagidinda 15 Mayıs yaziyodu hatta sonlara doğru netlesicek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…