- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Bana vermişti vflour diye bı ilacti sanırım bende işe yaramadı..doğru bak ben progestani bırakınca biraz düzelmişti ve demir ilacı sayesinde..ama 1 haftadır yine aynı..Araştırdım da progesteron hormonu yapıyor yazıyor ve bebek yukarı doğru çıktıkça kabızlık artacakmış çünkü bağlarsak da baskı yapıyor.. sağlıklı besleniyorum 3 litre günlük su içiyorum..
Hâlâ aynı sorun.. Doktora sormak istiyorum bitkisel ilaç verebilir mi acaba?
Anestezi verilecek gerisini bilmiyorum canım inş güzel gider herşeyBu normal ameliyat gibi oluyo dimi böle soruyorm ama nasıl atıldığını bilmiyorm..bu sanırım çok sık rastlanan bı durum canım hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallah
Süt içmeyi dene aç karnına armut ye bunlar biraz ishal yapıcı şeyler..her gün bir elma ye lif kaynağı..Yurt dışında yaşıyorum canım burda doktor reçetesi olmadan ilaç vermezler hamile olunca hiçten vermezler.
Hımm anladım canım zeytin yağını fazla içme rahim yumuşatıyor diye biliyorumYurt dışında yaşıyorum canım burda doktor reçetesi olmadan ilaç vermezler hamile olunca hiçten vermezler.
İnşallah inşallah..güzel gidicek iyi düşün iyi olsun hepimiz sağlıkla alicaz inşallah kucağımıza bak yolu yarıladık bile hayırlısıyle 34 leri bı devirelim Allah büyük hepsi vaktiyle gelsinAnestezi verilecek gerisini bilmiyorum canım inş güzel gider herşey
Benimde var ,3_4 gunde 1 ancak.Cok takılmıyorum napiyim valla,bir de onun icin ilac içemem, takılsın kafasına göre,doktora söylemedim bile ,ne kadar kanıksamışsamKızlar kabızlık sorunum var.. ne yaptıysam çare olmadı.. kayısı erik kurusu.. zeytin yağı bile içtim.. ne yapmam lazım bir fikri olan var mı?
Doktor randevum 2 hafta sonra.. ilaç isteyeceğim..
Şişlik hissediyorum rahatsız oluyorum..Benimde var ,3_4 gunde 1 ancak.Cok takılmıyorum napiyim valla,bir de onun icin ilac içemem, takılsın kafasına göre,doktora söylemedim bile ,ne kadar kanıksamışsam
Süt de denedim oda fayda etmedi sanırım böyle çekeceğim.. çok şey denedim..Süt içmeyi dene aç karnına armut ye bunlar biraz ishal yapıcı şeyler..her gün bir elma ye lif kaynağı..
Bence kendinizi koşullamayın,kabızlık olayında psikoloji cok önemli, normal gibi düşününce düzeliyor, yani ben de öyle en azından. Zaten anladığım kadarıyla yediğinize ictiginize dikkat ediyorsunuzŞişlik hissediyorum rahatsız oluyorum..
Bide daha çok var Doğuma gitgide dahada kötü olur diye tedirginim..
Ayy evet daha kotu olur ama.dr a bı şöyle hemoroid olduğunu belki prebiyotik bişey verir Rahat cikamk için WC yeSüt de denedim oda fayda etmedi sanırım böyle çekeceğim.. çok şey denedim..
Hemoroid de var zaten dahada kötü olacak
Ayy evet daha kotu olur ama.dr a bı şöyle hemoroid olduğunu belki prebiyotik bişey verir Rahat cikamk için WC ye
Benim de dogum gunum 27 aralik :)Kardeşim 27 Aralık doğumlu. :))
Nisan basi miBenim mayısı beklemrz hiç sanmıyorum bu da abisi gibi erken doğarşimdiden yatıp kalkıp en azından Nisan başına kadar sabret oğlum diyorum..benim bebeler sabırsız oluyo azucuk ilk oğluma tarih almıştık 12.12 diye ama dayanamdi cocukum tersti bide kendi patlatti tekmeyle
Benim de detayliya gittigim doktor nisan 15 ten itibaren her gun bekleyebiliriz artik dedi. Bi afalladim. Nisan 17 de ales sinavina girmeyi düşünüyorumBenim mayısı beklemrz hiç sanmıyorum bu da abisi gibi erken doğarşimdiden yatıp kalkıp en azından Nisan başına kadar sabret oğlum diyorum..benim bebeler sabırsız oluyo azucuk ilk oğluma tarih almıştık 12.12 diye ama dayanamdi cocukum tersti bide kendi patlatti tekmeyle
Ben de daha hic almadim. 5 kilo eksidyeim baslangica gore. Doktorlara sorunca alma bosver cocugun durumu cok iyi diyorlar. Zaten kilom da var isime geliyorKızlar ben 1 kilo daha vermişim alacağıma. Yahu 21 haftayı geçti ben hamileliğin başından beri 4 kilo verdim. Ne zaman alacağım ya?
Gobek adlarını koyan olur kesinNisan basi mio zaman cok erken olur bee durur insallah mayisa kadar
2-5 mayis bayram bu arada ona gorebizim grupta da bayramda dogurma durumu var. Artik bayramda doguranlara derler adini bayram koysaydin diye
Evet 37 38 normal.dogum vakitleri artık ne zaman gelecehi belli olmuyo bebelerin sağlıkla gelsinler hepisiii inşallahBenim de detayliya gittigim doktor nisan 15 ten itibaren her gun bekleyebiliriz artik dedi. Bi afalladim. Nisan 17 de ales sinavina girmeyi düşünüyorummobilyaciya da nisan 10 da teslimat istemistik. Arayip biraz geri cekicem teslimati. Sinava da her riski goze alip kaydolucam. Sonraki sinav gec oluyo benim icin
Ben de daha hic almadim. 5 kilo eksidyeim baslangica gore. Doktorlara sorunca alma bosver cocugun durumu cok iyi diyorlar. Zaten kilom da var isime geliyor
Gunlugunde 10 mayis gozukuyo ya ben ondan dedim erken olur diyeeGobek adlarını koyan olur kesinayy evet öle de var bayrama fen gelecek..vallah benim ilk hedef 34 tabi doğmasın o haftada ama sonrası 36 ondan sonra doğmak isterse sağlıkla doğsun inşallah benim sata göre muhtemel 2 Mayıs sezaryen olacağı için 15 gün önceden alabiliyo Nisan ortasına hayiisiyla
Bebikin alsın boşver sen alma bak bana aldimda ne oldu.. yattım mi kalkamiyorum ters dönmüş tospaa gibiKızlar ben 1 kilo daha vermişim alacağıma. Yahu 21 haftayı geçti ben hamileliğin başından beri 4 kilo verdim. Ne zaman alacağım ya?
9 gün geç döllenme var ondan benim her gittiğimde tarihi ileri atiyo Dr Haziran'da dogurtmasin beni bu kadınGunlugunde 10 mayis gozukuyo ya ben ondan dedim erken olur diyee2 mayissa kesin nisanda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?