- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Benim de detayliya gittigim doktor nisan 15 ten itibaren her gun bekleyebiliriz artik dedi. Bi afalladim. Nisan 17 de ales sinavina girmeyi düşünüyorummobilyaciya da nisan 10 da teslimat istemistik. Arayip biraz geri cekicem teslimati. Sinava da her riski goze alip kaydolucam. Sonraki sinav gec oluyo benim icin
Allah allah dr surekli tarihi mi degistiriyo? Benimde her gittigimde farkli cikiyo tarih ama drum bebegi ilk gordugumuzde cikan tarihi dikkate aliyo dogum tarihini degistirmiyo9 gün geç döllenme var ondan benim her gittiğimde tarihi ileri atiyo Dr Haziran'da dogurtmasin beni bu kadınşimdide 4 gün geç döllenme eklendi Dr in USG kagidinda 15 Mayıs yaziyodu hatta sonlara doğru netlesicek artik
Bilmiyrm ben şuan kendi Dr uma güvenmemeye başladım..on Mayıs bana ilk verdiği tarih o yüzden değiştirmiyorm..ama hep gelişi güzel olcuyo yarın ayrintilida netleşecek ayrintiliyi yaoacak olan dr çok iyi bı prof perinatolog o ne derse o olcak..belki onunla dev edebilirim bilmiyrm çok belirsiz benim..hatta sata göre 22 haftafayim hatta 22+3 ama Dr a göre 19.jaftada beynim sulandı iyiceAllah allah dr surekli tarihi mi degistiriyo? Benimde her gittigimde farkli cikiyo tarih ama drum bebegi ilk gordugumuzde cikan tarihi dikkate aliyo dogum tarihini degistirmiyo
İnş erken gelmezler sabırsız bebişlerİnşallah inşallah..güzel gidicek iyi düşün iyi olsun hepimiz sağlıkla alicaz inşallah kucağımıza bak yolu yarıladık bile hayırlısıyle 34 leri bı devirelim Allah büyük hepsi vaktiyle gelsin
Ayy kotuymus bu belirsizlik ya sonucta onemli bi sey tarihi bilmek neyse hadi hayirlisi olsun sizin icin. Insallah icinize sinen dru bulursunuzBilmiyrm ben şuan kendi Dr uma güvenmemeye başladım..on Mayıs bana ilk verdiği tarih o yüzden değiştirmiyorm..ama hep gelişi güzel olcuyo yarın ayrintilida netleşecek ayrintiliyi yaoacak olan dr çok iyi bı prof perinatolog o ne derse o olcak..belki onunla dev edebilirim bilmiyrm çok belirsiz benim..hatta sata göre 22 haftafayim hatta 22+3 ama Dr a göre 19.jaftada beynim sulandı iyice
Valla 63e düşmüşüm ama ben en son doktora gittiğimde yani 2-3 gün önce 371 gram ölçtü çocuğu 21. Haftaya göre iyi kilosu dedi. Ay inşallah sağlıklıdır.Benim de detayliya gittigim doktor nisan 15 ten itibaren her gun bekleyebiliriz artik dedi. Bi afalladim. Nisan 17 de ales sinavina girmeyi düşünüyorummobilyaciya da nisan 10 da teslimat istemistik. Arayip biraz geri cekicem teslimati. Sinava da her riski goze alip kaydolucam. Sonraki sinav gec oluyo benim icin
Ben de daha hic almadim. 5 kilo eksidyeim baslangica gore. Doktorlara sorunca alma bosver cocugun durumu cok iyi diyorlar. Zaten kilom da var isime geliyor
Kız yok 63 kiloyum şu an fazlam yok eksiğim var. Bebiş sağlıklıysa takmıcam zaten de azcık etli butlu doğsun valla benim yüzümden çırpı doğacak kızım alamıyorum ya rabbimBebikin alsın boşver sen alma bak bana aldimda ne oldu.. yattım mi kalkamiyorum ters dönmüş tospaa gibi
Amin canım teşekkür ederimAyy kotuymus bu belirsizlik ya sonucta onemli bi sey tarihi bilmek neyse hadi hayirlisi olsun sizin icin. Insallah icinize sinen dru bulursunuz
Ben henüz almadım ama pentidekilere baktım beğendim ihtiyacım olduğunda ordan alacağımKizlar bide bu arada hamile atleti alaniniz var mi?? Baktimda nette atlet degilde body gibi var sanki. Karar veremedim. Kendi atletlerim kisa geliyo gobegim alttan acik kaliyo
Senin aldığın kilo ile bebeğin alacağı kiloyu belirlemiyo canım ona bakarsan çok çok zayıf olup tosun gibi bebik doğuran var..ilk oğlumda doğumdan sonra kulak testine kendim götürmüştüm oğlumu sırada bekliyodm bebiki bı görsen sapsarı saçlı bı tosundu dedim maşallah anasına bı baktım zayıf çiti pıtı bı kadındı..ben 92 kilo ile doğuma girip iki buçuk kilo bebi çıkardımKız yok 63 kiloyum şu an fazlam yok eksiğim var. Bebiş sağlıklıysa takmıcam zaten de azcık etli butlu doğsun valla benim yüzümden çırpı doğacak kızım alamıyorum ya rabbim
Odayi bosalticaz hazirlicaz falan. Baya isi var usendik sfsfsgd. Zaten bir bucuk ayda teslimat diyodu biz yaklasik 2 bucuk, 3 aya ertelemistik. Ama 2. Ayda falan gelsin bakalimE siz mobilyalari aldiysaniz niye gec gelmesini istediniz ki her ne kadar kimyasalsiz boya kullaniyoruz falan deselerde cok boya kokusu oluyor mobilyalarda koku anca cikiyornasil bir kokuysa bu koku anlayamiyorum igrenc
Benimki 21. Hafta 410 gram dedi. Sizinkine gore baya buyuk aslinda ama doktor cok normal dedi. Bilemiyorum. Buyuk olsun da istemem dogrusu ama doktor normal dediyse iyi bakalimValla 63e düşmüşüm ama ben en son doktora gittiğimde yani 2-3 gün önce 371 gram ölçtü çocuğu 21. Haftaya göre iyi kilosu dedi. Ay inşallah sağlıklıdır.
Ay içimi rahatlattın canım çok sağol ya inşallah olması gereken kilodadır ve sağlıklıdırSenin aldığın kilo ile bebeğin alacağı kiloyu belirlemiyo canım ona bakarsan çok çok zayıf olup tosun gibi bebik doğuran var..ilk oğlumda doğumdan sonra kulak testine kendim götürmüştüm oğlumu sırada bekliyodm bebiki bı görsen sapsarı saçlı bı tosundu dedim maşallah anasına bı baktım zayıf çiti pıtı bı kadındı..ben 92 kilo ile doğuma girip iki buçuk kilo bebi çıkardımo yüzden kilo hiç mühim deg takılma Dr sağlıklı diyosa sorun yoktur
Ayyy o usenme hepimizde var benceOdayi bosalticaz hazirlicaz falan. Baya isi var usendik sfsfsgd. Zaten bir bucuk ayda teslimat diyodu biz yaklasik 2 bucuk, 3 aya ertelemistik. Ama 2. Ayda falan gelsin bakalim
AA ne oldu birden geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallahArkadaslar kanama basladi bende gene gidiyorum doktora
Allah allah hayirdir insallahArkadaslar kanama basladi bende gene gidiyorum doktora
Odada kiler rafi var, dolap degil kapaklari yok. Cikarmak lazim. Once kosede dursun kapi arkasinda zaten diyodum ama olmicak oyle Ona yer ayarlicaz. Calisma masasi var kocaman onu aticaz söküp. Kitaplik var iki tane onlari bebe odada yatmaya basladiginda tozdan rahatsiz olmasin diye cikaricam ama simdilik kalir heralde bakalim Baya is yaniAyyy o usenme hepimizde var bencebizim bu persembe geliyo mobilya ve biz hala bosaltmadik odayi heralde adamlar geliyoruz diyince jet hiziyla bosaltcaz artik
Hayırlı haberlerle gelin inşallahArkadaslar kanama basladi bende gene gidiyorum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?