Arkadaslar kanama basladi bende gene gidiyorum doktora
E peki neden kanama olmuş nerrden gelmiş kan ay Allah açıklama yapmadı mı başka..biz senle kader arkadasiyiz annem ne kadar takmiycam bu sefer desende illa bişey oluyo..olsun dermansız dert vermesin Allah l..annen felan yakinindaysa çağır bı sure gelsin yanına yatar dinlenirsinArkadaşlar geri geldim eve ,birden elim ayağım boşaldı ,alttan muayne etti ,rahim ağzını bir de o şekilde ölçtü,normalde sabah ölçmüştü zaten,gayet iyi dedi.Kalp atışına baktı ,onda da şükür ki sorun yok.Progestan verdi dinlen dedi ,daha nasil dinleneceksem gün boyu oturuyorum zaten ,sadece aksam yemeği ve ufak tefek şeyler yapıyorum.
Ya ben şunu anladım ki ne kadar bu gebeligimde hicbir seyi kafaya takmayacam, rahat olacağım desem de olmuyor ,gebelik sekli de bir kader galiba,ne yaparsan yapkimisi normal hayatına devam ediyor kimisi de böyle benim gibi işte.Hepinize de ayri ayri teşekkür ederim
Annem 9 saat mesafede canım, sağolsun esim zaten nerdeyse hicbir şey yaptırmıyor. Rahim ağzı iyi ,kalp atışında da sıkıntı yok,bekliycez dedi.Baska bir sey demedi ,devam ederse ara dedi.Aynen canım kader arkadaşıyızE peki neden kanama olmuş nerrden gelmiş kan ay Allah açıklama yapmadı mı başka..biz senle kader arkadasiyiz annem ne kadar takmiycam bu sefer desende illa bişey oluyo..olsun dermansız dert vermesin Allah l..annen felan yakinindaysa çağır bı sure gelsin yanına yatar dinlenirsin
İnşallah bişey olmaz canım stres yapma yat dinlen progestan keser onu zatenAnnem 9 saat mesafede canım, sağolsun esim zaten nerdeyse hicbir şey yaptırmıyor. Rahim ağzı iyi ,kalp atışında da sıkıntı yok,bekliycez dedi.Baska bir sey demedi ,devam ederse ara dedi.Aynen canım kader arkadaşıyız
Ay Allah korusun canım benim de 13. Haftada kanama olmuştu. Ama progestanın iğnesini ve hapını vermişti doktor 1 güne geçmişti. Çok geçmiş olsunArkadaşlar geri geldim eve ,birden elim ayağım boşaldı ,alttan muayne etti ,rahim ağzını bir de o şekilde ölçtü,normalde sabah ölçmüştü zaten,gayet iyi dedi.Kalp atışına baktı ,onda da şükür ki sorun yok.Progestan verdi dinlen dedi ,daha nasil dinleneceksem gün boyu oturuyorum zaten ,sadece aksam yemeği ve ufak tefek şeyler yapıyorum.
Ya ben şunu anladım ki ne kadar bu gebeligimde hicbir seyi kafaya takmayacam, rahat olacağım desem de olmuyor ,gebelik sekli de bir kader galiba,ne yaparsan yapkimisi normal hayatına devam ediyor kimisi de böyle benim gibi işte.Hepinize de ayri ayri teşekkür ederim
Sagolasin canim benim.9.haftada da oldu ,hiç ekşınsız geçmezAy Allah korusun canım benim de 13. Haftada kanama olmuştu. Ama progestanın iğnesini ve hapını vermişti doktor 1 güne geçmişti. Çok geçmiş olsun
İnşallah yaşatmasın kuzum. Çok geçmiş olsun yat dinlenSagolasin canim benim.9.haftada da oldu ,hiç ekşınsız geçmezaçıkçası o zamanlar çok umursamıyordum ama bu saatten sonra bir sey olsa cok acı çekerim, Allah hic birimize yaşatmasın
Bence savcılığa şikayet edin ne olur ne olmaz kaydınız olmuş olur en azındanHer yerden ulaşıyor. Şimdi eşime bir daha yazmayacağım falan demiş bakalım
Çok geçmiş olsun önceden söyleseydiniz keşkeKızlar bende şimdi kontrolden çıktım şimdilik rahim ağzında sıkıntı yok dedi bende bir önceki doğum geçmişi mi anlattım daha önce niye söylemedin mutlaka serklaj yapılması lazım dedi perşembe günü yapılacak cinsiyeti öğrendim dikiş atılacak deyince sevinemedim bile ağlamaktan Bi hal oldum çünkü dikişinde riskleri varmış düşük de olabilir dedi kısmet artık
Canım kefir yapabiliyorsak kendin doğal o sa rahatlatıyor bir nebzeAraştırdım da progesteron hormonu yapıyor yazıyor ve bebek yukarı doğru çıktıkça kabızlık artacakmış çünkü bağlarsak da baskı yapıyor.. sağlıklı besleniyorum 3 litre günlük su içiyorum..
Hâlâ aynı sorun.. Doktora sormak istiyorum bitkisel ilaç verebilir mi acaba?
Aynen canım genel anestezi veriliyor. Tampon konuyor sonra bir iki gün sonra tampon çıkıyor. O zamana kadarda zaten tuvalet yasak sonda takılıyor.Bu normal ameliyat gibi oluyo dimi böle soruyorm ama nasıl atıldığını bilmiyorm..bu sanırım çok sık rastlanan bı durum canım hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallah
Hadi ya zormuş Allah kimseye yaşatmasın ama artık sık duyar oldum bende..olsun dermansız dert değil cok şükür düzelir inşallah..hepimiz sağlıkla alalimda bebikleri kucağımizaAynen canım genel anestezi veriliyor. Tampon konuyor sonra bir iki gün sonra tampon çıkıyor. O zamana kadarda zaten tuvalet yasak sonda takılıyor.
Pentiden aldım ben indirimde olması lazım trendyolda veya hepsiburada da tam göbeğimi kapatıyor çok beğendim. Hamile külodu kendi hastane cicilerimide aldım zamlardan önce son indirimmiş gibime geliyorKizlar bide bu arada hamile atleti alaniniz var mi?? Baktimda nette atlet degilde body gibi var sanki. Karar veremedim. Kendi atletlerim kisa geliyo gobegim alttan acik kaliyo
Çok çok şükürArkadaşlar geri geldim eve ,birden elim ayağım boşaldı ,alttan muayne etti ,rahim ağzını bir de o şekilde ölçtü,normalde sabah ölçmüştü zaten,gayet iyi dedi.Kalp atışına baktı ,onda da şükür ki sorun yok.Progestan verdi dinlen dedi ,daha nasil dinleneceksem gün boyu oturuyorum zaten ,sadece aksam yemeği ve ufak tefek şeyler yapıyorum.
Eşim bi işten gelsin konuşcam olmadı şikayet edicemBence savcılığa şikayet edin ne olur ne olmaz kaydınız olmuş olur en azından
Amin amin inşallah sağlıkla geçsin süreç sağlıkla alalım inşallah.Hadi ya zormuş Allah kimseye yaşatmasın ama artık sık duyar oldum bende..olsun dermansız dert değil cok şükür düzelir inşallah..hepimiz sağlıkla alalimda bebikleri kucağımiza
Çok teşekkür ederizGozun aydın canım maşallah
Aynen öyle ama ben takmıyorum dedikçe saçma saçma işler çıkıyor işte, çekiyorum herhalde.Tesekkur ederimÇok çok şükürGeçmiş olsun. Yat canım dinlen iyice. Bence de biraz karakter , bende kafama çok takıyorum. Keşke sallasak
Ben hemşireyim özel bı hastanede çalışıyorum ve idari izin yok dendiKizlar milli egitimi aradim il memi 24. Haftada izin devam ediyor hatta ogretmen danisma hattini aradim 24. Hafta bir degisme yok. Ayrica omicron yayilirken kimse bize bu izin kalkti demez. Keske virusten sonrada boyle olsa cunku 36 ya kadar calisiyoruz izin aktarilsin diye bu gercekten insani bir sey degil kizim 3 aylik bile degildi okula basladigimda sut sagiyordum depolarda gercekten boyle olmamali. Umarim daha da iyileserek devam eder hamile her calisan da bunlari dusunup dert edinmez. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?