2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Arkadaşlar geri geldim eve ,birden elim ayağım boşaldı ,alttan muayne etti ,rahim ağzını bir de o şekilde ölçtü,normalde sabah ölçmüştü zaten,gayet iyi dedi.Kalp atışına baktı ,onda da şükür ki sorun yok.Progestan verdi dinlen dedi ,daha nasil dinleneceksem gün boyu oturuyorum zaten ,sadece aksam yemeği ve ufak tefek şeyler yapıyorum.
Ya ben şunu anladım ki ne kadar bu gebeligimde hicbir seyi kafaya takmayacam, rahat olacağım desem de olmuyor ,gebelik sekli de bir kader galiba,ne yaparsan yapkimisi normal hayatına devam ediyor kimisi de böyle benim gibi işte.Hepinize de ayri ayri teşekkür ederim

E peki neden kanama olmuş nerrden gelmiş kan ay Allah açıklama yapmadı mı başka..biz senle kader arkadasiyiz annem ne kadar takmiycam bu sefer desende illa bişey oluyo..olsun dermansız dert vermesin Allah l..annen felan yakinindaysa çağır bı sure gelsin yanına yatar dinlenirsin

Annem 9 saat mesafede canım, sağolsun esim zaten nerdeyse hicbir şey yaptırmıyor. Rahim ağzı iyi ,kalp atışında da sıkıntı yok,bekliycez dedi.Baska bir sey demedi ,devam ederse ara dedi.Aynen canım kader arkadaşıyız

İnşallah bişey olmaz canım stres yapma yat dinlen progestan keser onu zaten

Ay Allah korusun canım benim de 13. Haftada kanama olmuştu. Ama progestanın iğnesini ve hapını vermişti doktor 1 güne geçmişti. Çok geçmiş olsun

Ay Allah korusun canım benim de 13. Haftada kanama olmuştu. Ama progestanın iğnesini ve hapını vermişti doktor 1 güne geçmişti. Çok geçmiş olsun
Sagolasin canim benim.9.haftada da oldu ,hiç ekşınsız geçmez açıkçası o zamanlar çok umursamıyordum ama bu saatten sonra bir sey olsa cok acı çekerim, Allah hic birimize yaşatmasın

Sagolasin canim benim.9.haftada da oldu ,hiç ekşınsız geçmez açıkçası o zamanlar çok umursamıyordum ama bu saatten sonra bir sey olsa cok acı çekerim, Allah hic birimize yaşatmasın
İnşallah yaşatmasın kuzum. Çok geçmiş olsun yat dinlen

Çok geçmiş olsun önceden söyleseydiniz keşke . Siz riski yok hatta keseyi içeri itip yapıyorlar deyince şaşırmıştım bana da ileri haftalarda yapılması risk demişti bende çok ağladım. İnşallah sıkıntısız geçicek operasyon uyuyup uyancaksınız hiç merak etmeyin. Hiç üzülmeyin olur mu moral çok etkili, sağlıkla gelsin paşa Dualarım Sizinle .

Canım kefir yapabiliyorsak kendin doğal o sa rahatlatıyor bir nebze

Bu normal ameliyat gibi oluyo dimi böle soruyorm ama nasıl atıldığını bilmiyorm..bu sanırım çok sık rastlanan bı durum canım hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallah
Aynen canım genel anestezi veriliyor. Tampon konuyor sonra bir iki gün sonra tampon çıkıyor. O zamana kadarda zaten tuvalet yasak sonda takılıyor.

Aynen canım genel anestezi veriliyor. Tampon konuyor sonra bir iki gün sonra tampon çıkıyor. O zamana kadarda zaten tuvalet yasak sonda takılıyor.
Hadi ya zormuş Allah kimseye yaşatmasın ama artık sık duyar oldum bende..olsun dermansız dert değil cok şükür düzelir inşallah..hepimiz sağlıkla alalimda bebikleri kucağımiza

Kizlar bide bu arada hamile atleti alaniniz var mi?? Baktimda nette atlet degilde body gibi var sanki. Karar veremedim. Kendi atletlerim kisa geliyo gobegim alttan acik kaliyo
Pentiden aldım ben indirimde olması lazım trendyolda veya hepsiburada da tam göbeğimi kapatıyor çok beğendim. Hamile külodu kendi hastane cicilerimide aldım zamlardan önce son indirimmiş gibime geliyor

Çok çok şükür Geçmiş olsun. Yat canım dinlen iyice. Bence de biraz karakter , bende kafama çok takıyorum. Keşke sallasak

Çok çok şükür Geçmiş olsun. Yat canım dinlen iyice. Bence de biraz karakter , bende kafama çok takıyorum. Keşke sallasak
Aynen öyle ama ben takmıyorum dedikçe saçma saçma işler çıkıyor işte, çekiyorum herhalde.Tesekkur ederim

Ben hemşireyim özel bı hastanede çalışıyorum ve idari izin yok dendi keşke herkese aynı imkan saglansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…