- 14 Ağustos 2021
- 316
- 240
- 53
- 27
Bugun hastanemde durumu sorguladım ve idari iznin olmadığını, 32.haftada Dr raporu ile iznimi başlayabileceğimi söyledilerNormalde 24.haftadan itibaren gece nöbeti yasak. Aradım sordum devam ediyor idari izin. 24 hafta 21 ocakta doluyor, o gün gündüz vardiyam var raporunu eşinden yollarsın o gün dediler. Bizim kurum personele çok ihtiyaç duyan bir yer. Emin olun kalkmış olsa beni asla izne yollamazlardı.
Kurumunuz saglik bakanligina bagli sonucta bu sekilde bir uygulama olacagini dusunmuyorum bence bunu resmi bir makamdan ornegin saglik bakanliginin varsa bir danisma hattindan teyit ettirirebilirsiniz. Zaten dogum izni diye gecmiyor idari izin bu 32. Haftada dogum izni icin tekrar dilekce veriliyormisBugun hastanemde durumu sorguladım ve idari iznin olmadığını, 32.haftada Dr raporu ile iznimi başlayabileceğimi söyledilerbazen çok yanlis meslek seçtiğini düşünüyorum
Allah yardımcınız olsun ikinizin deAynen canım genel anestezi veriliyor. Tampon konuyor sonra bir iki gün sonra tampon çıkıyor. O zamana kadarda zaten tuvalet yasak sonda takılıyor.
Suyu için havuç ve havuç suyu tüketebilirsiniz burda denk geldiğim kadarıyla bebeğin suyunu arttırmaya yarıyormuş. Rahim boyuda doğuma kadar idare eder inşallah canımKızlar doktordan çıktık suyu azalmış biraz bu seviye de yeterli daha da azalmazsa iyi gider takip etcez dedi bir de rahim ağzı biraz kısalmış tehlike arz edecek kadar değil dedi o da takip edilecek dualarınızı gönderin haftaya da ayrıntılı ultrason var oradaki doktora soracağım büyük ihtimal haftayadan itibaren rapor alacağım 24.haftaya kadar
Geçmiş olsun canım havuç suyu iyi geliyormuş su azalmasına dene istersenKızlar doktordan çıktık suyu azalmış biraz bu seviye de yeterli daha da azalmazsa iyi gider takip etcez dedi bir de rahim ağzı biraz kısalmış tehlike arz edecek kadar değil dedi o da takip edilecek dualarınızı gönderin haftaya da ayrıntılı ultrason var oradaki doktora soracağım büyük ihtimal haftayadan itibaren rapor alacağım 24.haftaya kadar
Allah razı olsun canımSuyu için havuç ve havuç suyu tüketebilirsiniz burda denk geldiğim kadarıyla bebeğin suyunu arttırmaya yarıyormuş. Rahim boyuda doğuma kadar idare eder inşallah canımOlur da etmezse yapılacak bir şey var en azından. Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Deneyeceğim mutlakaGeçmiş olsun canım havuç suyu iyi geliyormuş su azalmasına dene istersen
Genel anestezi veriliyor çok kısa bir işlem çıkınca hafif kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor hafif kanama oluyor onun dışında genelde dikkat ediyorsun canım cok ayakta kalmak yürüyüş yapmak yasakAnestezi verilecek gerisini bilmiyorum canım inş güzel gider herşey
Merhaba gebelik takviye vitamini alıyor musunuz ? O ilaçlar yaptı bende de. Azalttım takviyeyi. İçerisinde demir fazla geldiği için oluyormuş.Kızlar kabızlık sorunum var.. ne yaptıysam çare olmadı.. kayısı erik kurusu.. zeytin yağı bile içtim.. ne yapmam lazım bir fikri olan var mı?
Doktor randevum 2 hafta sonra.. ilaç isteyeceğim..
Annem 9 saat mesafede canım, sağolsun esim zaten nerdeyse hicbir şey yaptırmıyor. Rahim ağzı iyi ,kalp atışında da sıkıntı yok,bekliycez dedi.Baska bir sey demedi ,devam ederse ara dedi.Aynen canım kader arkadaşıyız
Tesskkurler canım. Aylardir sadece dün yaptim ,hatta esim haftasonu yapti.Ben de dün, oglan okula gidince bir süpürge tutup ,banyoyu yikadim ,aslinda ağır bir iste yapmadım. Ne kadar nazlı kadınım yaiyi hadi şükür canım. Progestan engeller inşallah bidaha olmasın. Temizlik falan yaptım dedin acaba yordun mu kendini
Merhaba gebelik takviye vitamini alıyor musunuz ? O ilaçlar yaptı bende de. Azalttım takviyeyi. İçerisinde demir fazla geldiği için oluyormuş.
Bir de Brüksel lahanası yedim zeytinyağlı, o tip yemekler ile dengeledim.
Ya hastaneye giderken aklıma geliyordu bunu da söyleyeyim diye geri unutuyordum bugün de söyleyince beklemeyelim hemen atılsın dedi yoksa rahim ağzı 35 mm çıktı ilaçlarla devam edecekti kısmet bakalım korona testi verdim işlem için hazırlıklar tamamÇok geçmiş olsun önceden söyleseydiniz keşke. Siz riski yok hatta keseyi içeri itip yapıyorlar deyince şaşırmıştım bana da ileri haftalarda yapılması risk demişti bende çok ağladım. İnşallah sıkıntısız geçicek operasyon uyuyup uyancaksınız hiç merak etmeyin. Hiç üzülmeyin olur mu moral çok etkili, sağlıkla gelsin paşa Dualarım Sizinle .
Benim arkadaşıma öyle yapmadılar sanki 1 gün yattı hastanede diye hatırlıyorum ama iyi olsunda yatmaya da razıyımAynen canım genel anestezi veriliyor. Tampon konuyor sonra bir iki gün sonra tampon çıkıyor. O zamana kadarda zaten tuvalet yasak sonda takılıyor.
Zaten hamileliğin başından beri kendimde fazla hareket etmiyordum artık da hiç etmem İnş güzel geçsin de işlemGenel anestezi veriliyor çok kısa bir işlem çıkınca hafif kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor hafif kanama oluyor onun dışında genelde dikkat ediyorsun canım cok ayakta kalmak yürüyüş yapmak yasak
Ben yaptırırım hem ailemde şeker hastalığı var hem de bir önceki bebek de su fazlaydı sebebini öğrenemedim o yüzdenKızlar şeker yüklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptiracakmisiniz
progesteron kullanırken aşırı kabızlığım oldu benim tuvalete çıkamıyordum ve çıkıncada kanamalı oluyordu. çok az düzeyde duphalac içiyordum. sonra progestanı kesti dr. kasılmalar için magnezyum ilacına başladım o da kabızlık tedavisindede kullanılıyormuş şu an da günde 2-3 kez tuvalete çıkıyorum çok şükür.Merhaba.Evet doktor bana bi vitamin ilacı verdi içinde demir ..
d vitamini..magnezyum..c vitamini..e vitamini..vitamin b1..b2..b6..b12 vs vs var..
Belki de o yapıyor ama onu doğuma kadar almalıyım demişti..
Bende sebze ağırlıklı besleniyorum yinede aynı durumdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?