2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bugun hastanemde durumu sorguladım ve idari iznin olmadığını, 32.haftada Dr raporu ile iznimi başlayabileceğimi söylediler bazen çok yanlis meslek seçtiğini düşünüyorum

Bugun hastanemde durumu sorguladım ve idari iznin olmadığını, 32.haftada Dr raporu ile iznimi başlayabileceğimi söylediler bazen çok yanlis meslek seçtiğini düşünüyorum
Kurumunuz saglik bakanligina bagli sonucta bu sekilde bir uygulama olacagini dusunmuyorum bence bunu resmi bir makamdan ornegin saglik bakanliginin varsa bir danisma hattindan teyit ettirirebilirsiniz. Zaten dogum izni diye gecmiyor idari izin bu 32. Haftada dogum izni icin tekrar dilekce veriliyormis

Kızlar doktordan çıktık suyu azalmış biraz bu seviye de yeterli daha da azalmazsa iyi gider takip etcez dedi bir de rahim ağzı biraz kısalmış tehlike arz edecek kadar değil dedi o da takip edilecek dualarınızı gönderin haftaya da ayrıntılı ultrason var oradaki doktora soracağım büyük ihtimal haftayadan itibaren rapor alacağım 24.haftaya kadar

Suyu için havuç ve havuç suyu tüketebilirsiniz burda denk geldiğim kadarıyla bebeğin suyunu arttırmaya yarıyormuş. Rahim boyuda doğuma kadar idare eder inşallah canım Olur da etmezse yapılacak bir şey var en azından. Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

Geçmiş olsun canım havuç suyu iyi geliyormuş su azalmasına dene istersen

Allah razı olsun canım

Kızlar kabızlık sorunum var.. ne yaptıysam çare olmadı.. kayısı erik kurusu.. zeytin yağı bile içtim.. ne yapmam lazım bir fikri olan var mı?
Doktor randevum 2 hafta sonra.. ilaç isteyeceğim..
Merhaba gebelik takviye vitamini alıyor musunuz ? O ilaçlar yaptı bende de. Azalttım takviyeyi. İçerisinde demir fazla geldiği için oluyormuş.
Bir de Brüksel lahanası yedim zeytinyağlı, o tip yemekler ile dengeledim.

iyi hadi şükür canım. Progestan engeller inşallah bidaha olmasın. Temizlik falan yaptım dedin acaba yordun mu kendini

iyi hadi şükür canım. Progestan engeller inşallah bidaha olmasın. Temizlik falan yaptım dedin acaba yordun mu kendini
Tesskkurler canım. Aylardir sadece dün yaptim ,hatta esim haftasonu yapti.Ben de dün, oglan okula gidince bir süpürge tutup ,banyoyu yikadim ,aslinda ağır bir iste yapmadım. Ne kadar nazlı kadınım ya bir tek ben doğuruyorum sanki

Merhaba.Evet doktor bana bi vitamin ilacı verdi içinde demir ..
d vitamini..magnezyum..c vitamini..e vitamini..vitamin b1..b2..b6..b12 vs vs var..
Belki de o yapıyor ama onu doğuma kadar almalıyım demişti..
Bende sebze ağırlıklı besleniyorum yinede aynı durumdayım..

Ya hastaneye giderken aklıma geliyordu bunu da söyleyeyim diye geri unutuyordum bugün de söyleyince beklemeyelim hemen atılsın dedi yoksa rahim ağzı 35 mm çıktı ilaçlarla devam edecekti kısmet bakalım korona testi verdim işlem için hazırlıklar tamam

Aynen canım genel anestezi veriliyor. Tampon konuyor sonra bir iki gün sonra tampon çıkıyor. O zamana kadarda zaten tuvalet yasak sonda takılıyor.
Benim arkadaşıma öyle yapmadılar sanki 1 gün yattı hastanede diye hatırlıyorum ama iyi olsunda yatmaya da razıyım

Zaten hamileliğin başından beri kendimde fazla hareket etmiyordum artık da hiç etmem İnş güzel geçsin de işlem

progesteron kullanırken aşırı kabızlığım oldu benim tuvalete çıkamıyordum ve çıkıncada kanamalı oluyordu. çok az düzeyde duphalac içiyordum. sonra progestanı kesti dr. kasılmalar için magnezyum ilacına başladım o da kabızlık tedavisindede kullanılıyormuş şu an da günde 2-3 kez tuvalete çıkıyorum çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…