2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
merhaba idari izin 24.hafta dolunca mi basliyor? 24-32 arasında dediği icin ben 24 e girince baslar diye düşünmüştüm

Merhaba :) Benim de geçen haftaydı 21+2 de detaylıya gittim 409 gramdı gayet iyi dedi ama direnç bende de görüldü. 1 Haftadır coraspin içmeye başladım , normalde tansiyon problemim yok ama günde 1 kez tansiyonu tedbir amaçlı ölçmelisin dedi , bol su ve yürüyüş önerdi, kilo da henüz eski kilomdayım şükür . 3 hafta sonra da bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu gidiyor mu bakmak için kontrole çağırdı , inşallah sıkıntısız olarak atlatırız bu süreci :)

valla doktorlara söylemek kolay. son aylar siz almasanız çocuk alıyor nasıl olcak bu işler bilmiyorm ama yürüyüş çok önemli benm doktorumda yürürsen normal doğurursun çok kolay olur diyor sürekli.

merhabalar umarim hersey yolunda devam eder ve saglikla elinize alirsiniz. bende 19 +4 um simdi ultrasondan ciktim bebegim 358 gr 2 hafta ileride dedi dr. banada karbonhidrattan uzak dur dedi umarim ileride bir sikinti yasamam
Amin insallah hepimiz saglikla kavusuruz , insallah yasamassınızz bir sıkıntı 1 ay sonra seker yuklemesine cagirdi bakalim

Evet bende normalde hic tansiyon problemi yasamadim ama yasamamak adına da yediklerine dikkkat et diye uyardi doktorum. Her oglen yarım saat yuruyus yapicam aksamlari da hafif egzersizler artik gecircez bu sureci bir sekilde. 32.haftan da tekrar bakariz direnc devam ediyor mu diye dedi bana insallah saglikla devam ederiz

valla doktorlara söylemek kolay. son aylar siz almasanız çocuk alıyor nasıl olcak bu işler bilmiyorm ama yürüyüş çok önemli benm doktorumda yürürsen normal doğurursun çok kolay olur diyor sürekli.
Dimi yanii zaten bu aya kadar almadik tamam ama bundan sonra nasıl devam eder kilo almadan bu seferde diyecekler bebek beslenemiyor onu yemeyim bunu yemeyim derken
Yuruyus , bol su onemli dikkat etmemiz lazim

Benim 22+4 de 502 gr olmuştu meleğim. Aman önde gitmesine ben seviniyorum. Erken doğum vs olursa en azından gelişsin diye

Dimi yanii zaten bu aya kadar almadik tamam ama bundan sonra nasıl devam eder kilo almadan bu seferde diyecekler bebek beslenemiyor onu yemeyim bunu yemeyim derken
Yuruyus , bol su onemli dikkat etmemiz lazim
size bunları yazarken bile önümde meyve tabağı var şeker yüklemesi. su önemli.

Benimde 2 Mayıs. Arkadaşımın doktoru demiş ki ilk gebelikler genelde 40. Haftada geliyor. Acaba böyle midir
Belli olmaz o ya doguranda var dogurmayanda var gelecekleri zamana bebisler karar veriyo
Dogrudur. Katiliyorum soylediklerinize. Bende yaptirmayacagim çünkü zaten basindan beri takip ettigim icin biliyorum hamilelik sekerim var ama beslenmeyle onleyebiliyorum cok sukur.

Çok şükür ayrıntılı bitti..geçen hafta 300 gramdi bu hafta 400 gram olmuş..son adet tarihim değişti 5 Ağustos..sadece 9 gün geç döllenme varmış geç dollenmeye göre gerilik falan yokmuş..gelişimde organlarfa bı sıkıntı yok çok şükür...plesanta arka taraftaymis rahim ağzını kapatmiyoms sorun değilmiş cinsel ilişki yasak herzmaan ki gibi..erkek olduğu kesinleşti..çok şükür herşey yolunda tir tir titredim adam sonucu anlatıncaya kadar

Çok şükür canım gözünaydın doktorun boşuna strese soktu seni korktuğun gibi değilmiş bak. Bu doktorla mı devam edeceksin?

Canım gözün aydın çok sevindim

Çok şükür canım gözünaydın doktorun boşuna strese soktu seni korktuğun gibi değilmiş bak. Bu doktorla mı devam edeceksin?
Sağolasın canım mecbur bununla devam edicem iteleye iteleye devam edicem bı şekilde..bu prof var ama çok ters bı adam ha deyince gidemiyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…