merhaba idari izin 24.hafta dolunca mi basliyor? 24-32 arasında dediği icin ben 24 e girince baslar diye düşünmüştümNormalde 24.haftadan itibaren gece nöbeti yasak. Aradım sordum devam ediyor idari izin. 24 hafta 21 ocakta doluyor, o gün gündüz vardiyam var raporunu eşinden yollarsın o gün dediler. Bizim kurum personele çok ihtiyaç duyan bir yer. Emin olun kalkmış olsa beni asla izne yollamazlardı.
Merhaba :) Benim de geçen haftaydı 21+2 de detaylıya gittim 409 gramdı gayet iyi dedi ama direnç bende de görüldü. 1 Haftadır coraspin içmeye başladım , normalde tansiyon problemim yok ama günde 1 kez tansiyonu tedbir amaçlı ölçmelisin dedi , bol su ve yürüyüş önerdi, kilo da henüz eski kilomdayım şükür . 3 hafta sonra da bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu gidiyor mu bakmak için kontrole çağırdı , inşallah sıkıntısız olarak atlatırız bu süreci :)Merhabalar, ayrintili ultrasonu yaptirdim geldim , bebek gayet iyi 417 gr olmus 1 hafta onde gidiyor degerleri. Genel olarak bir problem gozukmedi ama bebegi besleyen 2 damardan birinde hafif direnç gozuktu.Doktorum gebelik tansiyonu olusmamasi adına tuzlu seyleri yememi yasakladi, bol su ic yuruyus yap dedi. 32.haftaya kadarda gunluk 1 asprin icmemi soyledi. Fazla kilo almayacaksin yediklerine dikkat et dedi zaten hamile kaldigim kilodayim doguma kalmis 4 ay , ayda 1 kilo al dedi. Ben hamileligi 4 kiloyla mi bitircemBakalım saglik olsun da verilen talimatlara uyup bu sureci hayirlisiyla tamamlarız insallah
24+0 ta başlıyor 32+0 da bitiyormerhaba idari izin 24.hafta dolunca mi basliyor? 24-32 arasında dediği icin ben 24 e girince baslar diye düşünmüştüm
valla doktorlara söylemek kolay. son aylar siz almasanız çocuk alıyor nasıl olcak bu işler bilmiyorm ama yürüyüş çok önemli benm doktorumda yürürsen normal doğurursun çok kolay olur diyor sürekli.Merhabalar, ayrintili ultrasonu yaptirdim geldim , bebek gayet iyi 417 gr olmus 1 hafta onde gidiyor degerleri. Genel olarak bir problem gozukmedi ama bebegi besleyen 2 damardan birinde hafif direnç gozuktu.Doktorum gebelik tansiyonu olusmamasi adına tuzlu seyleri yememi yasakladi, bol su ic yuruyus yap dedi. 32.haftaya kadarda gunluk 1 asprin icmemi soyledi. Fazla kilo almayacaksin yediklerine dikkat et dedi zaten hamile kaldigim kilodayim doguma kalmis 4 ay , ayda 1 kilo al dedi. Ben hamileligi 4 kiloyla mi bitircemBakalım saglik olsun da verilen talimatlara uyup bu sureci hayirlisiyla tamamlarız insallah
Evet ben de idaremle konuştum kaldırmayı planlıyorlar önümüzdeki dönemler için ama henüz kaldırılmadı hocam denildi rahatladım ben dekızlar müjdemi isterimgebelerin idari izinli sayılmasına dair genelge
Amin insallah hepimiz saglikla kavusuruz , insallah yasamassınızz bir sıkıntımerhabalar umarim hersey yolunda devam eder ve saglikla elinize alirsiniz. bende 19 +4 um simdi ultrasondan ciktim bebegim 358 gr 2 hafta ileride dedi dr. banada karbonhidrattan uzak dur dedi umarim ileride bir sikinti yasamam
Evet bende normalde hic tansiyon problemi yasamadim ama yasamamak adına da yediklerine dikkkat et diye uyardi doktorum. Her oglen yarım saat yuruyus yapicam aksamlari da hafif egzersizler artik gecircez bu sureci bir sekilde.Merhaba :) Benim de geçen haftaydı 21+2 de detaylıya gittim 409 gramdı gayet iyi dedi ama direnç bende de görüldü. 1 Haftadır coraspin içmeye başladım , normalde tansiyon problemim yok ama günde 1 kez tansiyonu tedbir amaçlı ölçmelisin dedi , bol su ve yürüyüş önerdi, kilo da henüz eski kilomdayım şükür . 3 hafta sonra da bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu gidiyor mu bakmak için kontrole çağırdı , inşallah sıkıntısız olarak atlatırız bu süreci :)
Dimi yanii zaten bu aya kadar almadik tamam ama bundan sonra nasıl devam eder kilo almadanvalla doktorlara söylemek kolay. son aylar siz almasanız çocuk alıyor nasıl olcak bu işler bilmiyorm ama yürüyüş çok önemli benm doktorumda yürürsen normal doğurursun çok kolay olur diyor sürekli.
Benim 22+4 de 502 gr olmuştu meleğim. Aman önde gitmesine ben seviniyorum. Erken doğum vs olursa en azından gelişsin diyeMerhaba :) Benim de geçen haftaydı 21+2 de detaylıya gittim 409 gramdı gayet iyi dedi ama direnç bende de görüldü. 1 Haftadır coraspin içmeye başladım , normalde tansiyon problemim yok ama günde 1 kez tansiyonu tedbir amaçlı ölçmelisin dedi , bol su ve yürüyüş önerdi, kilo da henüz eski kilomdayım şükür . 3 hafta sonra da bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu gidiyor mu bakmak için kontrole çağırdı , inşallah sıkıntısız olarak atlatırız bu süreci :)
size bunları yazarken bile önümde meyve tabağı varDimi yanii zaten bu aya kadar almadik tamam ama bundan sonra nasıl devam eder kilo almadanbu seferde diyecekler bebek beslenemiyor onu yemeyim bunu yemeyim derken
Yuruyus , bol su onemli dikkat etmemiz lazim
Belli olmaz o yaBenimde 2 Mayıs. Arkadaşımın doktoru demiş ki ilk gebelikler genelde 40. Haftada geliyor. Acaba böyle midir
Dogrudur. Katiliyorum soylediklerinize. Bende yaptirmayacagim çünkü zaten basindan beri takip ettigim icin biliyorum hamilelik sekerim var ama beslenmeyle onleyebiliyorum cok sukur.Ben saydiklarinizin hepsine baktirmistim 3 aylik sekerede normalede insulin direncinede yine bir kan verecegim 24. Haftada hepsini kapsayan ama o sivinin icinde 2 dilim baklava 1 bardak kola diye dusunmek yanlis baklava veya kola saf glukoz degildir ayni sey olamaz hata burada yapiliyor zaten ictiginiz saf ve saf misir şurubu glukoz 50 lik 75 lik 100 luk icecekler ve riskli ciktiginda sizi 3 4 saat ac ac o siviyi 2 3 defa ictirip kan aliyorlar birsuru insan fenalasip bayginlik geciriyor falan gerek yok saf glukoz bebege kordondan direk gecen tek sey yazik gunah okdr sekeri cocuga yuklmeye diye dusunuyorum ilk oglumda yaptirmamistim bundada yaptirmamaya karar verdim tekrardan
Ay bakalımmNeess seninle benim tarihim aynı Bakalım aynı zamanda doğuma gidecek miyiz..?
Sağlıkla huzurla vaktinde gelsinler inşallah
Kızlar yok mu şöyle dedikodu güzel haberler. Sıkıldım ben baya yat yat
bende 1 ay sonra gidecegim seker yuklemesine haydi hayirlisi olsun insalllahAmin insallah hepimiz saglikla kavusuruz , insallah yasamassınızz bir sıkıntı1 ay sonra seker yuklemesine cagirdi bakalim
size bunları yazarken bile önümde meyve tabağı varşeker yüklemesi. su önemli.
Çok şükür canım gözünaydınÇok şükür ayrıntılı bitti..geçen hafta 300 gramdi bu hafta 400 gram olmuş..son adet tarihim değişti 5 Ağustos..sadece 9 gün geç döllenme varmış geç dollenmeye göre gerilik falan yokmuş..gelişimde organlarfa bı sıkıntı yok çok şükür...plesanta arka taraftaymis rahim ağzını kapatmiyoms sorun değilmiş cinsel ilişki yasak herzmaan ki gibi..erkek olduğu kesinleşti..çok şükür herşey yolunda tir tir titredim adam sonucu anlatıncaya kadar
Canım gözün aydın çok sevindimÇok şükür ayrıntılı bitti..geçen hafta 300 gramdi bu hafta 400 gram olmuş..son adet tarihim değişti 5 Ağustos..sadece 9 gün geç döllenme varmış geç dollenmeye göre gerilik falan yokmuş..gelişimde organlarfa bı sıkıntı yok çok şükür...plesanta arka taraftaymis rahim ağzını kapatmiyoms sorun değilmiş cinsel ilişki yasak herzmaan ki gibi..erkek olduğu kesinleşti..çok şükür herşey yolunda tir tir titredim adam sonucu anlatıncaya kadar
Sağolasın canımÇok şükür canım gözünaydındoktorun boşuna strese soktu seni korktuğun gibi değilmiş bak. Bu doktorla mı devam edeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?