2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hani yaptırmasam da olur da şöyle bişey geçen bebekde suyun fazla şeker testi yapalım yarın ya da haftaya dedi ben haftaya yapalım deyince kaldı 1 gün sonra doğum yaptım geri kendimi suçladım niye bekledin diye zararı olsa elbet uyarırlar ne bileyim artık bunda bütün testleri yaptırıyorum

Kızlar hamileliğimin ilk haftasından bu yana inanılmaz akıntı vardı. Şeffaf renk olduğu için hep normal olarak okudum. 3 gündür sarımtırak bir renge döndü. Kaşıntı ağrı sızı hiçbirşey yok. 11 ocakta randevum var. Doktoruma sormayı düşünüyorum ama daha önce hiç alt kısımdan muayene olmadım. Bu durumda muayene etmek isterse diye korkuyorum bu şekilde akıntısı olan var mı acaba. Zararı var mıdır ? Bol bol su içmeye çalışıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum.

Herşey yolumdaymış çok şükür . Sağlıkla alın inşallah paşanı

Akıntı çoğumuzda oluyor koku, kaşıntı, yanma olmadığı sürece doktorlar genelde normal kabul ediyor. Ben sağlık ocağında idrar tahlili yaptırmıştım orda enfeksiyon çıkmıştı. Ona rağmen doktorum ilaç vermedi bol bol su iç dedi. İsterseniz içiniz rahat etsin diye idrar tahlili yaptırın sonucu doktorunuza telefonda iletin olması gerekeni o söyleyecektir.

İnternette okuduklarımdan korkuyorum. Nette hastalık araştırmak felaket gibi. Sarı akıntı amniyosentez sıvısı olabilir doğum başlayabilir gibi şeyler bile okudum idrar tahlilinde çıkarsa yaptırırım hemen. 11 ocağı beklesem mi bilemedim

Benim hamileliğin başından beri sarımtırak doktora sordum ve dediki yanma kaşınma yoksa olağan bir durum korkulacak bişey yok dedi.. şuan 23. Haftaya girmek üzereyim hala aynı özellikle suyu az içince oluyor.. ve suyu çok içince düzeliyor.. bol bol su için merak etmeyin akıntı eğer yeşile veya sarıya dönerse o zaman enfeksiyon olduğu belli..

Netten hiç araştırmayın, kendinizi boşuna korkutmayın. Sonuç 2 günde çıkıyor sonra da doktorunuzla görüşürsünüz

Ilk hamileligimde annem seker hastasi oldugu icin doktor bana 75 likti yanlis hatirlamiyorsam en yuksek icecekten seker yuklemesi yapmisti ve hamileligimin en kotu gunuydu. El ayak yanmasi beynime kadar vurmustu sedyede beklemistim tekrar kan vermek icin o yuzden bu kez cok olumsuz bakiyorum ama ogrenmekte istiyorum keske baska alternatifi olsa

Evde ölçüm cihazlarıyla bı kaç gün takip edebilirsin canım annem şeker hastasiysa vardır aleti..bu sefer daha düşük yaparlar belki 50 mg olandan..benim baba tarafinda var babam amcam halam ilk gebeligimde vardı gebelik şekeri günde on kez parmağından kan alıp olcerdim.. inşallah bunda olmaz diye umuyorum

Ha bide 3 aylık şekere de bakiyolar onda da belli oluyor

Kızlar aranızda kolestrolü yüksek çıkan oldu mu..
Ben kan verdim ve kolestrolüm yüksek cıkmış trigliserid de yüksek..
Bebeğime zarar verirmi acaba..
Ilaç kullanamazmisim.. aslında sebze meyve ağırlıklı besleniyorum..

En yükseği 100lük diye biliyorum. Doktorunuzla görüşün açlık tokluk şekerine bakarak ilerlemenizde sakınca yoktur belki.

Benim ne kaşıntı ne yanmam vardı ilk aylarda birden kasıklarıma geçmeyen bı ağrı girdi korkuyla gittim kan idrar baktılar enfeksiyon varmış ozmana antibiyotik fitil falan vermişlerdi geçti çok şükür..sen yinede Dr una bı haber ver teste cagirirsa gidersin canım..alttan muayene etmiyorlar kan idrar aliyo..aç karnına yoğurt yemekte enfeksiyon için iyi ve bol su

Hamilelikte genelde yüksek çıkabiliyormuş o yüzden sorun olmayabilir. Ama siz doktorunuzla görüşün ihtiyaç olursa dahiliyeye yönlendirir belki sizi ihtiyaç yoksa da içiniz rahatlar

Hamilelikte genelde yüksek çıkabiliyormuş o yüzden sorun olmayabilir. Ama siz doktorunuzla görüşün ihtiyaç olursa dahiliyeye yönlendirir belki sizi ihtiyaç yoksa da içiniz rahatlar

Internette de öyle yazıyor canım..
Gebelikten dolayı diye..
Inşallah dahada yükselmez daha çok var Doğuma..

Evet zıbınlar 14 lira olmuş aşağısı yok üç hafta önce 8 -9 liraya almıştım. büyük parçalar daha da arttı bir de
E bebekte 6 al 5 öde kampanyasi vardi zibinlarda foyatlari 10 liraydi 6 adedini 50 liraya aldim yukusacik hello baby nin oglumdada cok memnun kalmstm kampanya btmediyse bakabilrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…