- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Vallahi bende yaptirmayacagim asla.. hic oyle 2 baklava kadar denicek bisey degil baklava saf glukoz dgl cnku kan takibiyle trigliseritten bile anliyorlar evde kendinizde aclik tokluk bakablrsnz o sekeri almsya gerek yok bncdeIlk hamileligimde annem seker hastasi oldugu icin doktor bana 75 likti yanlis hatirlamiyorsam en yuksek icecekten seker yuklemesi yapmisti ve hamileligimin en kotu gunuydu. El ayak yanmasi beynime kadar vurmustu sedyede beklemistim tekrar kan vermek icin o yuzden bu kez cok olumsuz bakiyorum ama ogrenmekte istiyorum keske baska alternatifi olsa
Meyve cok yemek iyi değil o da seker ve kolestrolü yükseltiyor, sandığımız kadar masum değil meyveler.Ona dikkat edebilirsinizKızlar aranızda kolestrolü yüksek çıkan oldu mu..
Ben kan verdim ve kolestrolüm yüksek cıkmış trigliserid de yüksek..
Bebeğime zarar verirmi acaba..
Ilaç kullanamazmisim.. aslında sebze meyve ağırlıklı besleniyorum..
Her gün bir tür meyve yiyorum sadece..Meyve cok yemek iyi değil o da seker ve kolestrolü yükseltiyor, sandığımız kadar masum değil meyveler.Ona dikkat edebilirsiniz
İlk kızım 38+3te doğdu normal doğumla. Değişiyor benceBenimde 2 Mayıs. Arkadaşımın doktoru demiş ki ilk gebelikler genelde 40. Haftada geliyor. Acaba böyle midir
Beyaz bodylerde değil mi, ben desenlileri o fiyata almıştım beyazlar 5,90 dı . İnternetten bakayım teşekkür ederimE bebekte 6 al 5 öde kampanyasi vardi zibinlarda foyatlari 10 liraydi 6 adedini 50 liraya aldim yukusacik hello baby nin oglumdada cok memnun kalmstm kampanya btmediyse bakabilrsnz
Maden suyu,kimyon bunlar iyi geliyo..salatalık çok gaz yaparKızlar bugün akşam yemeğinde canım cacık çekti vallahi 2.5 saattir geğirip duruyorum. Çok fena gaz yaptı. Rezene çayı yaptım şimdi içtim geçmedi. Gaza ne iyi gelir? Canım çıktı hastaneye gitmek de mantıklı gelmiyor.
E bebekte indirimde olanlar var ben 8 liraya bile aldım bu ay başında..ileriki ayları bile aldım çok ucuza geldilerBeyaz bodylerde değil mi, ben desenlileri o fiyata almıştım beyazlar 5,90 dı . İnternetten bakayım teşekkür ederim
Bana kimyon çayı işe yaramıştı. Yarım çay bardağı kadar içmiştim. İyi gelmiştiKızlar bugün akşam yemeğinde canım cacık çekti vallahi 2.5 saattir geğirip duruyorum. Çok fena gaz yaptı. Rezene çayı yaptım şimdi içtim geçmedi. Gaza ne iyi gelir? Canım çıktı hastaneye gitmek de mantıklı gelmiyor.
Kimyon önerilmiyor yazıyor internette rezene içtim bi işe yaramadıMaden suyu,kimyon bunlar iyi geliyo..salatalık çok gaz yapar
Aaaa tek porsiyonsa çok enteresan, protein cok alıyorsanız o da olabilir diyeceğim ama sanırım o da yok.O halde onemli değildir diye düşündüm sonucta her şeye dikkat ediyorsanız.Her gün bir tür meyve yiyorum sadece..
Yani dengeli ve sağlık lı besleniyorum..
Ama sonuç yinede yüksek cıkmış üzgünüm
Aaaa tek porsiyonsa çok enteresan, protein cok alıyorsanız o da olabilir diyeceğim ama sanırım o da yok.O halde onemli değildir diye düşündüm sonucta her şeye dikkat ediyorsanız.
Evet genetik yatkınlık +gebelik normal olabilirInternette araştırdım biraz ve bütün gebelerde yüksek çıkıyor yazıyor.. ben yinede doktorumla konuşacağım.. umarım ilerleyen zaman da dahada yükselmez.. irsi olabilir çünkü ablamda rahmetli annem de de sürekli yüksekti..
Sizde ayrica bir sakincali durum mu var? Ya da doktor mu direkt diyor cinsel iliski yasak diye, siz mi soruyorsunuz. Bize doktor hic oyle bir sey demedi. Biz de hic sormadik. Hic sınırlamadik daÇok şükür ayrıntılı bitti..geçen hafta 300 gramdi bu hafta 400 gram olmuş..son adet tarihim değişti 5 Ağustos..sadece 9 gün geç döllenme varmış geç dollenmeye göre gerilik falan yokmuş..gelişimde organlarfa bı sıkıntı yok çok şükür...plesanta arka taraftaymis rahim ağzını kapatmiyoms sorun değilmiş cinsel ilişki yasak herzmaan ki gibi..erkek olduğu kesinleşti..çok şükür herşey yolunda tir tir titredim adam sonucu anlatıncaya kadar
Benim basindan beri beyaz veya sari. Ustelik kotu kokulu. Baslarda kasinti da vardi, gecti. Doktora defalarca soyledim. Simdilik tedavi uygulamak istemiyorum dedi. Hayir ben de rahatsızım, neyse ne antibiyotik mi ne verecekse verse de kurtulsam artik yaKızlar hamileliğimin ilk haftasından bu yana inanılmaz akıntı vardı. Şeffaf renk olduğu için hep normal olarak okudum. 3 gündür sarımtırak bir renge döndü. Kaşıntı ağrı sızı hiçbirşey yok. 11 ocakta randevum var. Doktoruma sormayı düşünüyorum ama daha önce hiç alt kısımdan muayene olmadım. Bu durumda muayene etmek isterse diye korkuyorumbu şekilde akıntısı olan var mı acaba. Zararı var mıdır ? Bol bol su içmeye çalışıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum.
Ben hic abartisiz gunde 3 kilo meyve yiyorum Sirf 2 kilodan fazla portakal yiyorum zaten Ay napicam azaltamiyorumMeyve cok yemek iyi değil o da seker ve kolestrolü yükseltiyor, sandığımız kadar masum değil meyveler.Ona dikkat edebilirsiniz
Plesanta previa vardı şimdi rahim agizindan biraz yukarı çekilmiş ama yinede Dr cinsel ilişki yasak dedi..Dr bi problem goruyosa uyarıyı zatenSizde ayrica bir sakincali durum mu var? Ya da doktor mu direkt diyor cinsel iliski yasak diye, siz mi soruyorsunuz. Bize doktor hic oyle bir sey demedi. Biz de hic sormadik. Hic sınırlamadik dabir olumsuzluk gormedik cok sukr ama bu kadar cok kisiden yasak diye duyunca bilemedim
Benim basindan beri beyaz veya sari. Ustelik kotu kokulu. Baslarda kasinti da vardi, gecti. Doktora defalarca soyledim. Simdilik tedavi uygulamak istemiyorum dedi. Hayir ben de rahatsızım, neyse ne antibiyotik mi ne verecekse verse de kurtulsam artik ya
Ben hic abartisiz gunde 3 kilo meyve yiyorum Sirf 2 kilodan fazla portakal yiyorum zaten Ay napicam azaltamiyorum
Gebelikte mi onermiyolarmis a bilemedim..doğumdan sonra emzirirken falan çok iyi geldiğini biliyorum ama gebelikte sakıncalı diye duymamistimKimyon önerilmiyor yazıyor internette rezene içtim bi işe yaramadı
Evet beyazlar o fiyatti desenliler 15 17 ydi cok iyiye almissinizBeyaz bodylerde değil mi, ben desenlileri o fiyata almıştım beyazlar 5,90 dı . İnternetten bakayım teşekkür ederim
Google’da öyle yazıyor diye dedim canımGebelikte mi onermiyolarmis a bilemedim..doğumdan sonra emzirirken falan çok iyi geldiğini biliyorum ama gebelikte sakıncalı diye duymamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?