2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Peki ayrılmak için nasıl bir belge vermemiz gerekiyor? Sadece beyana bağlı dilekçe yeterli olmaz sanırım.

Peki ayrılmak için nasıl bir belge vermemiz gerekiyor? Sadece beyana bağlı dilekçe yeterli olmaz sanırım.
24+0 da doktordan 24+0 günlük hamiledir durum bildirir rapor alıyorsunuz. şu aşağıda eklediğimgenelgeyi ilgi tutup bulunduğunuz kurum müdürlüğüne dilekçe yazıyorsunuz. idari izine ayrılmak istiyorum diye. doktor raporunuda dilekçenin ekine koyuyorsunuz bu kadar.

Eklentiler

• 0016D744-67F0-45A4-B06F-5EFF8A4FF2E0.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 84
Hayırlısı olsun canım inşallah çıkmaz seker..benim ilk oğlumda hiç bı belirti yoktu ama şeker çıkmıştı..sanriim genetik yatkınlık baba tarafı şeker hastası çoğu..benimde 3 hafta sonra inşallah

Yatkınlık var bir de genetik eklenince tabi bende düşünüyorum. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar

Kızlar ilk doz tetanoz aşımı yaptırdım. Kontrol için tahlil istediler. 1 kilo almışım sağlıkocağındaki ilk ölçüme göre. Kilo alışım az geldi gözüne sanırım bebeğin kilosunu sordu. 18+0da 226 gramdı deyince iyi o zaman bebek kilo almış sıkıntı yok dedi.

malesef idarecilerin insiyatifinde bu durumlar. işin kötüsü şöyle bir handikap var. 24-32 hafta arasını idari izinli geçireceksin. idari izin demek ihtiyaç olursa çağrılacak demek. ayrıca belki ben 32 haftada izne ayrılmak istemiyorum, çünkü doğum izni bana doğumdan sonra daha çok lazım olacak... ama yok o kısımla ilgili kesin bir bilgi yok. ben 32 haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu getirmezsem iznim işlemeye çaşlayacak. hayır doktora desem çalışır raporu ver doktor manyak mısın der adama... hastalık var ne çalışması. şimdi bana kar mı oldu bu idari izin işi, eziyet mi? 2 aylık çocuğunu bırak işe gel demek bu, hasta olursan çocuğunu hasta edersen bizim sorunumuz değil demek bu... yapacağınız işin içine .....

yeme işini abartmazsan almazsın. ben 67 ile gebe kaldım. doğumdan çıktım 70 kiloydum. bebeğim 3590 gr doğru

valla benim zaten şeker riskim olduğundan iki gebeliğimde de baklava, tatlı şerbetli hiç birşey yemedim. canım çok istediği şeyleri bile kararında yemeye çalışıyorum. o yüzden buna katılmıyorum. ama şekerin olup olmadığını tespit için de gerekli bence. şöyleki ilk gebeliğimde şeker var dediler çok dikkat ettim, rahat uyku dahi uyumadım diyebilirim stresten. ilkinde denemişiz ikinciye gerek olmadığını düşünüyorum. ama doktorlar aksine sen riskilin deyip şeker yüklemesini erkene aldılar. bişey anlamadım. dediklerini yapıyoruz mecbur öyle korkutuyorlar ki insanı...

Sekerin olup olmadigi normal bi yemeginizden 1 saat sonra sekerinizi olctugunuzde anlasilir zaten. Yani illa seker yuklemesine gerek yok bence.
Yani 1 hafta vs takip ettiginizde anlarsiniz sekeriniz olup olmadigini. Seker olcum aleti tansiyon aleti gibi her evde olmasi gereken bi cihaz bence.
Ayrica doktorlarin her dedigini yapmak zorunda degiliz cunku bu konuda fikir ayriliklari olan bir cok doktor var. Benim doktorumda bu goruste.
Ha tekrar belirtmek isterim ki ben seker yuklemesine gerek yok diyosam bu ancak kendiniz sekerinizi takip ettiginiz durumlarda gecerli. Seker gebelikte cok onemli ve ayni tansiyon gibi mutlaka duzenli olarak tekip edilmeli. Takip etme imkani yoksa seker yuklemesi kesinlikle yapilmali bence

Birde stres basli basina sekeri yukseltiyor ben ilk gebeligimde unv. Okuyodum ve final haftamda sekerim asla dusmuyodu stresten ne yersem yiyim yuksek cikiyodu sekerim stresten uzak durmak lazimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…