Peki ayrılmak için nasıl bir belge vermemiz gerekiyor? Sadece beyana bağlı dilekçe yeterli olmaz sanırım.Arkadaşlar ben bütün yazıları takip ediyorum idari izin devam aksi bi durum olursa gruba yazarım. bu uygulamadan haberdar olmayan idarecilerinizinde yaptıkları işten dolayı alkışlıyorum. bi idareci bunları da takip etmeyecekse neden o koltukta oturuyormuş?
24+0 da doktordan 24+0 günlük hamiledir durum bildirir rapor alıyorsunuz. şu aşağıda eklediğimgenelgeyi ilgi tutup bulunduğunuz kurum müdürlüğüne dilekçe yazıyorsunuz. idari izine ayrılmak istiyorum diye. doktor raporunuda dilekçenin ekine koyuyorsunuz bu kadar.Peki ayrılmak için nasıl bir belge vermemiz gerekiyor? Sadece beyana bağlı dilekçe yeterli olmaz sanırım.
Çok teşekkür ederim24+0 da doktordan 24+0 günlük hamiledir durum bildirir rapor alıyorsunuz. şu aşağıda eklediğimgenelgeyi ilgi tutup bulunduğunuz kurum müdürlüğüne dilekçe yazıyorsunuz. idari izine ayrılmak istiyorum diye. doktor raporunuda dilekçenin ekine koyuyorsunuz bu kadar.
Sagsalim gidin gelin inşallah canım hayirlisiylaKızlar serklaja gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin evladımla sağsalim bunu da atlatırız İnş
Hayırlısı olsun canım inşallah çıkmaz seker..benim ilk oğlumda hiç bı belirti yoktu ama şeker çıkmıştı..sanriim genetik yatkınlık baba tarafı şeker hastası çoğu..benimde 3 hafta sonra inşallahSelam kızlar bende şuan şeker yüklemesindeyim. Aç karnıma ilk kanı verdim 75mg şekerli suyu içtim 1 saat sonra tekrar vericem. Ve 1 saat sonra tekrar kan vericem. Toplam 3 kez kan almış olucaklar. Uzun zamandır ellerde ayaklarda yanma çokca susama ve çarpıntı problemi yaşıyordum. Şekerden şüphelendim yaptırmaya karar verdim. Bebekte epey önde ilerliyor çünkü. Yaşta 38 olunca malum bazı risklere daha açık oluyoruz. Bekliyorum bakalım şimdilik. Sonuçlar yarın çıkıcakmış devlette yaptırıyorum.
Rabbim şifa versin inşallah. Dualarım sizinle. Canınızı sıkmayın olur mu nundan sonraki süreçte yatıp dinleneceğiz inşallahKızlar serklaja gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin evladımla sağsalim bunu da atlatırız İnş
Yatkınlık var bir de genetik eklenince tabi bende düşünüyorum. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkarSelam kızlar bende şuan şeker yüklemesindeyim. Aç karnıma ilk kanı verdim 75mg şekerli suyu içtim 1 saat sonra tekrar vericem. Ve 1 saat sonra tekrar kan vericem. Toplam 3 kez kan almış olucaklar. Uzun zamandır ellerde ayaklarda yanma çokca susama ve çarpıntı problemi yaşıyordum. Şekerden şüphelendim yaptırmaya karar verdim. Bebekte epey önde ilerliyor çünkü. Yaşta 38 olunca malum bazı risklere daha açık oluyoruz. Bekliyorum bakalım şimdilik. Sonuçlar yarın çıkıcakmış devlette yaptırıyorum.
malesef idarecilerin insiyatifinde bu durumlar. işin kötüsü şöyle bir handikap var. 24-32 hafta arasını idari izinli geçireceksin. idari izin demek ihtiyaç olursa çağrılacak demek. ayrıca belki ben 32 haftada izne ayrılmak istemiyorum, çünkü doğum izni bana doğumdan sonra daha çok lazım olacak... ama yok o kısımla ilgili kesin bir bilgi yok. ben 32 haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu getirmezsem iznim işlemeye çaşlayacak. hayır doktora desem çalışır raporu ver doktor manyak mısın der adama... hastalık var ne çalışması. şimdi bana kar mı oldu bu idari izin işi, eziyet mi? 2 aylık çocuğunu bırak işe gel demek bu, hasta olursan çocuğunu hasta edersen bizim sorunumuz değil demek bu... yapacağınız işin içine .....Köy okulunda tek sınıf Öğretmeniyim dün suyumun azaldığını öğrenince haftayadan itibaren rapor alıp 24.haftama kadar dinlenecektim milli eğitimdeki adi insanlar parça parça alma alacaksan heyet al diyor neymiş her hafta öğretmen başlama ayrılma yazısı yazmamak için ki burası küçücük bi ilçe okul sayısı 8-9 ve neymiş ben bu sene tüp bebeğe giderken 40 gün rapor hakkımı bitirmiştim yeniden rapor almalarımı 2022 girer girmez 40 gün hakkımın yenilenmesine denk getirmem şaşırtıcıymış rahatsızlığıma da inanmıyorlar tüp bebek sürecimde de bu kadar anlayışsızlardı şu an belim kopacak kadar ağrıyor okuldayım. Halkını helal etmiyorum hiçbirine. Allah bana yaşattıklarını bir şekilde çıkarsın acısını. Asla beddua eden bir insan değilim ama beni bu hale getirdiler
rabbim sizlere bağışlasın. korkma sende inşallah bu işlemden sonra rahat edersin.Kızlar serklaja gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin evladımla sağsalim bunu da atlatırız İnş
Geçmiş olsun canımÇıktım kızlar şükür şimdilik bişey yok kontroller yapılacak 5 dk bile sürmedi işlem belden uyuşturularak yapıldı
İnş canım inşrabbim sizlere bağışlasın. korkma sende inşallah bu işlemden sonra rahat edersin.
Teşekkür ederim canım inş bundan sonrası da güzel olurGeçmiş olsun canım
yeme işini abartmazsan almazsın. ben 67 ile gebe kaldım. doğumdan çıktım 70 kiloydum. bebeğim 3590 gr doğruMerhabalar, ayrintili ultrasonu yaptirdim geldim , bebek gayet iyi 417 gr olmus 1 hafta onde gidiyor degerleri. Genel olarak bir problem gozukmedi ama bebegi besleyen 2 damardan birinde hafif direnç gozuktu.Doktorum gebelik tansiyonu olusmamasi adına tuzlu seyleri yememi yasakladi, bol su ic yuruyus yap dedi. 32.haftaya kadarda gunluk 1 asprin icmemi soyledi. Fazla kilo almayacaksin yediklerine dikkat et dedi zaten hamile kaldigim kilodayim doguma kalmis 4 ay , ayda 1 kilo al dedi. Ben hamileligi 4 kiloyla mi bitircemBakalım saglik olsun da verilen talimatlara uyup bu sureci hayirlisiyla tamamlarız insallah
valla benim zaten şeker riskim olduğundan iki gebeliğimde de baklava, tatlı şerbetli hiç birşey yemedim. canım çok istediği şeyleri bile kararında yemeye çalışıyorum. o yüzden buna katılmıyorum. ama şekerin olup olmadığını tespit için de gerekli bence. şöyleki ilk gebeliğimde şeker var dediler çok dikkat ettim, rahat uyku dahi uyumadım diyebilirim stresten. ilkinde denemişiz ikinciye gerek olmadığını düşünüyorum. ama doktorlar aksine sen riskilin deyip şeker yüklemesini erkene aldılar. bişey anlamadım. dediklerini yapıyoruz mecbur öyle korkutuyorlar ki insanı...Ben gec yapildigini dusunuyorum. Sekeri olan bi hamilenin(misal benim) basinda basliyo zaten seker problemi. Ve bizlerde 24. Haftaya birakiliyo bu aslinda cok gec bi tarih.
Seker yuklemesi yerine 1 hafta boyunca aclik sekerinizi ve yemeklerden 1 saat sonra sekerinizi olcmek hamilelik sekerinizin olup olmadigini gosteriyor. Ayni sekilde kanda 3 aylik kan degerini gosteren bir degere bakiliyo HbA1c diye. Bu kanda ortalama 2 3 aylik kan sekeri ortalamasini gosteriyor. Yani butun bunlar varken 24. Haftada seker yuklemesi yapilmasi bence cok gec kalinmis bir uygulama.
Eger seker varsa bastan beri oluyor ve dikkat etmek gerekiyor butun gebelik sureci boyunca. Ama bastan bakilmadiysa da yapacak bi sey yok. Seker yuklemesi sirasinda verilen icecek 2 dilim baklavaya denk geliyo. Bunu hamileliginiz boyunca zaten tuketiyosaniz korkacak bi durumda yoktur.
Sekerin olup olmadigi normal bi yemeginizden 1 saat sonra sekerinizi olctugunuzde anlasilir zaten. Yani illa seker yuklemesine gerek yok bence.valla benim zaten şeker riskim olduğundan iki gebeliğimde de baklava, tatlı şerbetli hiç birşey yemedim. canım çok istediği şeyleri bile kararında yemeye çalışıyorum. o yüzden buna katılmıyorum. ama şekerin olup olmadığını tespit için de gerekli bence. şöyleki ilk gebeliğimde şeker var dediler çok dikkat ettim, rahat uyku dahi uyumadım diyebilirim stresten. ilkinde denemişiz ikinciye gerek olmadığını düşünüyorum. ama doktorlar aksine sen riskilin deyip şeker yüklemesini erkene aldılar. bişey anlamadım. dediklerini yapıyoruz mecbur öyle korkutuyorlar ki insanı...
Birde stres basli basina sekeri yukseltiyorvalla benim zaten şeker riskim olduğundan iki gebeliğimde de baklava, tatlı şerbetli hiç birşey yemedim. canım çok istediği şeyleri bile kararında yemeye çalışıyorum. o yüzden buna katılmıyorum. ama şekerin olup olmadığını tespit için de gerekli bence. şöyleki ilk gebeliğimde şeker var dediler çok dikkat ettim, rahat uyku dahi uyumadım diyebilirim stresten. ilkinde denemişiz ikinciye gerek olmadığını düşünüyorum. ama doktorlar aksine sen riskilin deyip şeker yüklemesini erkene aldılar. bişey anlamadım. dediklerini yapıyoruz mecbur öyle korkutuyorlar ki insanı...
Geçmiş olsun canımÇıktım kızlar şükür şimdilik bişey yok kontroller yapılacak 5 dk bile sürmedi işlem belden uyuşturularak yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?