Sağol canım inş hepimize nasip olurGeçmiş olsun canımbundan sonra hiçbir şey olmadan, sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
ben hala hamile değilmişim gibi ya, hiçbir hareketimde etkinliğimde kısıtlanma yok ama 8 kilo almışım o çok üzücüVallah iki senedir hamileymisim gibi..çoğu insan hamileyken bile gezip calisabiliyo ben hasta gibiyimneyse çok şükür bu gunlerimize bu günlerde geçecek inşallah hayırlısıyla
canım geçmiş gitmiş olsun.Kızlar serklaja gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin evladımla sağsalim bunu da atlatırız İnş
Benim fazlasıyla var karnım ilk hamileligime göre çok fazla büyük..yatakta sağa sola dönerken çok zorlaniryrm şimdiden çatı ağrısı çekiyorumben hala hamile değilmişim gibi ya, hiçbir hareketimde etkinliğimde kısıtlanma yok ama 8 kilo almışım o çok üzücü
bn yeni yeni farkediyorum yataktan kalkarken tek hamlede kalkamıyorum şaşırdım kendimeben hala hamile değilmişim gibi ya, hiçbir hareketimde etkinliğimde kısıtlanma yok ama 8 kilo almışım o çok üzücü
her hamilelik kendine özel işte, ben hala sırt üstü yatabiliyorum mesela. oğlan sağolsun hep alta alta vuruyor bu ara, bi onlar biraz tuhaf oluyo :)Benim fazlasıyla var karnım ilk hamileligime göre çok fazla büyük..yatakta sağa sola dönerken çok zorlaniryrm şimdiden çatı ağrısı çekiyorum
Abartmasam bile son aylarda alınıyor yani kızımda oyle olmustu, kızımda 54 ile hamile kaldim 65 le doguma girdim eve geldigimde 59 kiloydum. Ama totalde 11 kilo aldim.yeme işini abartmazsan almazsın. ben 67 ile gebe kaldım. doğumdan çıktım 70 kiloydum. bebeğim 3590 gr doğru
Normalmiş o bende çok söylemiştim burda denk geldiysen okumussindr bu dönem makat geliş oluyolarmis genelde bu haftalardan sonra baş geliş doneceklermis..benimde öyle kafa yukarda göbek deliği izahsinda ayaklar kasıktaher hamilelik kendine özel işte, ben hala sırt üstü yatabiliyorum mesela. oğlan sağolsun hep alta alta vuruyor bu ara, bi onlar biraz tuhaf oluyo :)
Geçen hafta aynı durumdan muzdariptim..dün ayrintiliya girdik olesanta rahim agizindan cekilmis yukarı çıkmış biraz..dinlenirken kalçanın altına yastık koy kalçayı yükselt öyle uzan 15 20 dk ben öle yaptım günde bı kezSlmm kzlar bende mayıs annesiyim
22 haftalık hamileyim
Benim sorunum şu plesenta aşsğıda dedi dr
Açıkcası korkuyorum kanamam yok ama internette yazılanları okuyunca iyice ürktüm ilk gebelik değil
Dr um sezeryan olursun düzelmezse dedidüzelme ihtimali warmi onuda bılmıyorum
Salı ayrıntılı ultrason war o zaman ögrenirim heralde ne oldugunu tam olarak
Sizde durumlar nasıl
Teşekkür ederim cnm umarım benimkide düzelirGeçen hafta aynı durumdan muzdariptim..dün ayrintiliya girdik olesanta rahim agizindan cekilmis yukarı çıkmış biraz..dinlenirken kalçanın altına yastık koy kalçayı yükselt öyle uzan 15 20 dk ben öle yaptım günde bı kez
çok güzel haberleeeerSelam kızlar
Biz de doktordan geldik miniğim şükür iyi taklalar atıp duruyorherşey yolundaymış bir daha 1 ay sonra ziyaretimiz
247 gram yaklaşık 20 cm olmuş uzun ince bi kız olacak galiba deditetanozu 25. Haftada tek doz olabilirsin dedi. Kilona dikkat et dedi 2 haftada 2 kg almışım
50 ile başladım şuan 58im allahım hala inanamıyorum kendimehamur işini keseceğim biraz tatlıya asla dayanamam nasıl olacak bilmiyorum tamam zayıfsın ye dicem ama hızlı ve fazla kg alımı ileride tansiyon sorunu yaratabiliyormuş
İşte böyle bizden haberler
Gozun aydin canımSelam kızlar
Biz de doktordan geldik miniğim şükür iyi taklalar atıp duruyorherşey yolundaymış bir daha 1 ay sonra ziyaretimiz
247 gram yaklaşık 20 cm olmuş uzun ince bi kız olacak galiba deditetanozu 25. Haftada tek doz olabilirsin dedi. Kilona dikkat et dedi 2 haftada 2 kg almışım
50 ile başladım şuan 58im allahım hala inanamıyorum kendimehamur işini keseceğim biraz tatlıya asla dayanamam nasıl olacak bilmiyorum tamam zayıfsın ye dicem ama hızlı ve fazla kg alımı ileride tansiyon sorunu yaratabiliyormuş
İşte böyle bizden haberler
Düzenli olarak her gün yemek sorun olabilir evetKızlar ben tatlı ve karbonhidrat istegimi kesmek için galiba ,hurmaya sardım, her gün iki tane kahvem ile yiyorum.Gebeligin son zamanında doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama o yuzden yemesem mi diyorum sonra da bir sey olmaz diyorum yaOlmazsa elimdeki bitince esime soyleyim almasın, sadece gün kurusu falan idare edeyim
Kızlar ben tatlı ve karbonhidrat istegimi kesmek için galiba ,hurmaya sardım, her gün iki tane kahvem ile yiyorum.Gebeligin son zamanında doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama o yuzden yemesem mi diyorum sonra da bir sey olmaz diyorum yaOlmazsa elimdeki bitince esime soyleyim almasın, sadece gün kurusu falan idare edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?