Oyle yapayim en iyisi cunku nerdeyse 3 haftadir her gün yiyorum ,son zaman bile sezeryan olacağım, bir de onu çıkarmıyım başımaDüzenli olarak her gün yemek sorun olabilir evet38.haftadan sonra gebelik şekeri yoksa günde 5-6 adet yenmesini öneriyorlar rahim ağzını yumuşattığı için. Arada hurma da yersiniz ama başka şeyle idare etmek daha az riskli bence
Canim kilo sorunun yoksa bence cok takılma ,benim zaten kilo sorunum vardi ,zar zor vki 25 yaptim ,o yuzden cok korkuyorum kilo almaktan.Bir de sunu farkettim karbonhidrat alınca migrenim cozutuyor.Migrenim tutunca dünyadan vazgeçiyorum.Bugun canim kuru dolma cok cekti,onuda sağlıklı olsun diye ,basmati pirinci ile yaptim ama nasil olacak bir fikrim yok,inşallah o kadar malzemem bosa gitmezKeşke benimde tatlı isteğim bunlarla kesilse baya böylee bi tablet kare çikolatayı gömmeden yok iflah olmuyorum
Doktora sor bence hurma rahimde kasılma yapabilir dediğin gbi dogum zamanı yerler
Ay aman allah korusun oda eksik kalsınOyle yapayim en iyisi cunku nerdeyse 3 haftadir her gün yiyorum ,son zaman bile sezeryan olacağım, bir de onu çıkarmıyım başıma
Bunu bende farkettim hatta 2-3 gündür hareketlenmesini istediğimde sırt üstü yatıyorum hemen tekmeler geliyorSelam kızlar dün gazım vardı ya bugün sabah 5de uyandım çıkmış hepsi oh dedim geri yattım. Ya ama ben bişey farkettim ben sırt üstü yatınca benim kız bir hareketleniyor bir rahatsız oluyor pat pat vuruyor dönüyor. Sanki bana dön de öyle yat dercesine.
İstemiyor aslında bebeler öyle yatmamızı kızıyorlarAy aman allah korusun oda eksik kalsın
Bunu bende farkettim hatta 2-3 gündür hareketlenmesini istediğimde sırt üstü yatıyorum hemen tekmeler geliyor
Canim kilo sorunun yoksa bence cok takılma ,benim zaten kilo sorunum vardi ,zar zor vki 25 yaptim ,o yuzden cok korkuyorum kilo almaktan.Bir de sunu farkettim karbonhidrat alınca migrenim cozutuyor.Migrenim tutunca dünyadan vazgeçiyorum.Bugun canim kuru dolma cok cekti,onuda sağlıklı olsun diye ,basmati pirinci ile yaptim ama nasil olacak bir fikrim yok,inşallah o kadar malzemem bosa gitmez
Çok eğilip kalkma yat dinlen ilk gebelikse bırak ev dağınık kalsın..Teşekkür ederim cnm umarım benimkide düzelir
Dinleniyorum sürekli ev işlerini dahi üstünkörü yapıyorum açıkcası
Tavsiyene uyacağım
Bizim de aynıkızlar bende tatlı aşeriyorum bu aralar. dün deli gibi irmik helvası çekti canım onu yedim. şu an karşımda mozaik pasta var ben ona bakıyorm o bana bakıyor. sonumuz iyi değil
bu arada benm kız bazen düz yattığımda resmen kuduruyor dön allahın cezası der gibi tepiyor. yan yatınca daha rahatdışardanda belli oluyor tepikleri. videoya aldım hatta.
Maşallah ne güzelmiş kilon,tabi kilo kadar sağlık için de uzak durmak lazım ama ,insan kac kere hamile oluyor hayatta yahuDoğru haklısın okdr emek boşa mı gitsin..
Ya aslında benim yok 50 ile başladım olsam olsam hadi 65 olayım diyorum hayatımda görmediğim rakamlar tabi de napayım yani verilir ben hiç takılmam ona zaten gırtlak durmuyo istesemdeama doktor başka sorunlar doğurabilir diyince bi iştahım kaçmadı değil azcuk bi kontrol deneyelim bakalım (kesin başaramam)
Eline sağlık valla dolma mis gibi olmuştur eminimmm
Artik boğazımıza düşüyoruz galiba,bulantilarim ve kusmam geçmemesine rağmen ufaktan benim de canım bir seyler istemeye başladıkızlar bende tatlı aşeriyorum bu aralar. dün deli gibi irmik helvası çekti canım onu yedim. şu an karşımda mozaik pasta var ben ona bakıyorm o bana bakıyor. sonumuz iyi değil
bu arada benm kız bazen düz yattığımda resmen kuduruyor dön allahın cezası der gibi tepiyor. yan yatınca daha rahatdışardanda belli oluyor tepikleri. videoya aldım hatta.
kızlar bende tatlı aşeriyorum bu aralar. dün deli gibi irmik helvası çekti canım onu yedim. şu an karşımda mozaik pasta var ben ona bakıyorm o bana bakıyor. sonumuz iyi değil
Yok cnm ılk değil 4.Çok eğilip kalkma yat dinlen ilk gebelikse bırak ev dağınık kalsın..
ben 45 kilo hamile kaldım 47 yim şu an karnım epey var. daha önce hiç olmadığı için şu an bana dünyalar kadar gibi geliyor.Bizim de aynıdışardan belli oluyor mu? Süpermiş benim karnım çıkmadığından asla belli olmuyor dışardan hatta çocuğu içimde özütüyor olabilirim.
bende kusuyorum bazen. ama benmki yedikten sonra oluyor reflü gibi kusunca rahatlıyorum. doktorumada söylüyorum yediklerine dikkat et diyor. salça acı turşu yeme diyor.Artik boğazımıza düşüyoruz galiba,bulantilarim ve kusmam geçmemesine rağmen ufaktan benim de canım bir seyler istemeye başladı
doktorum hissetmezsn daha erken dediğinde bile tekmeliyordu. geçen günde durmadı yine açtım karnımı baktım belli oluyor videoya aldımBu kadar tatlıya hakkı çıkarmayalım biz bidebakma da ye hadi
Maşallah senin kız erkenden belli etti kendini benimki daha dışardan görünmuyor hareketi valla anca ben anlıyorum
Ya en azından bı dahaki randevuya kadar dikkatli olursn ileriki haftalarda kendiliğinden de çıkarmış yukarı zaten..Yok cnm ılk değil 4.gebelik dierleri buyuk zten biri 16, biri 13 en küçüğümse 5 bucuk yasında
Onların pek zorlugu olmuyo ama yinede yemek, bulasık ,toz alma bunları yapıyorum mecbur
Haklısın cnm umarım cıkarYa en azından bı dahaki randevuya kadar dikkatli olursn ileriki haftalarda kendiliğinden de çıkarmış yukarı zaten..
Hurmanın bu haftalarda yenmemesi gerektiğini çok sık duydum sen de dikkat et aman bu hakkını son haftalara saklaOyle yapayim en iyisi cunku nerdeyse 3 haftadir her gün yiyorum ,son zaman bile sezeryan olacağım, bir de onu çıkarmıyım başıma
Evet dikkat edeyimHurmanın bu haftalarda yenmemesi gerektiğini çok sık duydum sen de dikkat et aman bu hakkını son haftalara sakla
Canım serklaj tecrübem yok ama seni merak ettim bi gelişme var mı inşallah sende bebeğinde iyisinizdir dualarım seninleSerklaj olan kızlar sizinde suyunuz geldi mi şuan su geliyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?