- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Şu lekelenme geçiyor seviniyorum sonra yine oluyor azıcık da olsa can sıkılıyorNormal olan buymuş genelde öyle içilmesi gerekirmiş. İcebiliyorken güzelce iç suyunu afiyet olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu lekelenme geçiyor seviniyorum sonra yine oluyor azıcık da olsa can sıkılıyorNormal olan buymuş genelde öyle içilmesi gerekirmiş. İcebiliyorken güzelce iç suyunu afiyet olsun![]()
Ekliyim balıım gönder bilgileri gelsinBeni de ekle ya hayrına, ekle didim didim eklemedi![]()

hanımefendi benim çalıcak halim yok, öyle bi yetkim de yok zaten :)Ben böyle bir devir yapmadım!! Nasıl oldu bu?
30 mayıs beklenen doğum tarihi, yaş 28 ilk olcak nasipse henüz kese görmeye gitmedimEkliyim balıım gönder bilgileri gelsin![]()
Aizin lekelenmeniz nasil oluyor kahverengi mi kan rengindemiŞu lekelenme geçiyor seviniyorum sonra yine oluyor azıcık da olsa can sıkılıyor
bazılarının hakkında kısmında yazıyorduu, sizin de öyleydii valla ordan bakıp yazmıştım bile
Vuhu cok hizlisiniz tebriklerbazılarının hakkında kısmında yazıyorduu, sizin de öyleydii valla ordan bakıp yazmıştım bile![]()
Akıntının içinde oluyor genelde pembemsi kahvemsi gibi olmuyor olmuyor sonra bi oluyor sonra yine olmuyor böyle gidiyorAizin lekelenmeniz nasil oluyor kahverengi mi kan rengindemi
Benimde 1 defa kanama gbi geldi peceteye yogundu biraz öncesi sarı ve kahvemsi akinti vardi simdi yine sari akinti seklinde devam ediyor mantarmi oldum ne oldum yanma.kasinti falanda yok anlamadimki duphastone iciyoeum 16.haftaya kadar akintiya bisey yapamayiz dedi kanama alani yokmus icerde nerden geliyor bende anlamiyorum vajinaya yakin yerde asagidaysa ultrasonda gorulmez akar gider o sekilde dediAkıntının içinde oluyor genelde pembemsi kahvemsi gibi olmuyor olmuyor sonra bi oluyor sonra yine olmuyor böyle gidiyor
Aynen çok şükür benim de içerde bişi yok tek olmasın arkadaşım kötü bişi insanın canı azıcık görse bile sıkılıyor ama fazlası olmadığına bebeklerimizin iyi olmasına sonsuz şükürlerBenimde 1 defa kanama gbi geldi peceteye yogundu biraz öncesi sarı ve kahvemsi akinti vardi simdi yine sari akinti seklinde devam ediyor mantarmi oldum ne oldum yanma.kasinti falanda yok anlamadimki duphastone iciyoeum 16.haftaya kadar akintiya bisey yapamayiz dedi kanama alani yokmus icerde nerden geliyor bende anlamiyorum vajinaya yakin yerde asagidaysa ultrasonda gorulmez akar gider o sekilde dedi
Adana canım. Iyi yapmışsınKızlar tabloya şehir de ekledim, beni ekleyerek şehir bildirin isterseniz. Doktor vs danışırken ihtiyacımız olabilir
7. Haftada gittiniz mi yoksa daha gidecek misiniz? Bende göremedim bebeğimi 6.haftadaSiz 5. haftada görmemişsiniz. Ben 6. haftada görmedim. 7. haftada çağırdı. Korkmayın 5 çok erken. Bu sayfanın en başında neredeyse herkes 6.haftasında görmüş.
Kuzum her gittiğinde gelişimi ilerliyorsa sıkıntı etme bence. Geriden geliyordır.7. Haftada gittiniz mi yoksa daha gidecek misiniz? Bende göremedim bebeğimi 6.haftada![]()
Onu da bilmiyorum tam takip başlıcak karantinaya girdim. Doktor kıyaslayacağım veri yok elimizde dedi. İlk ve tek ultrasonum 6+4te oldu anlıcağın daha da yok.Kuzum her gittiğinde gelişimi ilerliyorsa sıkıntı etme bence. Geriden geliyordır.