- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ben de içemiyorumKızlar ben pek su içemiyorum ya normalde de çok su içen biri değilim şimdi günde 1 buçuk litre anca icebiliyorum çok mu yetersiz ya midem bulanıyor çok su içince. Siz ne kadar içiyorsunuz günlük?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de içemiyorumKızlar ben pek su içemiyorum ya normalde de çok su içen biri değilim şimdi günde 1 buçuk litre anca icebiliyorum çok mu yetersiz ya midem bulanıyor çok su içince. Siz ne kadar içiyorsunuz günlük?
Siz yine iyi ben sıvı niyetine tek çorba alabiliyorum oda gidiyorBen de içemiyorummidem iyice bulanıyor dediğin gibi, bir de hava soğukken asla içilmiyor. Bugün sadece yarım litre içebildim.
Sorunlu gibi benimki de mi?Evet olabilir ben oglumda 5+3 de kalp atislarini duymustum ama vajinal bakilmisti bunda 4+3 de sadece kese gordum bebek yoktu 2 hafta sonra cagardigi icin bebek ne zaman cikti piyasaya fikrim yok6+3 de gordum bebiside kalbinide
Bir buçuk litre bu aşamada gayet iyi maşallah. Ben bir bardak içsem şükredecek duruma geldim içiyorum yarım saat sonra çıkarıyorumKızlar ben pek su içemiyorum ya normalde de çok su içen biri değilim şimdi günde 1 buçuk litre anca icebiliyorum çok mu yetersiz ya midem bulanıyor çok su içince. Siz ne kadar içiyorsunuz günlük?
Evet ya bı de kışa geldi gebelik yazın bile icmeyen insan kışın nasıl içecek. Bol su içmek gerek falan diyorlar ya biraz daha mı zorlasak kendimiziBen de içemiyorummidem iyice bulanıyor dediğin gibi, bir de hava soğukken asla içilmiyor. Bugün sadece yarım litre içebildim.
Bunu duyduğuma sevindim az mı diye korkuyordum. Yalnız benim bulantım başlamadı daha sadece fazla su içince bulanıyor. Yani normalde de boyleydim çok su icemezdim fazlası midemi bulandirirdi. Rabbim kolaylık versin canım sana da yaBir buçuk litre bu aşamada gayet iyi maşallah. Ben bir bardak içsem şükredecek duruma geldim içiyorum yarım saat sonra çıkarıyorum![]()
Ben 2.5-3 litre rahat oluyor ama benim bulantım yok ve normalde de çok su içerdimEvet ya bı de kışa geldi gebelik yazın bile icmeyen insan kışın nasıl içecek. Bol su içmek gerek falan diyorlar ya biraz daha mı zorlasak kendimizi
Çok guzel bir supriz, Allah isteyen herkese boylesine guzel bir supriz yaşatsin ins...Evet canım kendiliğinden oldu bizede sürpriz oldu çok ilk tüp bebek kimyasal olunca çok üzülmüştüm bu ay randevu aldım gitmek için test yaptım pozitif bizde şaşırdık inş sağlıkla devam eder![]()
Yok sorunlu degildir oyle demek istemedim bana vajinal bakilmisti zaten karindan gorulmemesi cok normal bnce 1 hafta sonra gorursunuz sanirim karindanSorunlu gibi benimki de mi?
Normal olan buymuş genelde öyle içilmesi gerekirmiş. İcebiliyorken güzelce iç suyunu afiyet olsunBen 2.5-3 litre rahat oluyor ama benim bulantım yok ve normalde de çok su içerdim
Bana da doktor günde 2.5 iç dedi ama olmuyor 1 1 buçuk anca içebiliyorum. Şu midemi çok bulandırıyorKızlar ben pek su içemiyorum ya normalde de çok su içen biri değilim şimdi günde 1 buçuk litre anca icebiliyorum çok mu yetersiz ya midem bulanıyor çok su içince. Siz ne kadar içiyorsunuz günlük?
Siz 5. haftada görmemişsiniz. Ben 6. haftada görmedim. 7. haftada çağırdı. Korkmayın 5 çok erken. Bu sayfanın en başında neredeyse herkes 6.haftasında görmüş.Amin canım inşallah. Gerçekten moral bozucu. Doya doya sevinemedim endişelenmekten. Şimdi de acaba boş gebelik mi falan diye düşünmeye başladım. 5 ekim gelse de artık görsem..
5+0 5. Hafta mi oluyor? Beni de tam 7+0 da çağırdı zaman geçmiyor.Siz 5. haftada görmemişsiniz. Ben 6. haftada görmedim. 7. haftada çağırdı. Korkmayın 5 çok erken. Bu sayfanın en başında neredeyse herkes 6.haftasında görmüş.
Yok sorunlu degildir oyle demek istemedim bana vajinal bakilmisti zaten karindan gorulmemesi cok normal bnce 1 hafta sonra gorursunuz sanirim karindan
Sagliklidir sagliklidir merak etmeyin kucukler dha goreceksiniz sizdeVajinal bakıldı bana da sadece kese gorundu. Hayirlisi bakalim hedef 5 ekim![]()
Beni de ekle ya hayrına, ekle didim didim eklemediKızlar yönetici sayfayı bana devretmiş. Umarım böylesi daha hayırlı olur. Şu listeyi bi düzenleyeyim. Eklememi istediğiniz bi şey olursa beni etiketleyin hemen ekleyeyim.
Ben böyle bir devir yapmadım!! Nasıl oldu bu?Kızlar yönetici sayfayı bana devretmiş. Umarım böylesi daha hayırlı olur. Şu listeyi bi düzenleyeyim. Eklememi istediğiniz bi şey olursa beni etiketleyin hemen ekleyeyim.