- 8 Mart 2020
- 6.070
- 29.272
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaş:43 kese 5+1 görüldü kalp atışı 5+4 karından duyuldu muhtemelen doğum 23 mayısCanımm sağolinşallah birlikte daha da hareketlendiricez

ilk bebişim
 ilk bebişimBir de şehir alayıımBen yaş:43 kese 5+1 görüldü kalp atışı 5+4 karından duyuldu muhtemelen doğum 23 mayısilk bebişim

Bende Mayıs annesiyim inşallah kalp atışını duyuncami yazayım bilgileriBir de şehir alayıım

Vajinal baktı iki doktor da canım. Yolk tan hiç bahsetmedi. Sana atayım ultrasonumu, anlar mısın?20 mm kadar bekliyormuş sanırım doktorlar. Vajinal mı baktı yolk var mıydı?
Tahmini doğum tarihi 8 MayısMerhaba tahmini doğum tarihinizi de yazarsanız ekleyeyimm

Ozaman benide ekleyebilirsinizSiz nasıl isterseniz ama öyle bir gereklilik yok

Çok özür dilerim yaşı yanlış yazmışım yaBir de şehir alayıım
 yaşım 40
 yaşım 40

Benimde ilk gebeliğim çok bilmiyorum. Kesenin içinde bebeği besleyecek bir oluşum varmış yolk sac diyolar. Sanırım bende o da yok. Bomboş baya. At istersen yine de benim ultrasona benziyo mu merak ettimVajinal baktı iki doktor da canım. Yolk tan hiç bahsetmedi. Sana atayım ultrasonumu, anlar mısın?
Attım canım. Bende de yok öyle bir şeyBenimde ilk gebeliğim çok bilmiyorum. Kesenin içinde bebeği besleyecek bir oluşum varmış yolk sac diyolar. Sanırım bende o da yok. Bomboş baya. At istersen yine de benim ultrasona benziyo mu merak ettim
Yoktur canim heralde ama 5.haftaya girdiginde görülür vajinal olarak yani 4+2 4+3 civarı tabi gec döllenme değilsemerhaba arkadaşlar gebeliğin 4. haftasında kesesi görünen var mı acaba?

Çarşamba tahlil sonuçlarımı göstereceğim ama kalp atışı için 5 ekimde gel dedi bu süreç böyle geçecek 8. Hafta sonrası da mide bulantısı başlamıştı benim 26. Haftaya kadarda devam etti ve o mide bulantısı berbattıSen tekrar ne zamann gidecektin canım
Bende Çarşamba günü yaptırdım doktorum istemişti yarın inşallah sonuçlarımi AlaçamBu haftalarda gebelikte yapilacak kan testlerinizi yaptirin kizlar saglik ocaginda unutmayindegerlerinize bakılsın ben gecen hafta baktirdim nevar ne yoksa

Benim uyandığımdan itibaren midem bulanıyor, su bile içemiyorum ama canım her şeyi çekiyorKizlar yaaaa hic boyle midesi bulunan ama surekli cani biseyler yemek isteyen varmi yoksa bu dengesizlik bir tek bende mi var
 dünyayı yerim midem bulanmasa.
 dünyayı yerim midem bulanmasa.Kac haftalik sizinkiBenim uyandığımdan itibaren midem bulanıyor, su bile içemiyorum ama canım her şeyi çekiyordünyayı yerim midem bulanmasa