- 20 Haziran 2015
- 372
- 365
- 103
- 36
Ne testi bunlar nelere bakiliyor?Bende Çarşamba günü yaptırdım doktorum istemişti yarın inşallah sonuçlarımi Alaçam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne testi bunlar nelere bakiliyor?Bende Çarşamba günü yaptırdım doktorum istemişti yarın inşallah sonuçlarımi Alaçam
6+4 olduk. Boş gebelik de olabilir ama hamilelikte belirtiler aynı oluyormuş. Kilom da var doktor canının istediği her şeyi yiyemezsin iki canlıyım diye dedi, sen kilolusun unut aşermeyi falan dediKac haftalik sizinki
 ama kimin elinde ne görsem canım istiyor delircem
 ama kimin elinde ne görsem canım istiyor delircemMaşaallah bak bu iyi bir şey senin içinBenim uyandığımdan itibaren midem bulanıyor, su bile içemiyorum ama canım her şeyi çekiyordünyayı yerim midem bulanmasa.

Ya her zamanda doktorlari dinlememek lazim tamam genel olarak saglikli beslenmek lazim ama arada bir kacamak yapmayacaksak nerde kaldi hamileligin tadi.6+4 olduk. Boş gebelik de olabilir ama hamilelikte belirtiler aynı oluyormuş. Kilom da var doktor canının istediği her şeyi yiyemezsin iki canlıyım diye dedi, sen kilolusun unut aşermeyi falan dediama kimin elinde ne görsem canım istiyor delircem
Açlık kan seker enfeksyon TSH falan vallah 10 tane tahlil yazıyordu tamda bilmiyorumNe testi bunlar nelere bakiliyor?
6+2 de kesem büyüdü ama bebek görünmedi. 1 hafta şans verdi doktor.Ya her zamanda doktorlari dinlememek lazim tamam genel olarak saglikli beslenmek lazim ama arada bir kacamak yapmayacaksak nerde kaldi hamileligin tadi.
Neden bos gebelik oldugunu dusunuyorsunuz?
Boş gebelikte de aynı hamilelik belirtileri olurmuş canım :) o yüzden sancılarım, bulantılarım aynı oluyormuş.Maşaallah bak bu iyi bir şey senin için
Kocaları da mı ekleyelim listeyeÇok özür dilerim yaşı yanlış yazmışım yayaşım 40
Kocamın yaşı43
İstanbul Anadolu yakası

düzeltiyorum canım hemen
 düzeltiyorum canım hemenKalp atışını duyunca onu da ekleyiim beni etiketleyerek bilgi verin olur muOzaman benide ekleyebilirsiniz
Yaş 26
Doğum tarihi 19 mayis inşallah
5+4 kesemizi gördük çok şükür
İlk cocgum olacak inşallah
6+5 de doktora gidecem inşallah kalp atisimizida duyacağım
İstanbul da yaşıyorum
 Hayırlı olsun şimdidenn
 Hayırlı olsun şimdidennSizin ilk çocuk dimi o da gerekli deTahmini doğum tarihi 8 Mayıs

Evet ilk çoçukKalp atışını duyunca onu da ekleyiim beni etiketleyerek bilgi verin olur muHayırlı olsun şimdidenn
Sizin ilk çocuk dimi o da gerekli de

Tamamdır çok teşekkür ederimKalp atışını duyunca onu da ekleyiim beni etiketleyerek bilgi verin olur muHayırlı olsun şimdidenn
Sizin ilk çocuk dimi o da gerekli de

Evet olabilir ama olmayadabilir.Ne zaman kontrolunuz?6+2 de kesem büyüdü ama bebek görünmedi. 1 hafta şans verdi doktor.
Senin bebişlerin geç gözüküp tam gözüküyor demek ki :)Çarşamba tahlil sonuçlarımı göstereceğim ama kalp atışı için 5 ekimde gel dedi bu süreç böyle geçecek 8. Hafta sonrası da mide bulantısı başlamıştı benim 26. Haftaya kadarda devam etti ve o mide bulantısı berbattı
Doktorlar da bazen ha. Ben de ilkinde sismandim. 81 kiloyla gebe kaldim dikkat ettim ama istedigimi de yedim 86yla dogurdum. Zaten dogumdan sonra cat die gidio 10 kilo. Tamam ne bulduysan yeme ama asermeyi unut ne demek6+4 olduk. Boş gebelik de olabilir ama hamilelikte belirtiler aynı oluyormuş. Kilom da var doktor canının istediği her şeyi yiyemezsin iki canlıyım diye dedi, sen kilolusun unut aşermeyi falan dediama kimin elinde ne görsem canım istiyor delircem
Ben de 82 ile başladım. Ay içim rahatlıyor bunları okuyuncaDoktorlar da bazen ha. Ben de ilkinde sismandim. 81 kiloyla gebe kaldim dikkat ettim ama istedigimi de yedim 86yla dogurdum. Zaten dogumdan sonra cat die gidio 10 kilo. Tamam ne bulduysan yeme ama asermeyi unut ne demek
 ben kadına kese niye boş ne zaman dolar diye sesim titreyerek soruyorum, kadın hemen üst kata çıkıyorsun, diyetisyenden randevu alıyorsun diyor
 ben kadına kese niye boş ne zaman dolar diye sesim titreyerek soruyorum, kadın hemen üst kata çıkıyorsun, diyetisyenden randevu alıyorsun diyor  ay aşerme olayını asla es geçemem kusura bakmasın, kimse şişko demez hamile der yerken ne güzel
 ay aşerme olayını asla es geçemem kusura bakmasın, kimse şişko demez hamile der yerken ne güzel 

2 ekimde. Kese 18 mm. Yolk kesesi de bebek de yok. İnşallah gösterir kendini çok saolunEvet olabilir ama olmayadabilir.Ne zaman kontrolunuz?

Bence doktoru hemen degistirmelisin. Benm doktorum sadece biraz kilolu gebe kaldik o yuzden dikkat edelim demisti. Istersem 130 kiloyla dogururum tamam sagliksiz ama bole mi solenir. Dikkat edersen azck kilo alirsin hic endiselenme. Ben sonrasinda gittim diyetisyene smdi alirim die korkjmdan yine gidicemBen de 82 ile başladım. Ay içim rahatlıyor bunları okuyuncaben kadına kese niye boş ne zaman dolar diye sesim titreyerek soruyorum, kadın hemen üst kata çıkıyorsun, diyetisyenden randevu alıyorsun diyor
ay aşerme olayını asla es geçemem kusura bakmasın, kimse şişko demez hamile der yerken ne güzel

Cok normaaaal. Ilk trimester siskinlikle batmayla bu rahatsizlik hissiyle gecio geneldeKızlar benim bgn bugün hep belim ağrıyor arada kasıklarım igneleniyor normaldir dimi bunlar bgn 6+3 günlük oldum