2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ya eşin uyanmayı öğrenecek, ya da odadan kovulacak çocuğu uyandıran gözünün nuru olsa ,cinnet geçirirsin

Ya eşin uyanmayı öğrenecek, ya da odadan kovulacak çocuğu uyandıran gözünün nuru olsa ,cinnet geçirirsin
Ben eşim olmadan uyuyamıyorum bizde uykusu erken gelen bile yatağa gitmez. Salonda brbrnin dibinde uyuklar. Salondada farklı koltuklarda oturmayız Yanyana hep. Kocamı odadan kovduğumu hayal edemiyorm

Ben eşim olmadan uyuyamıyorum bizde uykusu erken gelen bile yatağa gitmez. Salonda brbrnin dibinde uyuklar. Salondada farklı koltuklarda oturmayız Yanyana hep. Kocamı odadan kovduğumu hayal edemiyorm
Maşallah ,daim olsun inşallah

Bu biz eş görgüsüzlüğünü dibine kadar yaşıyoruz bi de biz 6 sene sevgililik +3 sene evlilik. Canım kocam
Uygulama sleep cycle güzel güzel uyku kalitesini de ölçüyo
ay bende sinir oluyorum ya benim duyduğum şeyi sen nasıl duyamıyosun bi de tam geri uyuyacak oluyorum alarmlar o zaman başlıyo Senin de öyle dimi

Teyzoşlaaaar anca yazıyorum kontrole gittik. Sonra biraz avm falan yaptım ama bitik haldeyim yok pilim kalmamış benim artık
Geçen sefer Baş aşağı dönen kızım bu seferde yan dönmüş nerdeyse çapraz duruyo dedi kafa göbeğime doğru biyerde ayaklar gene aşağı inmiş kasıklarda, pozisyon biraz karışık yüzünüde göstermedi anca yumruk yapmış elini gösterdi
1720 kg 41 cm dedi gayet iyimiş. Çook hareketli bi kız bu hiç durmuyor Tekrar 3 hafta sonra gidicem sonrası daha sık.

Hayır duyamadığı belli ısrarla 85 tane arka arkaya alarm kuruyor
Ay tam uyuyacakken tamm bazen alarmlar kapanmış oluyor ben de geri uyumuş oluyorum ve kaçınılmaz son işe geç kalış

Bu biz eş görgüsüzlüğünü dibine kadar yaşıyoruz bi de biz 6 sene sevgililik +3 sene evlilik. Canım kocam
Hele hamilelikte daha da bi düşkün oldum. Bgn sekizde işe gitti ben özledm diye mızıklayınca süpriz yapıp 9:30 da geri geldi 10:30 da bi daha gitti
Canım kocam

Ay ben de bugün kuaföre gittim dönüşte yürüyüş olsun diye yürüdüm resmen penguen gibi hissettim kendimi belim kakılmış kalmış gibiydi. 6 bin adım atmış oldum ama zorlanmadım değil.
Çok şükür her şey yolunda canım
Ama bu bebikler çok yaramazlar çookk kesin benimki de öyle bir şeyler yaptı

Maşallah Vinoşuma çok şükür her şeyi çok güzel kuzuuum Vinoş bizim yaramaz oğlanlara benzemeye başladı yüz göstermemek de nedirrr off

Hayır duyamadığı belli ısrarla 85 tane arka arkaya alarm kuruyor
Ay tam uyuyacakken tamm bazen alarmlar kapanmış oluyor ben de geri uyumuş oluyorum ve kaçınılmaz son işe geç kalış
Bi de o işe geç kalıştaki panikk sanki biz geç bırakmışız gibi sitemler
Hele hamilelikte daha da bi düşkün oldum. Bgn sekizde işe gitti ben özledm diye mızıklayınca süpriz yapıp 9:30 da geri geldi 10:30 da bi daha gitti
Canım kocam
Offf ne güzel keşke bizimde öyle olsa her dk çağrırım
Maşallah Vinoşuma çok şükür her şeyi çok güzel kuzuuum Vinoş bizim yaramaz oğlanlara benzemeye başladı yüz göstermemek de nedirrr off
yağıztoş ve isimsiz kankisine çekti gerçekten N Neess kızımın kötü arkadaşları
Bi sonraki randevuya 35. Hafta oluyoruz inş gösterir yüzünü bi zahmet zaten az kaldı doğacak oluyo yani

6bin adım çok iyi kuzım ya ben aslaa kadar gidemiyorum saymadım hiç ama hemen ayak bileklerim sızlamaya başlıyo bel zaten gidik dedigin gbii penguenleştik iyice
Şükür halimize yine ama şu son ay gözümü korkutuyor

Bugün ben de 6bini devirdim ama zorladı yani ,çok yoruldum.Ama bu haftayı da geçirirsem zorlasa da yürüyeceğim 6 bin ve üstü olduğu kadar.Ciğer gelişme haftası tamamlanırsa yardiricam, bu haftadan sonra 20 nin ustune çıkıyor hava da burada

Ay bu akşamki hıçkırık çok güçlü resmen karnım sallanıyor 10 dakikadır, eskiden naif naif pıt pıttı.Simdi güm güm ,aferin kızıma gelişsin ciğerleri

Ay bu akşamki hıçkırık çok güçlü resmen karnım sallanıyor 10 dakikadır, eskiden naif naif pıt pıttı.Simdi güm güm ,aferin kızıma gelişsin ciğerleri

Yaa hıçkırıkları çok tatlı değil mi içim eriyor o hıçkırdıkça
evet daha güçlendi resmen küt küt karnım titriyor

Yaa hıçkırıkları çok tatlı değil mi içim eriyor o hıçkırdıkça
evet daha güçlendi resmen küt küt karnım titriyor
Evet resmen sallıyor hıçkırsınlar,sağlıkla gelişip büyüsünler inşallah. Ya ben 10 nisana kadar çok merak ediyorum ya

Bizimkilerin örnek alması gerekiyordu oysaa olsuun inanıyorum bir sonraki randevuda gül cemallerini göreceğiz

Ay demek ki hepsi aynılaarr
Bir tavırlar, bir tripler gerçekten çok komikler
Görümcemin kızının 35.hafta fotosunda yüzü çok net belliydi bakalım bizimkiler 35.haftada ne kadarlarını gösterceklerr

Bayadır yürüyememiştim ben de havalar kötüydü, temizlikti, yıkama ütülemeydi derken. Artık havalar düzeliyor gayret edip yürüyeceğiz canım başka türlü olmayacakk

Bayadır yürüyememiştim ben de havalar kötüydü, temizlikti, yıkama ütülemeydi derken. Artık havalar düzeliyor gayret edip yürüyeceğiz canım başka türlü olmayacakk

Evet beni hava çok etkiliyor asla o soğuk havada yürüyemiyorum
Şimdi güneşi gördüğüm gibi inşallah hergün çıkarım Yoksa tospaa gibi yuvarlancaz sağa sola hareket lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…