2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Taytlar ve kot pantolonların karın kumaş kısmı beni kasmaya başladı sıkı geliyor artık bgn baya darlandım içinde sığamıycam sanırm hava açsada doğurmadan şöyle tiril tiril elbise giyebilsek ya çok istiyorum

Evet beni hava çok etkiliyor asla o soğuk havada yürüyemiyorum
Şimdi güneşi gördüğüm gibi inşallah hergün çıkarım Yoksa tospaa gibi yuvarlancaz sağa sola hareket lazım
Artık birbirimizi motive edeceğiz
O yürüyüşler yapılacakk, hareketsiz kalınmayacakk

Bayadır yürüyememiştim ben de havalar kötüydü, temizlikti, yıkama ütülemeydi derken. Artık havalar düzeliyor gayret edip yürüyeceğiz canım başka türlü olmayacakk

Evet beni hava çok etkiliyor asla o soğuk havada yürüyemiyorum
Şimdi güneşi gördüğüm gibi inşallah hergün çıkarım Yoksa tospaa gibi yuvarlancaz sağa sola hareket lazım
Benim doktorumun başından beri hiç atlamadan tembih ettiği tek şey yürüyüş, kanamam varken ve çok kusarken hic yürüyemedim ama düşük riskim kalkınca başladım ,kusmalarda günde 1,2 ye düştü. Normalde spor yapmayı hiç sevmem ama kilo almaya hic niyetim yok ,bir de dolaşım sistemi için yürüyüş çok önemli.Yarım saati aşamıyordum olur ya erken doğururum falan diye korkuma ,ama bu hafta da geçerse korkmadan yürüyebildiğimi yürüyeceğim.Hoş kuzenimin normal doğumdu ,yürümekten beli koptu gene de baya bekledi doğumu

Kot pantolon mu sadece tayt ve triko pantolon giyiyorum artık kusucam
Elbiseler göbekten mismini oluyor
Sen tiril tiril elbise giyebilirsin büyük ihtimal ama ben güzel havalara yetişemeyebilirim

Ben bugün hamile pantolonu giydim hic rahat edemedim,normalde 42 giyiyorum onlar tam oluyor ,rahatlıkla.Ama hamile 42 beden popomdan düştü, sevmedim

Benim doktorumda hep mutlaka yürüyüş yap dedi durdu. Benim hiç riskimde yoktu çok şükür. Arada havalardan, hastalıklardan çıkmadığım oldu ama artık olmayacak inşallah.
Benim arkadaşımda uzun uzun yürüyüşler yapardı normal olmadı sezaryen doğurdu

Kot pantolon mu sadece tayt ve triko pantolon giyiyorum artık kusucam
Elbiseler göbekten mismini oluyor
Sen tiril tiril elbise giyebilirsin büyük ihtimal ama ben güzel havalara yetişemeyebilirim
E sizin pantalonlar 34 beden mi ,36 mi artik Allah bilir ,hemen sıkmıştır. Bak 42 olunca hiç etki etmiyor

Başka konularda hic pimpiriği yok,vitamin de sadece d vitamini ve demir verdi ama yürü, yürü, yürü

Başka konularda hic pimpiriği yok,vitamin de sadece d vitamini ve demir verdi ama yürü, yürü, yürü
Benim ki d vitamini bile vermedi ya covid olduğumda zorla aldım.
Görüştüğümüzde demir ilacı ve yürüyüş mutlaka hatırlatılıyor o kadar

Benim ki d vitamini bile vermedi ya covid olduğumda zorla aldım.
Görüştüğümüzde demir ilacı ve yürüyüş mutlaka hatırlatılıyor o kadar
D vitaminini o vermeden de ben düzenli kullanıyordum, gene vermese de kullanırdım ama verdi.Balik tuketmedigim icin 2 aydır omega 3 alıyorum 2 günde 1 ,sordum izin verdi.Baska da yok yeter zaten.

E sizin pantalonlar 34 beden mi ,36 mi artik Allah bilir ,hemen sıkmıştır. Bak 42 olunca hiç etki etmiyor
Benim pantolonlarım 34tü ben yazın yeni yeni kilo almıştım 36 beden 1-2 tane pantolonum vardı onun dışında hep elbise, etek, bol paça pantolonlar giyiyordum. Belim ince olduğu için bol paçalar sorun olmuyordu alışveriş yapamadan hamişlik olup göbekte çıkınca kıyafetsiz kaldım
Çeşit çeşit hamile kıyafeti almayada gönlüm razı gelmedi kısa süre giyilcek diye ama tayttan soğudum uzun bir süre tayt giymeyeceğim artık

D vitaminini o vermeden de ben düzenli kullanıyordum, gene vermese de kullanırdım ama verdi.Balik tuketmedigim icin 2 aydır omega 3 alıyorum 2 günde 1 ,sordum izin verdi.Baska da yok yeter zaten.
Bazen daha fazla takviye alanları okuyunca bir acaba diyorum ama inşallah yetiyordur canım

Oh maşallah maşallah ben en son ne zaman 36ydim hatirlamiyorum ama doğumdan sonra 38 olsam cok iyi olur.Oğlumu maalesef hic emziremedim şimdi bir ihtimal emzirirsem belki diyorum biraz kilo veririm.Öyle diyor emzirenler

Bende günde 6bin atıyorm ama fazlası pek olmuyor kızlar. Benm doktorumda tek önerisi yürüyüş kapıdan girer girmez yürüyormsn yumurta yiyormsn die soruyor
Bende birkaç hamile pantolonu aldım ama genelde taytla geçiriyorm günlerimi işe başlayıncada elbise blazer yaparm tam mevsimi şimdi. Sıkıldm tayttan

Oh maşallah maşallah ben en son ne zaman 36ydim hatirlamiyorum ama doğumdan sonra 38 olsam cok iyi olur.Oğlumu maalesef hic emziremedim şimdi bir ihtimal emzirirsem belki diyorum biraz kilo veririm.Öyle diyor emzirenler
Ben de hamile kaldığım kiloya dönsem yeterli Çoğunluk genel de eski kilolarına dönmüş oluyorlar ya da daha çok veriyorlar. Bir doğuralım da hayırlısıyla kilolarıda veririz canım sağlık olsun

Ben de hamile kaldığım kiloya dönsem yeterli Çoğunluk genel de eski kilolarına dönmüş oluyorlar ya da daha çok veriyorlar. Bir doğuralım da hayırlısıyla kilolarıda veririz canım sağlık olsun
Bende ya bi kilo azını yada fazlasını istemiyorum

45 dakika yürüyüş yeterli diyorlar hep. Ben bugün 45 dakika da 6bin adım attım.
Ben de tayttan aşırı sıkıldım zaten artık tayt giymek ayrı dert çıkarmak ayrı dert
Ama elbise ve etekte de çorap giyme derdi var
Keşke havalar sıcacık olsaydı da çorap derdi olmadan elbiseleri etekleri giyip çıkabilseydik

Sizi çıtırlar sizi ,verirsiniz merak etmeyin.Benim annem 4 çocuk annesi halen 58 kilo ah ben hastanede karışmışım bence hic anneme çekmemişim.

Ben de riskli olduğum süreçte hiç yürümedim şu son kontrolden bu zamana da hep soğukları bahane ettim haftaya havalar süper görünüyor progestanı 4 hafta önce bıraktık inşallah rahim boyunda bi sıkıntı oluşmamıştır pazartesi öğreneceğim ona göre artık kaçışı yok her gün yürüyüşe çıkacağım çünkü sezeryandan korkmuyorum desem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…