Ah hiç anlayamadık canımCanım hiç korkma varya asıl yalnız kalınca sanki 40 yıllık anaymışsın gibi olacaksın bak görkim ne kadar akıl fikir verirse versin yardım ederse etsin birebir yaşayarak öğrendiklerin uyguladıklarının yerini tutmayacak
Maaşallah canımkilosuda aslında iyiydi ya oğluşun niye emdirmiyor bu doktor ben anlamadım maşallah solunum iyi diyosun biberonu çeken çocuk memeyi de çekmezmi hadi mamayı neyse de senin sütünü bari memenden alsın
Ah hiç anlayamadık canımSolunumu yeni düzeldi yormayalım dedi emdirmedi. Şimdi de ne kadar emeceğini bilemeyiz kilo verme ihtimali var kilo verirse tekrar başa döneriz almaya başlasın öyle geçeceğiz diyor Ben yine de her gün mutlaka azda olsa emziriyorum ama normal emzirmeye benzemiyor tabii
Benim Ela ilk günden beri aslan gibi emiyordu bu sarılık ayağına bozuldu çocuğumun düzeni. Simdi emmiyor ,emse de yalandan oyle tutuyor ağzında. Ne yapacam bilmiyorum, su sarılığı bir atlatsak bu sefer onunla ugrasicam oyle görünüyor. Tabi hayırlısı ile önce bir atlatalım daAh hiç anlayamadık canımSolunumu yeni düzeldi yormayalım dedi emdirmedi. Şimdi de ne kadar emeceğini bilemeyiz kilo verme ihtimali var kilo verirse tekrar başa döneriz almaya başlasın öyle geçeceğiz diyor Ben yine de her gün mutlaka azda olsa emziriyorum ama normal emzirmeye benzemiyor tabii
9 aylık hamileyken kimse inanmıyordu ,simdi bugün eşim hediye alacaktı kuyumcuya gittik ,ordaki adama gıcık oldum ,bana hamilesiniz iması ile kiz mi erkek mi dedi.Ben hamile değilim dedimzaten hediyede beğenemedim gıcık oldum geri geldim.Bu sarılıktan cok gerginim zaten esim muhtemelen modumu değiştirmek istedi ama sanki ters tepti A Atalanteda arkadaşım siz nasılsınız?
Benim Ela ilk günden beri aslan gibi emiyordu bu sarılık ayağına bozuldu çocuğumun düzeni. Simdi emmiyor ,emse de yalandan oyle tutuyor ağzında. Ne yapacam bilmiyorum, su sarılığı bir atlatsak bu sefer onunla ugrasicam oyle görünüyor. Tabi hayırlısı ile önce bir atlatalım da
Yani canım lıkır lıkır biberonun tadını alınca uğraşmak istemiyor bence ,gunde bir ya da iki kere oyle keyfi tutuyor memeyiBelki halsizlik yapıyordur bu meret çocukta varmı acaba öyle bişey olabilir yani yavrum emmeye hali yok belki değerler düşünce düzelir canım inş
Esim dogum iznindeyken sarılık ve hastaneden fırsat olmadı şimdi de akşam isten sonra çarşı tarafına gitmek olmuyor.Avm de atasay altınbaş falan hic internette beğendiğim modeller hic yok.Kaldi oyle ,adamin beni gıcık etmesi de cabasi iyi mi.Ay bir haftadan sonra iki defa lavaboya çıkabilmiştim simdi gene 3 gun oldu tık yokCidden 9 aylık gbii degildi ama karnınyarın yine gidin kız beğenirsin ne olacak havan değişsin tak takıştır oh
Aynen öyle .. Umarim hersey senin icin en guzel en istedigin sekilde olsun aile maduru lohusalar son bulsunÖyle gerçekten sinir bozanın hayrı da dokunmuyor bende kimseyi istemiyorum inan bu defa eşimle hallederiz diyorum inşallah maydanoz olmazlar herşeye kibarca işliyorum şimdiden hallederim öncekine göre tecrübeliyim kimse kalmasada olur falan diyorum anlayana artık
Canım olur mu öyle şey ben de aynı şeyler düşünüyorum artık cuma günü ne dicek onu bekliyorum hala emzirmeye geçmiyorsak başka doktora gideceğimYani bildigi vardır diyor insan tabi doktor sonuçta, ne çıkarı olacak bu iştenAma yinede ilginç. Ne kadar emeceğini bilmek gerekmiyorki o bebek doyup doymadığının sinyalini zaten veriyor. Doymazsa mamayla desteklersin ztn emzirmeyle ne alakası var 2 yada 3. Ay kontrolünde bunlar belli olur 1 haftalık bebekte bu kadar kilo endişesi garip. Düşük kiloda doğmuş bi bebek olsa endişelenir insan belki de o da yok. Demek emebiliyosa sen zorlamadan yine emzir vallahi iyi yapıyosun unutmasın memeyi ben olsam bi doktorun daha fikrini alırdım sanki kuzum Sakın yanlış anlama beni fikrimi söylüyorum böyle ama duramadım
Bizim yoğun bakım sürecimiz olduğu için daha farklı ilerliyoruz canım. İlk günler serumla beslendi benim kuzum.Benim Ela ilk günden beri aslan gibi emiyordu bu sarılık ayağına bozuldu çocuğumun düzeni. Simdi emmiyor ,emse de yalandan oyle tutuyor ağzında. Ne yapacam bilmiyorum, su sarılığı bir atlatsak bu sefer onunla ugrasicam oyle görünüyor. Tabi hayırlısı ile önce bir atlatalım da
Biz bugün kontrole gittik, 27 gün kilosu 2500 çıktıolumsuz bir şey demedi doktor kiloyla ilgili ama benim aklıma çok takılıyor doğum kilosu 2280, 15. Gün 2310du, kabızlıkta da 11. Gündü. Onun için fitil verdi, kullanır kullanmaz yaptı çok şükür. Hala banyoda ve üstünü soydugumda çok ağlıyor çığlık çığlığa banyo ve masaj yapıyorum. Çok endişeliyim, 1 aylık oluyor(Pazartesi doğması gerektiği zamandı, günü de doldu) ama hala yenidoğan ebatina ulaşmadı.
Canım olur mu öyle şey ben de aynı şeyler düşünüyorum artık cuma günü ne dicek onu bekliyorum hala emzirmeye geçmiyorsak başka doktora gideceğimbu şekilde çok yorucu oluyor ve çocuğumun göğsümden emmeye daha çok ihtiyacı var daha minicik süt kuzum.
Biraz uğraşacağım ama sadece benide emcek inşallah
Aynen öyle .. Umarim hersey senin icin en guzel en istedigin sekilde olsun aile maduru lohusalar son bulsun
Evet canim size de nazar mi oldu anlamadım, her sey yolundayken ,kilosu o kadar iyiyken .Bakalım şu sarılıktan kurtulursam olmazsa doula desteği alacağım emzirme konusunda ,çünkü oğlumu hic emziremedim ,sütümü sağıp hastane tuvaletine döküldü, o yüzde mi bilmem içimde uhrevi kalmış, Ela da çok güzel kavramisti, inşallah devamını sağlıkla getiririz.Ha oğlum icmedi ama maşallah, boyu ,zekası hep üst sınırda, önemli olan sağlık tabikiBizim yoğun bakım sürecimiz olduğu için daha farklı ilerliyoruz canım. İlk günler serumla beslendi benim kuzum.
Sizide hastane süreci ister istemez etkilemiştir. Sarılık konusu kapansın yine düzeniniz oturur merak etme.
Bizde emmeye döndüğümüzde yeni bir düzen oturtmak gerekcek. Sağlık olsun biraz uğraşacağız ama yoluna gircek inşallah.
Ah sorma saat 8den beri uyanik yatmiyor bugun isigin altina. Goz bandindan cok rahatsiz oldu. Mama verdim sutumu sagdim sagdim verdim emzirdim. Yok hala sakinlesmedi 4 saattir uyanik. Simdi telefondan piss piss sesiyle fon makinesi sesi actim onla biraz uyudu gibi bakalim insallah uyanmazsa bi 3 saat ellemicem isigin altinda daha sadece 5 saat kalabildi saat 3ten beri. Boyle giderse dusmez sabaha kadar.9 aylık hamileyken kimse inanmıyordu ,simdi bugün eşim hediye alacaktı kuyumcuya gittik ,ordaki adama gıcık oldum ,bana hamilesiniz iması ile kiz mi erkek mi dedi.Ben hamile değilim dedimzaten hediyede beğenemedim gıcık oldum geri geldim.Bu sarılıktan cok gerginim zaten esim muhtemelen modumu değiştirmek istedi ama sanki ters tepti A Atalanteda arkadaşım siz nasılsınız?
Canım ben instagramdan emzirenanne ile danışmanlık süreci geçiriyorum emzirme danışmanı bilgisinden çok memnunum bakmak istersenEvet canim size de nazar mi oldu anlamadım, her sey yolundayken ,kilosu o kadar iyiyken .Bakalım şu sarılıktan kurtulursam olmazsa doula desteği alacağım emzirme konusunda ,çünkü oğlumu hic emziremedim ,sütümü sağıp hastane tuvaletine döküldü, o yüzde mi bilmem içimde uhrevi kalmış, Ela da çok güzel kavramisti, inşallah devamını sağlıkla getiririz.Ha oğlum icmedi ama maşallah, boyu ,zekası hep üst sınırda, önemli olan sağlık tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?