Benim ilk çocuktan sonra hamilelik öncesi 90 olan göğuslerim 80 oldu. Emzirme döneminde 120 bedene kadar çıktı sırt ağrısından ölüyordumEmzirme sutyeni rahatlatiyormus deniyelimiste ben de 9.aya kadar boyle buyurse dogum ve emzirmeden sonra meme kucultme yaptirmak zorunda kalmiyayim
Ben normal doğum yapmıştım ve sezeryandan çok korkuyorum.Doğrudur canım illaki oluru vardır. Türkiyede artık maalesef 2. değil ilk dogumda bile doktorlar normalı ıstemıyor. Kesınlıkle anne bebek ıcın bır sorun yoksa en dogrusu normal dogum. 5 yıl oldu ben sezeryan olalı kışları sogukta cektıgım dıkıs agrısını ben bılırım
Evet evet süre şartı, dikiş şekli, dikişin yeri vb birçok şart var. Gerçekten çok sevinirim doktor bilgisi verirseniz teşwkkürlerBunun için belli bir zaman geçmesi gerekiyor, dikişlerin iyi durumda olması vs, zaten araştırmissiniz, ben Anadolu yakasından oturuyorken doktor arastiriyorken ssvd yapan bir doktora denk geldim, bırakırım profilini buraya, bu gittiğim doktorda ssvd yapabiliriz dedi ama yakin zamanda dogum yaptığımı bilmiyordu o an. Hem bende istemiyorum zaten, suan ki tercihim sezeryan. 2 normal doğum tecrübem var, 1 sezeryan, ikisininde farkli avantaj ve dezavantajları var.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Haklısın canım doktor değiştirmek gerçekten sıkıntı, ama videoyu izle gerçekten hoca çok tane tane anlatmış çok güzeldi. Hepimizin hakkımızda hayırlısı canım :)Benim bebiş te 3 tur dolamıstı, risk almak istemedi ve istemedık. Dogum fotolarında da var zaten kordon dolanması, fotoları gormeseydım ben de acaba derdim belki. Cunku en basından berı normal dogum istemıstım, izleyım canım , benim dr um ne dısunuo ona da sorarım, cok doktor degıstoresım yok , içim ısınmıo coguna
Aynen öyle canım. Ben de zaten körü körüne gidip illa fanatik bir şekilde normal doğum olsun diye tutturalım diyemem. Ama artık devlet hastanelerinde bile SSVD destekleyen doktorlar. varken, anne de istiyorsa denenebilirDoğrudur canım illaki oluru vardır. Türkiyede artık maalesef 2. değil ilk dogumda bile doktorlar normalı ıstemıyor. Kesınlıkle anne bebek ıcın bır sorun yoksa en dogrusu normal dogum. 5 yıl oldu ben sezeryan olalı kışları sogukta cektıgım dıkıs agrısını ben bılırım
Toplu gidelim de indirim yaparlar en azındanEmzirme sutyeni rahatlatiyormus deniyelimiste ben de 9.aya kadar boyle buyurse dogum ve emzirmeden sonra meme kucultme yaptirmak zorunda kalmiyayim
Merak etmeyin zaten tekrar bakılacak değerinize takip edilecek, yeterinde düşmezse dozu arttırırlar, fazla almak da çarpıntı sorunu yapar bu ilacı, o yüzden birden yüksek doz veremezler. İçinizi ferah tutun önemli olan takip ediliyor olması :)Bana 25 mg verdi ama umarım az olmaz
Daha önceki doktorum hastaneden ayrılmış, gittiği yerde cerrahi tip merkezi, dogum yapiliyor ama yogun bakim ünitesi yok, o yuzden baska bir doktora gidiyorum, yoksa kesinlikle onu tercih ederdim ama şuan gittigimde iyi gözüküyor, zamanla belli olur :) her gebeligimde 6-7 doktora gitmisligim var, mumnun kalmayınca değiştiriyorumAynı dr a mı gıdıyorsunuz sezeryan yapan
Aynen ya dr a ısınmak cok onemli gercekten ,Daha önceki doktorum hastaneden ayrılmış, gittiği yerde cerrahi tip merkezi, dogum yapiliyor ama yogun bakim ünitesi yok, o yuzden baska bir doktora gidiyorum, yoksa kesinlikle onu tercih ederdim ama şuan gittigimde iyi gözüküyor, zamanla belli olur :) her gebeligimde 6-7 doktora gitmisligim var, mumnun kalmayınca değiştiriyorum
Ben de kestirmemiştim, insan ister istemez etkısınde kalıyogünaydın kızlar biliyorum batıl inanç ama saçlarımı kestirmek istiyorum kimisi diyor hamileyken kestirme :/ kafam çok karışık sizlerin düşünceleri neler bu konuda ?
evet ya bir yandan da doğuma kadar çok uzayacak kestireyim diyorum ama ah işte bu geçmişten gelen inançlar etkiliyorBen de kestirmemiştim, insan ister istemez etkısınde kalıyo
Benim kız da aşırı bulantım olmuştu heryere kusuyodum yetişemeyıpKızlar benim iki gebeligimde de bulantım nerdeyse hiç olmadı. İki tane oğlum var hamd olsun. Bunda gerçekten hiç geçmiyor artık kronik bir hal aldı. O yüzden cinsiyeti farklı diye düşünüyorum tabi önce sağlıkli olsun hiç farketmez.
Kısa saç cok rahat ya , ben ıkı ay once kestırdım kısa, dedım dunya varmıs, hamılelıkte bi de daha hızlı uzuyo ama baya saglıklı oluyoevet ya bir yandan da doğuma kadar çok uzayacak kestireyim diyorum ama ah işte bu geçmişten gelen inançlar etkiliyor
Benimde istegim var ama elim gitmiyorgünaydın kızlar biliyorum batıl inanç ama saçlarımı kestirmek istiyorum kimisi diyor hamileyken kestirme :/ kafam çok karışık sizlerin düşünceleri neler bu konuda ?
günaydın kızlar biliyorum batıl inanç ama saçlarımı kestirmek istiyorum kimisi diyor hamileyken kestirme :/ kafam çok karışık sizlerin düşünceleri neler bu konuda ?
Günaydın,günaydın kızlar biliyorum batıl inanç ama saçlarımı kestirmek istiyorum kimisi diyor hamileyken kestirme :/ kafam çok karışık sizlerin düşünceleri neler bu konuda ?
Benim de azalmaya başlamıştı bulantilar, bazı günler yine oldu ama şimdi hiç bulantı olmayan günler bile oluyorBatıl ınanc evet kızıma hamıleyken kestırmıstım sımdı yıne kestırecegım oyle seyler dusunmeyın kızlar :)
12. hafta dan ıyı haber 2 gundur bulantım epey azaldı leblebı kemırmeyı bıraktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?