2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Emzirme sutyeni rahatlatiyormus deniyelim iste ben de 9.aya kadar boyle buyurse dogum ve emzirmeden sonra meme kucultme yaptirmak zorunda kalmiyayim
Benim ilk çocuktan sonra hamilelik öncesi 90 olan göğuslerim 80 oldu. Emzirme döneminde 120 bedene kadar çıktı sırt ağrısından ölüyordum

Ben normal doğum yapmıştım ve sezeryandan çok korkuyorum. Ilk hamilelikte ki doktorum normal doğum için bekleyen gitmeyen bir doktor bu sefer ege üniversitesinden doçente gidiyorum isallah kanama risk durumu olmaz da normal yaptırır

Evet evet süre şartı, dikiş şekli, dikişin yeri vb birçok şart var. Gerçekten çok sevinirim doktor bilgisi verirseniz teşwkkürler

Haklısın canım doktor değiştirmek gerçekten sıkıntı, ama videoyu izle gerçekten hoca çok tane tane anlatmış çok güzeldi. Hepimizin hakkımızda hayırlısı canım :)

Aynen öyle canım. Ben de zaten körü körüne gidip illa fanatik bir şekilde normal doğum olsun diye tutturalım diyemem. Ama artık devlet hastanelerinde bile SSVD destekleyen doktorlar. varken, anne de istiyorsa denenebilir

Emzirme sutyeni rahatlatiyormus deniyelim iste ben de 9.aya kadar boyle buyurse dogum ve emzirmeden sonra meme kucultme yaptirmak zorunda kalmiyayim
Toplu gidelim de indirim yaparlar en azından bu gidişle küçültme yaptırıcaz gibi görünüyor

Kızlar yoğurt yedim midem cok kötü oldu eksime yanma oldu sanki bir tavsiyeniz var mi ne yapsam geçer acaba çözüm bulamadım

Aynı dr a mı gıdıyorsunuz sezeryan yapan
Daha önceki doktorum hastaneden ayrılmış, gittiği yerde cerrahi tip merkezi, dogum yapiliyor ama yogun bakim ünitesi yok, o yuzden baska bir doktora gidiyorum, yoksa kesinlikle onu tercih ederdim ama şuan gittigimde iyi gözüküyor, zamanla belli olur :) her gebeligimde 6-7 doktora gitmisligim var, mumnun kalmayınca değiştiriyorum

Günaydın kızlar tam tamına 12 saattir uyumuşum gözümü açamıyorum. Benim de göğüsler acayip hassas diğer çocuklarda hiç böyle değildi ins bakalım bu sefer cinsiyeti farklıdır hayırlısı.

Aynen ya dr a ısınmak cok onemli gercekten ,

Benim kız da aşırı bulantım olmuştu heryere kusuyodum yetişemeyıp ve aşırı gogus hassasiyeti. Şimdi bunda hiç kusmadım bile bakalım ve goguslerim herzamanki gibi ,hatta bu bazen benı tedirgın edıyo , gercı emzirmemin de etkısı vardır belki.sana kız bana oglan mı gelıo yoksa

günaydın kızlar biliyorum batıl inanç ama saçlarımı kestirmek istiyorum kimisi diyor hamileyken kestirme :/ kafam çok karışık sizlerin düşünceleri neler bu konuda ?

Batıl ınanc evet kızıma hamıleyken kestırmıstım sımdı yıne kestırecegım oyle seyler dusunmeyın kızlar :)

12. hafta dan ıyı haber 2 gundur bulantım epey azaldı leblebı kemırmeyı bıraktım :)

günaydın kızlar biliyorum batıl inanç ama saçlarımı kestirmek istiyorum kimisi diyor hamileyken kestirme :/ kafam çok karışık sizlerin düşünceleri neler bu konuda ?
Günaydın,
Saçlarım çok uzamıştı belime geliyordu ve çok bunalıyorum geçen hafta kızımla beraber gittik omzumuzun biraz altında kestirdik. Ilk kızımda kestirdim Allaha şükür birsey olmadı dünyaya geldi. İkincide kestirmedim ama nasip olmadı. Bu 3. Bunda da dayanamadım gittim kestirdim gerisini yaşayıp göreceğim. İçinizden ne gelirse onu yapın, korku tedirginlik varsa kestirmeyin. Ama ben kestirdim gitti rahatladım

Benim de azalmaya başlamıştı bulantilar, bazı günler yine oldu ama şimdi hiç bulantı olmayan günler bile oluyor şükür geçiyor bulanti diyorum. Hiç kilo almadım normalde 2 -3 kilo alırdım ben. Sen aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…