Çok üzüldüm.Gunaydinlar
Sonraki gun kanamam arttı, hastaneye gittim onca iğne soruma rağmen bebegim gözlerimin önünde düştü.. iki gündür hayalet gibiyim, boşluğa düştüm.. sagsalim kavuşunca yavrulariniza benden buraya kadar
Beni birakti minicik yavrum
Canım çok üzüldümGunaydinlar
Sonraki gun kanamam arttı, hastaneye gittim onca iğne soruma rağmen bebegim gözlerimin önünde düştü.. iki gündür hayalet gibiyim, boşluğa düştüm.. sagsalim kavuşunca yavrulariniza benden buraya kadar
Teşekkür ederimHoca hakli durum net) hayirli olsun..
Benimkiler burnunu bile eliyle kapatiyor usg de poposunu donuyor, ileriki maclara bakacagiz :)
Çok teşekkür ederim. Amin hepimizeMaşlllllah minik fasülyenerabbim vakti zamanında hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Çok üzüldüm.Gunaydinlar
Rabbim sabir versin,insAllah hersey gonlunuzce olur bundan sonraGunaydinlar
Gunaydinlar
Allah kalbinizin atesini sondursun, nasibin onunde durulmuyor. Rabbim rahmetiyle size yeniden hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.Gunaydinlar
2_3 hafta, malum ikiz...Teşekkür ederim
Sizi bir daha ne zaman çağırdı doktor?
Valla akşam fitili attım merhemi sürdüm şimdidrn inanılmaz rahatlattı boşuna çekmişim resmen.Çok sevindim benimde yarın’a randevum var gideyim bakayım bana ne diyecek Ama içime bi su serpildi yinede bebişlerimiziinşallah sağlıklı vakti zamanında kucağımıza alırız
Cok aci biliyorum hem dusuk yaptim hem de 30 haftalik kaybettim simdi yine hamileyim,gercekten geciyor unutmuyorsunuz ama tebessumle aniyorsunuz emin olunDusukten sonra ne olur nasil yaşanır bilmiyorum.. baskasini düşünecek miyim onu da bilmiyorum.. düşünsem ne zaman dan itibaren deneyebilirim.. kafamda binlerce soru doktorlara da güvenmiyorum artık..
Insallah insallah en kısa zaman da hayata bağlanırım yeniden cocuklarim için esim için teşekkür ederim icine su serptiniz.. iki gün gece gündüz uyumamadim.. Halen hamile sanıyorum uyanınca.. geçecektir umarimCok aci biliyorum hem dusuk yaptim hem de 30 haftalik kaybettim simdi yine hamileyim,gercekten geciyor unutmuyorsunuz ama tebessumle aniyorsunuz emin olunZaman gecince tekrar dusunuyor insan cunku annelik delilik 6 ay gecince tekrar istemistim ben ve oğlum oldu sonrasinda cok sukur Siz de kendinize dikkat edin zor ama gececek bunu bilin
Cok gecmis olsun. Rabbım sana tekrar sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasip etsin. Üzüntünü elbet yaşa ağla ama kendini toparlayıp hayatına devam edeceksin. Hiç geçmeyecek gibi gelen o acı geçiyor.Gunaydinlar
Kendini vücudunu 6 ay kadar dinlendir. Cok kısa sürede tekrar bebek kayba neden olabiliyor. Bedenin toparlansin ve Allah'ındır izniyle tekrar bebeğin olur. Yeni bebeğin sevinci acını unutturuyor. Tabi içinde jir evlat kaybetmenin sızısı kalıyor ama bebeğin daha cok küçüktü ve demekki birseyler yolunda değildi. Ben de 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim ama kızım için yaşamaya devam ettim.Dusukten sonra ne olur nasil yaşanır bilmiyorum.. baskasini düşünecek miyim onu da bilmiyorum.. düşünsem ne zaman dan itibaren deneyebilirim.. kafamda binlerce soru doktorlara da güvenmiyorum artık..
Acilar kiyaslanmaz hepsi zor ama buyuk olunca cok aci veriyor di miCok gecmis olsun. Rabbım sana tekrar sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasip etsin. Üzüntünü elbet yaşa ağla ama kendini toparlayıp hayatına devam edeceksin. Hiç geçmeyecek gibi gelen o acı geçiyor.
Kendini vücudunu 6 ay kadar dinlendir. Cok kısa sürede tekrar bebek kayba neden olabiliyor. Bedenin toparlansin ve Allah'ındır izniyle tekrar bebeğin olur. Yeni bebeğin sevinci acını unutturuyor. Tabi içinde jir evlat kaybetmenin sızısı kalıyor ama bebeğin daha cok küçüktü ve demekki birseyler yolunda değildi. Ben de 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim düşün ne kadar büyümüş ama kızım için yaşamaya devam ettim.
Benimde nisan ayında 9 haftalık bir kürtajım oldu kalbi durmuştu meleğimin. Gerçekten inanç insanı ayakta tutan şey. Şehitlerimize bakıyorum onların annelerinden utandım bu kadar üzülmeye hakkım yok diye. Gerçekten dirayetli olmak lazım rabbim hamile kalabilmek gibi bir nimet vermiş bizlere elhamdülillah kalamayanlarada nasip etsin inşallah. Ben zaten henüz çok küçüktü demek ki bir sorunu vardı nasip etmedi allah diyorum. Çünkü hep sağlıklı hayırlı bir evlat diledim allahtan. Şimdi 12.haftamdayım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım yani. İnşaallah bunu sağlıkla sıhhatle alırım kucağıma. Sizde doktorunuza sorarak bence çokta beklemeden tekrar düşünmelisiniz. Tekrar geçmiş olsın yeni müjdelerinizi bekliyor olucazInsallah insallah en kısa zaman da hayata bağlanırım yeniden cocuklarim için esim için teşekkür ederim icine su serptiniz.. iki gün gece gündüz uyumamadim.. Halen hamile sanıyorum uyanınca.. geçecektir umarim
30 haftalıkmıCok aci biliyorum hem dusuk yaptim hem de 30 haftalik kaybettim simdi yine hamileyim,gercekten geciyor unutmuyorsunuz ama tebessumle aniyorsunuz emin olunZaman gecince tekrar dusunuyor insan cunku annelik delilik 6 ay gecince tekrar istemistim ben ve oğlum oldu sonrasinda cok sukur Siz de kendinize dikkat edin zor ama gececek bunu bilin
Yüzünü gördüğün, hergun hareketlerini içinde hissettiğin bebegini içinde bir anda bulamıyorsun ve en kötüsü yanında da bulamıyorsun. Karnında kucağında bomboş kalıyor. Ama inanın isyan edip bagirmadim Allah bana bunu verdiyse yapacak birsey yok. Sadece iyileş dedim kendi kendime.Acilar kiyaslanmaz hepsi zor ama buyuk olunca cok aci veriyor di miRabbim korktuklarimiza ugratmasin hic birimizi,sizin de basiniz sag olsun
Burda yazip moralinizi bozmak istemezdim uzgunum,ozur dilerim hepinizden30 haftalıkmıNe kadar büyükmüş kuzum.Sebebi neydi peki öğrenebildiniz mi? Tekrar hamile olmanıza da çok sevindim inşallah sağsalim kavuşursunuz kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?