2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok üzüldüm. Her şey Allahtan inşallah tez zamanda yerini doldurur boşluğunu göstermez bir daha

Canım çok üzüldüm
rabbim tez zamanda en zahmetsiz şekilde yerini doldursun inşallah

Çok üzüldüm.
Allah’ım hayırlısını planlıyor senin için. Yasını tut mutlaka içine atma ama umutsuz da olma. Düşüklerden sonra hisleri biliyorum, hiç unutulmaz ama zaman geçip de yavrunu kucağına aldığında bu acı hafifleyecek

Rabbim sabir versin,insAllah hersey gonlunuzce olur bundan sonra

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. İnşallah Allah yenıden nasıp eder

Allah kalbinizin atesini sondursun, nasibin onunde durulmuyor. Rabbim rahmetiyle size yeniden hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Dusukten sonra ne olur nasil yaşanır bilmiyorum.. baskasini düşünecek miyim onu da bilmiyorum.. düşünsem ne zaman dan itibaren deneyebilirim.. kafamda binlerce soru doktorlara da güvenmiyorum artık..

Çok sevindim benimde yarın’a randevum var gideyim bakayım bana ne diyecek Ama içime bi su serpildi yinede bebişlerimiziinşallah sağlıklı vakti zamanında kucağımıza alırız
Valla akşam fitili attım merhemi sürdüm şimdidrn inanılmaz rahatlattı boşuna çekmişim resmen.

Dusukten sonra ne olur nasil yaşanır bilmiyorum.. baskasini düşünecek miyim onu da bilmiyorum.. düşünsem ne zaman dan itibaren deneyebilirim.. kafamda binlerce soru doktorlara da güvenmiyorum artık..
Cok aci biliyorum hem dusuk yaptim hem de 30 haftalik kaybettim simdi yine hamileyim,gercekten geciyor unutmuyorsunuz ama tebessumle aniyorsunuz emin olunZaman gecince tekrar dusunuyor insan cunku annelik delilik6 ay gecince tekrar istemistim ben ve oğlum oldu sonrasinda cok sukurSiz de kendinize dikkat edin zor ama gececek bunu bilin

Insallah insallah en kısa zaman da hayata bağlanırım yeniden cocuklarim için esim için teşekkür ederim icine su serptiniz.. iki gün gece gündüz uyumamadim.. Halen hamile sanıyorum uyanınca.. geçecektir umarim

Cok gecmis olsun. Rabbım sana tekrar sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasip etsin. Üzüntünü elbet yaşa ağla ama kendini toparlayıp hayatına devam edeceksin. Hiç geçmeyecek gibi gelen o acı geçiyor.
Kendini vücudunu 6 ay kadar dinlendir. Cok kısa sürede tekrar bebek kayba neden olabiliyor. Bedenin toparlansin ve Allah'ındır izniyle tekrar bebeğin olur. Yeni bebeğin sevinci acını unutturuyor. Tabi içinde jir evlat kaybetmenin sızısı kalıyor ama bebeğin daha cok küçüktü ve demekki birseyler yolunda değildi. Ben de 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim ama kızım için yaşamaya devam ettim.

Acilar kiyaslanmaz hepsi zor ama buyuk olunca cok aci veriyor di miRabbim korktuklarimiza ugratmasin hic birimizi,sizin de basiniz sag olsun

Insallah insallah en kısa zaman da hayata bağlanırım yeniden cocuklarim için esim için teşekkür ederim icine su serptiniz.. iki gün gece gündüz uyumamadim.. Halen hamile sanıyorum uyanınca.. geçecektir umarim
Benimde nisan ayında 9 haftalık bir kürtajım oldu kalbi durmuştu meleğimin. Gerçekten inanç insanı ayakta tutan şey. Şehitlerimize bakıyorum onların annelerinden utandım bu kadar üzülmeye hakkım yok diye. Gerçekten dirayetli olmak lazım rabbim hamile kalabilmek gibi bir nimet vermiş bizlere elhamdülillah kalamayanlarada nasip etsin inşallah. Ben zaten henüz çok küçüktü demek ki bir sorunu vardı nasip etmedi allah diyorum. Çünkü hep sağlıklı hayırlı bir evlat diledim allahtan. Şimdi 12.haftamdayım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım yani. İnşaallah bunu sağlıkla sıhhatle alırım kucağıma. Sizde doktorunuza sorarak bence çokta beklemeden tekrar düşünmelisiniz. Tekrar geçmiş olsın yeni müjdelerinizi bekliyor olucaz

30 haftalıkmı Ne kadar büyükmüş kuzum.Sebebi neydi peki öğrenebildiniz mi? Tekrar hamile olmanıza da çok sevindim inşallah sağsalim kavuşursunuz kuzuya

Acilar kiyaslanmaz hepsi zor ama buyuk olunca cok aci veriyor di miRabbim korktuklarimiza ugratmasin hic birimizi,sizin de basiniz sag olsun
Yüzünü gördüğün, hergun hareketlerini içinde hissettiğin bebegini içinde bir anda bulamıyorsun ve en kötüsü yanında da bulamıyorsun. Karnında kucağında bomboş kalıyor. Ama inanın isyan edip bagirmadim Allah bana bunu verdiyse yapacak birsey yok. Sadece iyileş dedim kendi kendime.
Sen nasıl dayandın 30 haftalık çok daha büyük bir kayıp. Ne oldu , neden kaybettim bebegini

30 haftalıkmı Ne kadar büyükmüş kuzum.Sebebi neydi peki öğrenebildiniz mi? Tekrar hamile olmanıza da çok sevindim inşallah sağsalim kavuşursunuz kuzuya
Burda yazip moralinizi bozmak istemezdim uzgunum,ozur dilerim hepinizdenTansiyon sıkıntısı,doktor ihmali kisacasi nasip boyleymis diyelim.InşAllah hepmiz sağlıkla kucaklayalim bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…