2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dusukten sonra ne olur nasil yaşanır bilmiyorum.. baskasini düşünecek miyim onu da bilmiyorum.. düşünsem ne zaman dan itibaren deneyebilirim.. kafamda binlerce soru doktorlara da güvenmiyorum artık..
Çok üzgünüm .. Allah zamanla acınızı hafifletsin inşallah .. kendinizi bırakmayın lütfen Bedeniniz toparlandığında tekrar olacaktır umut her zaman var , umudumuzu kaybetsek yaşayamayız öyle değil mi .. Çocuklarınız için kaybetmeyin umudunuzu

Aynen ben de oyle dedim,oglum icin,esim icin en onemlisi kendim icin toparlanmam lazimdi ve cok sukur oyle de olduBundan sonra hersey daha guzel olacak insAllah.Mis kokulu bebislere gun sayiyoruz beraberKavustugumuz gunleri de goruruz hep beraber insAllah

Burda yazip moralinizi bozmak istemezdim uzgunum,ozur dilerim hepinizdenTansiyon sıkıntısı,doktor ihmali kisacasi nasip boyleymis diyelim.InşAllah hepmiz sağlıkla kucaklayalim bebislerimizi
Yaaa olurmu öyle şey paylaşım alanı burası tabi ki paylaşıcaksınız. Ben sizin adınıza çok üzüldüm çünkğ insan 30 haftalıkken herşeyi almıl oluyor. Bebekten sonra eşyalarla başbaşa kalmak büyük yıkım olmuştur. Ama maşallah güzel toparlamışsınız kendinizi ve tekrar hamile olduğunuz için inanın çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Simdi korona kapmış hamiş olarak günaydın,
1. Gün atesim oldu, titredim, halsizlik olduve gece de kas ağrılarım vardi uyutmadı.
2. Gün kas ağrıları azaldı kendimi biraz daha dinç hissettim hatta çamaşır yıkamak zorunda kaldım.atesim daha az oldu ve gecti
3. Gün Dun gece rahat geçti kas, eklem ağrılarım olmadı isallah bugün daha da iyi olurum. Sanırım hastalığın etkileri azalıyor sadece geçmeyen baş ağrısı o 4 gündür biraz hafifletecek devam ediyor.
Ben temmuz ayında 2 doz biontec aşımı oldum. Hatta 2. Dozu olurken hamile olduğumu tahmin ediyordum. Iyi ki olmuşum yoksa 3 günde bu kadar hızlı toparlayamazdim. Asilarinizi mutlaka yaptırın. Hamile olunca ilac içilmiyor yiyerek çok az miktar vitamin alıyoruz ama ona rağmen iyileşiyorum hissediyorum. Isallah bebegimde içimde iyidir.

Garantici yapim sanirim ise yaradi,3,5 parca bisey almistim daha ve o aldiklarimi da ben hastanedeyken evden uzaklastirmalarini soylemistim.1 sene sonra sordum naptiniz Asya'nin esyalarini diye cunku anca gorebilecek gucu toplamistimEvet cok cok zordu ama daha kotulerine sahit olunca dindiriverdim acimi.2016 dan bu yana da epey vakit gectiği icinHersey normale dondu yani cok sukur

Gecmis olsun kuzum,hic aşısız olan ben3 ay dolinca dediler de korkuyorum ben ya aşı olmaya gercekten

Tesekkur ederim insallah gecer bu da bir daha bağlanırım hayata

Tekrar geçmiş olsun canım. Bende iki doz sinovaclıyım 3.doz biontech i haftaya olucam sanırım. Başka olucak olan varmı acaba?

Sanirim kaybettim biraz heves umut istek kalmadı geçecek diyorsunuz herkes diyor.. Allaha sığınıyorum vardır bildigi cocuklar için geçmeli normale donmeliyim..

Tekrar geçmiş olsun canım. Bende iki doz sinovaclıyım 3.doz biontech i haftaya olucam sanırım. Başka olucak olan varmı acaba?
Ben canım. Sıfır aşılıyım birazdan kontrolüm var doktorumla son bir konuşacağım. Biran önce olmak istiyorum. Hangi haftaya uygun derse artık. 3. ayın bitmesini bekliyorduk

Sanirim kaybettim biraz heves umut istek kalmadı geçecek diyorsunuz herkes diyor.. Allaha sığınıyorum vardır bildigi cocuklar için geçmeli normale donmeliyim..
Tabiki de geçecek , hayatta neler geçmiyor neler aynı kalıyor ki .. Bu da bir sınav demek ki, mükafatını verecektir Allah , sadece biraz sabır canım benim

canım ben de o ilacı kullanıyorum eczacı bana yatmadan önce aç karnına 2 tane almamı önermişti. birde sade şeyler yiyorum tabi ilacı içmeyince yine kusuyorum ama en azından peynir ekmek gibi sade şeyler yiyince daha rahat geçiyor

günaydın canım bende çok üzgünüm senin adına . RABBİM tez zamanda toparlanıp hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Masallah annesiii cok tatli cikmis sipaa Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Cok sukur hafif atlattin canim sevindim yaa
Bende henuz asili degilim ama aklim cikiyor asidan sonra hastalanirim diye Asi olmasam bagisikligim biraz kotudur agir geciririm diye korkuyorum, diger turlu de asinin cok agir belirtilerin olacagindan korkuyorum sastim kaldim

Kızlar sanki kasıklarım yumusamis benim ya,o sertliği kalmamis gibigecen hafta kontrolde hersey yolundaydi ama 1 hafta gecti ustunden,ne olacak bu vesveseler canim sıkıldı şimdi çok hemde.Ne yapacam biyle her hafta ultrasona gidemem ya

Ben de şu ara çok evham yapıyorum , doktora 3 haftada bir gidiyorum o 3 hafta geçmek bilmiyor . Allah korusun bebeğimin kalbi dursa o süre zarfında fark edemem ne yaparım diye aklım çıkıyor niye böyle olduk

Ben de şu ara çok evham yapıyorum , doktora 3 haftada bir gidiyorum o 3 hafta geçmek bilmiyor . Allah korusun bebeğimin kalbi dursa o süre zarfında fark edemem ne yaparım diye aklım çıkıyor niye böyle olduk
Ay kuzum bilmiyorum niye boyle olduk,bnm kotu tecrubeler burdan Ankaraya yol olur onun etkisi sanirimCokta rahattim aslında bugune kadar hersey olacagina varir diyordum ama bugun garip bi evham coktu icimeRandevum Ekimin 11 inde daha cok var.Uzandigim vakit sag tarafimda sertlik hissederdim,ve kasik kismimin geneli sertti az once bi bakayim dedim,yumusamis hic bi sertlik gelmiyor elime canim sıkıldı haliyle.Gogus hassasiyeti tek belirtim o da devam ediyor ama bilemedimSağlık ocağını aradım orda da 20.haftadan sonra dinleyebiliyorlarmis kalp atisini.Allaha siğınacağız yapacak bisey yok ne gelirse ondanSizlerle konusmak iyi geliyor o yuzden yazdim bi nebze olsun dertlesmek rahatlatiyor insaniiyi ki varsiniz hepiniz

Selam kızlar, kontrolden geldim. Herşey yolunda çok şükür. Uyuyordu benim bebe bir de kambur uyumuş bir iki dürttü doktor ama hiiç bana mısın demedi, düzeltmedi kendini o yüzden 4 gün küçük çıktı ölçümde hareket etti ama çok şükür kalp atışları güzel. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de göründü. İkili test için kan verdim haftaya çıkar dedi. Cinsiyeti sordum erken ama bir bakayım dedi göremedi, biraz daha büyüsün cinsiyet için dedi. Ama birşey görememesi kız mı acaba dedirtti bana

Aşıyı konuştum direk ol dedi. Biontech olmamı söyledi koruyuculuğu daha yüksek olduğu için. Ben de zaten olmak istiyordum sadece zamandan emin değildim. Haftaya kontrole geldiğinde aşı randevunu da alabilirsin aynı güne dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…