- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Çok üzgünüm .. Allah zamanla acınızı hafifletsin inşallah .. kendinizi bırakmayın lütfenDusukten sonra ne olur nasil yaşanır bilmiyorum.. baskasini düşünecek miyim onu da bilmiyorum.. düşünsem ne zaman dan itibaren deneyebilirim.. kafamda binlerce soru doktorlara da güvenmiyorum artık..
Aynen ben de oyle dedim,oglum icin,esim icin en onemlisi kendim icin toparlanmam lazimdi ve cok sukur oyle de olduYüzünü gördüğün, hergun hareketlerini içinde hissettiğin bebegini içinde bir anda bulamıyorsun ve en kötüsü yanında da bulamıyorsun. Karnında kucağında bomboş kalıyor. Ama inanın isyan edip bagirmadim Allah bana bunu verdiyse yapacak birsey yok. Sadece iyileş dedim kendi kendime.
Yaaa olurmu öyle şey paylaşım alanı burası tabi ki paylaşıcaksınız. Ben sizin adınıza çok üzüldüm çünkğ insan 30 haftalıkken herşeyi almıl oluyor. Bebekten sonra eşyalarla başbaşa kalmak büyük yıkım olmuştur. Ama maşallah güzel toparlamışsınız kendinizi ve tekrar hamile olduğunuz için inanın çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Burda yazip moralinizi bozmak istemezdim uzgunum,ozur dilerim hepinizdenTansiyon sıkıntısı,doktor ihmali kisacasi nasip boyleymis diyelim.InşAllah hepmiz sağlıkla kucaklayalim bebislerimizi
Garantici yapim sanirim ise yaradi,3,5 parca bisey almistim daha ve o aldiklarimi da ben hastanedeyken evden uzaklastirmalarini soylemistim.1 sene sonra sordum naptiniz Asya'nin esyalarini diye cunku anca gorebilecek gucu toplamistimYaaa olurmu öyle şey paylaşım alanı burası tabi ki paylaşıcaksınız. Ben sizin adınıza çok üzüldüm çünkğ insan 30 haftalıkken herşeyi almıl oluyor. Bebekten sonra eşyalarla başbaşa kalmak büyük yıkım olmuştur. Ama maşallah güzel toparlamışsınız kendinizi ve tekrar hamile olduğunuz için inanın çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Gecmis olsun kuzum,hic aşısız olan benSimdi korona kapmış hamiş olarak günaydın,
1. Gün atesim oldu, titredim, halsizlik olduve gece de kas ağrılarım vardi uyutmadı.
2. Gün kas ağrıları azaldı kendimi biraz daha dinç hissettim hatta çamaşır yıkamak zorunda kaldım.atesim daha az oldu ve gecti
3. Gün Dun gece rahat geçti kas, eklem ağrılarım olmadı isallah bugün daha da iyi olurum. Sanırım hastalığın etkileri azalıyor sadece geçmeyen baş ağrısı o 4 gündür biraz hafifletecek devam ediyor.
Ben temmuz ayında 2 doz biontec aşımı oldum. Hatta 2. Dozu olurken hamile olduğumu tahmin ediyordum. Iyi ki olmuşum yoksa 3 günde bu kadar hızlı toparlayamazdim. Asilarinizi mutlaka yaptırın. Hamile olunca ilac içilmiyor yiyerek çok az miktar vitamin alıyoruz ama ona rağmen iyileşiyorum hissediyorum. Isallah bebegimde içimde iyidir.
Cok gecmis olsun. Rabbım sana tekrar sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasip etsin. Üzüntünü elbet yaşa ağla ama kendini toparlayıp hayatına devam edeceksin. Hiç geçmeyecek gibi gelen o acı geçiyor.
Kendini vücudunu 6 ay kadar dinlendir. Cok kısa sürede tekrar bebek kayba neden olabiliyor. Bedenin toparlansin ve Allah'ındır izniyle tekrar bebeğin olur. Yeni bebeğin sevinci acını unutturuyor. Tabi içinde jir evlat kaybetmenin sızısı kalıyor ama bebeğin daha cok küçüktü ve demekki birseyler yolunda değildi. Ben de 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim ama kızım için yaşamaya devam ettim.
Tekrar geçmiş olsun canım. Bende iki doz sinovaclıyım 3.doz biontech i haftaya olucam sanırım. Başka olucak olan varmı acaba?Simdi korona kapmış hamiş olarak günaydın,
1. Gün atesim oldu, titredim, halsizlik olduve gece de kas ağrılarım vardi uyutmadı.
2. Gün kas ağrıları azaldı kendimi biraz daha dinç hissettim hatta çamaşır yıkamak zorunda kaldım.atesim daha az oldu ve gecti
3. Gün Dun gece rahat geçti kas, eklem ağrılarım olmadı isallah bugün daha da iyi olurum. Sanırım hastalığın etkileri azalıyor sadece geçmeyen baş ağrısı o 4 gündür biraz hafifletecek devam ediyor.
Ben temmuz ayında 2 doz biontec aşımı oldum. Hatta 2. Dozu olurken hamile olduğumu tahmin ediyordum. Iyi ki olmuşum yoksa 3 günde bu kadar hızlı toparlayamazdim. Asilarinizi mutlaka yaptırın. Hamile olunca ilac içilmiyor yiyerek çok az miktar vitamin alıyoruz ama ona rağmen iyileşiyorum hissediyorum. Isallah bebegimde içimde iyidir.
Sanirim kaybettim biraz heves umut istek kalmadı geçecek diyorsunuz herkes diyor.. Allaha sığınıyorum vardır bildigi cocuklar için geçmeli normale donmeliyim..Çok üzgünüm .. Allah zamanla acınızı hafifletsin inşallah .. kendinizi bırakmayın lütfenBedeniniz toparlandığında tekrar olacaktır umut her zaman var , umudumuzu kaybetsek yaşayamayız öyle değil mi .. Çocuklarınız için kaybetmeyin umudunuzu
Ben canım. Sıfır aşılıyımTekrar geçmiş olsun canım. Bende iki doz sinovaclıyım 3.doz biontech i haftaya olucam sanırım. Başka olucak olan varmı acaba?
Tabiki de geçecek , hayatta neler geçmiyor neler aynı kalıyor ki .. Bu da bir sınav demek ki, mükafatını verecektir Allah , sadece biraz sabır canım benimSanirim kaybettim biraz heves umut istek kalmadı geçecek diyorsunuz herkes diyor.. Allaha sığınıyorum vardır bildigi cocuklar için geçmeli normale donmeliyim..
Tabiki de geçecek , hayatta neler geçmiyor neler aynı kalıyor ki .. Bu da bir sınav demek ki, mükafatını verecektir Allah , sadece biraz sabır canım benim
Merhaba kizlar aranıza yeni katıldım nasılsınızBenim sabahları çok bulantım oluyor prilam dr kullanıyorum fakat dün o da fayda etmedi gece boyunca uyandım ve çıkardım benim gibi olanlar var mı acaba çaresiz kaldim sabah onzyd içtim o da bir nebze ferahlatıyor
Gunaydinlar
Sonraki gun kanamam arttı, hastaneye gittim onca iğne soruma rağmen bebegim gözlerimin önünde düştü.. iki gündür hayalet gibiyim, boşluğa düştüm.. sagsalim kavuşunca yavrulariniza benden buraya kadar
Beni birakti minicik yavrum
Masallah annesiii cok tatli cikmis sipaaMerhaba güzel anneler
Dün 2li test için gittim. Ultrason görüntüsünde her şey normal çıksa da nifty için kan verdim. 11+2’deyiz Doktora dedim ki “Daha cinsiyet için erken tabi” “Valla erkek gibi” cevabını yapıştırdı. Ben arkadaşlar ve ailelerle öğrenecektim şaşırdım
Sonra pipi olacak çıkıntıyı gösterdi ve tabi erken falan diye çevirdi. Belli olmaz dedi. Ama adam Prof ve perinatolog. Cihazlar da Medipol Mega’nın mükemmel. Ben bile gördüm yanılacağını sanmam. Eşimin ailede 7 göbekten kız çıkmamış zaten. Sağlıkla gelsin de pipili fasulyemiz
Aşağıdaki fotoda beyaz bir okla gösteriyor organını.
Cok sukur hafif atlattin canim sevindim yaaSimdi korona kapmış hamiş olarak günaydın,
Ben de şu ara çok evham yapıyorum , doktora 3 haftada bir gidiyorum o 3 hafta geçmek bilmiyor . Allah korusun bebeğimin kalbi dursa o süre zarfında fark edemem ne yaparım diye aklım çıkıyorKızlar sanki kasıklarım yumusamis benim ya,o sertliği kalmamis gibigecen hafta kontrolde hersey yolundaydi ama 1 hafta gecti ustunden,ne olacak bu vesveseler canim sıkıldı şimdi çok hemde.Ne yapacam biyle her hafta ultrasona gidemem ya
Ay kuzum bilmiyorum niye boyle olduk,bnm kotu tecrubeler burdan Ankaraya yol olur onun etkisi sanirimBen de şu ara çok evham yapıyorum , doktora 3 haftada bir gidiyorum o 3 hafta geçmek bilmiyor . Allah korusun bebeğimin kalbi dursa o süre zarfında fark edemem ne yaparım diye aklım çıkıyorniye böyle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?