2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar nifty + sma testlerinin saonuçları geldi bugün çok şükür tertemiz hepsi herşey normal cinsiyetide öğrendik derin bir oh çektim valla darısı bütün annelerin başına inşallah
Gözünüz aydın çok sevindim Darısı bizlerin başına inşallah

Aa super ozaman canim gonul rahatligiyla kullanabilirim Bi yan etkisi falan olmadi demi sende?
Kızlar nifty + sma testlerinin saonuçları geldi bugün çok şükür tertemiz hepsi herşey normal cinsiyetide öğrendik derin bir oh çektim valla darısı bütün annelerin başına inşallah
Aa cok guzel bi haber bu cok sevindim Pekiiii cinsiyeti ne annesiii?

Aa super ozaman canim gonul rahatligiyla kullanabilirim Bi yan etkisi falan olmadi demi sende?

Bütün teoriler tuttu erkek geliyor çok şükür bin şükür hep gönlümden geçiyordu

Bütün teoriler tuttu erkek geliyor çok şükür bin şükür hep gönlümden geçiyordu
cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn bizim bi turlu tespit edilemiyor yaa :) ultrasonu net degil malesef teyzesi baksana

Eklentiler

• C5246DDC-B248-4F90-9333-26917005160C.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 36
cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn bizim bi turlu tespit edilemiyor yaa :) ultrasonu net degil malesef teyzesi baksana
Amin hepimiz sağlıkla alırız inşallah Canım ben hiç anlamıyorum nubdan ama evet net de değil belki o yüzden görememişlerdir. sağlıkla gelsin kuzu maşallah
Maşallah cinsiyeti belli olan ilk bebişimiz sizinki oldu heralde
Sağol canım darısı sizlerin başına ben nifty yaptırdığım için biraz da onun avantajı vardı tabi onun dışında 12. Haftada doktor %80 erkek demişti biz de görmüştük pipisini sonuçla da netleşmiş oldu tabi. Bir de benim tarih marta kaydı o yüzden önden gidiyor bir kaç hafta

Gözün aydım canım darısı bizlere inşallah

Bende olmadı canım. Hatta omega ağırlıklı olmasına rağmen çok kokmuyor o yönden hoşuma gidiyor. Balık yağı kokusunu hiç sevmem de

Bende olmadı canım. Hatta omega ağırlıklı olmasına rağmen çok kokmuyor o yönden hoşuma gidiyor. Balık yağı kokusunu hiç sevmem de
Sağol canım darısı sizlerin başına güzel haberlerinizi alırız inşallah

Kızlar ben bu sebepten doktora gittim bugün bana mantar bebeğe bi zarar vermez biz anneyi rahatlatmak için tedavi uygularız dedi. Bana 2 adet fitil ve birde merhem verdi. Bu akşam kullanmaya başlıycam inşallah.

Ay super ozaman yarin hemen basliyorum, gece yatmadan once almayi denicem insallah bende de bi yan etkisi olmaz

Ay super ozaman yarin hemen basliyorum, gece yatmadan once almayi denicem insallah bende de bi yan etkisi olmaz
merhaba, tam olarak ne kadarlıksınız? Ben 11+1 deyim folik asitim bugün bitiyor. Doktora yazdım yenisini mi alayım yoksa multivitamin tarzı verecekseniz onu mu alayım diye, gelince düzenleriz yazdı. Ptesi 12+0 olacak ve ikili test için randevum var ama o zamana kadar kullanmadan beklemek içime sinmiyor. Yeni folik asit alsam da 5 tane kullanıp atmış gibi olcam ne yapsam bilemedim

Merhaba kizlar aranıza yeni katıldım nasılsınız Benim sabahları çok bulantım oluyor prilam dr kullanıyorum fakat dün o da fayda etmedi gece boyunca uyandım ve çıkardım benim gibi olanlar var mı acaba çaresiz kaldim sabah onzyd içtim o da bir nebze ferahlatıyor

Biz son hesaplamaya gore 12+5 canim, testimizi dun olduk sonuclari bekliyoruz
Folik asidi ben cok duzensiz aldim canim ya, 1 gun aldim 1 gun almadim falan cunku cok duzenli almamiza gerek yokmus. 5 gun folik asit icmesem bisey olacagini sanmam ki doktorun da randevuya geldiginde konusuruz demis.

Ben gebelikten 2 ay kadar önce başladım, hiç aksatmadan kullandım. Artık 1. trimester bitmek üzere 5 gün çok farketmez gibi geliyor ama yine de emin olamıyorum. Bugün geçsin de bakarım artık canım teşekkür ederim cevap verdiğin için

Eğer bulabilirsen o arayı avokado yiyerek geçirebilrsin folat açısından çok zengin tavsiye ederim. Kahvaltılarda ben de çok tüketiyorum

Çok şükür canım darısı başımıza sağlıkla gelsin oğluşun. Sonucu kaçıncı gün almış oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…