- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Gözünüz aydın çok sevindimKızlar nifty + sma testlerinin saonuçları geldi bugün çok şükür tertemiz hepsi herşey normalcinsiyetide öğrendik derin bir oh çektim valla darısı bütün annelerin başına inşallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızGözünüz aydın çok sevindimDarısı bizlerin başına inşallah
Aa super ozaman canim gonul rahatligiyla kullanabilirimCanım ben kullanıyorum, transferden önce başlamıştım ona yani 4 aydır falan kullanıyorum. Onun içinde de günlük alınması gereken 400ug folik asit var yine. Yani bırakmış olmuyorsun
Hatta şöyle diim ben ekstra bir folik asit kullanmadım şimdiye kadar. Hep iMom omega aldım
Aa cok guzel bi haber bu cok sevindimKızlar nifty + sma testlerinin saonuçları geldi bugün çok şükür tertemiz hepsi herşey normalcinsiyetide öğrendik derin bir oh çektim valla darısı bütün annelerin başına inşallah
Bütün teoriler tuttu erkek geliyorAa super ozaman canim gonul rahatligiyla kullanabilirimBi yan etkisi falan olmadi demi sende?
Aa cok guzel bi haber bu cok sevindimPekiiii cinsiyeti ne annesiii?
cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnBütün teoriler tuttu erkek geliyorçok şükür bin şükür hep gönlümden geçiyordu
MaşallahBütün teoriler tuttu erkek geliyorçok şükür bin şükür hep gönlümden geçiyordu
Amin hepimiz sağlıkla alırız inşallahcok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnbizim bi turlu tespit edilemiyor yaa :) ultrasonu net degil malesef teyzesi baksana
Sağol canımMaşallahcinsiyeti belli olan ilk bebişimiz sizinki oldu heralde
Gözün aydım canımKızlar nifty + sma testlerinin saonuçları geldi bugün çok şükür tertemiz hepsi herşey normalcinsiyetide öğrendik derin bir oh çektim valla darısı bütün annelerin başına inşallah
Bende olmadı canım. Hatta omega ağırlıklı olmasına rağmen çok kokmuyor o yönden hoşuma gidiyor. Balık yağı kokusunu hiç sevmem deAa super ozaman canim gonul rahatligiyla kullanabilirimBi yan etkisi falan olmadi demi sende?
Aa cok guzel bi haber bu cok sevindimPekiiii cinsiyeti ne annesiii?
Sağol canım darısı sizlerin başınaGözün aydım canımdarısı bizlere inşallah
Bende olmadı canım. Hatta omega ağırlıklı olmasına rağmen çok kokmuyor o yönden hoşuma gidiyor. Balık yağı kokusunu hiç sevmem de
Kızlar ben bu sebepten doktora gittim bugün bana mantar bebeğe bi zarar vermez biz anneyi rahatlatmak için tedavi uygularız dedi. Bana 2 adet fitil ve birde merhem verdi. Bu akşam kullanmaya başlıycam inşallah.Bende şimdi çok korktum bendede oluyor akıntımı denilir buna bilmiyorum ama tuvalete gidip idrarımı yaptıktan sonra kendimi peçete ile sildiğimde peçeteye afedersiniz ama sümüksü hafif yeşil bişey geliyor bazen sürekli değil ama bu durum beni çok korkutuyor fakat kendimi sildiğimde geliyor bu sürekli gelen bir akıntı değil şuan korktum sizde böyle söyleyince bide çok kaşıntım oluyor sanırım mantarda var of valla kadınların derdi bitmiyor
Ay super ozaman yarin hemen basliyorum, gece yatmadan once almayi denicem insallah bende de bi yan etkisi olmazGözün aydım canımdarısı bizlere inşallah
Bende olmadı canım. Hatta omega ağırlıklı olmasına rağmen çok kokmuyor o yönden hoşuma gidiyor. Balık yağı kokusunu hiç sevmem de
merhaba, tam olarak ne kadarlıksınız? Ben 11+1 deyim folik asitim bugün bitiyor. Doktora yazdım yenisini mi alayım yoksa multivitamin tarzı verecekseniz onu mu alayım diye, gelince düzenleriz yazdı. Ptesi 12+0 olacak ve ikili test için randevum var ama o zamana kadar kullanmadan beklemek içime sinmiyor. Yeni folik asit alsam da 5 tane kullanıp atmış gibi olcam ne yapsam bilemedimAy super ozaman yarin hemen basliyorum, gece yatmadan once almayi denicem insallah bende de bi yan etkisi olmaz
Biz son hesaplamaya gore 12+5 canim, testimizi dun olduk sonuclari bekliyoruzmerhaba, tam olarak ne kadarlıksınız? Ben 11+1 deyim folik asitim bugün bitiyor. Doktora yazdım yenisini mi alayım yoksa multivitamin tarzı verecekseniz onu mu alayım diye, gelince düzenleriz yazdı. Ptesi 12+0 olacak ve ikili test için randevum var ama o zamana kadar kullanmadan beklemek içime sinmiyor. Yeni folik asit alsam da 5 tane kullanıp atmış gibi olcam ne yapsam bilemedim
Ben gebelikten 2 ay kadar önce başladım, hiç aksatmadan kullandım. Artık 1. trimester bitmek üzere 5 gün çok farketmez gibi geliyor ama yine de emin olamıyorum. Bugün geçsin de bakarım artık canım teşekkür ederim cevap verdiğin içinBiz son hesaplamaya gore 12+5 canim, testimizi dun olduk sonuclari bekliyoruz
Folik asidi ben cok duzensiz aldim canim ya, 1 gun aldim 1 gun almadim falan cunku cok duzenli almamiza gerek yokmus. 5 gun folik asit icmesem bisey olacagini sanmam ki doktorun da randevuya geldiginde konusuruz demis.
Eğer bulabilirsen o arayı avokado yiyerek geçirebilrsinBen gebelikten 2 ay kadar önce başladım, hiç aksatmadan kullandım. Artık 1. trimester bitmek üzere 5 gün çok farketmez gibi geliyor ama yine de emin olamıyorum. Bugün geçsin de bakarım artık canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
Zorunlu test değil ikili tarama testi, evet down sendromu ve risk gruplarina göre sonuç çıkıyor değerleriniz kaçsaBirde ense ve burun kalınlığı testi down sendromu için mi oluyor yaptırmak zorunlu mu
Bi benmi foto ekleyemiyorum çıldırcamSelamm bugun kontolumüz vardı bebiş baya büyümüş herşey yolunda çok şükürNub teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?
Çok şükür canım darısı başımızaKızlar nifty + sma testlerinin saonuçları geldi bugün çok şükür tertemiz hepsi herşey normalcinsiyetide öğrendik derin bir oh çektim valla darısı bütün annelerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?