2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gözünüz aydınboyle iyi haberler almak cok mutlu ediyor insani daha bi umut doguyor icime

MeG s Nerelerdesin arkadaşım hastaneden çıktın sanırım. Bebiş nasıl sen nasılsın? Merak ediyoruz seni. İnşaallah güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba, buralardayım okuyorum arada ama pek yazma fırsatı bulamıyorum. Çok şükür iyiyim, bebiş de iyi çok şükür. Dün ikili teste girdim ense kalınlığı iyi dedi ama diğer bebek hala orda olduğu için kan değerleri doğru çıkmaz dediler ve kan değerlerime bakmadılar. Bu doktor da kız a bnzetti buarada.. Sizler nasılsınız var mı cinsiyetlerle ilgili gelişmeler

Gözünüz aydınboyle iyi haberler almak cok mutlu ediyor insani daha bi umut doguyor icime
Çok sağol canım benim de pek kolay olmadı sizlerinkiyle kıyaslanamaz tabi ama ikizdi birinin kalbi durdu. Ama çok şükür bu bebeğim benimle diyorum
ama o kontrolü beklerkenki stresi korkuyu çok iyi biliyorum o yüzden. Ödüm kopuyor hala her seferinde. Ya buna da birşey olursa diye.
Tansiyonum 14/8 15/8 çıkıyordu sürekli muayane önceleri. Doktor artık evde ölçüp gelmemi söyledi. Evde 10/7 çıkıyor hep. Bugün sabah yine 10/7 çıktı. Tam evden çıkarken ölçtüm 12/8 di. Hastanede yine 14/8 e çıkmıştı. Anlattım doktora biraz rahatlatmaya çalıştı ama biliyorum ki her gittiğimde böyle yüreğim ağzımda olacak sağlıkla kucağıma alıp kokusunu içime çekene kadar

Yaaa çok güzel haber. Maşallah hep böyle haberler duyarız inşallah

Seninle yaklaşık aynı durumlarımız. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..
Tansiyonu çok dert etme, doktor öncesi tansiyonu stres yapıyorsun yüksek çıkması normal evde düşük hastanede yüksek çıkıyorsa hastane stresinden dolayıdır..

Çok sevindim canım. Ben dün gittim ama mantar sorunu için gitmiştim yine de gördük bebeğimi. Cinsiyet için erken dedi söylemedi. Burun kemiği oluşmuş herşey yolunda dedi başkada bişey demedi

Ultrason cihazi kabusum oldu bnm,ansizin aldigim 2 kotu hbr sonrasihem saglikli mi diye kontrol olmak istiyorum hem de daha sira beklerken olecek gibi oluyorumHele uzandigim an kalbim cikacak sanki ta ki kalp atisini duyana kadar,nasil gecer bu 9 ay diyorum bazensize de gecmis olsun cok.Tansiyonunuza dikkat edin takipte olun aman ihmal etmeyin.

Amin canım inşallah iyi olmanıza da çok sevindim ufak bir cimcime geliyor gibi desene
Aynen evdeki tansiyonu baz alıyorum artık. Bugün doktor da evdekini girdi sisteme. Daha evden çıkmadan başlıyor stresim.

Geçen hafta ben de doktoruma diğer bebek sonuçları etkiler mi diye sordum okumuştum burada. Önümüzdeki hafta yaklaşık 5 haftadır kan akışı olmamış olacak o keseyle. O yüzden etkilemeyecektir dedi. Ama bak senin doktor da yapmamış. İnşallah saçma sapan çıkmaz sonuçlarım bu yüzden

İki kontrol önce doktor tansiyonunu muayaneden sonra ölçtür girelim demişti. Öncesi stres oluyorum diye. Dediğin gibi oraya uzandığım an kalbim duracak gibi oluyor sanki. Artık orada nasıl zirve yapıyorsa geçen hafta baktı o da çözüm değil. En son evde kendin takip edeceksin dedi. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür ama takipteyiz

Tansiyonunu evdeyken 5 gün sabah öğle akşam olarak ölç ve yaz. Doktora bu şekilde yaz en azından senin de için rahatlar..
Benim diğer bebek sağlıklıydı kendi kendine kalbi durmadı ya ilaç verdiler belki ondan dolayıdır. Ama düşününce etkileneceği daha mantıklı geliyor.. Başka bir doktordan da görüş alırsın olmadı ters birşey çıkarsa..

Çok sevindim canım. Ben dün gittim ama mantar sorunu için gitmiştim yine de gördük bebeğimi. Cinsiyet için erken dedi söylemedi. Burun kemiği oluşmuş herşey yolunda dedi başkada bişey demedi

3 farklı doktora gittim. Tüp bebek doktorum, gebelik takibi yapan doktorum, perinatoloji doktorum hepsi net bişey söylemedi ama ısrar edince kıza benzettim ama net değil diye belirtti.. 16. haftadan sonra bakarız dediler.. 1 oğlum var gönlümden geçen bir kız ama sağlıklı olsun gerisi önemli değil..

Bazen karnim seffaf olsun istiyorum, bebislerin orada bir pencere, bakip goreyim iyi olduklarini... Kayip sonrasi ilk gebelikte psikoloji oldukca yipranmis oluyor.
Biraz sagim solum agrisa, iki akinti olsa; kanama mi, gene mi bebegimi kaybedecegim psikolojisi...
Cok doktorum oldugu icin aslinda sık goruyorum bebeleri, cuma jinekologdaydim, pazartesi perinatologda, bu cuma/cumartesi tup bebek doktorumla gorusecegiz. Sonra NIPT icin bir doktor gorecek vb vb... senkronu oyle bir ayarliyorum ki 2 haftada bir kesin kontrol oluyor..

Oncelikle tabi ki saglikli olmasi ama insan olmayani tatmak istiyor.Oğlu olan kizi olsun,kızı olan bir oğlu olsun istiyorBenim de 1 oğlum var Rabbim bağışlarsa,bu da kiz olsun isterim tabisağlıkla gelsinler inşAllah

Aynen öyle yaptım canım sabah akşam ölçüp gittim devam edeceğim aynı sisteme inşallah bundan sonra da
Belki dediğin gibidir
ikiz olduğu için perinatologa randevu almak istemiştim. Burda sadece devlette var perinatolog. O da taaa haftaya randevu vermişti detaylı ultrasona, enselerine de bakılır diye. Ona danışırım bir de. Hazır randevum varken gideyim diyorum artık ikiz değil ama olsun geri çevirmez herhalde riskli değil diye O güne ikilinin sonucu da çıkmış olur inşallah

Evet şeffaf karın mantıklıymışbenim de olsa fena olmazbenim de kayiplarin etkisiyle arada kafa gidiyor iste malesefsık sık kontrol denk getirmeniz de harika valla

Gözün aydın canıım, darısı bizlerin başına olsun ben de haftaya ikili teste gidicem zaman geçmiyor adeta çok merak ediyorum büyüyor mu sağlıklı mı gelişmesi normal mi ..

Bence perinatolog dr da muhakkak git 1 kere gidince randevuları sonra kolay alıyorsun, gittiğinde veriliyor genellikle. Bende perinatoloji için devlet hastanesine gidiyorum Zeynep Kamil hastanesine. Hem doktorum çok iyi hem de tüm işlemlerim orda yapıldı yatış, sonlandırma vs. hamileliğimi baştan sona biliyorlar. Riskli grupta olduğumdan her hafta çağırıyorlar.

Ben 12 haftalık oldun 3 4 gündür de normal halime döndüm diye dün bıraktım ilacı ve çok pişman oldum akşama kadar kustum gece hemen kullandım ilacı

Gözün aydın canıım, darısı bizlerin başına olsun ben de haftaya ikili teste gidicem zaman geçmiyor adeta çok merak ediyorum büyüyor mu sağlıklı mı gelişmesi normal mi ..

Çok sağol canım amin benim doktora göre bu haftadan sonra rahatlayabilirmişim artık riskler azalıyormuş ama bilemiyorum becerebilir miyim

Aynen canım bir gittim mi daha bırakmam inşallah ayda bir de olsa gitmek istiyorum ona. Ama işte şehirde sadece iki perinatolog olunca o yoğunlukta verir mi randevu bir daha bilemedim bir riskim de olmayınca. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah bundan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…