2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadaslar benim yaşadığım enfeksiyon uzun aylar süren kanamadan sonra yaşanan bir enfeksiyondu, sizin gunluk yasadiginizdan daha farklıdır buyuk ihtimal. Enfeksiyonda genelde renkli kokulu akinti ve buna eslik eden kasik agrisi batması olur. Bunlar oldugunda doktora gidebilirsiniz. Benim bahsettiğim rahmin icinde olan enfeksiyon yada mantar, dışında olanlar daha farklı. Idrar yada baska bir yerde çıkan enfeksiyon daha farkli.

Eğer bulabilirsen o arayı avokado yiyerek geçirebilrsin folat açısından çok zengin tavsiye ederim. Kahvaltılarda ben de çok tüketiyorum
Ceviz yiyorum aslında günde 3-4 tane onda da var diye biliyorum ama avokado da alırım canım. Bütün mü yiyorsun? Yarımsa diğer yarısını nasıl saklıyosun?

Ceviz yiyorum aslında günde 3-4 tane onda da var diye biliyorum ama avokado da alırım canım. Bütün mü yiyorsun? Yarımsa diğer yarısını nasıl saklıyosun?
Bütün çok geliyor yarısını bir gün diğer yarısını ertesi gün yiyorum. Dilimleyip tuz karabiber limon sıkıyorum bazen de rondodan geçirip tostun arasına sürüp yiyorum buzdolabı poşetine koyup dolapta muhafaza ediyorum.

Sabah yataktan çıkmadan kraker ye canm 12.haftadan snra azalacak ınsallah biraz rahatlarsın o zamana prilami gece uyumadan iç sabah bulantin az oluyor çok yeme az ye hatta mesela peynir ekmek ye içini bastırır baharatlı yeme o kötü yapıyor canm corba iç mesela tavuk çorbası oda içini bastırır canm limon kokla nane kokusuda iyi gelir nane limon iç canm bunlar iyi gelen seyler

Ben de bir ara yarım yarım kullandım. Limon sürüp streçledim dolaba kaldırdım ama karardı yine de. O yüzden sormuştum. Teşekkür ederim dediğin gibi deneyeyim bu sefer

Bizde bugün ikili teste girdik kan verdik. Bir hafta sonra sonuçlar çıkacakmış. Ölçümlerde herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Doktorum cinsiyet tahmini yapmadı. Bu ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini oluyor sanırım belirli teorilerle.

Eklentiler

• 85059CC9-4833-4AE1-89B9-F3EA0561FC01.webp
    32 KB · Görüntüleme: 81
Çok güzel kısa sürede çıkmış, bende perşembe yaptırdım bekleme aşamasındayım.
Herkes demiş 8. Gün çıkıyor diye inşallah senin de kısa süre de çıkar da hayırlı sağlıklı haberlerini alırsın canım
Ben de bir ara yarım yarım kullandım. Limon sürüp streçledim dolaba kaldırdım ama karardı yine de. O yüzden sormuştum. Teşekkür ederim dediğin gibi deneyeyim bu sefer
Evet üstleri biraz kararıyor ama kararan yerleri ben bıçakla alıyordum zaten çok gitmiyor ince bir tabaka afiyet şifa olsun

Seker yuklemesi daha ileride; 20-24. Haftada degil miydi???
Ben ilk hamileliğimde ikili test dönrminde yapılan bir tahlil iyi olduğu için şeker yüklemesi yapmadı drum. O yüzden haftasını tam bilemedim =)
Genelde 24.hafta civari yapiliyor ilk gebeligimde yaptırmıştır 75 gr hemde ama digerlerinde yaptırmadım, doktor evde sabah öğle akşam ac ve tok olarak olcturdu, bu sekilde takip ettik
24 haftalığa daha çok var o zaman bi bu kadar daha zman geçecek bakalım bu yeni dr ne diyecek

Seni çok iyi anlıyorum. 5 yıl hiç hamile kalamadım aşılama rahim filmi ilalar iğneler gitmediğim dr hast.kalamdı. ama olmadı dr değiştirdim 3ay tedaviden sonra bu ay da olmazsa tüp bebek deneyelim ama bu sırada biraz kilo ver dedi. Dr bırakp diyetisyne gittim. 6ay sonra adet kanamam bitmedi 10 kadar kimyasal gebelikmiş. Soraki ay hamile kaldım rahimim tersmiş ve birşey olucak diye hiç birşey yapmadım çok koruyordm çok şükür bişey olmadı kızım şimdi 3 yaşında. Ona kavuşana kadar yaşadıklarım umut edip umutsuzluğa düşüşlerim her ay yeniden başlamak çok zordu. 1bucuk yıl sonra yine gelişeyen bir gebeliğim oldu ve kürtaj oldum. Şimdi bebeğim 1hafta geriden geliyor yine içimde bir korku var ama bu defa bebeğim büyüyor hareket ediyor o yüzden kendimi strese sokmamak için dua ediyorum sağlıkla kavuşmak için.
Kayıp yaşamak o korku ne demek biliyorum ve sadece kendini başka şeye vermeni tavsiye edebilirim. Bi hobi olabilir daha iyi hissedersin

Merhaba güzel anneler
Dün 2li test için gittim. Ultrason görüntüsünde her şey normal çıksa da nifty için kan verdim. 11+2’deyiz Doktora dedim ki “Daha cinsiyet için erken tabi” “Valla erkek gibi” cevabını yapıştırdı. Ben arkadaşlar ve ailelerle öğrenecektim şaşırdım
Sonra pipi olacak çıkıntıyı gösterdi ve tabi erken falan diye çevirdi. Belli olmaz dedi. Ama adam Prof ve perinatolog. Cihazlar da Medipol Mega’nın mükemmel. Ben bile gördüm yanılacağını sanmam. Eşimin ailede 7 göbekten kız çıkmamış zaten. Sağlıkla gelsin de pipili fasulyemiz
Aşağıdaki fotoda beyaz bir okla gösteriyor organını.

Eklentiler

• 976F53F2-5ACD-480F-BCAA-AEECFFF65458.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 74
Hoca hakli durum net ) hayirli olsun..
Benimkiler burnunu bile eliyle kapatiyor usg de poposunu donuyor, ileriki maclara bakacagiz :)

Kızlar ben bu sebepten doktora gittim bugün bana mantar bebeğe bi zarar vermez biz anneyi rahatlatmak için tedavi uygularız dedi. Bana 2 adet fitil ve birde merhem verdi. Bu akşam kullanmaya başlıycam inşallah.
Çok sevindim benimde yarın’a randevum var gideyim bakayım bana ne diyecek Ama içime bi su serpildi yinede bebişlerimiziinşallah sağlıklı vakti zamanında kucağımıza alırız

Maşlllllah minik fasülyene rabbim vakti zamanında hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Gercekten cok üzücü, Rabbim tez zamanda yerini doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…