Arkadaslar benim yaşadığım enfeksiyon uzun aylar süren kanamadan sonra yaşanan bir enfeksiyondu, sizin gunluk yasadiginizdan daha farklıdır buyuk ihtimal. Enfeksiyonda genelde renkli kokulu akinti ve buna eslik eden kasik agrisi batması olur. Bunlar oldugunda doktora gidebilirsiniz. Benim bahsettiğim rahmin icinde olan enfeksiyon yada mantar, dışında olanlar daha farklı. Idrar yada baska bir yerde çıkan enfeksiyon daha farkli.İltihap, enfeksiyon belirtileri neler ki.
Benim de arada açık sarı akıntım oluyor. Bazen beyaz bazen şeffaf.
Koku vs hiç olmadı.
İlk gebe kaldığımda idrar tahlilinde lökosit mi bişi çıktı. İdrar kültür yaptı üreme çıkmadı temiz dedi dr.
Şimdi ben de korktum nasıl anlıcaz enfeksiyonu.
Normal internet adresinden girip ekleyebilirsin, uygulamadan olmuyorBi benmi foto ekleyemiyorum çıldırcamdosya ekle diyorum açılmıyor galeri.
Ceviz yiyorum aslında günde 3-4 tane onda da var diye biliyorum ama avokado da alırım canım. Bütün mü yiyorsun? Yarımsa diğer yarısını nasıl saklıyosun?Eğer bulabilirsen o arayı avokado yiyerek geçirebilrsinfolat açısından çok zengin tavsiye ederim. Kahvaltılarda ben de çok tüketiyorum
Sağol canım Allah size de nasip etsin sağlıklı temiz sonuçlarÇok şükür canım darısı başımızasağlıkla gelsin oğluşun. Sonucu kaçıncı gün almış oldun?
Bütün çok geliyor yarısını bir gün diğer yarısını ertesi gün yiyorum. Dilimleyip tuz karabiber limon sıkıyorum bazen de rondodan geçirip tostun arasına sürüp yiyorumCeviz yiyorum aslında günde 3-4 tane onda da var diye biliyorum ama avokado da alırım canım. Bütün mü yiyorsun? Yarımsa diğer yarısını nasıl saklıyosun?
Sabah yataktan çıkmadan kraker ye canm 12.haftadan snra azalacak ınsallah biraz rahatlarsın o zamana prilami gece uyumadan iç sabah bulantin az oluyor çok yeme az ye hatta mesela peynir ekmek ye içini bastırır baharatlı yeme o kötü yapıyor canm corba iç mesela tavuk çorbası oda içini bastırır canm limon kokla nane kokusuda iyi gelir nane limon iç canm bunlar iyi gelen seylerMerhaba kizlar aranıza yeni katıldım nasılsınızBenim sabahları çok bulantım oluyor prilam dr kullanıyorum fakat dün o da fayda etmedi gece boyunca uyandım ve çıkardım benim gibi olanlar var mı acaba çaresiz kaldim sabah onzyd içtim o da bir nebze ferahlatıyor
Onu da denedim gene olmadıNormal internet adresinden girip ekleyebilirsin, uygulamadan olmuyor
Uygulamadan yüklenmiyor canım googleden giriş yapmalısınBi benmi foto ekleyemiyorum çıldırcamdosya ekle diyorum açılmıyor galeri.
Çok güzel kısa sürede çıkmış, bende perşembe yaptırdım bekleme aşamasındayım.Sağol canım Allah size de nasip etsin sağlıklı temiz sonuçlar7. Günde sma çıktı 8. Günde niftyi öğrendik.
Ben de bir ara yarım yarım kullandım. Limon sürüp streçledim dolaba kaldırdım ama karardı yine de. O yüzden sormuştum. Teşekkür ederim dediğin gibi deneyeyim bu seferBütün çok geliyor yarısını bir gün diğer yarısını ertesi gün yiyorum. Dilimleyip tuz karabiber limon sıkıyorum bazen de rondodan geçirip tostun arasına sürüp yiyorumbuzdolabı poşetine koyup dolapta muhafaza ediyorum.
Herkes demiş 8. Gün çıkıyor diye inşallah senin de kısa süre de çıkar da hayırlı sağlıklı haberlerini alırsın canımÇok güzel kısa sürede çıkmış, bende perşembe yaptırdım bekleme aşamasındayım.
Evet üstleri biraz kararıyor ama kararan yerleri ben bıçakla alıyordum zaten çok gitmiyor ince bir tabakaBen de bir ara yarım yarım kullandım. Limon sürüp streçledim dolaba kaldırdım ama karardı yine de. O yüzden sormuştum. Teşekkür ederim dediğin gibi deneyeyim bu sefer
Ben ilk hamileliğimde ikili test dönrminde yapılan bir tahlil iyi olduğu için şeker yüklemesi yapmadı drum. O yüzden haftasını tam bilemedim =)Seker yuklemesi daha ileride; 20-24. Haftada degil miydi???
24 haftalığa daha çok var o zaman bi bu kadar daha zman geçecek bakalım bu yeni dr ne diyecekGenelde 24.hafta civari yapiliyor ilk gebeligimde yaptırmıştır 75 gr hemde ama digerlerinde yaptırmadım, doktor evde sabah öğle akşam ac ve tok olarak olcturdu, bu sekilde takip ettik
Seni çok iyi anlıyorum. 5 yıl hiç hamile kalamadım aşılama rahim filmi ilalar iğneler gitmediğim dr hast.kalamdı. ama olmadı dr değiştirdim 3ay tedaviden sonra bu ay da olmazsa tüp bebek deneyelim ama bu sırada biraz kilo ver dedi. Dr bırakp diyetisyne gittim. 6ay sonra adet kanamam bitmedi 10 kadar kimyasal gebelikmiş. Soraki ay hamile kaldım rahimim tersmiş ve birşey olucak diye hiç birşey yapmadım çok koruyordm çok şükür bişey olmadı kızım şimdi 3 yaşında. Ona kavuşana kadar yaşadıklarım umut edip umutsuzluğa düşüşlerim her ay yeniden başlamak çok zordu. 1bucuk yıl sonra yine gelişeyen bir gebeliğim oldu ve kürtaj oldum. Şimdi bebeğim 1hafta geriden geliyor yine içimde bir korku var ama bu defa bebeğim büyüyor hareket ediyor o yüzden kendimi strese sokmamak için dua ediyorum sağlıkla kavuşmak için.Merhaba hanımlar, benim gebeliğim çok endişeli ve stresli geçiyor. Daha önce bir kimyasal bir dış gebeliğim olmuştu, bu ilk gerçek hamileliğim. herşeyden çok korkuyorum çok endişeliyim hatta anksiyete seviyesinde çarpıntım tutuyor ter basıyor bazen. Şu ana kadar hemen hemen her hafta bir bahane ile ağrım var vs diye ultrasona gittim, hiç lekelenmem, kanamam olmadı, her seferinde de bir sorun yok dedi doktor, haftasına uygun büyüyordu. Hem insülin direncim hem tiroid hastalığım var onlar için düzenli ilaçlarımı içiyorum, pıhtılaşma eğiliminden dolayı her gün iğne yapıyorum, gebelikten önce doktorum rahimde bölgesel adenomiyoziz görmüştü(rahim kaslarının büyümesi ve fazla kasılması) o nedenle günde 3 kere vajinal progestan alıyorum başından beri önlem amaçlı. Dediğim gibi bir sorun olmadı şu ana kadar ama bu riskler beni aşırı derecede korkutuyor. En son 9+1 haftalık görüntüsü var elimde onu paylaşıyorum sizinle, geçen hafta 10+3 te tekrar bir bahaneyle başka yerde ultrasona gittim dayanamayıp onda da sorun yoktu(artık kendi doktorumdan utandım). Bir daha haftaya pazartesi randevum var fetal DNA testi yaptırıcam, ama 1 hafta bekleyecek olmak bile beni öldürüyor şu an. Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın ne olur çok sıkıntıdayım psikolojik olarak, dün uykumun arasında ani bir kasılma oldu rahimde 5-10 sn süren,orgazm benzeri ve istemsiz çok ama çok korktum( doktor bir ilişki yasağı vs demedi ama ben çok korktuğum için kendim yasakladım) arkasından artçı kasılmalar oldu baya, ve göğüslerim çok acıyordu tek belirti o da bir günde geçti sanki, bu da beni çok korkutuyor, kalp durması vs Allah korusun böyle birşey olur diye. Artık çevrem de eşim de boşuna endişeleniyorum diye dikkate almıyor, randevuma kadar da tekrar gidemeyeceğim beklemeye mecburum. En azından yazıp sizlere içimi dökmek istedim, bana dua edersiniz belki. Hepinizin evlatlarını sağlıkla kucaklarınıza almanızı dilerim
Hoca hakli durum netMerhaba güzel anneler
Dün 2li test için gittim. Ultrason görüntüsünde her şey normal çıksa da nifty için kan verdim. 11+2’deyiz Doktora dedim ki “Daha cinsiyet için erken tabi” “Valla erkek gibi” cevabını yapıştırdı. Ben arkadaşlar ve ailelerle öğrenecektim şaşırdım
Sonra pipi olacak çıkıntıyı gösterdi ve tabi erken falan diye çevirdi. Belli olmaz dedi. Ama adam Prof ve perinatolog. Cihazlar da Medipol Mega’nın mükemmel. Ben bile gördüm yanılacağını sanmam. Eşimin ailede 7 göbekten kız çıkmamış zaten. Sağlıkla gelsin de pipili fasulyemiz
Aşağıdaki fotoda beyaz bir okla gösteriyor organını.
Çok sevindim benimde yarın’a randevum var gideyim bakayım bana ne diyecek Ama içime bi su serpildi yinede bebişlerimiziinşallah sağlıklı vakti zamanında kucağımıza alırızKızlar ben bu sebepten doktora gittim bugün bana mantar bebeğe bi zarar vermez biz anneyi rahatlatmak için tedavi uygularız dedi. Bana 2 adet fitil ve birde merhem verdi. Bu akşam kullanmaya başlıycam inşallah.
Maşlllllah minik fasülyeneMerhaba güzel anneler
Dün 2li test için gittim. Ultrason görüntüsünde her şey normal çıksa da nifty için kan verdim. 11+2’deyiz Doktora dedim ki “Daha cinsiyet için erken tabi” “Valla erkek gibi” cevabını yapıştırdı. Ben arkadaşlar ve ailelerle öğrenecektim şaşırdım
Sonra pipi olacak çıkıntıyı gösterdi ve tabi erken falan diye çevirdi. Belli olmaz dedi. Ama adam Prof ve perinatolog. Cihazlar da Medipol Mega’nın mükemmel. Ben bile gördüm yanılacağını sanmam. Eşimin ailede 7 göbekten kız çıkmamış zaten. Sağlıkla gelsin de pipili fasulyemiz
Aşağıdaki fotoda beyaz bir okla gösteriyor organını.
Gercekten cok üzücü, Rabbim tez zamanda yerini doldursun insallahGunaydinlar
Sonraki gun kanamam arttı, hastaneye gittim onca iğne soruma rağmen bebegim gözlerimin önünde düştü.. iki gündür hayalet gibiyim, boşluğa düştüm.. sagsalim kavuşunca yavrulariniza benden buraya kadar
Beni birakti minicik yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?